www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Искате ли да контрираме?

Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Искате ли да контрираме?
Запознат
Публикувано на: 17.8.2006, 22:03
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 3-November 05

Понеже от всякъде ни заливат с чифутска пропаганда, предлагам като попадаме на новините в електронните издания, където има коментар под материала да пускаме линк към нашия сайт, където хората могат да прочетат и друга гледна точка (контра).
Забелязвам че се отварят нови теми във форума ни, където има препратки към новинарските сайтове. Ако там пуснете коментар, който не се харесва на админа или собственика, ще го махнат, а тук не. Да дадем тази възможност на читателите, които не знаят все още, че има и противоположна гледна точка от медийната!
PM
Севар
Публикувано на: 17.8.2006, 23:29
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

В сайта има текстове за какви ли не теми, които могат да накарат човек сериозно да се размисли, та дори и да промени целия си светоглед. Нека който влага повече време в разглеждане на форуми и коментари към новинарски сайтове, да пуска линкове. Това си е добра реклама.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Янга
Публикувано на: 17.8.2006, 23:34
Quote Post

Участник

Съобщения: 338
Участник # 326
Дата на регистрация: 7-April 06

А не мислиш ли, че масовата реакция ще е - "Мани ги тия нацисти!". Трябва да внимаваме къде точно пускаме линковете - нет пространството далеч не е безопастно.
PM
kalcho
Quote Post

Няма от какво да се страхуваме или крием.не сме убиици.аз винаги пускам линкове из форумите ,когато темата се доближава до нашето мислене. забелязвам ,че има доста нови попълнения.само така можем да ги привлечем
Севар
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Янга, нека и нацисти да ни наричат, ако искат и психопати, не е важно. Въпросът е нашите мисли, стремежи и идеи да стигнат до тях, после Идеята сама ще си свърши работата.
Забелязали ли сте как в коментарите на вестниците, влизат огромен брой хора, само за да си изплюят чернилката, която са натрупали през деня, после тази чернилка се разпространява и в останалите. Чувстват някакво облекчение, но това продължава всеки ден по един и същ начин. Неволно и при нас се прокрадва такава тенденция, която не ми харесва. Затова трябва да се пазим. В случай, че по форумите реагират злобно, не им отговаряйте със същата злоба, а културно и ще видите как се смутяват и после започват да възприемат аргументите ви.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Янга
Публикувано на: 18.8.2006, 10:59
Quote Post

Участник

Участник # 326

Ние, че ще привлечем съмишленици - ще привлечем, но на този етап и много врагове ще си направим - то е естествено. Лошото е, че напоследък режимът все повече се затяга и ще се затяга за хората като нас и прекалено явното парадиране може да ни довлече безсмислени ядове, не мислите ли? А тези ядове сами по себе си ще ни попречат доста за осъществяването на някои идеи. Затова не е лошо да се спазва някакво ниво на дискретност...
PM
Запознат
Публикувано на: 18.8.2006, 12:44
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 3-November 05

Янга, както е казал поета-"Сухо дупе риба не яде!"
smil4334ad1724132.gif smil4334ad1724132.gif smil4334ad1724132.gif
PM
Янга
Quote Post

Участник

Участник # 326

QUOTE (Запознат @ Aug 18 2006, 12:44 PM)
Янга, както е казал поета-"Сухо дупе риба не яде!"
smil4334ad1724132.gif smil4334ad1724132.gif smil4334ad1724132.gif

Сега като се замисля е особено глупаво човек като мен да дава примери за дискретност, защото далеч не мога да се скрия понякога колкото и да ми се иска. Просто винаги съм си мислела, че така е по-лесно, защото неведнъж съм си патила от откритостта на действията и мислите. А може и да греша - истината е в трънливия път...
PM
TanNakRa
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 22
Участник # 595
Дата на регистрация: 18-September 06

QUOTE (Запознат @ Aug 17 2006, 10:03 PM)
Понеже от всякъде ни заливат с чифутска пропаганда, предлагам като попадаме на новините в електронните издания, където има коментар под материала да пускаме линк към нашия сайт, където хората могат да прочетат и друга гледна точка (контра).
Забелязвам че се отварят нови теми във форума ни, където има препратки към новинарските сайтове. Ако там пуснете коментар, който не се харесва на админа или собственика, ще го махнат, а тук не. Да дадем тази възможност на читателите, които не знаят все още, че има и противоположна гледна точка от медийната!

Напълно съм съгласен и правя каквото мога по въпроса smil4334ad1724132.gif
PMEmail Poster

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020