Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |

Запознат |
Публикувано на: 17.8.2006, 22:03
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Понеже от всякъде ни заливат с чифутска пропаганда, предлагам като попадаме на новините в електронните издания, където има коментар под материала да пускаме линк към нашия сайт, където хората могат да прочетат и друга гледна точка (контра).
Забелязвам че се отварят нови теми във форума ни, където има препратки към новинарските сайтове. Ако там пуснете коментар, който не се харесва на админа или собственика, ще го махнат, а тук не. Да дадем тази възможност на читателите, които не знаят все още, че има и противоположна гледна точка от медийната! |
Севар |
Публикувано на: 17.8.2006, 23:29
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
В сайта има текстове за какви ли не теми, които могат да накарат човек сериозно да се размисли, та дори и да промени целия си светоглед. Нека който влага повече време в разглеждане на форуми и коментари към новинарски сайтове, да пуска линкове. Това си е добра реклама.
|
Янга |
Публикувано на: 17.8.2006, 23:34
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 ![]() |
А не мислиш ли, че масовата реакция ще е - "Мани ги тия нацисти!". Трябва да внимаваме къде точно пускаме линковете - нет пространството далеч не е безопастно.
|
kalcho |
Публикувано на: 18.8.2006, 0:06
|
![]() |
Няма от какво да се страхуваме или крием.не сме убиици.аз винаги пускам линкове из форумите ,когато темата се доближава до нашето мислене. забелязвам ,че има доста нови попълнения.само така можем да ги привлечем
|
|
Севар |
Публикувано на: 18.8.2006, 1:27
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Янга, нека и нацисти да ни наричат, ако искат и психопати, не е важно. Въпросът е нашите мисли, стремежи и идеи да стигнат до тях, после Идеята сама ще си свърши работата.
Забелязали ли сте как в коментарите на вестниците, влизат огромен брой хора, само за да си изплюят чернилката, която са натрупали през деня, после тази чернилка се разпространява и в останалите. Чувстват някакво облекчение, но това продължава всеки ден по един и същ начин. Неволно и при нас се прокрадва такава тенденция, която не ми харесва. Затова трябва да се пазим. В случай, че по форумите реагират злобно, не им отговаряйте със същата злоба, а културно и ще видите как се смутяват и после започват да възприемат аргументите ви. |
Янга |
Публикувано на: 18.8.2006, 10:59
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 ![]() |
Ние, че ще привлечем съмишленици - ще привлечем, но на този етап и много врагове ще си направим - то е естествено. Лошото е, че напоследък режимът все повече се затяга и ще се затяга за хората като нас и прекалено явното парадиране може да ни довлече безсмислени ядове, не мислите ли? А тези ядове сами по себе си ще ни попречат доста за осъществяването на някои идеи. Затова не е лошо да се спазва някакво ниво на дискретност...
|
Запознат |
Публикувано на: 18.8.2006, 12:44
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Янга, както е казал поета-"Сухо дупе риба не яде!"
![]() ![]() ![]() |
Янга |
Публикувано на: 20.8.2006, 1:45
|
||
Сега като се замисля е особено глупаво човек като мен да дава примери за дискретност, защото далеч не мога да се скрия понякога колкото и да ми се иска. Просто винаги съм си мислела, че така е по-лесно, защото неведнъж съм си патила от откритостта на действията и мислите. А може и да греша - истината е в трънливия път... |
||
TanNakRa |
Публикувано на: 24.9.2006, 0:41
|
||
![]() Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 22 Участник # 595 Дата на регистрация: 18-September 06 ![]() |
Напълно съм съгласен и правя каквото мога по въпроса ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |