Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) [1] 2 3 ( последно съобщение ) |
Посещаемостта на сайта, малко статистика
Севар |
Публикувано на: 1.6.2006, 0:08
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
|
LETO |
Публикувано на: 1.6.2006, 0:21
|
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
От това, което виждам, следва да сме горди от постигнатото... но не и доволни.
Може и още! -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
Azerath |
Публикувано на: 1.6.2006, 16:45
|
Участник Група: Участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 9-July 05 |
Над 21 Gb трафик за май месец.
Можеш ли да извадиш статистика, от кои сайтове има най-много посещения. -------------------- “???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????).
???????, 6774 IYI
"??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
|
Sinclaire |
Публикувано на: 2.6.2006, 22:15
|
Участник Група: Участници Съобщения: 230 Участник # 313 Дата на регистрация: 1-April 06 |
Евала на модераторите и на всички, които отделят от времето си този сайт да функционира, защото той остава едно от малките места, където човек може да си излее душата и да изкаже мнението по наболели за нацията проблеми.
-------------------- [size=medium][color=0000FF][font=Impact]?? ????? ? ????? ????????![/font][/color][/size]
|
Диана |
Публикувано на: 2.6.2006, 23:43
|
Читател Група: Участници Съобщения: 16 Участник # 379 Дата на регистрация: 13-May 06 |
Да си излеем мъката или да турим сол в раните си. Няма лошо в това, пък и не само тука може да го правим. Въпроса е: КО ПРАЙМ?
|
Eлтимир |
Публикувано на: 3.6.2006, 13:08
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Грешиш, Диана. Тук някои се учат как да воюват и да побеждават. Ако това не се отнася до теб, то проблемът си е твой. Никой не бива да бъде спасяван насила.
-------------------- |
Янга |
Публикувано на: 3.6.2006, 23:12
|
Участник Група: Участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 |
Само се надявам повечето посетители наистина да научават нещо. Не само да четат слепешката...
|
iss |
Публикувано на: 4.6.2006, 1:52
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
Тук се научават много интересни неща,но...учението се дава на "учениците"-не на любопитните....или...ако си се доближил до огъня или ще си сгрееш ръцете или ще изгориш като боклук -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||
Диана |
Публикувано на: 6.6.2006, 14:39
|
Читател Група: Участници Съобщения: 16 Участник # 379 Дата на регистрация: 13-May 06 |
Някак си не виждам къде сгреших, може би в това, че не се изразявам на дълго и на широко както някой симпатяги тук. И може би защото обичам да оставям въпросителни след себе си.
Вярно е, че съм нова в този сайт и форум, и отделям (с интерес) доста от времето си да го изследвам, едва ли бих го правила ако не искам да се уча, ако темите тук не ме вълнуват. За нещастие Елтимир аз се учих да воювам и да побеждавам не по сайтовете и форумите. А пред лекарските кабинети, по болниците, със всеки следващ и еднакво безхаберен доктор....за детето си воювах с цялата система, осланях се на майчиното си усещане. Да не се впускам в подробности. Излязох от водата суха както се казва, цялата мъка и борба ме промениха, все още се учудвам колко дълбоко и необратимо се промених. И аз се наричам - победителка. СЕГА И ЗАВИНАГИ ЩЕ СЕ ЧУВСТВАМ ПОБЕДИТЕЛКА. Може би за някой пак не стана ясно каква ми е била борбата, може би за някой ще е дребно, защото не съм се борила за цял народ, защото не съм се борила за родината. Но нека някой ми каже, че се чувства като мен, нека ми каже, че гледа леко арогантно, и е насъбрал тоооолкова много търпение да се бори с дебилни служители, с корумпирана бюрокрация, с безсилни доктори, търпението с което водата заглажда камъка. И ДА КАЖЕ - СТРАДАХ, БОРИХ СЕ, ПОБЕДИХ, СЕГА МИ СВАЛЕТЕ И ДВЕТЕ РЪЦЕ ДОЛУ Кажете ми спечелихте ли и една малка битка в живота си, за да знам битки можете ли да печелите. Обръщам се към вас, тук, сплотени, надъхани, и все пак отделни хора: "Ко прайм" по отделно и всички заедно? А иначе ми е много приятно, че и аз допринасям за положителната статистика на сайта. и НЕ ПОДХОЖДАЙ ПЪРВО С КРИТИКА ЕЛТИ... ВСЕ ПАК СЪМ ТУК. |
ДАН |
Публикувано на: 8.6.2006, 17:31
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 3 Участник # 420 Дата на регистрация: 8-June 06 |
КАКВО МИСЛИТЕ,ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ?
АЗ СЪМ НОВ ТУК И МОЛЯ ДА МИ ОБЯСНИТЕ. ЩЕ ИЗГОНИМ ЦИГАНИТЕ И ЕВРЕИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ???????????????? ЩЕ СВАЛИМ ПРАВИТЕЛСТВОТО?????????????? ЩЕ СИ ПОДОБРИМ ЖИВОТА??????????????? ЩЕ......................??????????????????? НЕ!!!!!!!!!!!!!!!ПОВЯРВАЙТЕ ТОВ НЯМА ДА СТАНЕ УВИ!!!!!!!!!!! ТОВА СА НЕЛЕЧИМИ РАНИ НА БЪЛГАРИЯ КОИТО СМЕ ПОЛУЧИЛИ С ГОДИНИТЕ. ЦИГАНИТЕ СА ГЛАСОВЕ ЗА ПОЛИТИЦИТЕ,А ЕВРЕЙТЕ ПАРИ. ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН Е ДА ГИ ПРИЕМЕМ С УСЛОВИЕТО,ЧЕ АКО ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ ТОВА ЗНАЧИ ДА БЪДАТ БЪЛГАРИ И ДА МИЛЕЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! МОЛЯ СЕ НА ГОСПОД ТОВА ДА СТАНЕ НО НЕ ВЯРВАМ. СЪЖАЛЯВАМ ЗА МОЕТО ЧЕРНОГЛЕДСТВО!!!!!!!!!!! (би ли писал с малки букви? Големите букви в Интернет се приемат за крещене - мод.) |
Иван |
Публикувано на: 8.6.2006, 20:19
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Ако ти се струва трудно да изгоним циганите и евреите, то защо смяташ, че ще е по-лесно да ги променим, а? Да станат българи и да милеят за България?!?!?! Та това е задача за много поколения! Всъщност, истината е, че това е божествения път - на еволюцията и промяната. Но първо, няма време за това. Наближава изпълването на някои срокове и не ще може да стане тая промяна. И второ, ние не сме убедени, че е необходима. Не ни трябват още българи. На нас ни трябва малко, но достатъчно пространство и малко, но достатъно български българи. Не ни трябва разгръщане, разрастване и разсейване. Сега е необходима концентрация, качество и сплотеност. Този процес на уплътняване дори автоматично означава, че някои българи ще отпаднат - тези, които са били на ръба. |
||
Bell |
Публикувано на: 8.6.2006, 20:42
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Ами те циганите и евреите достатъчно много си я харесват България, хич и не искат да си отидат! Проблема е, че не ни харесват нас българите и искат нас да претопят в тяхната смотана култура, затривайки нашата и така да унищожат уникалния ни дух и генофонд! Това е ДАН......и не им остава много до постигането на "заветната" им цел!
|
ДАН |
Публикувано на: 9.6.2006, 10:03
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 3 Участник # 420 Дата на регистрация: 8-June 06 |
Извинявам се за главните букви!!!!
От това което чета разбирам,че имате решение. |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 13.6.2006, 11:40
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Да. Има решение.
Поместено е на сайта. Чети наред и ще го намериш и ти, ако силно пожелаеш да си един от нас. -------------------- |
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 15.6.2006, 21:50
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Битки всички сме печелили и още два пъти по толкова на брой водим в момента.Да беше човек безсмъртен,щеше да прави като водата с камъка,но не е.Всички сме доста преходни същества,затова забрави за търпението и вместо това се изпълни с готовност тепърва да им чупиш ръцете. Това е недостатъка на айкидо...за да чупиш добре,трябва да чупиш много... |
||
Страници: (3) [1] 2 3 |