Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (4) [1] 2 3 ... последна » ( последно съобщение ) |
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРЧЕТА !!!???
Nadejda |
Публикувано на: 3.3.2006, 23:10
|
Участник Група: Участници Съобщения: 88 Участник # 204 Дата на регистрация: 6-December 05 |
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРЧЕТА !!!
Аз съм българаче !!!??? Аз съм българче, имам конци само у главето имам и сиджимка на вратлето потропвам забързано хорце като истинско балканско мече Аз съм българаче истинско марионетче, подръпвата ме, кога с веригата, кога с конците, подхвърлят ми само огризките Височайшите дресьори с палките и медалите, обират лаварите с парите в шапките Аз съм българче, живея само от милостиня на властуващи господари, забравили, що е това народ и свобода, уяли се алчни просудняци, извратени народни садисти Аз съм българче, но не живея, вегитирам и медитирам, клюкарствам и критикувам само на борба не излизам Аз съм българче Но, докага ли ? - се питам сега, българската нацията пред очите ми се стопява, потънала в цялата си мизерия. Дяволът в своя поход за унищожението на човечеството, реши първо да се справи с българското войнство. _________________ _________________ http://enkade.blogspot.com/ -------------------- ?????
|
Eлена |
Публикувано на: 4.3.2006, 12:00
|
Участник Група: Участници Съобщения: 138 Участник # 213 Дата на регистрация: 13-December 05 |
" ... Като живеем в тайнствен енергиен свят, идеите и претенциите ни, че владеем природата не означават нищо. Вечното ни "скитане" из тази "неопределеност", изгредена от вездесъщи енергийни полета, не ни е накарало да се откажем от глупостта си на въображаеми господари, защото всъщност сме "приемаща" и "излъчваща" единица. И сред този "хаос" от неоправдано самочувствие и невежество блещука надеждата за щастливите случайности в живота ни. И кои са тези "сили", които случайно ще се грижат за нас, ако не сме част от "системата" им? Молим Бога за подкрепа, а не искаме да повярваме, че създадени по негов образ и подобие, сами решаваме какви да бъдем и как да живеем. Къде ли не "пътуваме" енергийно, докато спим, и с кого ли "общуваме"? Ако малко преди да отворите очи чуете "глас": "Имаш ли две ризи, дай едната", бъдете сигурни, че сте "посетени" от висш посланик. Събудихте ли се? "
Опитайте "... днес да забравите недоволствата, разочарованията и страховете и просто да правите добрини, т.е. да "сънувате" наяве. Сложно ли ви звучи? Ще разпънете ли егото си на кръста на любовта и ще го попитате ли готово ли е да мисли за другия - всеотдайно и щедро? Изненадани, обичаните хора около вас ще ви гледат с възторг. Красив сън, нали?" "... Дори ако около вас е "населено" с резервирани хора - мълчаливците, предпочитащи затвореното пространство на собственото си страдание, "ослепете" ги с шеметната си щедрост, любов и внимание. Смаяни и объркани, те ще ви благодарят с душата си, защото просто сте се досетили да разрушите мрачния им стереотип, като сте показали, че заслужават обичта, радостта и щастието на земята. Превърнете ли се в защитници на доброто, надеждата и любовта, вие вече сте "пратеници" на космическата хармония. Трудно ли е?" http://www.novinar.org -------------------- ???! ??????? ? ????!
|
Eлтимир |
Публикувано на: 4.3.2006, 17:13
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Празникът беше вчера, Елена, но да ти е честит! Българко.
-------------------- |
blag009 |
Публикувано на: 4.3.2006, 17:25
|
Участник Група: Участници Съобщения: 234 Участник # 49 Дата на регистрация: 27-July 05 |
ООООО, музо Блажева ,
ВЪЗПЕЙ българчето ЮНАЧЕТО, С ПОТУРКИТЕ И КАЛПАЧЕТО по тертип НАДЕЖДЕН , ОТ НАДЕНЕЦЕТО-МОДЕРЕН Аз съм българаче !!!??? Аз съм българче, ЮНАЧЕТО!!! имам репа на раменете, мисли разни мърдат там И ВСИЧКИ СА В 7/8 НЕРАЗДЕЛЕН ТАКТ като БАШ мече БАЛКАНСКО. ИХУХУХУ ИХУУУУУ "Дръж се земо ШОП ТЕ ГАЗИ". ЧЕ И ДЯВОЛА НЯМА ДА ТЕ ОПАЗИ Аз съм българаче ДУША БАЛКАНСКА ВСИТЕ ВРАГОВЕ НА ... МАРИОТЕКА ГИ ПРАВА кога с веригата, кога с конците, подхвърлят им само огризките ААА,Височайшите дресьори ИЗ НЕБЕСНИТЕ ПРОСТОРИ САМО БЪЛГОРСКОТО ГОНИ!!!! ИИИ т.н. , ИИИИИИ т.н...И-иииии ДЕ ЩО ИМПЕРИЙКА ВИДЯ АЗЪ -БЪЛГАРЧЕТО СМЕТКА РАННО ИЛИ КЪСНО МУ ДИРЯ!!!! ИМПЕРИЙКА В НЕБИТИИЕТО ИЗЧЕЗНЕ И В АДА... С ДЯВОЛА КОМПАНИЙКА СИ МЕНКА!!!!! АЗЪ СИ Е БЪЛГАРЧЕ ВО ВЕКИ ВЕКОВ, НАПУК НА ДЖОН , МОШЕ И тов. ПЕНКОВ. И...КАТО СЪМ СИ ЖИВ СИРОМАХ ДОРИ И ДЯВОЛА МИ Е ЧИРАК!!! ИИИИ ЗНАЕ ДЯВОЛА СТРАР НАЙ-ХУБАВ Е БЪЛГАРСКИЯТ КРАЙ!!!!! И КОЙТО НЕ НИ ЗАЧИТА ПРЕЗ РОГЦАТА МУ, КЪМ НАС ШЪ ЗАНИЧА!!!!! Това е Наденце , АЗЪ Блаже българчето - ДЕТО ЗА РОДНОТО СИ МИЛЕЯ, И ДА РАСИПВАМ ИМПЕРИЙКИ УМЕЯ !!! ХААААА БЛАЖЕ -------------------- ???? ?????? ??? ???????? ????? ??????? ??, ?? ?????? ?????????!"
|
LETO |
Публикувано на: 4.3.2006, 21:32
|
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
Наздраве, Блаже! Съжалявам, че не се видяхме на 3-ти в София!
-------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
blag009 |
Публикувано на: 5.3.2006, 2:25
|
Участник Група: Участници Съобщения: 234 Участник # 49 Дата на регистрация: 27-July 05 |
LETO,привет съжалявам и аз , но първо нямаше транспорт,колата ми не бачка и ПРИДВИЖВАНЕТО ми е проблем.Живот и здраве , ШЪ , ШЪ се видиме!!!Макар ,че в интерес на истината , вече на два пъти съм се виждал със съфорумци от други форуми , по други места иии...туко ми теглат БАЛТИЯТА, че много съм бил ПРИКАЗЛИВ И НЕ ПИША ПО ТЕМАТА И ТЕМ ПОДОБНИ ГЛЮПОСТИ!!!С една дума пълно покритие на поговорката:
-"Ама ,МОЛЯ ТИ СЕ БЕЕЕ ... ХЕМ ШУТО , ХЕМ БОДЕ"!!! ИИИ... по репата МУ нещасна!!! Иначе навсякъде съм казвал ,че ако има нещо което съм научил за древените българи , КОЕТО Е ВЪЗБУДИЛО МОЕТО ЛЮПОПИТСТВО е било тук във "Воинни на Тангра".По принцип съм СКЕПТИК по конспирации и ченгенски истории ,НО начина по който бе БАТИСАН предният форум на Тангра си е чиста ТЪПА БАЛКАНСКА ЗАВИСТ???? Е,когато вида ТАКОВА писимисткично СТИХЧЕ на уважаемата от мен Надежда-МУЗАТА БЛАЖЕВА ме сецва по кръсто -------------------- ???? ?????? ??? ???????? ????? ??????? ??, ?? ?????? ?????????!"
|
LETO |
Публикувано на: 5.3.2006, 2:54
|
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
Айде, да не ти пука! Ще видим следващия път
А за музата на Надежда някакси немога да я поема, съжалявам. Идва ми малко множко! -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
blag009 |
Публикувано на: 5.3.2006, 3:33
|
||
Лето, ти кажи за МОЯТА МУЗА?????? Нещо ми се видя много ПИСИМИСТИЧНО стихчето на НАДЕТО, пък рекох да и ПОКАЖА , все пак КАК ние ТУК на място гледкаме на нещата???? В "Медиапоол" имаше една статия на х.Генчо за "Гетата"-и по моя преценка ВАЖНОТО беше , разделението на хората на "ЛОВЦИ" т.е. скитници-имигранти и "ЗЕМЕДЕЛЦИ" тия които пазат РОДНОТО ОГНИЩЕ-според мен де!!!!!!Ако искаш може да я пусна с някой мой коментар по нея.Статията третира преди всичко "Гетата на циганите" - понеже ми е писнало от тази тема за МЕН важно бе преди всичко УВОДА!!! -------------------- ???? ?????? ??? ???????? ????? ??????? ??, ?? ?????? ?????????!"
|
||
Nadejda |
Публикувано на: 5.3.2006, 4:01
|
Участник Група: Участници Съобщения: 88 Участник # 204 Дата на регистрация: 6-December 05 |
ЕХ, БЛАЖЕ, БЛАЖЕ, ГЛЕДАМ БЛАГО ТИ Е ТОВА ИМИТИРАНЕ НЕКА БЛАГО ДА ТИ Е, ТИПИЧНО ЗА МАЙМУНКИТЕ ПАПАГАЛИТЕ И ЗОМБИТЕ ЕХ, БЛАЖЕ, БЛАЖЕ, НЕКА БЛАГО ДА ТИ Е НА БЛАГОВЕЗНИ АПНИ СИ БЕЛА ХАЛВИЦА ДА ТИ Е МИРНА ГЛАВИЦА ХАЙДЕ БЛАЖЕ, КАКИНОТО, ЯДЕЦ ОТ НАДЕЦ П.П. Приведена главица, сабя не я сече, но си остава мизерна душица !!! -------------------- ?????
|
blag009 |
Публикувано на: 5.3.2006, 4:51
|
Та Наде един учен от ранга на Павлов изследвал реакциите на МАЙМУНКИТЕ.Като за начало ги затворил в една стая . Излезнал от стаята заключил ЯЯЯЯЯ, и...КАЖИ Наде кво е направил УЧЕНИЯТ следващият момент?????
Да не те МЪЧА , веднага СЕ е навел и погледнал ПРЕЗ ключалката да ВИДИ кво става. ИИИ ... НАСРЕЩА МУ СЕ Е ОБЛЕЩИЛО ЕДНО ЛЮБОПИТНО КАФЯВО ОКО НА ЕДНА ОТ МАЙМУНКИТЕ?????? Та права си с туй: -"ТИПИЧНО ЗА МАЙМУНКИТЕ ПАПАГАЛИТЕ И ЗОМБИТЕ" Колкото до туй: -"АПНИ СИ БЕЛА ХАЛВИЦА ДА ТИ Е МИРНА ГЛАВИЦА ХАЙДЕ БЛАЖЕ, КАКИНОТО, ЯДЕЦ ОТ НАДЕЦ " Права си КАКИНОТО , с твойте родители и ХАЛВИЦА за мирна главица шъ си хапнеме , и с ТЪГА ЗА ТЕБ ШЪ ПОХОРТУВАМЕ. Това: -"П.П. Приведена главица, сабя не я сече, но си остава мизерна душица !!!" Не ти препоръчвам на ТВОИТЕ родители да го КАЗВАШ,иначе стар лаф,ЩЕ ТИ ОКНО ! КАК ЗЕТ С ПЕЧЕНА КОКОШКА СЕ ПОСРЕЩА, И С ПЕЧЕНА КОКОШКА СЕ ИЗПРАЩА ??? А СИНЧЕТО СУХ ЛЕБ И ЛУЧЕЦ ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ НАБИВА И ПЕТ КОЛИ ТОР , ДВА ДНИ ИЗРИВА Така,че Наденце радвай се ДУШИЧКЕ НА ТАЗ РОБСКА БЛАЖЕВА ОРИСИЯ-УВЕРЯВАМ ТЕ НЕ СЪЖАЛЯВАМ КАКИНОТО, ЧЕ КОЙ КАТО МЕН ШЪ ЗОМБИРА?!?!?! -------------------- ???? ?????? ??? ???????? ????? ??????? ??, ?? ?????? ?????????!"
|
Eлтимир |
Публикувано на: 5.3.2006, 7:24
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Блаже, тебе никой не може да те зомбира, Българино! Обичаме ти, ти си един от нас. Обаче не говори за минало време, братле, говори за сега. Сега е страшното, Братко!
-------------------- |
Nadejda |
Публикувано на: 5.3.2006, 20:01
|
НА ВСИЧКИ СА ВИ СТРАШНО КЪСИ СИДЖИМКИТЕ
И ЗАТОВА ПОЛОЖЕНИЕТО, СЕГА Е СТРАШНО, МНОГО СТРАШНО. НО, ВИЕ НЕ СТЕ ВИНОВИ СЪВСЕМ !!!??? -------------------- ?????
|
blag009 |
Публикувано на: 6.3.2006, 0:50
|
||
Надежда , ако случайно съм те засегнала ИЗВИНЯВАЙ,не е нарочно!!! Но... все пак Блаже ВЯРВА ... ВЪВ "СЪРЦЕТО НА ДАНКО"-имаше такъв разказ от Максим Горки.Явно ние българите си падами малко по САДО-МАХО .Най ми е добре , когато МИ е зле, и това го има в ЖИВОТА.Вервай ми оцелява ТОЗ който НАЙ-МНОГО дава ... ЕЕЕЕ едва ли има нация като нашата !!!!Но ще ти пусна една верно и тъжна новина НО СИ БАШ НАШЕНСКА: -"Последните думи на ”лудия гений” Генко Генков 05 март 2006 / "Размишлявам за България", промълвил за последно големият български живописец и дисидент Генко Генков, който ненадейно си отиде на 3 март 2006 г. Това разкри дъщерята на художника Евгения пред Дарик като обвини лекарите за смъртта на баща си. Според нея те не направили необходимото, за да се преборят със стомашния кръвоизлив, който сполетя 83-годишния художник (страдащ и от сърдечно-съдова недостатъчност). Ученикът на Дечко Узунов, един от най-самобитните наши художници, бе известен като ”Лудия гений” заради храбрите си изказвания срещу конюнктурни художници. (Заради това той престоя и известно време в Белене.) Генков експериментира през целия си живот - обработва платна с пясък, третира маслени бои като акварел . 2 седмици преди да издъхне той откри за първи път след 1993 г. самостоятелна изложба в СКГХ. Там показа най-добрите си картини - портрети и пейзажи, рисувани с акварел и масло. Поклонението е на 7 март." Това е Наде БЪЛГАРИНА !!!! Аз,Ти ... абе виж мотото на ФОРУМА за Тангра!!!! Без АЗЪ-сме за никъде-НЕ ЗОМБИРАНЕ,А ПЛОМБИРАНЕ!!!!! БЪДИ ЗДРАВА НАДЕЖДА БЛАЖЕ -------------------- ???? ?????? ??? ???????? ????? ??????? ??, ?? ?????? ?????????!"
|
||
blag009 |
Публикувано на: 6.3.2006, 1:09
|
||
Елтимер благодаря , Но нали това е ВАЖНОТО да знам МИНАЛОТО си.Нали това искат някои , ДА изгубиме ориентира . Казваш сега е страшното - едва ли ... Страшното беше до 62 г. на м.век.Когато нашите БАЩИ И ДЕДИ са се чудили КАК ШЪ ОЦЕЛЯВАМЕ ОТ ТАЗ МЕСОМЕЛАЧКА?????Виж за мен по важно е СЛЕДНАТА МИСЪЛ: -"Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!! " Четох го някъде из форума. Както твоята мисъл: -"Нека винаги има съгласие между мислите ви, но никога еднаквост!" Както виждаш ПРОСТИ мисли , НО с голям заряд!!!!! Така,че БЪЛГАРИНА винаги с право ока "АБЕ БИЛИ СМЕ И ПО-ЗЛЕ"!!! Среден пръст и си свиркаме , НАПУК на потъващите ИМПЕРИИ!!! -------------------- ???? ?????? ??? ???????? ????? ??????? ??, ?? ?????? ?????????!"
|
||
Nadejda |
Публикувано на: 6.3.2006, 14:10
|
ЕХ, БЛАЖЕ, БЛАЖЕ, БЛАЖЕН ДА СИ МИ КАКИНОТО, ТИ ПОНЕ СИ ЧЕЛ РАЗКАЗЧЕТО ЗА ДАНКО И СИ ЗАГРЕЛ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА. НЕ Е ВАЖНО, ДАЛИ СЪМ СЕ ОБИДИЛА ИЛИ НЕ, АЗ НЕ ПИША ЗА СЕБЕ СИ, ВАЖНО Е, ДА ИМА ИСТИНИ, ХОРАТА ДА ПОЧНАТ ДА ГИ ОСЪЗНАВАТ НИЕ БЪЛГАРИТЕ ВСИЧКО СИ ЗНАЕМЕ ДЕ, НО ТРУДНО ОСЪЗНАВАМЕ, НО ВЕДНЪЖ СТАНЕ ЛИ ТОВА, ЩЕ СТАНЕ ЕДНА МЪТНА И КЪРВАВА, ЩЕ ИМА ДА БЕГА ДЯВОЛА ТА ЧАК ЩЕ МУ ПОДСКАЧА ГЪЗЕЦА, ПО НАНАДОЛНИЩЕТО КЪМ ПЪКЪЛА. МЕЖДУВРЕМЕННО, В ТВЪРДЕ БАВНИЯ ПРОЦЕС НА ОСЪЗНАВАНЕ, МНОГО НАРОД ЩЕ ИЗГОРИ, КАТО ХУДОЖНИКА, КОЙТО Е САМО ЕДИН ОТ ХИЛЯДИТЕ. В ТАЯ ВРЪЗКА ЦИФРИТЕ СА УЖАСЯВАЩИ, ТОЛКОВА УЖАСЯВАЩИ, ЧЕ ВСИЧКИ УЖАСЕНО СИ ЗАТАВАРЯТ ОЧИТЕ. БАЛАКАНСКИЯТ ЛЪВ НЕЩО ЗАПРИЛИЧА НА ХВАНАТА В КАПАН МИШКА, ПРИ ТОВА ЛАБОРАТОРНО-ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА. ЕХ, БЛАЖЕ, БЛАЖЕ, БЛАЖЕН ДА СИ, АКО МИСЛИШ И ПРАВИШ ДОБРО ЗА НАРОДА СИ. АКО ЛИ НЕ, ЗНАЕШ, ЧЕ С ЧИЧО ДЯВОЛ ЩЕ СЕ ТЪРКАЛЯШ НАДОЛУ ПО НАНАДОЛНИЩЕТО ТА ЧАК В ПЪКЛОТО -------------------- ?????
|
Страници: (4) [1] 2 3 ... последна » |