Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (4) [1] 2 3 ... последна » ( последно съобщение ) |
Знае ли някой за тия?, Паравоенна организация "Войни наТангра"
anti666 |
Публикувано на: 6.3.2008, 18:54
|
|
Във форума на бгнюз се подвизава някой си Атила, който се представя за говорител на Войни на Тангра. На въпрос що за звер е отговорът е, че бил от някаква си паравоенна организация "Войни на Тангра" от Пазарджик. Дал е и емайла си voininatangra@mail.bg
Имаме ли някакъв подобен емайл и чувал ли е някои за такава организация? Или това е поредното мероприятие на службите да дискредитира Движението. Или просто е някой самозван пъпчив пубер като Танкиста. Моля, яко някой има повече информация да сподели тук. |
|
JulesW |
Публикувано на: 6.3.2008, 19:23
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 60 Участник # 871 Дата на регистрация: 11-March 07 |
Преди време Елтимир го беше споменал същият този Атила. Нямам и идея кой е , но както Ангел беше отбелязал изказа му беше прекалено вулгарен и не приличаше на някой от тукашните потребители. Никак даже. |
||
Запознат |
Публикувано на: 6.3.2008, 19:58
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Със сигурност не е някой доброжелател.
|
Публикувано на: 6.3.2008, 20:03
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Хм,паравоенна организация,а.Бас държа,че в гащите на това атилче има рязана карабина!
|
Varvarina |
Публикувано на: 6.3.2008, 20:12
|
Участник Група: Участници Съобщения: 115 Участник # 649 Дата на регистрация: 5-November 06 |
Не знам що за стока е този Атила. Засичам го постоянно в нюза и повечето изказвания са му в подобен вид:
Причината за Запалването на Влака е ЯСНА Пияна Компания от Руски Славянски Копелета е предизвикала Пожара ПРОФЕСОР РАШО РАШЕВ беше един от най-големите Специалисти по Прабългарска архиеология и История КГБ и Руските Копелета са го УБИЛИ Професоре ти беше Истински Българин Ариец Потомък на Рода Дуло Ние Войните на Тангра" ти Обещаваме да намерим Мръсните Руски Славянски Пияни Свини Предизвикала палежа на Влака и да ги Ликвидираме. Днес Горяха Българи Арийци утре ще Горят Славянски и Чифутски Свине. Всички които разполагат с информация за Пияната Руска Свиня запалила влака моля да се свържат с нас на този e-mail: voininatangra@mail.bg Анонимността и Сигурността им е Гарантирана Поклон пред Жертвите на този Варварски Руско Чифутски Атентат ЕДИН КАН--ЕДИН БОГ--ЕДИН НАРОД----БЪЛГАРИ Мисля, че за Рашев е прав. Между другото комисията, която е съставена за разследване на случая по пожара е оглавена от ДПС. |
Запознат |
Публикувано на: 6.3.2008, 20:30
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Едно е сигурно: този не е от нашите!
|
Публикувано на: 6.3.2008, 20:47
|
|||
Много по-сигурно е друго,като го гледам как пише:ТОЗИ Е ПРОТИВ НАШИТЕ!!! Много е...СМЕЛ /обърнете последната дума/. |
||
Dimitar_II |
Публикувано на: 6.3.2008, 21:29
|
Участник Група: Участници Съобщения: 54 Участник # 1 285 Дата на регистрация: 9-November 07 |
Това е поредната акция на дискредитиране...
След като този няма нищо общо с движението, мисля, че ще е добре да се сложи някъде в заглавната страница и в форума официално разграничаване на движението с този Атила. Понякога пише верни неща, но стилът му е силно отблъскващ. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 6.3.2008, 22:00
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Това е Танкиста.
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 6.3.2008, 22:14
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Професоре ти беше Истински Българин Ариец Потомък на Рода Дуло
----------------------------------------------------------------------------------- Интересно какъв ариец е бил, след като на него е посветен ето този текст ВЕЛИКОТО СЛАВЯНСКО ПРЕСЕЛЕНИЕ http://www.segabg.com/online/article.asp?i...id=5&id=0001301 Още повече, това момче, Рашев, доколкото си спомням, беше се изказало в "Българите" по БТВ, че такова нещо като Тенгрианство-монотеизъм, нямало. Тангра не се схващал като един Бог, ами като някакъв Дух... Въобще това момче, ако знаеше какво говори тогаеа, па си на... Като видя титла "професор" и веднага се хващам за пищова. |
Публикувано на: 6.3.2008, 22:28
|
|
Данчо,ДЕ МОРИУС АУТ БЕНЕ,АУТ НИХИЛ!
С всичко останало съм съгласен. |
Дари |
Публикувано на: 6.3.2008, 22:46
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 |
Май си прав. С тези си постове той клепа истинския Атила от форума на БГ-нацоналисти, като се кичи с ника му, и нас. Танкиста не се понасят с Атила, а и тука му затворихме люка! Така, че действията му са "с един куршум, два заека"! Някой виждал ли му е очичките на ираноида-танкист? |
||
Публикувано на: 6.3.2008, 23:03
|
|
ираноида-танкист?
----------- Да не обиждаме все пак братовчедите-персийци... |
antijew |
Публикувано на: 7.3.2008, 0:08
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Според мен няма обида, защото танкиста защитава теорията, че Българите идват от Иран тук, а не са коренно население от Балканите. -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||
Atil |
Публикувано на: 10.3.2008, 17:49
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 8 Участник # 1 385 Дата на регистрация: 10-March 08 |
Аз съм Atila от Форума на news.bg.
Проблем ли имате някакъв ? Внимавайте как говорите за мен и моето Паравоенно Формирование да не го сполети някой от вас Съдбата на Малките Руски Славянски Беслански Копелета. Ако сте Българи Арици Потомци на Рода Дуло Действайте, а не си чешете само езиците в този форум и не си Барайте Рязаните Патки ако въобще имате такива. Аз съм Българин наследник на Императорския Род ДУЛО. Във вените ми тече Хуно-Българската кръв на: Кан Атила-Баща на Кан Ирник, Дядо на Кан Масгут, Пра дядо на Кан Реан, Пра пра дядо на Кан Боян, Пра пра пра дядо на Кан Аскал, Пра пра пра пра дядо на Кан Албури бащата на Кан Кубрат Пра пра пра пра пра дядо на Кан Кубрат бащата на Кан Аспарух Цялата земя от Москва до Казахстан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска. Ние Наследниците на Императорския род ДУЛО ще прочистим Земите Български Арийски от: Славянската, Турската,Чифутската и Римо-католическата Сган. ЕДИН КАН--ЕДИН БОГ--ЕДИН НАРОД---БЪЛГАРИ |
Страници: (4) [1] 2 3 ... последна » |