Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Волен
Eлтимир |
Публикувано на: 23.6.2007, 20:48
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Днес в Ботевград беше Болен Лидеров. Помолих го да ми даде някй лев, че не съм ял три дни. Отказа ми. Съпругата ми замина за 10 дни командировка и се заблудихме, (е ще получим един запис. Ползвам случая да благодаря да Антиджу и Дари за помощта, без която помощ бих умрял. Това е. Имайте предвид какъв е Волен. А на мен ми кажете "сбогом". Бел, нито Хорус, нито Парадокс ударжаха на обещанията си. Излъгаха и теб, и мен. Севар, от мен си видял само добро. Защо и ти? Защо, приятелю?
-------------------- |
Bell |
Публикувано на: 23.6.2007, 21:30
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Няма да те оставим! Ще измислим нещо!
|
Ник |
Публикувано на: 23.6.2007, 22:09
|
Участник Група: Участници Съобщения: 380 Участник # 219 Дата на регистрация: 26-December 05 |
ПРИЯТЕЛ В НУЖДА СЕ ПОЗНАВА!!! - НАРОДЪТ!
|
Публикувано на: 24.6.2007, 2:35
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Какво става бе?!
И Прадакс ли сгази лука. На към 6-ти юли ще ходя на дело в София,бат Ангеле,пиши ми на лични как може да се видим. |
Запознат |
Публикувано на: 15.7.2007, 22:34
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Това е за коментар на снимка:
Виж сега Erwin, Елтимир и Памир си оправиха взаимоотношенията вече! Дадоха си прошка! След като всички разбраха, че Атака работи за запазване на тероризма и бандитизма, никой вече не очаква някой от тях да се извини на Памир. Винаги така става, когато някой е пристратен на политическа партия, става РАЗДЕЛЕНИЕ! Явно още не си го разбрал, щом си се окичил с търговския етикет на ПП Атака. Вземи че порасни малко. |