Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |

Tangru |
Публикувано на: 14.12.2006, 15:24
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 190 Участник # 674 Дата на регистрация: 16-November 06 ![]() |
'Хората си мислят че Просветлението е Игла в Купа Сено !
Просветлението , обаче е, да oсъзнаеш че няма нитo Игла, нито Сено!' То май не си струва, да се отваря цяла тема, по този въпрос, защото отговора е прост! Илюминати - дума - може би с вавилонски произход (има твърдения че латинският е повлиян от вавилонският) - означава: просветен, посветен, осветен, знаещ Тези, как да ги нареча, изроди (ама, нищо лично тук!) са се нарекли Илюминати, защото смятат че притежават, върховно знание. Знанието което притежават наисTитна е голямo, и те го изполвзват умело, да ни въртят, на малкият си пръст! Но ето как стоят нещата - ние всички сме илюминати - просто сме забравили това което е заложено в нас - нашето интуитивно знание - заложено в сърцата ни (а Люмитата, нямат такива!)! Както казва Дейвид Айк: Хората си мислят че Просветлението е Игла в Купа Сено ! Просветлениeто, обаче е, да oсъзнаеш че няма нитo Игла, нито Сено! Това е ![]() |
Запознат |
Публикувано на: 14.12.2006, 15:45
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Тя стана работата май, като в онзи чифутски филм за матрицата "No spoon"-"Няма лъжица!" Явно чифунгерите са знаели за това, че за да изкривиш лъжицата, трябва да проумееш, че няма лъжица. Или не вярвай в това, което си мислиш че виждаш. Всъшност "Не се опитвай да мислиш! Има кой да мисли!" Според мен това е посланието на Моше. |
||
Petee |
Публикувано на: 14.12.2006, 16:16
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 358 Участник # 382 Дата на регистрация: 15-May 06 ![]() |
Задаваш въпрос и сам си отговаряш.
![]() |
Tangru |
Публикувано на: 14.12.2006, 17:05
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 190 Участник # 674 Дата на регистрация: 16-November 06 ![]() |
Бе какви чифути бе човек? Докато умните се наумуват... Следвай сърцето си, то никога не лъже - това е което казвам аз (А че няма лъжица - няма!) |
||
Tangru |
Публикувано на: 14.12.2006, 17:07
|
||
Аз само си казвам мнението! Нека всеки даде своето ! |
||
![]() |
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- ![]() |
Амии аз да ви кажа ми дойде музата да търся за илюминатите от книгата на Дан Браун "Шестото клеймо", но там пише едни неща за това тайно общество, а в Интернет намирам съвсем различни
![]() ![]() |
Запознат |
Публикувано на: 29.1.2007, 20:27
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Има много материали за четене тук, само да му се чете на човек.
|
Миро |
Публикувано на: 29.1.2007, 22:14
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 ![]() |
Тук има много.
|
LETO |
Публикувано на: 30.1.2007, 15:25
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 ![]() |
Е това обяснява много неща ![]() Не мога да си представя каква религиозна кашотина е било в къдравата главица на чифутчето Йоханчо. Някои специалисти твърдят, че подложена на подобно ранозначно обучение младата психика лесно се разстроива и срива. Явно същото се е получило и със споменатия чифут ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |