Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Среща, Нека се видим
SS_Nazi |
Публикувано на: 1.12.2006, 19:01
|
Читател Група: Участници Съобщения: 12 Участник # 685 Дата на регистрация: 26-November 06 |
Здравите аз съм нов но имам 1 страхотна идея нека излислим 1 дата и да си направиме някаде срешта с някои от форума много държа да се запозная ще се радвам ако има съгласни с идеята аз лично предлагам 9-ти Декември за дата!!!???
(Извинявам се за правописните грешки , но си имам причина)!!! |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 1.12.2006, 20:12
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Идеята ти е добра, но среща вече е насрочена за седми декември във Варна на делото на Елтимир.
Естествено, че по добра дата е девети в събота, но за много от нас е важно да сме на делото. А датите на съдебните заседания са все в делничен ден - шибаните съдии не щат да работят в почивни дни, че ще се преуморят. -------------------- |
SS_Nazi |
Публикувано на: 1.12.2006, 22:12
|
Читател Група: Участници Съобщения: 12 Участник # 685 Дата на регистрация: 26-November 06 |
Извинявам се аз не се до изясних... имах предвид в София защото нямам финанова възможност да хода до варна и тези които за от София да се видиме.... и тези които могат да доидат до СФ!!
Аз лично много бих се накефил!! |
Baldr |
Публикувано на: 2.12.2006, 0:18
|
||
Читател Група: Изгонени Съобщения: 20 Участник # 694 Дата на регистрация: 1-December 06 |
Много ми е интересно как в града в който хората имат най-високи доходи хората нямат пари да идат до Варна, или някъде другаде из "провинцията" а там хората вземат по 200 лева месечно и намират пари за да дойдат до София ?!! Разглезеничнки сте там в столицата. Но твоя случай е ,че мама и/или тати не ти дават парички за да ходиш на толкова далечни и опасни пътешествия !! Ти естествено ще вземеш да ръсиш обиди, но с това ще докажеш,че си глупав неориентиран пубер , който само след 2-3 години ще е забравил както нацизма , така и българското си. Дано греша .......... |
||
Севар |
Публикувано на: 2.12.2006, 2:47
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Baldr: Заяждаш се безпричинно, следващия път ще трия, а по-следващия - бан.
SS_Nazi: Аз бих дошъл към София, но на 9-ти не мога по ред причини, а и много близко до 7-ми. Нека да е по-нататък. |
Биргюн |
Публикувано на: 2.12.2006, 11:04
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 84 Участник # 322 Дата на регистрация: 6-April 06 |
Просто не взимат всички по 1000+ лева заплата, както явно си мислиш. Разглезени? Ако се отиде с влак примерно да Варна, всичките разноски са над 60 лева (даже ако не се свърнеш същия ден още ще ти трябват.) Не всеки може да ги отдели за 2 седмици. Ти като нямаш реален поглед върху финансовото състояние на софиянци, защо се заяждаш и говориш глупости? Какво целиш? Ти като си толкова неразглезен, ще отидеш ли на делото? Или си поредното провокаторче? |
||
SS_Nazi |
Публикувано на: 2.12.2006, 13:58
|
||||
Ми глеида сега братле ... не знам кво разбираш под разглезен!!! 2ро аз можеби не разчитам на МАМА (заштото нямам БАШТА затова казвам само мама)да ми даде пари поради простата причина че сме 3 деца и едвали ште има жената да ми отдели 60 лева за путуване!!!Можеби в столицата са високи заплатите НО ЗАМИСЛЯЛ ЛИ СИ СЕ , ЧЕ АЗ НЕ РАБОТА???!!?!!?Поради простата причина че нямам 18 и не ме искат и няма как да го свържа с даскалото заштото ако ме изключат оште 1 пут ште имам право само на часно убочение и ште се радвам да съм като фашизма заштото тои не е забравен деситилетя наред ..... такаче има такива Софиянци и богати софиянци и явно не знаеш кво да праиш по цел ден и затова искаш да се заяждаш с някои не разбрах каде те провокирах и кво обшто имаше това какъв съм аз и това , че ште обиждам ... някаде да съм обидил .. ? Явно просто се чудиш с кво да се заядеш пожелавам ти приятен и БОГАТ живот!!! |
||||
Baldr |
Публикувано на: 2.12.2006, 14:27
|
Читател Група: Изгонени Съобщения: 20 Участник # 694 Дата на регистрация: 1-December 06 |
Явно греша..
Бюргюне, бих отишъл на среща, но на дело хъм.. никога не съм ходил Но доколкото познавам тази прослойка от люде: адвокати, юристи.. мога да кажа,че не ми харесват( не им понасям пледоариите, "логиките". риториките и дрън-дрън лицемерни и тенденциозни манипулатори с думи) , особено жените!! ........пък и освен Елтимир друг май няма да позная. |
Запознат |
Публикувано на: 2.12.2006, 22:19
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Абе ти ела, а пък на място ще се запознаем
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 3.12.2006, 3:23
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Аз лично, няма да мога да дойда до Варна и причината не е само финансова.
Но можете напълно да разчитате на мене в Пловдив и Родопската яка. |
Varvarina |
Публикувано на: 5.12.2006, 21:45
|
Участник Група: Участници Съобщения: 115 Участник # 649 Дата на регистрация: 5-November 06 |
Здравейте!
Аз на срещата не мога да дойда щото имам личен проблем и ще влизам за малко в болница,но иначе мога да отида до София и да направим и една среща само че по нататък. |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 6.12.2006, 0:03
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Абе ти гледай да оздравяваш сега, на другата среща ще дойдеш. Желая ти бързо изписване от болницата. -------------------- |
||