Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) [1] 2 3 ( последно съобщение ) |
Разправии, продължение от друга тема
Иван |
Публикувано на: 28.9.2006, 11:54
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Добре дошла Скарлет!
Никулинка не може да влезе да ти отговори, защото е банната. Но със сигурност тя или нейните колеги няма да намалят интереса си към нашия сайт, който интерес е съвсем професионален. Що се отнася до "страховитите и нереални" материали, пожелавам ти тяхното вълнуващо осмисляне. |
Севар |
Публикувано на: 28.9.2006, 13:09
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Привет Скарлет О`Хара! А ти защо реши точно на мангалката да отговориш толкова многословно и към нея да изявиш специално отношение? Това, че се иска да бъде в ролята на жертва по-ценна ли я прави от твоите сънародници от форума?
|
Skarlet |
Публикувано на: 28.9.2006, 14:03
|
Читател Група: Участници Съобщения: 20 Участник # 532 Дата на регистрация: 2-August 06 |
Севар, здравей, поздравления за сайта, страхотен е.
А за циганката, хм, виж, аз съм такъв тип човек, дето винаги търся доброто у хората и съдя за тях по личните им качества, а не по цвета на кожата, националноста, раса или религията. Напоследък съм особено заинтересувана от циганския етонос, просто защото попаднах на няколко изследвания и статии, доказващи различното ДНК на циганите, и според авторите именно това различие ги прави това, което са и те никога няма да еволюират и винаги ще си останат на това примитивно ниво, на което са от векове. Тези изследвания противоречат на това, което съм учила аз, за развитието и еволюцията на човешката раса, обаче, от друга страна, като се замисля, циганите с нищо не са се променили през вековете, и дори в модерния 21 век искат да живеят, както преди 1000 години. Та просто се опитвам да изясня на себе си, наистина ли циганите стоят на по-ниско еволюционно стъпало, затова искам да получа информация, колко от циганите са успели да се откъснат от средата, която живеят и са постигнали нещо. Разбира се, в категорията "преуспели цигани" не слагам "цар Киро", Азис и разните му други подобни, имам предвид цигани, които са завършили поне средно образование, работят истинска работа, плащат си данъците и живеят като почтенни граждани на обществото, без да претендират за толерантност и не чакат нищо от никого. За съжаление, бройката в личния ми списък е доста ограничена - професор Чирков, една телевизионна журналистка, за която бях чела, че също е циганка, но не си спомням името и, и циганското семейство, за което споменах в предишния си пост. Надявах се да мога да включа и Никулинка, обаче, май няма да стане. И да обобщя, май ще излезе, че тези изследвания са чиста истина! -------------------- ??????? ??, ???????? ?? ????????? -
??????? ???? ???? ????????. ???? ?? ?????. ?????? ?? ???????. ??????? ?? ?????? ??? ??????. ????? ?????? ? ???? ?????? ?????, ??????? ?? ??????????? ?? ????. ?? ?????? ? ???? ???-???????. ????? ??? ?? ????? ? ????????????? ??????. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 28.9.2006, 16:41
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
И кво сега, това ще те направи ли от ционистки агент българска националистка? След като си обясниш тази разлика в гена, ще станеш ли националистка? Щото ние също сме хуманисти, но по своему. Като влезем в един националистически дом, казваме първом: "Здравейте, братя българи", а не заговарваме гостите, обръщаме се към домакините! Виждаш ли колко много си изгубила в служба на юдеите, в брак с чужденец и живот в Испания. И ако циганите са задънен клон на човешката еволюция това ще послужи ли като научно обяснение и оправдание на твоите господари за тяхното по-нататъшно изтребване, след като бъдат употребени и си свършат работата? |
||
Skarlet |
Публикувано на: 28.9.2006, 17:33
|
||||||||
Читател Група: Участници Съобщения: 20 Участник # 532 Дата на регистрация: 2-August 06 |
Данчо Благодаря за милото посрещане! Сега ше коментирам изказването ти.
Никога не съм била ничий агент, ни ционистки, ни друг! Всичко друго са само твои измислици!
Аз също също се обърнах първо към домакините, ако не си забелязал, ето го: "Здравейте, и аз съм отскоро тук, сайта го открих случайно, обаче още от първото ми посещение бях доста заинтригувана от материалите, въпреки че, доста от тях ми звучат страховито и нереално. С много от вас сигурно имаме различни мнения за нещата от живота, но и аз като вас обичам Родината си и искам да я видя богата и преуспяваща, с щастливи и доволни хора. Разбира се, нямам точна идея, как може да бъде постигнато това, но като за начало и желанието е достатъчно."
Личният ми живот и това, къде съм, прави ли ме по-малко българка от теб?
Повтарям още веднъж и, надявам се, за последен път - НЯМАМ ГОСПОДАРИ! Ако се беше опитал да вникнеш в моите изказвания, щеше да знаеш, че аз съм против изтребването на когото и да е било. За мен хората се делят на две категории - добри и лоши, а не на черни, бели, червени, зелени, християни, мюсюлмани, будисти, извънземни и т.н. И един личен въпрос - kога ще спреш с нападките си срещу мен? Определено не смятам, че съм заслужила това отношение, не съм те провокирала, нито обиждала, така че, не разбирам, какъв ти е проблема? -------------------- ??????? ??, ???????? ?? ????????? -
??????? ???? ???? ????????. ???? ?? ?????. ?????? ?? ???????. ??????? ?? ?????? ??? ??????. ????? ?????? ? ???? ?????? ?????, ??????? ?? ??????????? ?? ????. ?? ?????? ? ???? ???-???????. ????? ??? ?? ????? ? ????????????? ??????. |
||||||||
SSK |
Публикувано на: 28.9.2006, 17:52
|
Участник Група: Участници Съобщения: 68 Участник # 471 Дата на регистрация: 2-July 06 |
Скарлет.....ще те схрускам
Хехе -------------------- ?? ????? ??? ?????? ????????,
??? ?????-??? ??????,
????????? ??? ?? ????????,
???????? ??? ?? ? ???
|
Skarlet |
Публикувано на: 28.9.2006, 18:01
|
||
Няма проблем! Само кажи кога! -------------------- ??????? ??, ???????? ?? ????????? -
||
Bell |
Публикувано на: 28.9.2006, 18:27
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
В момента под лозунга на хуманността, хуманизма, алтруизма и както искаш го наречи, се води подмолна политическа кампания за дестабилизация, деградация и омаломощяване на бялата раса (генетически, финансово и психически), особенно в Европа.
|
Skarlet |
Публикувано на: 28.9.2006, 19:33
|
||
За съжаление, си права. Хуманноста и толерантността са хубаво нещо, обаче трябва да има някаква граница. Аз се определям като хуманистка, но НИКОГА не бих защитила престъпник или някой, който не иска да живее според нормите на обществото, за разлика от многобройните хуманитарни и правозащитни организации, повечето от които не се интересуват от "другата страна" на проблема. -------------------- ??????? ??, ???????? ?? ????????? -
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 29.9.2006, 0:20
|
||||||||||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Аз винаги те посрещам мило. Милостта има различни измерения, и аз съм на мнение, че безпощадността също може да се впише в нея. Не се заяждам, просто ти нямам доверие, защото ти си доказала своята антибългарска позиция, и които са посещавали форума на Нюза, те помнят много добре: най-върлата защитничка на юдеите и техните дела, процигански, протурски настроена, ратник за ЕС, бази на Нато в България, смятаща понятието национализъм за нещо никак добро. Не мога да си спомня всичките ти антибългарски изказвания накуп. Изведнъж - Скарлет рязко се променя и се появява, да забележим къде - в националистически форуми. Именно в такива. Вероятно с мисията с мекотата и женската си топлота да направи вулгарните и брутални националисти малко по-човечни. Но аз не мога да се напия от женското присъствие и то не ме впечатлява особено. |
||||||||||
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 29.9.2006, 0:42
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Със сигурност е забавна тази тема
|
Skarlet |
Публикувано на: 29.9.2006, 0:58
|
||
Това е АБСУРД! Или не си добре или просто ме бъркаш с някоя друга. Никога не съм била процигански и протурски настроена, винаги съм била скептична по повод членството ни в ЕС и против базите на НАТО. А колкто до евреите, хайде потърси темите за войната между Израел и Либия в news.bg и ще ти стане ясна позицията ми. Освен това нямам НИТО ЕДНО антибългарско изказване, НИТО ЕДНО. Да, преди често посещавах форума на news.bg, затова няма да ти е трудно да се поразровиш из архива им. Искам доказателства за всички тези гадни обвинения! -------------------- ??????? ??, ???????? ?? ????????? -
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 29.9.2006, 1:22
|
||||
Дали? Вероятно аз съм бил пиян, но понеже не пия и съм с отлична памет, не мога да сбъркам. Не вярвам на архива на Нюза. Те са евреи. Но тебе те помня много добре със зеления ник и групичката "зелени", които те подкрепяха. Увъртай си колкото искаш. Аз лично никога няма да ти имам доверие. |
||||
Nordman |
Публикувано на: 29.9.2006, 1:50
|
Участник Група: Участници Съобщения: 37 Участник # 145 Дата на регистрация: 15-October 05 |
Skarlet, стегни се малко, зарежи дежурните внушения и се изкажи поне със 60 откровенни думици каква ти е 'мисията' тук все пак. Зарежи темата за хуманноста, толерантността и човещината и изобщо захърчетата и да си дойдем на думата.
-------------------- [img align=right]http://img70.exs.cx/img70/6006/ef-boots.gif[/img]
|
Skarlet |
Публикувано на: 29.9.2006, 8:54
|
||
Мисия ли? Това как да го разбирам, че всеки, който мисли различно, задължително трябва да е с някаква мисия ли? Не си ли се замислял, че някои хора живеят просто ей-така, без никой да им нарежда и да им дава мисии? И в тоя ред на мисли, твоята мисия каква е? А всъщност, обяснението е много просто, вече от 13 години живея извън България и ми липсва контакта с българи, затова непрекъснато посещавам разни сайтове и форуми, интересувам се, какво става в Родината, такива неща. А защо точно в този форум? Ами видях линк към сайта на воините в един друг форум, някой го рекламираше, влязох, харесаха ми и реших да се включа във форума - както виждаш нещата си имат много просто обяснение. -------------------- ??????? ??, ???????? ?? ????????? -
||
Страници: (3) [1] 2 3 |