www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Имам въпрос към вас

Страници: (2) [1] 2  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Имам въпрос към вас
Agent
Публикувано на: 22.9.2006, 17:38
Quote Post

Читател
**

Група: Участници
Съобщения: 13
Участник # 603
Дата на регистрация: 21-September 06

Някой знае ли поне един български национален герой през последните 1000 години, който да изповядва т.н. "тенгризъм"? Ако разполага с автентични документални източници, нека ги предостави на форума или препратки към тях.

И една молба към Императора и останалите, които публикуват тук толкова нужните биографии на българските национал-революционери: когато ги пускат тук, нека споменават и изповядваната от тях религия, нещо, което според мен е повече от задължително, защото никой от тях не е бил със сигурност атеист, ако изключим Ботев, но той е много особен случай, който се нуждае от специално разглеждане и анализиране. Да вмъкна само: според мен тук дружбата му с руския национал-нихилист и чифутска маша Сергей Нечаев е изиграла основната роля, така считам, но това е друга тема, както вече казах.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 22.9.2006, 18:09
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Агент, една забележка: Негово Величество Ромейският Император Парцал Шпион Втори не чете този форум и не пише тук. Други Императори в България не знам да има.
А сега по въпроса. някога Васил Иванов Кунчев, известен още като дякон Игнатий или Васил Левски казал на едни селяни: "Вие ще станете хора само, когато почнете да ядете месо в сряда и петък". Примери много, който иска ще ги намери сам. Сега обаче искам да ти задам един простичък въпрос. Защо не пищиш срещу сектата "Свидетели на Йехова", например? тази секта е известна с това, че в Бруклин веднъж годишно принася в жертва християнско дете. По чий пример, можеш да се досетиш. Същата секта е известна и с това, че представлява за САЩ и за колонизираните от САЩ страни същото, което представлява сектата на Виссссссарион за Русия. Експерименти с психотроника и зомбиране на нищо неподозиращи хорица. Включително на православни християни. Аз знам, че на нашите милички службици им е забранено да се занимават със "Свидетелите". Та да не би ти наистина да си агент? Ако си такъв, ще ти кажа още нещо.
Защо НСС се занимава толкова с нас? Една от причините е, че сме против влизането на България в Евр/оп/ейския съюз. Той и Валентин Златев е против Съюза, ама службите не се занимават с него. И за да отчитат дейност, преследват нас. За да покажат на евр/оп/ейските си господари колко са демократично-садистични и безкомпромисни. Е, има и други причини, но тази е сред тях. Та ако не си агент, ще отговоря на всичките ти въпроси. Обаче, за да докажеш, че не си агент, направи нещо реално срещу йеховистите. Малка проверка, няма как. Защото ми писна да се занимавам с агенти. Един от тях тази сутрин поля новата ми входна врата с ацетон. Или не е бил агент, ами е от "Свидетелите на мадам Йехова"? Макар, че то си е същото.

--------------------
PM
Иван
Публикувано на: 22.9.2006, 18:14
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

QUOTE (Agent @ Sep 22 2006, 04:38 PM)
Някой знае ли поне един български национален герой през последните 1000 години, който да изповядва т.н. "тенгризъм"? Ако разполага с автентични документални източници, нека ги предостави на форума или препратки към тях.

И една молба към Императора и останалите, които публикуват тук толкова нужните биографии на българските национал-революционери: когато ги пускат тук, нека споменават и изповядваната от тях религия, нещо, което според мен е повече от задължително, защото никой от тях не е бил със сигурност атеист, ако изключим Ботев, но той е много особен случай, който се нуждае от специално разглеждане и анализиране. Да вмъкна само: според мен тук дружбата му с руския национал-нихилист и чифутска маша Сергей Нечаев е изиграла основната роля, така считам, но това е друга тема, както вече казах.

Тенгрианството не ще го откриеш чрез библии или някаква книжнина.
На Земята то не е дошло в писмен вид, защото тогава още не е била създадена писменост на планетата ни и защото писмеността е един високо неефективен метод за обмяна на информация, а още по-малко на идеи. Освен това Тенгрианството не е разпространение, не е съобщаване на някакво знание, което другите да научат от посветените, а живот, реалност, то е самият акт на сътворяване на информацията и реалността.

По тази причина не ще можеш да "удостовериш" принадлежността на някой българин към тенгрианството, като го накараш да ти цитира текстове от свещената ни книга. Тук се сещам да те питам какви "автентични документи" можеш да представиш ти за принадлежността на Христос към християнството, например?

След тия разяснения смятам осъзнаваш, че можеш да намериш отговор на въпроса ти, макар че никой не може да ти отговори на него.
PM
Севар
Публикувано на: 22.9.2006, 18:31
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

QUOTE (Иван @ Sep 22 2006, 06:14 PM)
Тук се сещам да те питам какви "автентични документи" можеш да представиш ти за принадлежността на Христос към християнството, например?

Христос е носил трънен венец, а не килимявка или тиара, нито пък златните дрехи на кривославните "свещеници". И аз искам някакво доказателство, че Христос принадлежи на Християнството.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Agent
Публикувано на: 22.9.2006, 18:37
Quote Post

Читател
**

Участник # 603

Елтимире една забележка: отдавна няма Византия и ромейски император.
Титлата цар иначе е равна на император.
Извинявай но това за Левски не го вярвам. Къде бих могъл да направя справка ?
Не задавам подобни въпроси към стражевата кула-йеховистите понеже те не са се обявили за български националисти. Ако се обяват за такива ще им задам тези въпроси. Макар че не виждам смисъл понеже повечето от тях са напълно ненормални.
Не ми се вярва обаче Йеховистите да принасят в жертва деца. И да е така ти няма как да го знаеш.
Четох интервю че ти Елтимире си бил някога към Висарион. Верно ли е това ? И как успя да се измъкнеш от там ?
Не работя в НСС и не знам дали наистина се занимават с вас. Това за вратата залята с ацетон ми звучи смешно и параноично.
До Иван:
Извинявай но как разбра кога е дошло тангрианството на земята ? Та нали тогава е нямало писменост ? Не си ли си задавал въпроса защо Християните се наричат Християни, а не по друг начин ? Ами защото именно Иисус Христос поставя началото и спасява човешкия род от вечния огън.
И накрая защо не се придържаме към темата и не ми обясните колко от нашите национални герои са били тангристи ? Ще ми е интересно да го науча. Ще ми са интерсни и документите които ще представите в ваша подкрепа.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 22.9.2006, 18:44
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Агент, и снимката на главната страница може да ти изглежда смешна и параноична.
За Виссарион - не стигнах до Тиберкул. Как точно съм им избягал ще ти обясня, ако ти ми обясниш как така Свети Иван Рилски е владял умения от голямо колобърско посвещение. И защо този християнин е съветвал царя да не хвърля парите си, за да строи манастири, ами да въобъжава войска.
И агенте, не ни бъркай с градинаря на Людмила Живкова Йоло Денев.

--------------------
PM
Иван
Публикувано на: 22.9.2006, 18:49
Quote Post

Често пишещ

Участник # 80

QUOTE (Agent @ Sep 22 2006, 05:37 PM)

И накрая защо не се придържаме към темата и не ми обясните колко от нашите национални герои са били тангристи ? Ще ми е интересно да го науча. Ще ми са интерсни и документите които ще представите в ваша подкрепа.

Йоховистите не се били обявявали за български националисти, затова нямаш въпроси към тях, а?!
Буа-ха-хааа. smil3dbd4e5e7563a.gif

Ти за проверка на националистите си дошъл значи.
Тогава се налага да ти поискаме да удостовериш, че си националист. Но с документи, при това автентични. Хайде отивай да ти ги издадат, но гледай да са нотариално заверени. И не отклонявай въпроса с разсъждения и допълнителни въпроси. Докато не видим документите ти черно на бяло, няма какво да си приказваме повече.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 22.9.2006, 19:00
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Забелязал съм, че тези агенти никога не ругаят и най-големите изроди. Те ругаят само и единствено онези, които се обявяват срещу юдаизирането на християнството. Те дори не са християни, иначе щяха да знаят за отношението на Българската Православна Църква към "езическите празници и обичаи". Те се нахвърлят злобно срещу нас, когато им казваме, че християнските манастири са пълни с педераси. И педерасията ли е християнска норма? Според тези ревностни "християни" християнството педераска религия ли е, та ругаят нас, а не педерасите? Те, въпросите са много, но всеки сам може да усети накъде клонят агентите-провокатори.

--------------------
PM
Agent
Публикувано на: 22.9.2006, 19:00
Quote Post

Читател
**

Участник # 603

QUOTE (Елтимир @ Sep 22 2006, 05:44 PM)
За Виссарион - не стигнах до Тиберкул. Как точно съм им избягал ще ти обясня, ако ти ми обясниш как така Свети Иван Рилски е владял умения от голямо колобърско посвещение. И защо този християнин е съветвал царя да не хвърля парите си, за да строи манастири, ами да въобъжава войска.

Елтимире
Не вярвам Св. Иван Рилски да е владял умения от голямо колобърско посвещение. Имаш ли документи доказващи това ти твърдение ?
За тия му съвети към царя чувам за пръв път. Не знаех че Йоло е бил градинар на Людмила. И така Елтимире как попадна в тази секта ? Как се измъкна, ако не е тайна ? И сигурен ли си че не си се увредил там по някакъв начин ?
Иване
интерсно ми е защо така бе човек ? Защо не дискутираме по темата ?
Честно казано не знам дали съм националист, така че не ми трябва удостоверение. Обаче вие като, обявяващи се за такива би трябвало да дадете тия прости отговори на тия толкова елементарни въпроси.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 22.9.2006, 19:10
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Прочети житието му, "християнино" и сам ще разбереш. Писмото му до Цар Петър е публикувано в изданията на БПЦ. И случката с посещението на Царя, когато между двамата се е извила буря, която не пускала САМО Царя е описана. чети и мисли, ако искаш да разбереш.
За Виссарион съм писал достатъчно. Чети, а не искай наготово отговорите. И как да дискутирам с теб, когато ти обявяваш реални факти за паранойя? Сега аз те питам - и атентата срещу мен ли беше моя параноя и фантазия?

--------------------
PM
Йордан_13
Публикувано на: 22.9.2006, 19:13
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 428
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (Agent @ Sep 22 2006, 06:00 PM)
QUOTE (Елтимир @ Sep 22 2006, 05:44 PM)

Елтимире
Не вярвам Св. Иван Рилски да е владял умения от голямо колобърско посвещение. Имаш ли документи доказващи това ти твърдение ?
За тия му съвети към царя чувам за пръв път. Не знаех че Йоло е бил градинар на Людмила. И така Елтимире как попадна в тази секта ? Как се измъкна, ако не е тайна ? И сигурен ли си че не си се увредил там по някакъв начин ?
Иване
интерсно ми е защо така бе човек ? Защо не дискутираме по темата ?
Честно казано не знам дали съм националист, така че не ми трябва удостоверение. Обаче вие като, обявяващи се за такива би трябвало да дадете тия прости отговори на тия толкова елементарни въпроси.

Плъх, аз предлагам на Севар да те банне и стига си свинил днес на 22 септември навсякъде из Форумите, едни големи свински лайна.

А на стоящите зад тебе комунистически дебили от ДС им кажи, че Елтимир вече не е сам и времето да ги накажем идва, да се приготвят, за да умрат като мъже.
PMEmail Poster
Eлтимир
Публикувано на: 22.9.2006, 19:43
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Тези, които бяха вчера във Варна нека си спомнят за едни други подобни въпроси: "Познавате ли се с Боян Расате? Ами какво мислите за Атака? В колко вестници сте работили и какво образование имате, за да пишете по вестници?" И сравнете със стила на агента. Те са толкова прозрачни! Похватите им са едни и същи. И ни мразят, защото ги разпознаваме под всичките им маски и ги разобличаваме.

--------------------
PM
Иван
Публикувано на: 22.9.2006, 20:47
Quote Post

Често пишещ

Участник # 80

Да, разпознаваме ги добре.
Те постоянно питат с тон, нетърпящ отказ.
Но защо задават всичките тези въпроси?

Те не ни разбират, не разбират света, в който живеят. Питат, питат. Нима може да научат нещо по този начин? Дали са отчаяни и наистина искат да разберат как да живеят в отиващият си техен свят. Искат чрез нас да стигнат до корена, до първопричината за промените, които ще дойдат. Да разкрият организираност, за заловят "главния", да отклонят от пътя последователя, да попречат на прохождащия.

Не питат защо правят всичко това? И ще спечелят ли нещо. Ще предотвратят ли с тези методи промяната, която идва. Може ли да се предотврати тя? И въобще, защо да се предотвратява. Все въпроси, които са много по-важни от глупостите, които ни питат.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 22.9.2006, 20:51
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

"Да разкрият организираност, за заловят "главния", да отклонят от пътя последователя, да попречат на прохождащия."
Да, точно това искат, защото си въобразяват, че ще успеят да спрат изгряващото слънце.

--------------------
PM
Запознат
Публикувано на: 22.9.2006, 22:04
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Агент, държиш се като следовател на разпит! Кой си ти, че да ти даваме отговори?

Аман от конспиратори, провокатори, агенти, юристи, адвокати, чифути, цигани, пишман християни и съвсем обикновени педераси!!!
PM

Topic OptionsСтраници: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020