Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Поход до Карлово, Поход
Бранникъ |
Публикувано на: 9.6.2006, 13:10
|
Читател Група: Участници Съобщения: 12 Участник # 401 Дата на регистрация: 26-May 06 |
Ще ходя лятото на поход до Карлово частването на рождението на Васил Иванов Кунчев и ще трябва да пиша есе по темата е НАРОДЕ???? Подсетете, ме какво да напиша, дайте ми идея, какво е искал да каже апостола с това НАРОДЕ???
-------------------- ?? ??? ?????? ??????? ?? ????, ???????? ?? ???? ????? ???, ??????? ????? ????? ?? ??????? ?? ????? ?? ?????? ????!
|
Petee |
Публикувано на: 9.6.2006, 14:27
|
Участник Група: Участници Съобщения: 358 Участник # 382 Дата на регистрация: 15-May 06 |
Вземи си бележника на Левски
|
Sinclaire |
Публикувано на: 9.6.2006, 20:35
|
Участник Група: Участници Съобщения: 230 Участник # 313 Дата на регистрация: 1-April 06 |
Противно на мнението на повечето хора от сайта Левски не е бил срещу обикновения турчин, който също е страдал от феодалната власт, въпреки че е правоверен. Истината е, че когато казва знаменитата си фраза "За чиста и свята Република", Апостола иска да каже чиста - без турска власт, а не етнически чиста както грешно се интерпретира днес. Затова с НАРОДЕ! Левски се обръща към онеправданите, измъчените, към тези които жадуват да вкусят свободата. По това време по света е имало много народи под чужда власт, затова на въпроса от негов съратник каква власт Левски ще заема в новото царство, Левски отговаря, че ще ходи да помогне на други народи под робство да се освободят - единствения български политик, който не ламти за власт и богатство.
-------------------- [size=medium][color=0000FF][font=Impact]?? ????? ? ????? ????????![/font][/color][/size]
|
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 10.6.2006, 0:33
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Ами .. твое мнение.Някои имат други мнения.Есе: пишеш каквото мислиш.Може и въобще да не говориш за това.Ако бях на твое място нямаше да тълкувам,а да вложа свой смисъл,нещо ново,(добре е да е уникален) и направя силна аналогия(което ще е и изложението) със сегашното положение.Какъв е смисъла от есето ако липсва този елемент? Говори за настоящето,миналото е за учителката ти,да си блъска главата...
|
Бранникъ |
Публикувано на: 10.6.2006, 0:36
|
Читател Група: Участници Съобщения: 12 Участник # 401 Дата на регистрация: 26-May 06 |
Аз ще си го напиша оригинала сам но просто искам да вида, какво ще кожете.
-------------------- ?? ??? ?????? ??????? ?? ????, ???????? ?? ???? ????? ???, ??????? ????? ????? ?? ??????? ?? ????? ?? ?????? ????!
|
Севар |
Публикувано на: 10.6.2006, 12:46
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Намерих едни факти, които отдавна търсих. Истинският предател на Левски не е поп Кръстьо, а Марин Поплуканов, родственик на Андей Карлович Луканов.
|
||