Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Готвят преврат в Атака
Eлтимир |
Публикувано на: 18.8.2005, 10:50
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
“Език мой – враг мой”, казвали древните. “Език мой – предател мой”, ще каже Петър Берон много скоро.
Понеделник, 15 август депутатите Берон и Величков от “Защита” били на посещение в Ботевград. Оглеждали щетите от наводненията. Заедно с кмета и с новоназначения лидер на Атака полк. Филип Филипов. В процеса на разговора станало дума и за моя немилост. Г-н другаря Филипов бодро докладвал, че е оправил работата. Между нас казано не знам какво е оправил, още съм жив, доколкото мога да преценя. Обаче било изказано опасението, че Волен Сидеров може да се застъпи за мен. “Абе мани го Волен, че не се знае и той докога ще е лидер” – възкликнал успокоително Берона. Това са фактите, както ми бяха разказани от мой осведомител. Така де, няма само те да си имат агенти. И ние си имаме. Както си му е реда обаче, тръгнах да търся и другата гледна точка. Кметът излязъл в отпуск и заминал на море. Точно когато градът трети ден е без вода поради авария. А може би именно поради това. Открих обаче другаря Филипов. Той бе твърде любезен да сподели, че по време на многобройните си срещи с Берон въобще не е ставало дума за политика и за лидери. /Вервай ми, щото аз не си вервам на мене си, както казваше един местен зевзек/ Че той, Филипов нямал никакво намерение да става никакъв лидер. /То намеренията са си едно, фактите са съвсем друго/ Че за мен изобщо не било ставало дума, и че той, Филипов нищо не знаел за мен, само името ми. /Да, бе, още малко и ще му повярвам/ Обаче доста гузно наведе глава когато повторих заканите на Берона към Волен Сидеров. Гледайки настрана, съвсем тихичко каза: “Поне аз не съм чул такова нещо”. Това е краткият разказ за случая. Какви са изводите? Като наблюдаваме поведението на Петър Кирилов Берон в НС, като слушаме неговите интервюта, може с голяма доза увереност да твърдим, че тоя субект вече вижда себе си в ролята на лидер на Атака. Самоувереното му държание в Ботевград и пренебрежителните реплики по адрес на Волен Сидеров само засилват впечатлението. Дано не е така? Ами ако е така? -------------------- |
ЛЕМС |
Публикувано на: 18.8.2005, 12:33
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 293 Участник # 26 Дата на регистрация: 22-July 05 |
Бе то ВСИЧКО ще излезе наяве, Елтимире. Ма що го коментираме само `post faktum`?
Не ми се смейта, ама НЕ РАЗБИРАМ! П.Берон и ... кой от "Величковците" е посетил града? Този г-н полковник (Филипов от Ботевград) ЧИЙ лидер е: на Парламентарната група на коалиция "Атака" или на партия "Атака"? и пишеш, че е "НАЗНАЧЕН"??? ... може само да бъде на `длъжност` ??? КАКВА? И от Кого? Кой ще НИ отговори? -------------------- ??????????????? ? ?????? ? ????????.
|
Севар |
Публикувано на: 18.8.2005, 17:46
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Петър Биберон вече стана по-голям националист и от Левски. Не му ли е време вече да го пращаме на заслужен отдих във Фиджи?
|
krasy |
Публикувано на: 22.8.2005, 12:08
|
Участник Група: Участници Съобщения: 112 Участник # 70 Дата на регистрация: 5-August 05 |
Волен Сидеров трябва много да внимава с обкръжението си. Че в един момент да не се окаже че и на АТАКА ще и дърпат конците евреи и ченгета!!!
-------------------- ...????????? ?????. ??????? ?????,
?????? ??????? ? ?????, ? ????; -
???? ???? ?????, ????? ???? ????
? ??? ?? ????????; ???????, ???????...
|