www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> xa...

Reply to this topicStart new topicStart Poll

> xa...
saos
Quote Post

Читател
**

Група: Участници
Съобщения: 17
Участник # 305
Дата на регистрация: 29-March 06

http://www.ric-bg.info/bg/news.php

Има интересни коментари
PM
LETO
Quote Post

Участник

Съобщения: 356
Участник # 154
Дата на регистрация: 22-October 05

Лошо няма!
Можем и ние да пуснем някой коментар.. ако мине!
Но искам да напомня!!!
Нашето поведение към тях само ги предизвиква да стават все по нагли.
Запомнете, че от дикриминацията и от конфронтацията само те извличат полза.
Това не означава, че трябва да им се предаваме!
Магалиге не желаят да живеят равноправно с народа, който ги е приютил. Те имат изгода от неравноправието, за да напомнят винаги, колко са нещастни и пренебрегнати. И да се ползват от благата заради това. Благата, сътворени от нас!
Аз не искам да се занимавам със саит, стъкмен по някаква програма, обслужващ интересите не на циганите, ами на определено друга върхушка.
В цалото интернет пространство няма саит "Български инфо център" ... Но има "Ромски" такъв .. защо?
На това другаря Кр.Кънев ще отговори, че трябва и ние да си отворим!?!
Ами да, отворихме си "Войни на Тангра"..
Само че нашият е прекалено радикален, прекалено агресивен, прекалено дискриминиращ...
..е такъв е г-н Кънев.
На зло куче - зъл прът

--------------------
... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
PM
gеorgi_nz
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

QUOTE (LETO @ Jun 9 2006, 03:20 AM)
Само че нашият е прекалено радикален, прекалено агресивен, прекалено дискриминиращ...
..е такъв е г-н Кънев.
На зло куче - зъл прът

И по едри съчми!

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
Янга
Quote Post

Участник

Съобщения: 338
Участник # 326
Дата на регистрация: 7-April 06

Интересно кой ли го използва този РИЦ?
Като знам нивото на образованост и IQ на средностатистическия "ром" четенето на такива сайтове ми се струва доста невъзможно не само по технически причини.
Повече от ясно е, че сайтът се ръководи от българи! Истински позор!
PM
Севар
Публикувано на: 10.6.2006, 11:51
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

На циганина знание не му трябва, на него му трябват пари и кючек. Тези сайтове се правят за да се оправдаят парите, които идват от фондации, програми, банки, фондове-мондове, шорош и не знам още какви. Сиреч това си е просто отчет за похарчените еврейски пари. Евреинът е щедър, когато става дума за неговите събратя - мангалите.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Karutzar
Quote Post

Участник

Съобщения: 214
Участник # 433
Дата на регистрация: 16-June 06

QUOTE (Севар @ Jun 10 2006, 10:51 AM)
На циганина знание не му трябва, на него му трябват пари и кючек. Тези сайтове се правят за да се оправдаят парите, които идват от фондации, програми, банки, фондове-мондове, шорош и не знам още какви. Сиреч това си е просто отчет за похарчените еврейски пари. Евреинът е щедър, когато става дума за неговите събратя - мангалите.

Севар, знаеш ли кое е общото м/у чифутите и мангалите?
Знаеш ли историята на циганите? Защо нямат държава?
Сега ще ти я разкажа.
[B][COLOR=red]Имало 1 време (и до сега) 1 град-държава - Шамбала го наричат някои (има и други имена) - та в този град, който не е на земята, ама не е и на небето има 1 храм, много извисени свещенници, и естествено прислужници в него. Та тези ми ти прислужници, чистачи, метачи и т.н. наблюдавали всичките тайнства и мистерии от близо (нали знаете как може да се научи фокуса на 1 илюзионист - просто стоите зад него по време на представление- от зад всичко се вижда - цялата магия) - и без да искат ги научили - нееее - могли да ги копират само - не знаели същноста и принципа (вселенски закони) на тези "магии". Та 1 ден нещо позгафили - откраднали нещо от храма - нещо, което не е тяхно. Да, ама ги изловили. И съдили. Та присъдата била - в 3то измерение и до ниските части на астрала - завинаги. И без право на държава - никога и никъде! И тръгнали нашите мангали (7 племена) из третото измерение. Да крадат знаели вече. Да комуникират със съществата от ниските слоеве на астрала - също. Но никъде не ги искали - от всякъде били гонени - ами изпокрали "орталъка" smil4341944e6b0c8.gif Да ама коренче си нямали - "ценностната им система" била - "ще си взема от теб - щото мое си нямам" - енергийно се "хранили" от бесните духове в астрала - тези същите, от които Божият Дух си е отишъл завинаги.
Те това са циганите/мангали...
Въпрос с повишена трудност: Кои са били военизираните защитници на същият този Град-Държава (Шамбала го наричат някои - аз не)?

--------------------
??????? ??????????
PMEmail Poster
gеorgi_nz
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Кажи де , не ни мъчи.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020