Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Впечатления
Sinclaire |
Публикувано на: 17.5.2006, 21:45
|
Участник Група: Участници Съобщения: 230 Участник # 313 Дата на регистрация: 1-April 06 |
Преди два дни се върнах от екскурзия до Истанбул. Заминахме в четвъртък с рейс като минахме през Тракия по светло и можех да видя що за варвари са нашите южни съседи. Уж били светска държава ама имаше все още забрадени жени, което лично мен ме учуди! След това мръсотията и смрадта на вкиснало, която ме съпътсваше навсякъде! В това отношение София може да се гордее, че е европейска столица. А и самите турци не спазват добра лична хигиена.
Направи ми впечатление, че всички с които говорех знаеха български на някакво ниво. Още на границата, граничните полицаи проявиха завидни умения по български. В Истанбул се запознах с един изселник от България, продавач на сладки изделия. Та този господин ме убеждаваше, че неговите саралии са най-добрите на света, а мързеливото копеле беше сложило орехи, направо с черупките! Забелязах още нещо типично за Ориента - пазаренето. Навсякъде можеш да проявяваш тези свои умения Тия хора от малки ги учат да се пазарат! От туристическите обекти, най-ме натъжи факта, че са съсипали един толкова величествен храм като Света София! Затова Бог ще ги наказва вовеки! Земетресението, което преживяха е само едно леко напомняне за техните престъпления към човечеството. Като цяло личното ми мнение е, че Турция НИКОГА няма да влезе в ЕС. Тези хора са с увредени гени като циганите и чифутите, но увредени към първична злоба и ненавист към друговерците! -------------------- [size=medium][color=0000FF][font=Impact]?? ????? ? ????? ????????![/font][/color][/size]
|
Bell |
Публикувано на: 17.5.2006, 22:18
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Да бе и държавата им иска да налага на студентките да не са със забрадки иначе не могат да учат и тия ми ти религиозни фанатички цели протестни шествия си организират за да си държат забрадките. Е няма такива малумници!
|
Цонков |
Публикувано на: 17.5.2006, 22:26
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 7 Участник # 374 Дата на регистрация: 10-May 06 |
аз имам няколко познати от Инстабил точно,и са много свестни хора.единия кара такси,другите двама работят в една ракламна агенция.при тях,просто има 2 "етажа" от хора - тези,които почитат строго вече супер остарелите мюсолмански обичаи и тези,които имат светски виждания,и много много не ги интересува религията.За съжаления,първите са много повече,и според мен,това никога няма да се промени,защото старите предават и насаждат тези фанатични идеи в умовете на децата си,и така до безкрай буквално....
за още по-голямо съжаление в България идват само неставащите за нищо (само да гласуват) турци. |
БРАНЪ |
Публикувано на: 17.5.2006, 22:46
|
Участник Група: Участници Съобщения: 315 Участник # 383 Дата на регистрация: 15-May 06 |
Забрадките, религията и фанатиците са си тяхна работа. По-добре да изясним за себе си защо при тях е така. И ако има поука да я запомним.
-------------------- ???? ????????? ???????? ???, ?????? ????? ???? ?? ???? ?????!
|
Bell |
Публикувано на: 17.5.2006, 23:05
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Може и да има свестни мюсюлмани....докато не са си в родината и най-вече докато не дойде Джихад-а!!!
|