www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Мнения за сайт

Страници: (2) [1] 2  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Мнения за сайт
Севар
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

На пощата на сайта получихме линк към един нов сайт и ни помолиха да си дадем мнението. Страничното меню се вижда само през IE.

http://www.za-bulgarina.hit.bg
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
gеorgi_nz
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 386
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Харесва ми сайта.
Но нека предупредя, че има строго нациски сайтове направени от ченгета за да регистрират кой най-често влиза там. Преди време попаднах на подобен( ще потърся как беше) - директно си пропагандира и величае фашизма и каузата на Хитлер. След време установих, че този сайт не само никой не го сваля, ами и никъде не се разгласява по медиите за него. Само тук-таме по форуми го споменават за да има все пак посетители. Докато за наполовина такива материали в подобни сайтове могат да потърсят съдебна отговорност на автора за разпостранение и реклама на фашиски идеологии.

УБЕДЕН СЪМ ЧЕ ТОЗИ САЙТ НЕ Е ТАКЪВ, А НАПРАВЕН ОТ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН.
PMEmail PosterUsers Website
Искрица
Quote Post

Участник

Съобщения: 226
Участник # 243
Дата на регистрация: 26-January 06

Мярнах, че в края на един от материалите пишеше:"преведенo от bgskin" smil3dbd4e398ff7b.gif. Съвпадение ли е това или не? smil4334ad1724132.gif Защото аз имам усещането, че това е сайт на част от скинарите, които четат и пишат в сайта на Войните.
PM
Azerath
Quote Post

Участник

Съобщения: 428
Участник # 9
Дата на регистрация: 8-July 05

QUOTE (georgi_nz @ May 9 2006, 04:09 PM)
Харесва ми сайта.
Но нека предупредя, че има строго нациски сайтове направени от ченгета за да регистрират кой най-често влиза там. Преди време попаднах на подобен( ще потърся как беше) - директно си пропагандира и величае фашизма и каузата на Хитлер. След време установих, че този сайт не само никой не го сваля, ами и никъде не се разгласява по медиите за него. Само тук-таме по форуми го споменават за да има все пак посетители. Докато за наполовина такива материали в подобни сайтове могат да потърсят съдебна отговорност на автора за разпостранение и реклама на фашиски идеологии.

УБЕДЕН СЪМ ЧЕ ТОЗИ САЙТ НЕ Е ТАКЪВ, А НАПРАВЕН ОТ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН.

(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.

Това би трябвало да важи и за фашистката и за нацистката идеология. Но след като всички знаем, че живеем в строго комунистическа ръководена от Световното еврейство държава...
PMEmail PosterUsers Website
Калоян
Quote Post

Участник

Съобщения: 199
Участник # 249
Дата на регистрация: 13-February 06

На мен сайта не ми хареса.
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

А защо в този сайт германският орел е стъпил върху българския държавен герб? Нямам нищо против нацизма, това си е вътрешна работа на германците. Но не мога да приема моя народ да бъде ръководен от една чужда идеология.
PM
Севар
Публикувано на: 10.5.2006, 10:35
Quote Post

Отдаден

Участник # 13

Позволявам си да отправя някои мои забележки и препоръки. Надявам се, че авторите ще ги прочетат, понеже им дадох линка към темата:
- Орела ми харесва да е над лъва, но защо немския? Да са чували авторите за орела на кан Исперих? И тази мания по немското не мога да я приема. Списъка с българските герои е два пъти по-кратък от немските, което значи - чуждопоклонство. Ние имаме достатъчно герои и то през цялата си история.
- "Целта на този сайт не е да пропагандира нацизъм или крайна форма на национализъм" - накарайте ги първо да дефинират какво е краен национализъм. Яде ли се, пие ли се? Да докажат, че е вредно и накрая да докажат, че е по-вредно от демократичните управления през последните години.
- Менюто "Нашите цели" е добре да е по-нагоре.
- Това флаш-меню е много кофти, отваря се само в IE.
- не на последно място, нека да се напише кой е автора на материала за Skinheads. Едва ли не го знаят.
Палазов
Публикувано на: 10.5.2006, 11:19
Quote Post

Участник

Съобщения: 46
Участник # 230
Дата на регистрация: 14-January 06

А прочетохте ли това:
"Днес с увереност може да се твърди, че мястото, където се е формирала българската племенна общност, трябва да се търси в Централна Азия, по-точно на северозапад от Памир и Тян Шан, в Алтай, а може би и още по на изток в Джунгария и Източна Монголия. Основание за това съвременната наука намира в древнокитайските летописи, където те присъствуват с името пу-ку (пу-гу, бу-гу) и живеят в близост с уйгурски и хунски племена. Може да се твърди, че българите са част от тюркско-алтайската езиково-племенна общност, към която принадлежат още хуни, авари, хазари, огузи, печенези, кумани."?

И какви са тези скинарщини, бръснене на глави, Скрюдрайвър? Да, българите са си бръснели главите, но са си оставяли плитки. Защо изобщо така ревниво се опитват да изкарат бръсненето при скиновете българска традиция?

Приказки от сорта на:
"Днешните български скинхедс са наследници на великите ни традиции и бранители на българската култура. Те са стражите, препречващи пътя пред разложението и безизходицата. Сред скиновете няма да срещнете наркомани, хомосексуалисти и алкохолици. Тяхната морална възвисеност е, която най-много вбесява враговете на нашата Родина. Порицаваните от средствата за всеобщо оглупяване "бръснати глави" са най-издигнатите, най- достойните синове на българската нация." са смешни! Деветдесет процента от тях са именно я пияници, я някакви комплексирани биячи, я наркомани и изобщо не знаят що е национална ценност, народностна култура и прочие. И изобщо не говоря на изуст, имал съм познати, виждал съм ги - единственото, към което се стремят е да принадлежат към някаква общност, заизустявайки, че цигани, евреи и негри са мръсна сган. А защо? - На кого му пука...?

При това сайтът е пълен с правописни грешки, което не е нищо лошо, ако сайтът не беше крайно националистически, какъвто се споменава, че НЕ е.

Колкото са германските герои, толкова бяха и българските, само дето с два пъти по-малко информация за тях. Отново нищо против, но ... да сложиш Ян Стюарт до Левски, Раковски и Каблешков си е кич.

След толкова много критика ще кажа следното: сайтът е добър, харесва ми.

(:
PM
Eлтимир
Публикувано на: 10.5.2006, 11:38
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Manuroth, понеже ме цитираш, ще ти разкажа нещо. През 1979 година в Старозагорския затвор покойният вече Любомир Собаджиев всяка сутрин поздравяваше: "Добро утро, добри хора!" Когато му направих забележка, че не всички са добри хора, той ми отговори: "Знам, но с този поздрав искам да им напомня, че трябва да бъдат добри хора". Същото е със скиновете - те можеха да бъдат и по-различни, нали така? Аз поне познавам и много свестни скинове. Всъщност между нас, българите има и много боклуци. Което съвсем не означава, че заради боклуците ще отречем цялата си Нация. Кое е по-достойно според теб? Когато видиш, че твоят брат греши - да го напсуваш и да го отречеш, или да му посочиш грешката с надеждата, че той ще се осъзнае и ще се поправи? Може да не успееш, но поне си опитал.
PM
Палазов
Публикувано на: 10.5.2006, 13:08
Quote Post

Участник

Съобщения: 46
Участник # 230
Дата на регистрация: 14-January 06

И пак ще те цитирам:
"Сред скиновете няма да срещнете наркомани, хомосексуалисти и алкохолици."
А аз питам: как, след като по-голямата част, ако не и почти всички, скинове са точно обратното, ти твърдиш иначе?

И това:
"Тяхната морална възвисеност е, която най-много вбесява враговете на нашата Родина." вбесява мен, когато извисеност при алкохолици и наркомани не виждам.

Няма да бъда кон с капаци и ще ти отговоря.
Да, ще посоча грешката на брат си, и определено няма да се откажа от него. Но в този случай нещата стоят на друга платформа - става въпрост за идеология, за начин на мислене, цялостен мироглед, не просто за етикет "Skinhead", който да ти качва рейтинга. Ами, масата скинари са в границите на 16-20 години, повечето от които са с още неофрмена психика, чието главно оръжие е омразата (деструктивизмът) спрямо чифути и маймуни, но омразата не е достатъчна, за да се изгради здрава, мощна и независима България. Преди всичко, за да си националист се иска любов и дълбоко уважение към родината, историята и културата на страната си.

Предполагам повече от интересуващите са го чели, ала аз да съм сигурен, че няма недоразбрали, ще сложа този линк:
http://www.savanne.ch/svoboda/issue/3/skinheads.html
PM
Eлтимир
Публикувано на: 10.5.2006, 13:31
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Аз пък познавам поне 10 скина, които не са нито наркомани, нито алкохолици. А през 1997-8 година, когато писах тоя текст между скиновете изобщо нямаше наркомани. Те даже се славеха с това, че преследват и бият наркоманите. Напоследък нещата много се влошиха, знам. Причината обаче не я търси в мен, а в Мангал Костов, който създаде към НСС отдел за борба с десния екстремизъм. Целта на този отдел не е да прави от скиновете съвестни граждани и добри родолюбци, а да ги съсипва. Да проваля живота им. Да осакатява психиката им, което на тази възраст не е особено трудно. Дори да ги наркоманизира, защото ако не знаеш, същата НСС е главният разпространител на наркотици в България. Във всеки случай ти ако се радваш, че скиновете са почнали да стават наркомани, аз не се радвам. Колкото до алкохолизма, преди години колкото скинове познавах, пиеха предимно бира.
И накрая, каквито и да са, аз предпочитам скиновете пред чифутина Сер Гей, пред турския циганин, терориста Ахмед Доган и пред дъртия педерунгел Симеон Сакскобурггота. Наркоманията и алкохолизма се лекуват, извратената чифутщина никога.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 10.5.2006, 13:44
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Впрочем да си призная, познавах едно скинарче от Враца, което сега е дебела мазна свиня и работи за Службите. Една гадна, отвратителна свиня, която предаде своите приятели по поръчка на ченгетата. Няма да му казвам името, да не ме обвини, че съм го обидил няколко пъти. Но вие се сещате за кого става дума.
PM
Севар
Публикувано на: 10.5.2006, 14:14
Quote Post

Отдаден

Участник # 13

Много гнусна чифутска статийка. Скалъпени само лъжи с цел подмяна на историята. Те са факири в тия неща, не е за учудване. Като се появи нещо свястно, надушват го и веднага се появява цяло стадо евреи, което да узурпурира идеята. После я представят като тяхно дело.
Всъщност направо да ти стане забавно като я четеш тая помия. Вътре пише, че първите скинове слушали африканска музика и скинхед-културата идвала от Ямайка!!!!!!! Дръжте ме, че ще падна от стола. Първия път като го четох май щях да пукна от смях. Да знаете, ако видите някой скин с бръсната глава, значи си е оставил перуката с плитките вкъщи. Гадното е, че явно тази глупост е плъзнала, защото чух разни пубертети да ми обясняват същата теория. Това е като теорията на Дарвин, че човека произлиза от маймуната. smil4334ad8a149e0.gif Най-забавното е, че в текста пише на едно място за българските скинове, а малко след това виждате бележка на преводача. Напълно вероятно е да им пращат текстчетата от ръководния център в чужбина (Израел), а те само да ги превеждат на български и публикуват. Те са също глобален Интернационал като комунистите, защото на всичките конците им дърпа Свинедриона.
Севар
Публикувано на: 10.5.2006, 14:29
Quote Post

Отдаден

Участник # 13

QUOTE (Елтимир @ May 10 2006, 02:44 PM)
Впрочем да си призная, познавах едно скинарче от Враца, което сега е дебела мазна свиня и работи за Службите. Една гадна, отвратителна свиня, която предаде своите приятели по поръчка на ченгетата. Няма да му казвам името, да не ме обвини, че съм го обидил няколко пъти. Но вие се сещате за кого става дума.

Познавал си едно скинче, ама то се оказа сВинче. А като порастне едно свинче, съвсем нормално е да стане дебела и мазна свиня. Но после идва зимата, идват коледните празници и т.н....
Orphic
Публикувано на: 10.5.2006, 14:47
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 11
Участник # 50
Дата на регистрация: 28-July 05

скин движението наистина идва от Ямайка, а нази-скин движението е съвсем друга работа
PMEmail Poster

Topic OptionsСтраници: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020