Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
voininatangra.com
Gil |
Публикувано на: 26.4.2006, 22:18
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 6 Участник # 336 Дата на регистрация: 20-April 06 |
Викам си аз ще влезна сега ще почета малко...обаче обърках .com с .org
И какво-излиза ми сайт за продажба на български имоти на чужденци.Отивам да се полея със студена вода че току виж излезнало че сънувам! |
Sinclaire |
Публикувано на: 26.4.2006, 22:46
|
Участник Група: Участници Съобщения: 230 Участник # 313 Дата на регистрация: 1-April 06 |
Права си! Какъв домайн нейм за имоти!!! Войни на тангра! Това си е чиста провокация!
-------------------- [size=medium][color=0000FF][font=Impact]?? ????? ? ????? ????????![/font][/color][/size]
|
Севар |
Публикувано на: 27.4.2006, 3:10
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Хей, ние да не сме телевизия СКАТ, че да разпродаваме български имоти!?
И аз наскоро разбрах, че има такъв домейн. Очудих се защото са го регистрирали още миналата година. Обаче ние си имаме един домейн и това е voininatangra.org. Не може да изкупим всички домейни voininatangra.*** Големите компании, които държат домейните получават информация, всеки домейн каква посещаемост има и от какви националности се посещава. Нашият е български, но има много посещения от чужбина, та затова го ползват по някакво тяхно споразумение. Но както и да го погледнеш, за нас си е гавра. Още по-голяма гавра беше някакъв педераски сайт bulgayria.com и едно педераско спортно дружество, което държи домейна tangra-bulgaria.com и дори организира разни сборища за педали по курортите. |
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 3.5.2006, 14:53
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Ами ще се хакне.Сигурен съм
|