Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Кой стои над Елита, унищожаващ Европа?
FLEKTARN |
Публикувано на: 28.6.2017, 13:13
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 9 Участник # 38 328 Дата на регистрация: 22-June 17 |
Много хора говорят, че това е работа на хора, на простосмъртни, но пък други спорят, че се изисква прекалено много мозъчен капацитет да предвидиш с точност на квантов часовник как ще се развият действията след 40-50 години.
Вие как мислите? Аз мисля, че това не е напълно "човешка работа". И мисля, че ще стане много, много по-зле! -------------------- ???????? / ?????? & ??????? ?? ???????? / ???????: https://flektarn.com / ?????: flektarn@tuta.io
|
emilian |
Публикувано на: 10.8.2017, 19:54
|
||
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 5 Участник # 39 548 Дата на регистрация: 10-August 17 |
Кой има наблюдение върху цяла Европа и кой е ходил в поне 10 държави, че да говори това? Хората, които са ходили в Испания, Германия, Англия казват че там е много добре за живеене. Тези неща с унищожението и илюминатите са измислици да има за какво да се говори. Ето малко синмки Ето и сериозни доказателства за рептилите: Руският президент е заявил, че той не е един от „тях“, но те се страхуват от него и се опитват да го привлекат в своя „древен вавилонски култ“
-------------------- ???????? ?????????? ?? ??????, ????????????? – ?? ???????? ?????
|
||