Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |

СНОП |
Публикувано на: 4.1.2006, 19:07
|
Новодошъл ![]() Група: участници Съобщения: 5 Участник # 224 Дата на регистрация: 4-January 06 ![]() |
Как бих могъл да се срещна с колобър? Бих искал да науча повече за нашата древна вяра.
|
Севар |
Публикувано на: 4.1.2006, 21:52
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Ти изучи ли всичко, което е пуснато на сайта?
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 5.1.2006, 11:55
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
То и на мене ми се иска да се срещна с колобър, ама истината е че ако имам реална нужда от такава среща то съдбата ще се погрижи за това. |
||
СНОП |
Публикувано на: 5.1.2006, 20:44
|
Новодошъл ![]() Група: участници Съобщения: 5 Участник # 224 Дата на регистрация: 4-January 06 ![]() |
Сега чета,но ми е трудно.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 5.1.2006, 20:51
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Думата колобър означава "Водач отвъд кръга", тоест "Водач в Отвъдното". Не усещам да сте тръгнали занатам, та да ви трябва колобър. А другото - то е във вас самите. Което е трябвало да бъде казано - то е казано. Ако някой го разбере, значи е било предназначено за пнего. Ако не го разбере - значи не е било предназначено. Вървете по своя път, а за посоката питайте сърцата си. Друго не мога да ви кажа. А иначе всеки има нужда от наставник, и аз имам нужда от такъв. Но не винаги наставникът идва. Освен в случаите, когато наистина е крайно наложително. На предела. Ако не дойде, значи и пределът не е дошъл и вие можете повече.
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 6.1.2006, 9:25
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Но желанието на СНОП ми е познато - след като се срещне със сведения намиращи се в този сайт нормално чувство е да пожелае човек да почерпи вода от извора. Друг е въпросът дали това е ЦЕЛеСЪОБРАЗНО.
|
СНОП |
Публикувано на: 6.1.2006, 20:21
|
Благодаря на Елтимир,но отговорът му ми звучи доста самотно,а пък аз безрезервно вярвам в силата на снопа! Благодаря и на georgi_nz за подкрепата!
|
Azerath |
Публикувано на: 6.1.2006, 20:24
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 8-July 05 ![]() |
За Бяла вяра и Съзнание.
![]() |
Eлтимир |
Публикувано на: 6.1.2006, 20:29
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Дано да греша, но мисля, че времето за това отмина. За снопа имам предвид. Беше ни дадена възможност, ние я проспахме. Имаше предсказание, но имаше и срок. Взехме несериозно предсказанието и изпуснахме срока. Съжалявам, приятелю. Страхувам се, че си дошъл прекалено късно. Или пък аз съм разбрал погрешно това, което искаш да ми кажеш. Все пак ако е това, коеито си мисля, сега е време всеки поотделно да вземе ксаквото знание е в състояние да вземе. Скоро знанието ще му потрябва. А после - иде ред на друго предсказание, но цената трябва да се плати. И цената е българската Държава. Пак казвам, дано да греша. Не претендирам за безгрешност и понякога ми е много мъчно, когато вмиждам как предречените от мен злини и изпитания се сбъдват. А моята цел е била да ги предотвратя.
|
Публикувано на: 7.1.2006, 0:27
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- ![]() |
Времето на предсказанието ще дойде. И всеки Българин трябва да вярва в това. Ангеле, надявам се, че наистина грешиш, защото ако не е така съдбата ни е предопределена и няма за какво да се борим вече...А това е най-страшното, което може да ни се случи...По-добре смърт отколкото живот без вяра. Аз вярвам, че времето на Българите ще дойде, със или без нас. И всички трябва да вярваме, ако искаме да просъществуваме. Силата ни е вярата, а вярата ни е всичко Българско. Да живее България!
|
СНОП |
Публикувано на: 7.1.2006, 11:17
|
Елтимир,не мога да се съглася с теб,ако те разбирам правилно. Никога няма да се откажа от снопа,даже и през ум не ми е минавало. За какво да живея тогава! И три пръчки правят сноп - вярно тъничък,но според мен не бива да се отказваме да добавяме пръчки в снопа! Не мога без вяра!
|
Eлена |
Публикувано на: 7.1.2006, 12:31
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 138 Участник # 213 Дата на регистрация: 13-December 05 ![]() |
Ех, "СНОП-Е" ... Сигурно не си `именяк` днес, но ... приеми стиховете на Тимур Муцураев , преведени по-долу като ЛИЧЕН ПОДАРЪК за ентусиазма Ти!
НИКОГА НЕ ПАДАЙ ДУХОМ Много болка, тъга и лишения На нас, приятелю, съдбата ни поднася. Понякога намираме у хората Нищожно кратки мигове на откровенност. Никога не падай духом, друже мой – Защото Знаеш - имаш Верните приятели. Спомни си ти за тях и мигом превърни Адът си във Рай. А болката ... пусни я да отплува в Нищото: Като самотен кораб – без своя капитан. Когото уморен от битки си и ти се струва че Стигнат е предела на страданието И слънцето помръкнало е в теб, Спомни си ти за мен и всичките прители Сърцата ни що бият в единен ритъм всеки ден! Тогава ще поседнем с теб, приятелю на по кафе И щом започнем разговор сърдечно-задушевен, С теб двама ще разсеем и мъката, и болката в сърцата ни. Навеки ще изчезнат те от общия ни Дом ! |
СНОП |
Публикувано на: 7.1.2006, 20:00
|
Едно човешко БЛАГОДАРЯ, Елена!
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |