www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> До Елена - Бел

Страници: (5) [1] 2 3 ... последна » ( последно съобщение ) Closed TopicStart new topicStart Poll

> До Елена - Бел
Eлтимир
Публикувано на: 31.7.2009, 11:52
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Bell, знам, че следиш тоя форум. Бях ти дал 250 бройки от моята книга "Невидимата атака" да ги продаваш. Съдейки по твоите думи, ти не си успяла да продадеш нито една от книжките. В такъв случай те моля да ми ги доненесеш, тъй като има още желаещи да си купят от мен, а моите бройки вече свършиха. Разчитам на товята почтеност. В случай, че не отговориш, ще твърдя каквото си помисля за теб.
PM
Мещера
Публикувано на: 31.7.2009, 12:01
Quote Post

Участник

Съобщения: 118
Участник # 1 805
Дата на регистрация: 10-March 09

QUOTE (Елтимир @ Jul 31 2009, 11:52 AM)
Bell, знам, че следиш тоя форум. Бях ти дал 250 бройки от моята книга "Невидимата атака" да ги продаваш. Съдейки по твоите думи, ти не си успяла да продадеш нито една от книжките. В такъв случай те моля да ми ги доненесеш, тъй като има още желаещи да си купят от мен, а моите бройки вече свършиха. Разчитам на товята почтеност. В случай, че не отговориш, ще твърдя каквото си помисля за теб.

Сега и нея ли захапа?!
Мръсно копеле си ти,мръсссноооооо....
Обърши си задника с тези твои книжки.Без туй от ДС вече и за тоалетна хартия не ти отпускат...
Гнусур... smil4334a62fd4260.gif
PM
Eлтимир
Публикувано на: 31.7.2009, 12:14
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Някой си Антон Мещеров преди месеци си поиска пари, които беше ДАРИЛ и си ги получи обратно. Аз си искам обратно стока, която преди две години дадох да се прадава, и която по думите на продавача още не е продадена. Разликата е очевидна. Искам си моето, нищо повече. Аз съм написал книгата и аз съм платил за нейното отпечатване. Редно е да си получа обратно бройките, които не са продадени.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 31.7.2009, 13:24
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Не мога и не искам да чакам повече. Дойде време да си поискам своето. С нищо не заплашвам, нищо не мога да направя, освен да проговоря за онова, което знам. Само че аз наистина ще проговоря, нямам какво да губя, нито пък ме е страх. Във всеки случай няма да бъда два дни "не на себе си" от заплахите на един пияница като Димитър Асенов Радев. Единственото, което искам сега да кажа, е че намя да чакам повече от два-три дни. Книгите могат да ми бъдат пратени и по пощата, и по куриер, нямам претенции за начина, по който ще си ги получа. Стига да да дойдат до мен. Те са си мои.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 31.7.2009, 13:32
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Щях да забравя. Ако някой се надява да умра бързо, искам да му кажа, че ще се надене. На кол. Днес бях на лекар. Написа ми рецепта и ми даде пари да си купя лекарствата. И ме похвали, че се държа учудващо добре, че състоянието ми е много -по-добро, отколкото може да се очаква. Та Небето си знае работата. Накрая всички ще отидем при Ериг Кан, Който ни е пратил тук, но първо трябва да си свършим работата, за която сме пратени. Моята изглежда още не е свършена. Жалко, нали така ще кажете, зомбита нещастни.
PM
Мещера
Публикувано на: 31.7.2009, 22:44
Quote Post

Участник

Съобщения: 118
Участник # 1 805
Дата на регистрация: 10-March 09

QUOTE (Елтимир @ Jul 31 2009, 12:14 PM)
Някой си Антон Мещеров преди месеци си поиска пари, които беше ДАРИЛ и си ги получи обратно. Аз си искам обратно стока, която преди две години дадох да се прадава, и която по думите на продавача още не е продадена. Разликата е очевидна. Искам си моето, нищо повече. Аз съм написал книгата и аз съм платил за нейното отпечатване. Редно е да си получа обратно бройките, които не са продадени.

Не знам дали ти си написал книгата и много силно се съмнявам,но че ти НЕ СИ ПЛАТИЛ отпечатването,съм сигурен!
Лъжец!

По него време Мартин ти е броил на ръка 350 ЕВРО,за да има какво да ядеш и за годежа на дъщеря ти,а ти си му казал че си ги дал за отпечатването на "книгата".
Ами,айде тогава,и той си ги иска тия пари.Първо му се издължи,и после искай каквото и да било от когото и да било.

ГНУСЕН,БЕЗСКРУПУЛЕН ЛЪЖЕЦ!
С една дума-Паниковски!
PM
anti666
Quote Post

"След като бях отхвърлен от единия лагер,бях привлечен от другия...хм"лагер"...
И какво намерих там?
Истина."

Мещер, в тоя лагер смърди. Смърди на зелени чорапки и психозомбаж, та се не трае. И като пишеш това;
"По него време Мартин ти е броил на ръка 350 ЕВРО", що не продължиш какви са му били условията за да продължава Елтимир да получава "хуманитарната помощ", както се е изразил?
Щото тая хуманитарна помощ била срещу определени сведения. Сведения за участници в Движението, за оперативна дейност на Движението и т.н. И като му отказал Елтимир в един момент станал лош. Станал много льош. Почнали познатите заплахи и срещу него. Докато го венцеславехте с Парадокса, сега станал "мръссснооо" копеле. Какви са връзките на Парадокса (Мартин Христов) и Димитър Радев (Вотан) със "съответните" институции, няма какво да обсъждаме. Фактът, че бившите администратори на Движението не смеят дори да кажат за тия заплахи значи нещо. Идват тъкмо от тия двамцата. Само че аз го имам черно на бяло, просто не искам да злоупотребявам с това.
Така че Мещер, много те моля, спри да бълваш това зловоние и да отваряш работа на модератора. Дори и този човек, който не е запознат с цялата предистория почна да те трие. Но търпението ни определено се изчерпва. А Дансаджийте да си гледат новия шеф дето ще им натресат. Че поредния Сертов Петко отнесе плувката. А след години тези, позволили си да заплашват и мачкат честни българи ще си понесат отговорността. Няма да им се размине. Режимът няма да е вечен.
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Мартин /Парадокса/ ми даде две по 50 евро за женитбата на дъщеря ми. Това е всичко. Ако е отчел повече пари, нека неговите шефове да знаят колко ми е дал.
PM
Dimitar_II
Quote Post

Участник

Съобщения: 54
Участник # 1 285
Дата на регистрация: 9-November 07

"След като бях отхвърлен от единия лагер,бях привлечен от другия...хм"лагер"...
И какво намерих там?
Истина."

Отдавна не бях влизал в този форум, бях баннат...
Кое ме провокира да вляза отново?! Гледам има нови випускници на ЛЕМС, та реших да припомня нещо забравено.

Основният принцип в учението на Золотов е създаването на структури, хранещи се с енергията на разпада.
На това учи Золотов своите ученици да предизвикват разпад на околните и да се хранят от този разпад.
Това беше главната цел на Силвия Мирчева, разпад на това движение и хората свързани с него.
Тя с това се храни. Всеки сам решава дали ще й служи за пушечно месо.
PM
Bel
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 5
Участник # 1 954
Дата на регистрация: 2-August 09

Тъй, като въобще не си спомням паролата, с която влизах в този сайт, макар и периодично да хвърлям по едно око, тъкмо си направих нов профил, за да отговоря на Ангел.

Ангеле, все пак недей чак толкова да се пениш, пари за книгата не си давал, много добре си спомням, че за тази книга се дадоха точно 600 лева. 400 ти получи абсолютно безвъзмездно от Хорус администратор на хнетбг, който ти обвини в масонство и незнам какво още за благодарност, останалите 200 ти ги дадоха от движението - не помня кой. За да се отпечата книгата се плати по един лев на бройка, след като действително преобърнах София, за да намеря добра печатница на такава цена, а ти пожела книгата да се продава на 4 лева, за да има печалба. Хубаво, но реално никой не искаше да я купува, та известни бройки сме ги дали безплатно само и само да се чете. Част от книгите ги взе Спорт-Здраве. На мен също никой не ми е плащал нито труда, нито бензина ако ще издребняваме, да идвам до вас и обратно, да товаря книги, да търся печатници, да преговарям, да подписвам договори и така нататък. Тъй, че всеки е дал от себе, за да я има тази твоя книга. Без нас тази книга нямаше да бъде на бял свят или най-малкото не толкова рано и не толкова бройки, като се има предвид, че ти тогава беше в положение, в което едва ли не всички бяха срещу теб и ми разправяше, че съм единствения човек, на който можеше да имаш доверие. ПРи това съвсем оправдано, единственото, което някога съм направила без да се съобразя с теб е да дам снимката на анти666 на Парадокс, за което хич не съжалявам, защото той и ти и всички най-безпардонно публикувате всякакви данни за мен, до които можете да се доберете.

Сега, мога гланво да ти кажа, че те съжалявам - за много неща! Аз знам и не само аз, как си предал другарите си в затвора и ме предупреждаваха от самото начало много доказали се хора, че си предател, но аз не исках да вярвам.

От тук нататък, искам само да ти кажа, че колкото ентусиязъм имаше в мен, ти бетонира голямото ми разочарование от нивото на хората в тези гнезда.

От тук нататък изобщо не ми дреме какво ще разправяш за мен, защото аз съм вън от играта и каквото и да кажеш няма никакво значение, защото моята репутация не е важна, за мен е важно в какви отношения съм с хората, които аз лично уважавам, а пък някакси така става в живота, че тъкмо пък те ме уважават и мен.

А книгите, драги, не мога да ти ги пратя, защото съм в чужбина и няма да се върна по-рано от догодина. Ето ти още материал за интриги и конспирации - да ти е сладко!

Поздрави на горката Ваня, на която искрено съчувствам за всичко, кеото и причиняваш и, за да не се циганим, няма да казвам какво е то!

Всъщност, за да не се циганя аз, защото това упражнение си е изцяло твой приоритет!

Айде по живо по здраво, а и ти вътрешно в себе си знаеш много добре какъв приятел загуби в мое лице, защото аз за разлика от други не забравям и тъкмо за това те е яд на мен, защото така и не ти простих, както си свикнал да правят останалите, и за да ти помине малко яда от собствената глупост се опитваш да оправдаеш поведението си пред себе си и да се успокоиш, че не си загубил нищо като ме маргинализираш и опръскаш с твоята кал! Но знаеш много добре колко си загубил, и тъкмо това ще си остане твой проблем - не мой!

Аз знам коя съм и това е достатъчно!

PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Елена, лъжеш като дърта циганка, но всичко на тоя свят се връща. Аз ти обещавам, че ще ти се върне. За разлика от теб аз няма да те клеветя, а само ще изнеса на бял свят някои данни.
PM
Bel
Quote Post

Новодошъл
*

Участник # 1 954

И за кое лъжа? Казвам какво се говори за теб от твоите стари другари, а останалото го знам аз лично! Ти недей да кълнеш много много, защото ти не си центъра на тая вселена и ако има такива закони, които призоваваш, то те действат безпристрастно!

Плюс това, в момента трябва много да се радваш, че съм в добро настроение и ти отговарям, защото така вливам малко жива и свежа енергия в ежедневието ти, нали тъкмо за това ореваваш пеизажа, защото напоследък не ти се обръща достатъчно внимание и няма достатъчно енергийно разхищение в твоя полза!

Обаче няма да е за дълго, нямам време за теб повече!

А и да добавя, че твоите обещания ги слушаме вече години наред и каквото и да изнесеш за мен няма да ти помогне да ми навредиш по простата причина, че на никой не му пука, освен ако не се кандидатирам за президент, което нямам намерение да правя! Каквато и да ме изкараш това изобщо няма да докосне живота ми по никакъв начин! Тъй,че за твое съжаление имаш много да ми връщаш, ако ще си връщаме, само че за добри дела, но ти на доброто плащаш със зло, ала не си Бог и не ти определяш съдбата на човека! Тъй, че...просто си безсилен и ако продължаваш така, ще се отровиш от собствената злоба...успокой се човече, наистина, дай си малко мира, че сам ще се закопаеш!

PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Това, което разбрах е, че НЛП-то не прощава на никого. Аз само си поисках обратно книгите, които според теб ти не си успяла да продадеш, нищо повече. А получих в отговор старите гадости и клевети, разпространявани от ГРУпичката. Ще ти се върне, Елена, нямам страх от нищо, знаеш го. В момента нямам време, но тези дни ще излезе всичко.
PM
Bel
Quote Post

Новодошъл
*

Участник # 1 954

И какво като излезне "всичко"?

Ще си разплета чорапите може би...

Ауууу НЛП-то не прощава, леле леле....тц тц...почва старата песен на нов глас или май май старата песен на стар глас - доста отегчително!

Не виждаш ли, че живееш в един и същ цикъл от години и за съжаление губиш....все губиш...явно някъде бъркаш, вземи се замисли малко!

PM
anti666
Quote Post

"При това съвсем оправдано, единственото, което някога съм направила без да се съобразя с теб е да дам снимката на анти666 на Парадокс, за което хич не съжалявам, защото той и ти и всички най-безпардонно публикувате всякакви данни за мен, до които можете да се доберете."

Виж сега, белке. Аз нямам спомен да съм публикувал данни за теб, макар и да разполагам с такива. А това че си дала моя снимка на Парадокса (Мартин Христов), който пък я е предал на Данс да ми направят досие също не ме стряска. Понеже не съм наркотрафикант номер 1 на републиката като вуйчо ти, нито пък могат да ме очернят и за каквото и да е - нека да си водят досиетата. Разбира се, може да ме убият чрез познатите ти мутри. Или да ме пребият с чукове и брадви, както обичат да правят. Могат. Обаче се моли само на едно нещо - да не посягат на семейството ми както Парадокса заплашваше. Защото тогава лично вас двамата ще ви държа отговорни. И няма да имам задръжки, нито пък наркомутрите ви ще ви опазят.
След смъртта на мои близки, убити от мафията, такива като теб органически не мога да дишам. След време ще търсим сметка за Геноцида не само от политиците и мафиотите, но и финансово ще поизтупаме родата им, дето се е самозабравила във високомерието си.

Topic OptionsСтраници: (5) [1] 2 3 ... последна » Closed TopicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020