www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Окултните войни

Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Окултните войни, Баба Ванга, Елена Блаватска и другите
Mistique
Публикувано на: 30.11.2005, 2:13
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 354
Участник # 72
Дата на регистрация: 6-August 05

Извадено като нова тема от " Система за отказ на всички правителства".

(Пишете всички следващи коментари по темата тук!)
---------------------------------------------------------------------------------------

Елена Блаватска (рускиня по народност) поведе войната на Шамбала срещу Атлантическата раса. До смъртта си в Лондон, тя твърдеше, че винаги е имало окултна война и тя продължава и в наши дни - войната между слънчевите раси (Шамбала) и войната между расите на сянката (смъртта) - Атланта.

Много окултни мислители и пророци са влияли на човечеството по един или друг начин - нарочно или не - остава да се разбере - Нострадамус, Ванга....

Един от последните въпроси, свързани с Ванга беше защо е създаден пародията на храм от Светлин Русев, дали е лъгала в предсказанията си Ванга и защо?
PMEmail Poster
100именъ
Публикувано на: 30.11.2005, 15:03
Quote Post

Участник

Съобщения: 179
Участник # 53
Дата на регистрация: 28-July 05

Всички тия са вещици от най-висок ранг! Розата много правилно се изрази!

А за вещицата Ванга, съмнявам се тук да има някой с различно мнение!

--------------------
?????? ? ??????!!!
PM
Севар
Публикувано на: 30.11.2005, 16:18
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Проблем ли ще е, ако всеки си има свое собствено мнение? Струва ми се, че нещата не могат да бъдат сведени до бяло и черно. Баба Ванга не ми се струва толкова черна, колкото тия, които са се навъртали около нея, които тя не е искала да вижда приживе, а сега се пишат за нейни наследници. Методите на окултната война са описани доста добре от Юлиус Евола. Материала е в раздел "Философия".
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
IYI
Публикувано на: 30.11.2005, 17:44
Quote Post

Участник

Съобщения: 250
Участник # 141
Дата на регистрация: 12-October 05

Поздравления Мистик, любимата ми тема е именно Окултната Война, която има фронтове в безброй измерения.Искам да допълня нещо, което е в следствие на непредубеденост или с други думи, описанието ти за тази война е малко,
объркана, нещата не са точно по този описан начин.Войната продължава и в наши дни, така е.........Що се отнася до Блаватска, тя е най-малката и поредната пионка в цялата война, с други думи в йерархията ще дам малък аналог с военната йерархия, тя ще има чин ефрейтор, нищо повече!

--------------------
??? ?? ????????, ????? ?? ??????????, ??? ?? ??????????, ????? ?? ????????!
PMEmail Poster
LETO
Публикувано на: 30.11.2005, 19:55
Quote Post

Участник

Съобщения: 356
Участник # 154
Дата на регистрация: 22-October 05

Абе, не ги разбирам тези окултни работи. С удоволствие, обаче, ще следя темата.

Искам да питам имали някакво сбъднато предсказание на Ванга?

--------------------
... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
PM
Гневен
Публикувано на: 14.5.2006, 10:15
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 23
Участник # 363
Дата на регистрация: 6-May 06

QUOTE (LETO @ Nov 30 2005, 06:55 PM)
Искам да питам имали някакво сбъднато предсказание на Ванга?

Да, руснаците направо я боготворят Ванга, защото била познала за катастрофата с "Курск". Информацията ми е от руската телевизия, където случайно попаднах на това предаване. Не съм съвсем сигурна, защото го хванах от средата, но ми е останало в акъла, че едва ли не тя е предсказала за "Курск" още преди той да бъде пуснат във вода. Нервира ме фактът, че предаването беше под надслов "Кой погуби Ванга" или нещо подобно - демек те, видите ли, толкова я величаят, а ние българите сме я затрили едва ли не. Цитираха племенницата й, която сега експлоатира името й, че била заявила, че Ванга била убита. Общо взето, предаването силно ме изкара от кожата. Но фактът, че е предсказала за "Курск" още преди да го има, си остава.

--------------------
?? ??? ?, ??? ? ??????????? ???, ??? ??? ? ???-?????? ?????? ????? ? ???? ??? ??? ??? ????? ???????! ??? ? ??????????? ???!
PM
Янга
Публикувано на: 14.5.2006, 13:59
Quote Post

Участник

Съобщения: 338
Участник # 326
Дата на регистрация: 7-April 06

Защо ли Блаватска никъде не споменава българския народ и неговия принос към света? Всички знаем, че именно българите са били една от великите древни цивилизации, но нито Блаватска, нито неините "наследници" (Мулдашев например), ното пък пророчицата Ванга казаха или написаха нещо за това...
PM
Севар
Публикувано на: 14.5.2006, 14:22
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13

За Мулдашев един от нашите беше писал, че е от калмикско-еврейски произход. А за Ванга мисля, че не си права.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Хунор
Публикувано на: 15.5.2006, 21:22
Quote Post

Участник

Група: Изгонени
Съобщения: 491
Участник # 14
Дата на регистрация: 13-July 05

И аз за Ванга не съм съгласен. За България беше казвала, че след всичките лоши събития, който предстоят пак ще я има! Защо я наричате вещица?

Нейни думи:
„ИСТИНАТА ЗА СВЕТА И КОСМОСА ТРЯБВА ДА СЕ ТЪРСИ В СТАРИТЕ СВЕЩЕНИ КНИГИ!”

„ЧОВЕЧЕСТВОТО ЩЕ ПРЕЖИВЕЕ МНОГО ПРИРОДНИ И ОБЩЕСТВЕНИ КАТАКЛИЗМИ, БУРНИ СЪБИТИЯ. ПОСТЕПЕННО ЩЕ СЕ ПРОМЕНЯ И ОБЩЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ. ЩЕ ДОЙДАТ ТЕЖКИ ВРЕМЕНА, ХОРАТА ЩЕ СЕ РАЗДЕЛЯТ НА ГРУПИ ПО ВЯРА. ЩЕ ДОЙДЕ НА СВЕТА НАЙ-СТАРОТО УЧЕНИЕ.”

„НЕ Е НУЖНО ДА ТРУПАМЕ БОГАТСТВА. НА ЗЕМЯТА ИМА СЛЪНЦЕ И БЛАГА ЗА ВСЕКИ ЧОВЕК.”

„ТРЯБВА ДА БЪДЕМ ДОБРИ И ДА СЕ ОБИЧАМЕ, ЗАЩОТО БЪДЕЩЕТО ПРИНАДЛЕЖИ НА ДОБРИТЕ ХОРА И ТЕ ЩЕ ЖИВЕЯТ В ЕДИН ПРЕКРАСЕН СВЯТ, КОЙТО СЕГА НИ Е ТРУДНО ДА СИ ГО ПРЕДСТАВИМ!”

„НЕ Е ВАЖНО КАКЪВ СИ - ВАЖНОТО Е ДА СИ ДОБЪР ЧОВЕК!”

До колкото знам, комунистите никога не са и позволили да излезе от страната. Има много загадки около нея, обаче, чак да я наричаме вещица. На никой нищо лошо не е направила!

--------------------
"???????? ?? ???????? ???? ?? ??????,
?????????? - ??? ?????????? ? ???.
????????? ???????? ? ????????".
??? ???
PM
Гневен
Публикувано на: 16.5.2006, 10:59
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 23
Участник # 363
Дата на регистрация: 6-May 06

QUOTE (Карга @ May 16 2006, 09:33 AM)
[b]Не мога да разбера какво против имате вещиците???!!! Вие изобщо наясно ли сте с тъкуванието на термина?

вещица - идва от "вещ" - всичко можещ, всичко знаещ

вещица - мъдра жена

Точно така. Всъщност за негативния симсъл на думата "вещица" главната заслуга е на католическата църква, която през Средновековието започва голямото гонение на всички лечители, знахари и др. подобни, вкарвайки ги под общ отрицателен знаменател. А Ванга е помогнала на много хора, за което е плащала голяма цена. Нали казват, че истинските вещери от този тип поемат цялата негативна енергия, живеят с болките на другите и изобщо не им е лесно. В този смисъл лично за мен, за да се занимаваш с това, трябва да си много благороден и себеотрицателен. Нямам предвид, разбира се, онези, които са поели по тъмната пътека.

--------------------
?? ??? ?, ??? ? ??????????? ???, ??? ??? ? ???-?????? ?????? ????? ? ???? ??? ??? ??? ????? ???????! ??? ? ??????????? ???!
PM
100именъ
Публикувано на: 16.5.2006, 23:56
Quote Post

Участник

Съобщения: 179
Участник # 53
Дата на регистрация: 28-July 05

QUOTE (Карга @ May 15 2006, 10:49 AM)
QUOTE (100именъ)
Да еба сатаната с ангелския си кур!?

100именъ, ако обичаш си смени циничния подпис!

smiles-rulez.gif

Къде ти отиде циничното чувство за хумор??? smil4341944e6b0c8.gif

--------------------
?????? ? ??????!!!
PM
Чое
  Публикувано на: 19.5.2006, 23:25
Quote Post

Участник

Съобщения: 72
Участник # 12

QUOTE (100именъ @ May 16 2006, 11:56 PM)
Къде ти отиде циничното чувство за хумор??? smil4341944e6b0c8.gif

Нищо смешно не виждам. Интересно какво целиш с този подпис?

--------------------
???? ?????, ?????? ?????!
PM
Атила
Публикувано на: 22.5.2006, 11:18
Quote Post

Участник

Съобщения: 85
Участник # 37
Дата на регистрация: 23-July 05

Но фактът, че е предсказала за "Курск" още преди да го има, си остава.

Така си е, дори генералите се смееха, как така Курск ще потъне в Баренцово море (и това беше пресказала) като то е само 200-300м дълбоко.

Ванга беше казала на Людмила Живкова да ходи да търси пирамидата на фараона в Странджа - намериха я и всичко се покри.

... интересна личност беше Ванга

Поздрави
Атила

--------------------
«Ego sum Attila flagellum Dei»
PM

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020