Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |

Eлтимир |
Публикувано на: 13.5.2009, 10:24
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
http://eltimir.ucoz.ru/
В Хасавюртовския район на Дагестан се провежда контртерористична операция Москва, 13 май, INTERFAX.RU - Група ислямски терористи са блокирни в горски масив, на два километра от селището Ендирей, Хасавюртовски район на Дагестан, в и около близките селища е въведен режим на повишена бойна готовност. В Дагестан против ислямистките и сепаратистки групировки воюват с оръжие в ръка. В България ръководителите на такива групировки участват в избори. А после с техния мандат съставят правителства. Да живее либералната демокрация! Да живее смъртта на България! |
TuMOK |
Публикувано на: 13.5.2009, 16:22
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 34 Участник # 1 443 Дата на регистрация: 13-April 08 ![]() |
Говорейки за Дагистан и Чечня, ти не беше ли качил на този сайт едни песни на Тимур Муцураев с отявлени ислямски призиви?
По-рано влизах в този сайт и четях форума. Тогава забелязах, че играеш някаква нечиста игра, дори лицемерска. Въобще, Елтимир, струва ми се, че всичката ти работа, милионите ти писания по интернет се заключват в сеенето на раздори и непрестанно мрънкане заради липсата на правда в света и много други дребнави неща. Едва ли си даваш сметка за това. Хората, били те добри или лоши, са инструмент на вечната Правда. Всеки човек си заслужава щастието и нещастието. Няма да чета, затова не си прави труда да ми отговаряш. |
Eлтимир |
Публикувано на: 13.5.2009, 17:51
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Това получих на друго място и по друг повод, но мисля, че мястото му е и тук:
"За сега повечето са се концентрирали единствено върху пъпововете си и върху собствения си нищожен животец на мъртви душици, но в близките времена, това ще започне да им излиза през носа и като станат нещата непоносими за всички, може и да се сетят за нашите думи и да превключат със сила на другата вълна, на която ние сме си, откакто сме се родили." |
![]() |
![]() ![]() ![]() |