Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (8) [1] 2 3 ... последна » ( последно съобщение ) |
Система за отказ на всички правителства, Дейността им в един и същи момент!
IYI |
Публикувано на: 16.11.2005, 21:33
|
Участник Група: Участници Съобщения: 250 Участник # 141 Дата на регистрация: 12-October 05 |
Съществува ли система, която може да спре дейносттите и функциите на правителствата в света в един и същи момент и ако не съществува, то може
ли да се създаде такава система?! -------------------- ??? ?? ????????, ????? ?? ??????????,
??? ?? ??????????, ????? ?? ????????!
|
Воина |
Публикувано на: 16.11.2005, 22:50
|
Участник Група: Участници Съобщения: 65 Участник # 149 Дата на регистрация: 18-October 05 |
Аз мисля |Y|,че не съществува такава система!!!Но може да се направи,ако народът се надигне и обави гражданско неподчинение,но трябва да е подкрепено и от част от държавни институции,защото политическата машина е много силна и много мачка!!Тя разполага с много средства и роби(подъници,чиновници)!Може народите по света да се обединят и едновременно да направят такова нещо,което за мен ще има пагубен резултат-апокалипсис,защото ще бъде много опустошително!!!За да стане това се иска много време, средства,въоражаване,единство,които обикновените хора непритежават!!!
|
Локи |
Публикувано на: 17.11.2005, 0:32
|
||
дебелооки Група: Участници Съобщения: 124 Участник # 119 Дата на регистрация: 24-September 05 |
Не, но повечето правителства се състоят хора. И на тях не са им чужди недостаъчците на останалите хора. Много е вързано.. -------------------- “?? ???????? ???????? ??. ??????? ???? ? ?????? ? ??????????????? ? ????, ?? ???, ???? ?? ?? ??????? ????????? ?????? ???????? ????.”
?????????? ??????? |
||
Mistique |
Публикувано на: 17.11.2005, 0:53
|
Участник Група: Участници Съобщения: 354 Участник # 72 Дата на регистрация: 6-August 05 |
IYI не само ние в този кръг тука, но и милиони хора по света дискутират точно това - как да сринат и променят глобалното господство и политическата система. Ако не си следил новините за събранията на G8 - виж в архивите - техните събрания са обградени със солидна войска, подвижни мини-харпове за психическо нараняване, както и газови оръжия за разпръскване на тълпите.
Ако си прекалено млад и не си осъзнавал репресиите в България по комунистическо, прочети една книга за бъдещето което искат да ни наложат: "1984" на Джордж Оруел - 1984. Ако пък не обичаш да четеш помисли за филмите "Матрицата", "Ванила небе", "13-ти етаж", "Града на промяната"..... Ако пък обичаш изкуство - много го препоръчвам на всички: Авангардния и скандален пророк-художник: Люи Роьо - той също се концентрира на това, че сме контролирани от змиевидна раса от 4-то измерение и повечето му картини са на тая тема. Люи Роьо Пишете ми дали ви харесва! Аз лично го виждам като ужасни видения от бъдещето на нашата планета....Също като "Лагера на Светците" на Жан Распал....(аз сега си я препрочитам и ще ви пиша повече пък за неговите видения.) |
Севар |
Публикувано на: 17.11.2005, 1:45
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Нещо интересно за размисъл:
|
||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 17.11.2005, 11:08
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Направо ми настръхна косата (сега я приглаждам).
Освен тази статия съм срещал и други подобни. А смърта на Никола Николав - едва ли е случайна. За съжаление и наш ужас нещата много вероятно да са точно такива. Ма няма да се даваме без бой я! -------------------- |
Mistique |
Публикувано на: 17.11.2005, 14:18
|
Участник Група: Участници Съобщения: 354 Участник # 72 Дата на регистрация: 6-August 05 |
Много хубав форум Севар - благодаря, че ни каза! Регистрирах се вече...
|
Севар |
Публикувано на: 17.11.2005, 15:15
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
|
||
IYI |
Публикувано на: 17.11.2005, 15:31
|
Участник Група: Участници Съобщения: 250 Участник # 141 Дата на регистрация: 12-October 05 |
Такава система се създава от БЪлгари в момента, ако ще и целият световен арсенал да ги пази не ще останат недокоснати!
-------------------- ??? ?? ????????, ????? ?? ??????????,
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 17.11.2005, 15:52
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Форума е хубав, не не успявам да се регистрирам.
Попълвам си данните, съгласявам се, и получавям мейл с рег. код от 10 символа. Къде да го дяна този код, като после никаъде не го иска системета, а в мейла не е активен линк за активиране? -------------------- |
Mistique |
Публикувано на: 17.11.2005, 22:05
|
Хей Георги нали сме българчета....отне ми няколко минути и се поизпотих, ама му намерих колая.....
Като влезеш най-отгоре вляво има следното меню: "Изгуби ли регистрационния е-мейл?" Като киликнеш на него ти се появява меню "препрати активиращ код". Там си попълни само емайла и най-отдолу "активиращ код", който ти беше изпратен с емайла и се разчиташе. Килкни на "препрати активиращ код" и....си активиран.... (Явно някой не иска да се регистрираме там..... ) |
Mistique |
Публикувано на: 17.11.2005, 22:19
|
||||
IYI като ги пускаш такива грандомански се изнервям....Гледам, че и бай Иван му писна на .....
Та.... доизкажи се де - де ги тия структури / системи, че и ние да се включим? |
||||
IYI |
Публикувано на: 18.11.2005, 14:44
|
Случайно се запознах с възрастен господин, който ме запозна с много детайли,
които и да исках нямаше да се сетя.Просто Ви казвам, че винаги ще има противодействие има и структури-структура има и много нива на противодействие.Преди година си с мислех, че съм абсолютно самотен в тези начинания с изключение на Воините, те бяха упование.И на скоро разбрах, че нещата не са съвсем такива т.е има организирани действия, които те първа ще излязат на яве. А как точно да ти разкажа, Мистик, като главата не може да ми побере всичко, което разбрах. -------------------- ??? ?? ????????, ????? ?? ??????????,
|
Mistique |
Публикувано на: 18.11.2005, 22:37
|
Много лесно IYI - дай възрастния господин насам!
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 21.11.2005, 15:14
|
||
Прекалено хубаво за да е истина. -------------------- |
||
Страници: (8) [1] 2 3 ... последна » |