Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Маршове, ^_^
MintBG |
Публикувано на: 22.9.2008, 18:49
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 8 Участник # 1 648 Дата на регистрация: 6-September 08 |
Странно, но чак сега ми идва на ум да търся/събирам български маршове, революционерски песни и т.н.
За жалост обаче намерих съвсем малко и ви моля, ако знаете някой сайт където има да ми дадете линк или да ми пратите някоя друга песничка на veselin_stanev@abv.bg (за предпочитане мп3, но формата няма кой знае какво значение =] ). Благодаря предварително. |
Delerium |
Публикувано на: 22.9.2008, 19:36
|
Читател Група: Участници Съобщения: 12 Участник # 1 618 Дата на регистрация: 14-August 08 |
в zamunda.net имаше мноооого. Наскоро си теглих и народна музика. Сега нещо не мога да намеря торентите Имаше наистина много маршове, възрожденски и патриотични песни. Поразрови се из този сайт, може да намериш нещо.
-------------------- ?????????, ?? ???? ?? ??????,
???? ?? ?? ???????? ????? ???,
? ?? ?? ??? ????????, ?????, ????.
? ?????? ??? ???? ??? ???????,
??????? ??? ?????!
|
MintBG |
Публикувано на: 22.9.2008, 22:16
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 8 Участник # 1 648 Дата на регистрация: 6-September 08 |
Намерих малко в http://store2.data.bg/patriotism/Marshove%...denski%20pesni/ ... и няма да се откажа докато не ги докопам всичките =] (кофти, че не зная колко са)
Баща ми много се израдва и ми каза че имал плочи с маршове, ама ням на какво да ги слушам :-Z |
Delerium |
Публикувано на: 23.9.2008, 2:08
|
Читател Група: Участници Съобщения: 12 Участник # 1 618 Дата на регистрация: 14-August 08 |
-------------------- ?????????, ?? ???? ?? ??????,
???? ?? ?? ???????? ????? ???,
? ?? ?? ??? ????????, ?????, ????.
? ?????? ??? ???? ??? ???????,
??????? ??? ?????!
|
Ник |
Публикувано на: 7.11.2008, 20:24
|
Участник Група: Участници Съобщения: 380 Участник # 219 Дата на регистрация: 26-December 05 |
Търси в "Родово наследкство"!
|