Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Нека спрем новините на турски език по БНТ
Публикувано на: 13.9.2008, 18:47
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Това което БНТ прави да дава новини на турски е прекалено,ние не да не сме турска провинция.Това е срам за целия балгарски народ и неоважение кам предзите ни които са дали живота си за Балгария и за неиното освобождебие,нека напишем емаили на бнт за неззабавното спиране на емисиите на турски език.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 13.9.2008, 19:47
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Извинявай, ако те огорчавам, но няма да стане. За да се махнат новините на турски, ще трябва преди това да се махнат онези бандити, които ги пуснаха. А те няма да се махнат, ако не се промени политическия модел в България. Засега не мисля, че е възможно. Особено с наличните хора, с които разполагаме. Предложих да организираме кампания за махането на една далеч по-дребна фигурка - Главния секретар на МВР. Уви, оказа се непостижимо. Ако успеем в една по-малка битка, значи можем да спечелим и по-голяма. Но как искаме да спечелим голямата битка, когато не сме в състояние да проведем и най-малкото сражение?
Съжалявам, приятелю, аз също съм много огорчен от ситуацията и от отношението на хора, които смятах за наши хора. Май от времето на Ботев нищо не се е променило. Прочети "В механата" и ще се съгласиш с мен. -------------------- |
bagain |
Публикувано на: 13.9.2008, 23:27
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 33 Участник # 1 646 Дата на регистрация: 5-September 08 |
Новините на турски език в НЕБЪЛГАРСКАТА национална телевизия вървят,ако не се лъжа вече 8 години.Хиляди приказки се изприказваха против тях и нищо.Примири се приятелю,ще си продължат.Аз съм от такъв смесен район,че вече като чуя турски ми идва да коля.Просто не ги гледай и толкова.аз така правя,за да не се дразня,то не ми стигат наште турци,че и по телевизията да ги гледам.
АМЕТ ДОАН-знай,че дорде я има Стара планина пред турчин глава не скланям! |
Публикувано на: 14.9.2008, 0:05
|
|
Не виждам предложения в тази тема!
Като как да стане така,че новините на турски да спрат?! Аз предлагам два варианта на евентуални действия по спирането на тез новинки: 1.събираме се сто -100-сто човека и отиваме на сан стефано29 в часа на излъчването на определена от нас дата-и им чупиме камерките и онождаме говорителницата! 2.самостоятелно и поединично-с Пиратка! |
Amenhotep |
Публикувано на: 14.9.2008, 6:52
|
Читател Група: Участници Съобщения: 14 Участник # 659 Дата на регистрация: 8-November 06 |
Аз съм писал поне 5 мейла и съм изпратил 2 писма до президента ...
Ама на тоя ... "президент", нали знаете колко му дреме ... СЛЕДВА! Новини на цигански (щот вестник няма как да издадат) по БТВ http://www.vbox7.com/play:2b53aaa0 -------------------- !!! ????-????? ??????????? !!!
[img]http://img67.imageshack.us/img67/802/sanstefano1rc.jpg[/img] [img]http://img16.imageshack.us/img16/5268/chalga3ca.jpg[/img]
!!!!! ???????? ??? ?????? !!!!!
|
БатИван |
Публикувано на: 14.9.2008, 19:57
|
Читател Група: Участници Съобщения: 20 Участник # 1 660 Дата на регистрация: 14-September 08 |
Мещера , допада ми идеята ти.
Аз съм за! |
БатИван |
Публикувано на: 16.9.2008, 20:04
|
Читател Група: Участници Съобщения: 20 Участник # 1 660 Дата на регистрация: 14-September 08 |
Багаин , нали си гледал "Капитан Петко войвода"-наистина български филм?Сещаш ли се защо се пръсна турската орда пред стените на обсадения град.....?
|
MintBG |
Публикувано на: 19.9.2008, 18:52
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 8 Участник # 1 648 Дата на регистрация: 6-September 08 |
Твърдо ЗА...няма нужда от никакви обяснения.
Като искат новини на турски да вървят в Турция. |
Запознат |
Публикувано на: 19.9.2008, 19:45
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Няма проблем за мен да има новини на турски и на какъвто и да е друг език тук в България, стига да не преобладават чуждите езици (език) всички заедно отколкото на български език. Националната телевизия и медиии обаче трябва задължително да говорят и пишат само и единствено на Български език. Понеже това са мои, както и ваши медии (национални), то ако ще се взима друго решение, трябва да има и писменно нашето съгласие. Лично аз, мога да дам такова писмено съгласие само след сключване на сделака с условия (договор):
-Аз приемам да се излъчват материали на чужд език по националните медии. -Националната медия се съгласява да ме обезщети безвъзмезно и без протест със злато в размер на 666 хиляди тона с доказан законен произход! Мисля, че при такива условия ще можем да преговарям(е) за всичко. След като сме принудени да живеем във финансова система-това е единствения вариант-сделката! Когато се прави нещо подобно и извършителите не са склонни да преговарят и да сключват сделки, тогава това се явява инвазия! |
Astronomer |
Публикувано на: 21.9.2008, 14:41
|
Участник Група: Участници Съобщения: 196 Участник # 784 Дата на регистрация: 28-January 07 |
Да, Елтимир е прав. За съжаление може би, тези новини на турски, уж език, са следствие от една кампания на алчни и извратени чудовища (не мога да ги нарека хора) отвъд океана. Най-лошото обаче не е това. Най-лошото е, че за фалшиви ценности управниците, по-точно уКРИВниците у нас им се продават, за сметка на всички нас - другите българи, ако изобщо могат да се нарекат българи тези дето се продават, за нашето нещастие и изтребление.
Искам да кажа, че вчера гледах едно предаване с може би най-добрия български журналист, на световно ниво, Кеворк Кеворкян. Той обясняваше защо и как неговото предаване Всяка неделя е паднало от ефир, по-точно кой го е свалил и защо. Човекът си го каза в прав текст и ще го цитирам по памет: "Предаването беше свалено по поръчка на Георги Първанов, защото започна да се говори много срещу войната в Ирак, вземаха се интервюта от видни американски интелектуалци, като Гор Видал, който осъждаше войната в Ирак". Ето затова докато има такива мекерета и ибрикчии като Георги Педерванов, ще има и новини на турски език и всякакви други медийни боклуци, каквито се сетиш. |
Публикувано на: 21.9.2008, 23:36
|
|||
И Ноам Чомски!Тоз може и да е жид,но предаването беше спряно от гуце или гоце,кой как ще,зарад войната.Аз щях да засягам темата,щото също гледах предаването и отдавам чест и почитания на Кеворк за неговият открит изказ!Малко мъже има в таз територия,които така да се изкажат. Ще се помъча поне мъничко да стигна нивата на Кеворк/макър да знам че ще се разсърди/,като попитам гоце-гуце:АМ СЯ БЕ,ЦЪРВУЛ?!?! |
||