Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) [1] 2 ( последно съобщение ) |
България без Софианци
Запознат |
Публикувано на: 5.7.2008, 18:58
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Все повече се замислям за какво са ни тези софианци, след като те на себе си не могат да бъдат полезни, камо ли за нас? С какво можете да сте полезни за България бе софианци? С какво сте заслужили да се наричате Българи?
|
Запознат |
Публикувано на: 5.7.2008, 19:04
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Май ще се окаже, че именно софиянци, които съставляват кажи-речи 1/3 от населението на България, те със своята безпомощност се превръщат в злокачествения тумор за останалите българи!
|
Eлтимир |
Публикувано на: 5.7.2008, 19:11
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
А-а-а-а, не! Забравяш русенлии. Те водят първенството по идиотизъм. Лошото е, че при толкова идиоти съвсем скоро и нас няма да ни има. Освен, ако не си вдигнем чукалата и не заминем нанякъде.
-------------------- |
Horseman |
Публикувано на: 5.7.2008, 19:25
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 6 Участник # 1 573 Дата на регистрация: 4-July 08 |
Малко са будните българи, но докато ги има ще продължаваме се борим заедно с тях срещу унищожението на България.
|
Запознат |
Публикувано на: 5.7.2008, 20:17
|
||
Русенци, Софианци все тая! Едните ги бомбандират, а другите ги обгазяват. И в двата случая имаме опит за геноцид. Мънкат нещо под носа си, ама нищо не се променя, нали? Защо така се получава? Защото там не живеят Българи! Там хора няма! Там не се борят за себе си! Не виждат кой им пали чергата! Не искат да видят кой се кани да ги убие! Всички са се парализирали от страх и за си забили главите в миризливите дирници! |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 5.7.2008, 20:30
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Софиянци са обречени на изчезване, защото нещо се изпедерасиха. А знае се, че мъже не могат да раждат. В Турция постоянно правят опити, ама и там не се получава.
-------------------- |
merry |
Публикувано на: 5.7.2008, 20:51
|
Участник Група: Участници Съобщения: 73 Участник # 1 119 Дата на регистрация: 31-August 07 |
Не са парализирани от страх, зомбирани са. Моите колеги не проумяват защо не съм отишла на работа и съм напуснала София. Смятат, че съм параноичка, въпреки, че и те чуваха взривовете, и на тях им е лютяло на очите и гърлото. Не виждат очевидното. Като ония виц за шопа за ширафа в зоопарка – „Е па такова животно нема!”
|
Eлтимир |
Публикувано на: 5.7.2008, 20:56
|
Значи остава варианта да разкажем на цял свят какво се е готвело за София. И да питаме как те ще приемат в своето уж цивилизовано общество типове, които са готвели убийството на един милион души. Това е единственото, което е по силите ни да направим. За жалост другите варианти са нереалистични.
-------------------- |
Varvarina |
Публикувано на: 5.7.2008, 21:02
|
Участник Група: Участници Съобщения: 115 Участник # 649 Дата на регистрация: 5-November 06 |
Зомбирането е в цялата страна, не е само в София. Направо имаш чувството, че и да почнат масови кланета на по-голямата част от хората ще им е все едно. Някакво примиренчество се усеща, което е много страшно. А софиянци си живеят в един измислен свят, това отдавна съм го установил. Явно съпротивата срещу геноцида на Българите пак трябва да започне от провинцията, както всъщност винаги е било.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 5.7.2008, 21:08
|
Спомнете си Виктор Юго: "Убива се цял един народ. Къде? В Европа. Има ли свидетели? Само един - целият свят". Цитирам го по памет. Хайде да опитаме да намерим новият Юго. Тук сами няма да се справим, силите ни са малко. Не знам докога ще мога да пиша, пуснах твърде много опасна информация и май пак ще ме резнат. Затова още веднъж ви казвам: нека да разкажем на всички какво са готвели да извършат терористите от ДПС. Вярвам, че като начало ще е достатъчно.
-------------------- |
Хунор |
Публикувано на: 6.7.2008, 10:08
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 491 Участник # 14 Дата на регистрация: 13-July 05 |
99 % от софиянци не знаят на кой свят са. София е заприличала на гето! Пълно е с бездомни кучета, мангали с каруци: въздуха е много мръсен, а питейната вода мирише на химикали.
Ако опиташ да кажеш нещо за обгазяването те гледат с насмешка или започват да говорят, че им е все тая. Един съсед вчера каза "Е какво като има замърсяване, какво може да се направи - пък и живота не ми е толкова скъп" -------------------- "???????? ?? ???????? ???? ?? ??????,
?????????? - ??? ?????????? ? ???. ????????? ???????? ? ????????". ??? ??? |
Запознат |
Публикувано на: 6.7.2008, 10:56
|
||
Ами щом живота на този твой съсед не му е толкова скъп, кажи му да вземе един пистолет и да се гръмне! Жалък лъжец и зависим страхливец! |
||
Хунор |
Публикувано на: 6.7.2008, 11:46
|
||||
Участник Група: Изгонени Съобщения: 491 Участник # 14 Дата на регистрация: 13-July 05 |
Казах му каквото имаше да се казва, пак не ме разбра! Запознат последните думи за лъжеца и страхливеца за мен ли се отнасят? Ако има нещо да спра да влизам? -------------------- "???????? ?? ???????? ???? ?? ??????,
?????????? - ??? ?????????? ? ???. ????????? ???????? ? ????????". ??? ??? |
||||
bobired |
Публикувано на: 6.7.2008, 13:10
|
||||
Участник Група: Участници Съобщения: 125 Участник # 34 Дата на регистрация: 23-July 05 |
Сега ще се делим на софиянци и на селяндури, така ли? Това е много удобно за тези, които ни избиват. Вместо точно в трагедията да се чувстваме по-близки с всички, с които сме от една и съща страна на барикадата, ние веднага почваме да се делим. Ако не може да се разделим на софиянци и не-софиянци, ще се разделим на цесекари и левскари, ако се окаже, че и това не може да стане, ще се разделим на по-големи българи и по-малки. Ако се окаже, че всички сме еднакво големи българи, веднага ще се разделим на такива с по-големи пишки и такива с по-малки. И веднага ще се намери някой, който да попита "За какво са ни тези с по-малките пишки?", с което тайно ще подчертае, че самият той не е от тях и за миг ще се почуства горд. Но по-интересно е, че именно тези несофиянци използват шопската поговорка "не е важно на мен да ми е добре, важното е на Вуте да му е зле!". Не е важно, че в Русе хората не могат да дишат, или че София за малко да се срине, важното е у наше село да е добре!
Добре, че това важи само за софиянци, но в цялата останала страна, разбира се, не е така. Само в София всички са си забили главите в миризливите дирници, но в останалата част от страната, всички са будни и не позволяват нито да има джамии, нито непрекъснато да им увеличават цените, нито някой да извършва геноцид над тях. Само в София и Русе всички са зомбирани, но добре, че останалата част от българите не са засегнати от масовата зомбировка, че какво щяхме да правим тогава? И след като в София и Русе няма българи, защо тогава изродите, които искат да убиват българи се целят точно в София и Русе, а не съборят кметсвото в с.Горно Нанадолнище, например? Всички българи, колкото и малко да сме останали сме от една и съща страна на барикадата и няма нужда допълнително да се делим. И накрая дори да останат само двама българи пак ще са по-силни, ако знаят че са заедно срещу врага, а не разделени на две. И дори ако остане само един българин пак ще е по-силен цял, а не разделен на лява и дясна ръка и дясната да почне да се фука, че е по-силна от лявата! И да не останеш с впечатление, че се заяждам, Запознат, само да допълня. Ако утре пак ударят София, и избият всички софиянци, ти може и да се зарадваш и да си кажеш "отървахме се от тези зомбита!". Но ако ударят теб или който и да е българин, аз (макар и шоп) няма да се зарадвам, а напротив, ще търся отмъщение, защото всички ние сме едно. НИЕ СМЕ БЪЛГАРИТЕ! |
||||
Запознат |
Публикувано на: 6.7.2008, 14:01
|
||
Не са за теб, а за съседа ти. |
||
Страници: (2) [1] 2 |