www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> За нашия сайт

Reply to this topicStart new topicStart Poll

> За нашия сайт
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Напоследък имаше доста въпроси от типа на "Какво правите, освен да си говорите?", "Какво сте постигнали?" и т. н. Само ще почна темата, всеки от вас може да намери достатъчно на брой примери и да я продължи.
Постигнахме това, че редица сайтове вземат от нас информация и я публикуват, като подкрепят със свои доказателства нашата позиция по един или друг въпрос. Днес например бях решил да търся снимки по темата "атентат". И още веднага ми се наби в очи това:
http://images.google.com/imgres?imgurl=htt...s%3Dbg%26sa%3DN
Натиснете върху снимката горе и ще видите знака на Движение "Воини на Тангра".
Вижте и тоя линк:
http://www.bg-history.info/?p=calendar&statiaid=632
Снимката пак е взета от нашата галерия. Аз съм я сканирал на скенер, който един от вас ми подари. Да казвам ли, че снимката на Ахмед Доган с двете голи до кръста мадами обиколи не само целия Интернет, но беше препечатана и в много вестници? Тая снимка аз я преснимах още през 1990 година, след повече от десет години я сканирах и така тя стана истински хит. Та какво правим и какво сме постигнали? Помагаме на истината да излезе на бял свят. Помагаме на хората да прогледнат и да се осъзнаят. Нима е малко? Нека не забравяме, че революциите започват първо в съзнанието на човека и едва после се обличат в плът и кръв.
Та нека засега да поговорим по въпросите на съзнанието. Кръвта ще забълбука малко по-късно.
PM
Богатир
Quote Post

Участник

Съобщения: 204
Участник # 1 356
Дата на регистрация: 20-February 08

За контрола на съзнанието над реалността, просто ще ви дам едно заглавие на документален филм. Казва се The Secret. Четейки определени изказвания на Елтимир, оставам с впечатлението че и той го е гледал. Мисля си че е най-добре да го поразтърсите в торрент тракерите. В тази тематика бих сложил и филмите: What the bleep do we know?, Великата тайна на водата(Русия). Там има интересна информация към тази тематика.
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Не, не съм го гледал, но ако е на английски, няма да го разбера. Почти не разбирам този език.Ако е на руски или пък е със субтитри, дай някакъв линк да го дръпна докато съм още в Мрежата. Че май пак обстоятелствата ще наложат нова шест месечна ваканция.
И пак ми се иска да напомня целта на темата. Нека да посажем на зложелателите, че от нашата дейност настъпват много и сериозни последствия. Всъщност ако не беше така, щяхме ли да бъдем обект на толкова яростни, даже истерични нападки?
PM
2DHades
Quote Post

Участник

Съобщения: 51
Участник # 1 467
Дата на регистрация: 28-April 08

PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Благодаря! Почнах да го свалям.
PM
ime
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 556
Участник # 484
Дата на регистрация: 10-July 06

QUOTE (2DHades @ Jun 5 2008, 09:23 PM)
http://zamunda.net/details.php?id=122230

тоя филм е много кух. Говорят само за пари, как да станеш богат, каква била тайната за богатство и т.н., изобщо не споменават духовно богатство, а само материално. И не споменават как чифутите стават богати, което е и истината. лъжи, кражби, измами, убийства, шашми, далаваери, изнасилвания - ето така се става богат. С тази тяхна "тайна" ще станеш самодоволен роб.
PMUsers Website
Канатица
Quote Post

Често пишещ

Група: Участници
Съобщения: 927
Участник # 1 054
Дата на регистрация: 25-July 07

PM
Богатир
Quote Post

Участник

Съобщения: 204
Участник # 1 356
Дата на регистрация: 20-February 08

QUOTE (ime @ Jun 7 2008, 10:04 AM)
QUOTE (2DHades @ Jun 5 2008, 09:23 PM)
http://zamunda.net/details.php?id=122230

тоя филм е много кух. Говорят само за пари, как да станеш богат, каква била тайната за богатство и т.н., изобщо не споменават духовно богатство, а само материално. И не споменават как чифутите стават богати, което е и истината. лъжи, кражби, измами, убийства, шашми, далаваери, изнасилвания - ето така се става богат. С тази тяхна "тайна" ще станеш самодоволен роб.

Филмът е малко едностранчив, признавам. Все пак правиш прибързани заключения според мен. Затова дадох, като допълнителни източници другите два филма. Защото и в трите е засегната тематиката за силата на разума над реалността, като във трите филма се дискутират различни аспекти от тази реалност. Донякъде съм съгласен с тезата ти че малко ни насочват към самодоволното робство, но всъщност тука се застъпват интересни идеи, на които всеки разсъждаващ човек трябва да обърне внимание. Навремето с моят инструктор по айкидо дискутирахме надълго и широко по разни теории за света и той ми разказа за някакъв култ от черни монаси, намиращ се в Хималаите и който със своята групова настройка на мисълта "управляват" света. Вече не помня в кой друг филм го гледах това, може би в The Secret да е било, гледах за подобен социален експеримент. В някакав американски град имало квартал с огромна домашна и улична престъпност. Мисля че тамошната полиция организира следният експеримент: събраха огромна група от хора в едно помещение и ги помолиха да съсредоточат мислите си в положителна насока как престъпността в квартала намалява, как хората в квартала стават по добри. И в действителност от полицията в най-кратки срокове отчитат драстичен спад на престъпленията за дадения квартал. В What the Bleep do we know пък показват японски учени, който експериментират с три купи с ориз накиснат във вода. Купите се съхраняват една до друга в едно помещение в продължение на един месец. През този месец, всеки ден тримата учени отиваха на посещение на купите и на първата купа отдаваха почит, правеха комплименти колко е хубав ориза и все такива положителни мисли. Към втората купа насочваха само омраза и лоши думи. На третата купа не обръщаха никакво внимание. И така в продължение на месец. След един месец в първата купа оризът е ферментирал и вади приятна миризма и леко изменен цвят на ориза. Втората купа съдържаше мисля плесенясал ориз с неприятен аромат. В третата купа оризът беше почернял и в най-лошо състояние от трите купи. Сам си прави изводите. Абе най-добре свали си този филм, заедно с филма за водата има и други интересни идеи. И не прави такива прибързани изказвания за филмите. Специално на този филм не му е тематиката да разкрива конспирациите по света, както и на много други документални филми. Това не означава, че не са стойностни.
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Нямах време да гледам филма. Няколко дни се намирах извън Ботевград. Но по принцип съм на мнение, че от всичко може да се извлече полезна информация.
PM

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020