Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
"национална икона", за жорж ганчев
Публикувано на: 12.5.2008, 20:17
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Гледах тая вечер по СКАТ предаването на Велизар Енчев с гост...?!Жорж Ганчев.Като го хванах направо не повярвах на очите си.Но ето,че и това се случи.
Да карам по ред:иконата/така ще наричам жорж защото когато сглупих и аз да гласувам навремето за него за президент,той сам се нарече така/ се развихри здраво, и признавам на Енчев майсторлъка да му слага юздите.Общо взето,същите приказки,с едно "натякване",което поне за мен /продиктувано от мирогледа ми/ се оказа ново,натрапващо се и противно-ПАТРИОТИ,ПАТРИОТИЗЪМ и т.н.Две неща ме накараха да пусна темата:първо,обади му се неккъв от Кюстендил,който си каза имената и поиска среща с него като каза,че те се познавали от щатите.Иконата каза колко сина имал този,какъв му бил бизнеса,нещо за баба му и дядо му,демек...ДАНС?!КВО ДРЕМЕТЕ?! /това е размисъл на прима виста/.Та покрай обаждането на този човек,иконата се изкара,че четтири години бил в щатите и за това време успял да си възстанови бизнеса,но сега бил решил твърдо,в коалиция с партията ЛИДЕР,която била наследник на БББ да "строши главата на змията" и в следващите 15 месеци/Я.Я./ щял да бъде на първата линия и да ...се включи отново в избори и т.н.... Това,което ми хареса много беше че направи параванов на бъзе и коприва.Освен това каза ясно,че 60 % от хората,които ни управляват не са българи.Направо им набра лайката! ................................................................................ В този момент си помислих:АМИ НИЕ,КОИТО ВОДИМ ПОЛИТИКА НА НЕГЛАСУВАНЕ,КЪДЕ ЩЕ ОСТАНЕМ СЛЕД ТОВА ЯВНО И ЯКО ОБЕДИНЕНИЕ?!Имам предвид м/у скат и "иконите". Даже си казах,да земеме да се свържем с иконата... .................................................................................. Отговорът дойде сам и то от иконата:в края на предаването стана дума за НАЦИОНАЛИЗЪМ.Думите му бяха:НАЦИОНАЛИЗМЪТ ЩЕ НИ ДОКАРА ДО КРАЯ НА БЪЛГАРЩИНАТА И ДО ВЗЕМАНЕТО НА ЗЕМИТЕ НИ...ТИЯ КАФЕВИ РИЗИ ГИ ЗАРЕЖЕТЕ,ТОВА Е ЧУМА И,..знаете по-нататък...Това го мисли Иконата... Та,второ:като чух това,съжалих,че телефонът не е до мен и че на Енечев изведнъж му "блокира" компютъра,щото иконата ОСРА и волен,и атака и изобщо се изкара героя на Прехода .................................................................................................................... Мойта мила леля му запали кухнята ,докато я ремонтираше-без да иска,разбира се.Ама аз викам-да беше изгоряла!Има скривалище като на Левски в къщата си,ама аз викам-за чеп ли му е?! --------------------------------------------------------------------------------------------- Икона,виждам в небе нещо Българско,искам нетвръзка с тебе! |
TuMOK |
Публикувано на: 13.5.2008, 1:42
|
Участник Група: Участници Съобщения: 34 Участник # 1 443 Дата на регистрация: 13-April 08 |
Дай ми поне една причина, която здравия разум да приеме, да се гледа телевизия. Там само предварително отбрани икони показват и в близките няколко години това няма да се промени.
|
Публикувано на: 13.5.2008, 13:20
|
|
Не не,там се мъти нещо здраво...
|
TuMOK |
Публикувано на: 13.5.2008, 14:33
|
Участник Група: Участници Съобщения: 34 Участник # 1 443 Дата на регистрация: 13-April 08 |
Това здравото ще се измъти в главата ти ако се оставиш да те убедят, че са всесилни.
|
Публикувано на: 16.5.2008, 7:31
|
|||
Едва ли.Просто ги държа под око... |
||
TuMOK |
Публикувано на: 17.5.2008, 0:20
|
Там е работата, че като ти показват това, което искат, теб държат под око, не ти тях.
|
ime |
Публикувано на: 17.5.2008, 7:09
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 556 Участник # 484 Дата на регистрация: 10-July 06 |
Мещер, няма да им се връзваш. Това им е тактиката. Що не допуснат Елтимир да говори по телевизията, ами дават жорж? То и името му не е Българско. Хехе, тва ми напомня на пияния жириновски като говори за буш и му вика "жорж".
п.п. ей тука да вмъкна едно нещо. Стихотворението на Вазов Каблешков "О, Каблешков бедни! Тоз народ поробен дa мисли за слава не беше способeн; игото тежеше на неговий врат, без да предизвика гордия му яд. Той беше спокоен. С позор на челото безропотно, хладно живейше в теглото. Яремът му беше и родствен, и мил, понеже се беше със него родил; от люлката с него в живота бе тръгнал и на труда беше като вол обръгнал. Народът бе мирен и почти засмян, сред робството тежко ходеше пиян, защото теглото - и то е пиянство и прави по-мило злото окаянство, и разумът мъти на простий народ, и държи го в дрямка, и прави го скот. Той ядеше, пийше, жнеше по Петровден, срещаше Великден, чакаше Гергьовден, по Коледа весел колеше прасето..." И по нататъка цялото стихотворение все едно е писано вчера, само като заменим думата турци с някои други душмани. И което най-много ми направи впечатление: "младите крояха опинци хайдушки, продаваха всичко, купуваха пушки," а сега кво правят младите, пият, пушат, ходят по дискотеки (клубове) друсат се, гледат чифутска пропаганда по телевизията и в киното, учат от еврейски пропагандистки книги (не са учебници, а хаврутска пропаганда). -------------------- "????????? ?? ?? ?????? — ???? ?????????"
|
Публикувано на: 17.5.2008, 12:33
|
|
Мещер, няма да им се връзваш
---------------------------------------- Добре де.Няма!Обещавам. |