Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (8) [1] 2 3 ... последна » ( последно съобщение ) |
БИГ БРАДЪР КОНТРОЛИРА НАЦИЯТА С ПСИХООРЪЖИЕ, Дългото гледане на предаването ви прави
Astronomer |
Публикувано на: 19.2.2008, 20:25
|
Участник Група: Участници Съобщения: 196 Участник # 784 Дата на регистрация: 28-January 07 |
Засилени атаки с психотронно оръжие срещу българския народ са засечени в навечерието на предстоящите парламентарни избори. Всеки втори българин е жертва на експерименти за “контрол на съзнанието”. Из страната ни се разхождат зомбирани хора, които не знаят какво вършат и поведението им е управлявано от неизвестни за мнозинството сили. Това показва изследване на единствения в Югоизточна Европа център по психотроника и парапсихология- Училище МАГ.
Предаването “Биг Брадър” е средство за психотронен контрол не само над участниците в шоуто, а и върху тези, които го гледат редовно. Оказва се, че дългото гледане на предаването ви прави зависими от него и по-нататък вие ще бъдете манипулирани от заинтересованите. Психотронното оръжие е наречено “несмъртоносно”. Неговото въздействие е “тихо”, но както се вижда цялата нация успя да се побърка по едно предаване, което като се замисли човек, никак не е интересно. Но защо тогава се получава така? Нека започнем от самото начало. Източник: http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=1435 Предсказанията на Ванга започват лека полека започват да се сбъдват: "Много и незнайни болести ще се явят. Хората ще падат по улиците без видима причина и без видимо да са боледували. А това е все още предотвратимо, защото е във вашите ръце." "След 40 години няма да има сегашните болести, но ще се появят нови. Те ще са свързани с мозъка." Източник: http://myshop.bg/vanga/predictions.html |
antijew |
Публикувано на: 20.2.2008, 14:24
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 197 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
" Из страната ни се разхождат зомбирани хора, които не знаят какво вършат и поведението им е управлявано от неизвестни за мнозинството сили."
-------------------------------------------------------------- Вярно е това! Даже ще споделя случка, която се случи на майка ми. Преди 3-4 месеца ходила да плаща сметки в офиса на мобилна компания. Излизайки навън, тя установява, че не знае къде се намира. А на това същотото място е била хиляди пъти. Центъра на града е все пак...Почва да се разхожда по тротоара напред-назад, не знаейки кой път да хване. Обхваната е в паника от създалата се ситуация. Почти се е разплакала. Почнала да звъни на колеги да дойдат да я приберат обяснявайки им, че е пред офиса на мобилната компания и не знае по кой път да се прибере, а колегите и са на 200-300 метра. Незнам дали е била облъчена в офиса на моб. компания или от облъчвателите по покривите на сградите, но за мен тази случка си е показателна, че ни облъчват! -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 20.2.2008, 14:44
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 494 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
На мен ми се е случвало да губя памет, за дребни неща и за съвсем кратко, но досадно. Не знам дали е от излъчватели или магнитните полюси на земята, известяват, че ще се обръщат, но на Планината примерно това не ми се случва.
Принципно, когато си натъпкан в кошарата, пастира по-лесно те обработва с тоягата. |
antijew |
Публикувано на: 20.2.2008, 15:05
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 197 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
А лично на мен в последно време ми прави впечатление, че ме боли ужасно главата в точно определен ден, и това е неделя. Принуден съм да се дрогирам с прахчета от аптеката, за да ми спре главоболието. Защо точно в неделя, си го обяснявам с това, че е ден за почивка, а когато почиваш ти Мислиш за малко по-различни работи от всекидневния напрегнат работен ден, контролиран от кукловодите... -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||
bobired |
Публикувано на: 20.2.2008, 15:56
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 125 Участник # 34 Дата на регистрация: 23-July 05 |
И мен най-често ме боли глава в неделя. Но това е по-скоро заради съботния запой |
||
antijew |
Публикувано на: 20.2.2008, 16:05
|
||||
Ти се майтапиш , но при мен не е от това. -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||||
bobired |
Публикувано на: 20.2.2008, 17:37
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 125 Участник # 34 Дата на регистрация: 23-July 05 |
Майтапя се, но само за да разведря обстановката, иначе съм се чудил за някакво устройство, което да засича, ако има облъчване над определено ниво. Но за целта трябва да се знае с какви честоти облъчват. |
||
Миро |
Публикувано на: 20.2.2008, 20:17
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 |
Така си е-неделята е труден ден, особено след 13ч. Едва ли и прахчетата ти вършат работа, защото при мен не минава и съм се отказал отдавна, има-няма преди 3-4год. Чини ми се, че причината не е от такова облъчване, за което се съмняваш. |
||
antijew |
Публикувано на: 20.2.2008, 20:27
|
||
С прахчетата минава. От какво мислиш, че е? -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||
Запознат |
Публикувано на: 20.2.2008, 21:36
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 |
Това измейкярче вече няма да пише.
|
iss |
Публикувано на: 21.2.2008, 9:05
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
Да се опитаме да се върнем на темата.Ето нещо ,което мисля че ще ви е интересно да научите: ВОЙНАТА НА ЕКСТРАСЕНСИТЕ ЗОЛОТОВ И ЦАРИЧИНА ЗАТРИВАТ РОДНИТЕ ФЕНОМЕНИ В: , №20, 16 май 2005, с. 10-11
Има още много примери ако ви е интересна цялата статия ето тук: http://www.bulpress.net/index.php?p=view&r%5Bid%5D=313 -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||
antijew |
Публикувано на: 21.2.2008, 10:09
|
Наистина е добре да се върнем в темата, даже е добре някой да я почисти...!
Във връзка с контрола на нациите с психооръжие искам да обърна внимание на нещо, което ми направи впечатление "Училищата в Уелс под тревога след 17-тото самоубийство"Има нещо неестествено в самоубийствата на тези младежи. Не ми се струва аргументирано твърдението в статията, че"властите накрая признаха, че младите хора в града виждат в самоубийството начин за справяне с проблемите си". Какви такива проблеми може да има един млад човек в ученическа възраст, та да предприеме самоубийството като решение? http://news.ibox.bg/news/id_1408584061 -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
iss |
Публикувано на: 21.2.2008, 10:29
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
Като отговор на този въпрос публикувах горната статия-който има търпение да я прочете в последния пример ще намери мнго отговори. -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 21.2.2008, 10:29
|
||||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 494 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Този текст е добра илюстрация, защо на човека не се дават големи духовни сили. Съвсем явни са примерите, че той не може да работи и с малките. А нашите "екстрансенси", "работят" с именно такива. Всеки е събудил по един или два духовни центъра, чиято енергия преминала през огромният им егоизъм и човешка алчност за материални придобивки и слава (пуста слава...) ги прави да се чувстват велики, и целият свят искат да е в краката им. Много се извинявам, обаче страшно смешни са им титулите "шаманки", "ясновидци", "вещери", смях, да припаднеш! Най-вече всичките тези са деградирали хора, Господ им е събудил някои духовни възможности, именно да осъзнаят Ценността, която носят в себе си като хора и да спрат да деградират. Господ не им е дал тези сили, за да помагат на другите, а да си помогнат на самите себе си.. То се вижда, колко са немощни, когато работата опре до тях и как нищо и никаква техническа апаратура ги тръшка като мухи. Особено подла е колективната душевност, когато се събере, за да унищожи "врага". Всички срещу един. И след това колективността се рои, за да си създаде нов враг и пак - всички срещу един. Страх, малодушие и комунизъм. Което показва какво? Че един единствен обикновен Българин, дори с една, единствена добродетел да има е по-силен от тия всички вкупом. Неслучайно бях казал преди месеци, че всеки Българин може да бъде част от Съвета. Веднага ми се изсмяха, обявиха ме в комунизъм, че съм нарушавал йерархията дори. Защо? Защото и тук може би, някои искат да са като тези по-горе - "велики шамани" и да властват над другите. Някои бяха казали преди години, че това, че България гъмжала от екстрасенси, ясновидци и други такива калибри и звания посмешковци било гаранция за нейния просперитет. Аз обаче, съм на мнение, че точно тези хора са една от причините за нейния упадък. |
||||
iss |
Публикувано на: 21.2.2008, 10:44
|
||
Този текст е Илюстрация на нещо съвсем друго!Какво ти става?На последък бягаш от същноста на темата и и предаваш съвсем нова свтлина!Имаш дарбата да доразвиваш и допълваш с информация-използвай я пълноценно -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||
Страници: (8) [1] 2 3 ... последна » |