Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) [1] 2 3 ( последно съобщение ) |
МАЛКО СМЯХ, релаксация
Публикувано на: 26.1.2008, 13:10
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
http://www.vbox7.com/play:0e2e093e
Много НЕздраве на азис! Жоре,що не качиш тука онази снимка със "сушоара във ваната"да я... прокоментираме на спокойствие... |
АлексТТ |
Публикувано на: 26.1.2008, 19:01
|
Участник Група: Участници Съобщения: 54 Участник # 657 Дата на регистрация: 7-November 06 |
|
iss |
Публикувано на: 4.2.2008, 12:25
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
Мащер клипчето е много хубаво само дето не е смешно...
Предлагам да отвориш скоба към темата с някакво допълнение и да се побликуват и други материали в нея от този род... -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
Публикувано на: 5.2.2008, 1:01
|
|
Точно в това се състоеше идеята ми,Исс.Не мисля че на нашата аудитория й трябва изключително ,или конкретно напомняне.Благодаря ти за помощта и понеже с теб не сме се поздравили по случай Възраждането на сайта,то:ЗДРАВЕЙ!
И едно необходимо уточнение: Аз съм МЕЩЕР! Не мащер... |
Публикувано на: 5.2.2008, 1:29
|
|
И,по темата:
Минава митничаря покрай седалките в автобуса и пита: ОРЪЖИЕЕ,НАРКОТИЦИИ,АЛКОЛОЛ...? Един наш Българин се обадил:ЗА МЕН ДВЕ БИРИЧКИ,АКО МОЖЕ... |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 5.2.2008, 8:15
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Дето се казва: Ток фри. За повече информация по въпроса: http://absurdi.com Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 5.2.2008, 8:35 -------------------- |
antijew |
Публикувано на: 5.2.2008, 10:58
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Речника на Буш е доста богат. Даже и неразбиращия английски ще го разбере, какво иска да каже...
http://www.youtube.com/watch?v=wtANNJPFRUY -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
antijew |
Публикувано на: 5.2.2008, 11:04
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
"Господарят на света" е отново пиян!
http://www.youtube.com/watch?v=irOFAjsnSg0&NR=1 -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
antijew |
Публикувано на: 17.2.2008, 5:38
|
След 15 години един мъж избягал от затвора. Търсейки пари и оръжие, разбил една къща. А в леглото хванал младо семейство.
Наредил на мъжа да стане от леглото и го вързал за стола. Докато връзвал жената за леглото се качил върху нея, целунал я по врата и отишъл в банята. Докато крадеца бил в банята, съпруга прошепнал на жена си: “Слушай и изпълнявай какво ти казва този тип - той е избягал затворник, виж му дрехите! Вероятно е прекарал много време в затвора и от години не е бил с жена. Видях го как те целува по врата. Ако поиска секс, не се съпротивлявай, не отказвай и прави каквото той ти каже. Задоволи го независимо колко много те отвращава. Ако се ядоса ще ни убие. Бъди силна скъпа! Обичам те!” И съпругата отговорила: “Той не ме целуваше по врата, а ми шепнеше на ухото. Каза ми, че е гей, мисли че си сладък и ме попита дали имаме вазелин. Аз му казах, че има в банята. Бъди силен скъпи. И аз те обичам.” -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
iss |
Публикувано на: 19.2.2008, 19:44
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
МЕщер,ако това е виц- то значи че съм го чувала на живо при малко по различен сценарий: Слизаме от автобуса и минаваме един по един пограй сръбски митничар.Идва моя ред и той ме пита: -Оръжия,наркотици,алкохол? -Няма.. -Е що няма? -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||
iss |
Публикувано на: 19.2.2008, 19:54
|
Интервюират Ромка за акция на НСБОП за залавяне опасни
рецидивисти в Пазарджишко. Излъчено по КАНАЛ 1: "Супруга съм на три деца. С чувекъ сбрахме пари и купихми триустаен партамент. Една вечер звъни вратата. Звънеца чука. Отварям - НИНДЖА. И без да каже нищо, с карате в бъбреците. Дукат съ усета ми би два шамара с КРАК и един на детето в гръбначния кош! От ударната вълна отлитам на 20-30 метра. Абстрахираха децата. А чувекъ го нема. Ако общината в града не вземе спешни мерки, ще се самуубеся или ще изчезна безкрайно. " -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
iss |
Публикувано на: 19.2.2008, 20:06
|
-------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
Публикувано на: 20.2.2008, 11:40
|
|||
Хахахахахх,това го чета в един интернетклуб.до мене има едни цигани,на които съдържателят търпеливо,но на края на нервите си обяснява как точно трябва да седи срещу компа и че с мишката не се води магаре.Като прочетох и това,почнаха да ме гледат странно,щото щях да се пръсна от смях! |
||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 20.2.2008, 13:02
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Циганин купува в сладкарница:
-Ма како, искам двама швепса. -Бял или жълт да бъде? -Няма смисъл, какъвто дадеш. -------------------- |
Публикувано на: 5.3.2008, 16:59
|
|
За козата ...
Учителката пита Иванчо, защо вчера не е бил на училище? - Водих козата на Пръч, другарко - Ами баща ти не можа ли...? - Може бе другарке. И тате може и аз мога, ама козата си иска Пръч! За врабчето ... Учителката възложила на класа да напишат свободно съчинение по природна картина или истински случай, като в края да посочат съответните изводи от видяното и да направят заключения. Всички започнали да пишат, само Иванчо гледал през прозореца и едва в края на часа започнал бързо да пише. Наложило се учителката да му издърпа тетрадката с недописаното съчинение ... На следващия ден тя казала: - Деца, най-доброто съчинение е написал Иванчо. Не му стигна вчера времето и не е написал изводите и заключенията, затова аз ще ви прочета съчинението, а Иванчо ше ни каже изводите и заключенията. "Навън е студено. Вали пухкав бял сняг. Едно премръзнали врабче хврък подхврък и падна премръзнало в снега. Сигурно там щеше да умре от студ, ако не беше минала кравата на училищния прислужник и не изсра точно отгоре му едно топло и димящо лайно. От топлото, врабчето се посъвзе и надигна глава, да се отърси от лайното. Но в този момент отгоре му скочи училищния котарак, измъкна го от топлото лайно и го ... изяде..." - Какви са изводите и заключенията от тази природна случка, Иванчо? - попитала учителката. - Първия извод, другарке, е, че не всеки, който ти сере на главата, ти мисли злото! Вторият е, че не всеки, който те вади от лайното, ти мисли доброто! И третото, най-важно заключение е, че като си лайнян - не надигай глава! За жабетата ... Вървят си по пътя две мутри и единия видял едно малко жабче да подскача пред тях. - Брато - попитал той другия - ако ти дам пейсе марки моиш ли да го изручаш те това жабе? - Мога, бе брато - навел се улович жабчето и го глътнал - Давай парите! Продължири си пътя, а този дето платил си мисли: "И к`во, изруча жабето, взе парите и му е гот." А ялия си мислел: "Се`а шъ мъ скъса - шъ разпрая на `сички, че съм оручал жабето" - и в това време видял друго жабче, да подскача наоколо та попитал другия: - А бе брато, а ти за пейсе марки моиш ли да изручаш те това жабе? - Що дъ ни мо`а - отговорил другия, навел се, уловил жабчето и го изял. Разплатили се и си продължили пътя, а единия се замислил и казал на глас: - И дъ нъ пита чуяк, що ги ручааме тиа жабета?! - Ни съ кини бе брато, нъл` шефа рече да ги въртим парите! За покера ... по Джек Лондон Играел се покер. Освен играчите имало и няколко кибика. Един от кибиците се навел към един от играчите и дискретно го информирал: - Този дето дава картите си раздаде четири аса. Играчът спокойно му отговорил: -Негов ред е да дава картите. Спокойно! ------------------------------ Мдаа-м,тия изводи за врабчето са много верни... |
Страници: (3) [1] 2 3 |