Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (3) [1] 2 3 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Запознат |
Публикувано на: 30.6.2007, 23:13
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
От около година и половина следя в българските сайтове и се услушвам за развитието на технологията на Илия Вълков. Спомена се на две на три, но за реални постижения не съм чул. Никой не оспорва чудото на българския гений Илия Вълков (Юл Браун) и неговия принос в световен мащаб. Разни чифутски учени обясняват каква полза щяло да има от този газ в ювелирната индустрия или колко ценно щяло да бъде, ако се направят мощни вакуумни помпи за бързо изпомпване на вода при бедствени ситуации (създадени от тях най-вероятно).
Дотук бива, ще каже някой и тези неща трябват. Добре де съгасявам се и аз. Но имам въпрос, защо не се говори за другите приложения свързани със свойствата този газ? Направо революционни! Например, от както е измислен автомобила на планетата Земя все с мегаскъп петрол се движи, нали така? А! Сега който иска, може да не се съобразява с това ограничение и да избере, колата му да се движи с вода. Ясно ми е, че не става лесно, човек трябва лично да се ангажира с тази задача, а и не на всеки му се удава техниката. Но за да стигне човек до този етап, първо трябва да прояви интерес, да разпита, опит да почерпи, да сподели и т.н. Не виждам да има размърдване в публичното пространство. Дали ги е страх или просто се скатават незнам. Вие знаете ли нещо? |
Запознат |
Публикувано на: 30.6.2007, 23:26
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Ако някой не знае за какво иде реч да прочете за Геният Илия Вълков от страниците на XNETBG.COM
|
Янга |
Публикувано на: 1.7.2007, 16:01
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 ![]() |
Не знам дали ставаше въпрос точно за Брауновия газ, но чух, че подобно гориво може да се направи изключително лесно, и то от съставки, които се продават в аптеките. Трябва само да се знае рецептата.
|
Биляр |
Публикувано на: 1.7.2007, 22:53
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 241 Участник # 929 Дата на регистрация: 15-April 07 ![]() |
Приятел, благодаря за информацията.
![]() |
Запознат |
Публикувано на: 3.7.2007, 7:22
|
||
Можеш ли да се сетиш, къде очно си го чула това? |
||
Tien |
Публикувано на: 4.7.2007, 15:24
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 133 Участник # 1 005 Дата на регистрация: 15-June 07 ![]() |
Най-интересно ми стана че при тази реакция се развива огромна температура генерирана напрактика от някакви си 200 волта ток! Т.е. това доказва че т.нар. закон за запазване на енергията (не може получената енергия да е по-голяма от вложената,не може да има перпетум мобиле и т.н.) не важи, което много ме радва-винаги съм подозирала че това е една от оградите нарочно поставени пред науката от тия дето си мислят че управляват света. Въобще чуя ли "невъзможно е","непостижимо е" особено от разни научни псевдо-величия с буквички пред името веднага почвам да си мисля че тука има нещо което се опитват да скатаят!
А предполагам че си траят защото само това откритие е достатъчно да извади икономиката на България от деветата глуха където е натикана умишлено, а знаем кои нямат интерес от това... Преди няколко год,си спомням че се появи някакво съобщение по някаква ТВ за кола която върви с вода изобретена от Български учен, предполагам че е било за същия, но беше поднесено като куриоз, нещо забавно, т.е. несериозно, а след това, и аз се ослушвах да чуя нещо но не - всичко се покри ![]() |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 4.7.2007, 17:51
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Нищо странно няма. Ами то един обикновен климатик има около 300% КПД. Консумира примерно 1200 вата мощност от контакта, а вкарва в стаята 3- 4000 вата топлина. От де я взима ли? - ами от вън превътра 100-200 кубука въздъх , отнема му няколко градуса за да ги натика в стая със обем 60-70 кубика. Ползваната енергия е единствено за преноса на градусите от вън до стаята. Така че енергията на Брауновия газ не идва също от нищото, а от място дето никой не подозира( или не ще да признае че съществува) от научните псевдовеличия - от енергията на ЕТЕРА( Вакуума, който май е най реален в главите на съответните величия). Някъде беше написано, че е най големия абсурд на Земята да има енергиен дефицит , при условие че Вселената пращи от енергия. |
||
Янга |
Публикувано на: 5.7.2007, 16:33
|
||||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 ![]() |
От един доцент по физика. |
||||
Tien |
Публикувано на: 5.7.2007, 23:05
|
||||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 133 Участник # 1 005 Дата на регистрация: 15-June 07 ![]() |
![]() А енергийния дефицит, ясно е че е изкуствено създаден. Наскоро ми попадна една книга "Изгубените открития" където се описваха поне 10-15 учени, сред които и Тесла, които са открили как да добиват Свободна енергия по най-разнообразни и прости начини, или от вакуума (етера), или от други енергийни зони и всички те разбира се, са били преследвани, забранявани, за откритията им са изкупувани патентите и после покривани и т.н. Илия Вълков обаче не беше сред тях, сигурно защото е Българин, а би трябвало да е сред водещите имена на такива откриватели, но явно и тук е задействало правилото за позволения лимит на "забранена" информация, която може да се изнесе |
||||
Дари |
Публикувано на: 16.4.2008, 14:03
|
||
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 ![]() |
|
||
Запознат |
Публикувано на: 16.4.2008, 14:24
|
Я, каква интересна информация!
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 16.4.2008, 14:34
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 695 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Най-ми е интересно защо в музея, а не се впрегне да работи за икономиката на България. Сетих се! Това нещо застрашава интересите на Овчаров и е по-добре да прахолясва в музея.
|
Запознат |
Публикувано на: 16.4.2008, 14:42
|
Спокойно Данчо, ще се впрегне, но няма да е централизирано, а локално! Така е по трудно да се ликвидира. И тогава онези подобия на хора, за които говориш ще ми ядат онова нещо между краката!
|
Публикувано на: 16.4.2008, 15:57
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- ![]() |
Дерзай,Запознат,че ми писна да плащам ток на чифутягите!
![]() |
Ник |
Публикувано на: 16.4.2008, 16:46
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 380 Участник # 219 Дата на регистрация: 26-December 05 ![]() |
Това на снимката Илия Вълков ли е?
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |