www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Лекарство против рак

Страници: (2) [1] 2  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Лекарство против рак
ime
Публикувано на: 29.5.2007, 18:30
Quote Post

Често пишещ

Група: Участници
Съобщения: 556
Участник # 484
Дата на регистрация: 10-July 06

Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

--------------------
"????????? ?? ?? ?????? — ???? ?????????"
PMUsers Website
Запознат
Публикувано на: 29.5.2007, 22:45
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Ime, тази тема я пуснахме преди олколо година в раздел материали:
Антималигноцид-леакрство против рак

Виждам обаче, че е излязла и книгата "Ракът-открито е лекарство"
PM
Запознат
Публикувано на: 26.1.2010, 11:14
Quote Post

Отдаден

Участник # 169

Нещо интересно като информация ми попадна тези дни. Понеже следя темата за лекарството на Продан Христов против рака "Антималигноцит", в предаването Сеизмограф стана ясно, че министъра на здравеопазването Божидар Нанев се е ангажирал лично за регистрацията на лекарството. Ето малко по-подробно:

Най-напред, преди да сме се впуснали по същество в дискусията, да не забравя. Искам да ви благодаря, д-р Нанев, за това, че, както разбрах, вие също лично сте се ангажирали с работата по регистрацията на българското лекарство против рак антималигноцит, изобретено от д-р Продан Христов, след обещанието на премиера, че това ще стане, направено в нашето студио преди Нова година. Той даже назначи работна група, която да се занимава с този казус. Разбрах, че е имало буксуване на работната група и впоследствие благодарение на вашата намеса работата отново е тръгнала, така че благодарности. Аз лично като журналист и "Сеизмограф" стои зад тази кауза и ще продължим да следим как другите работят за нея, отговорните власти.
PM
trak
Публикувано на: 26.1.2010, 16:59
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 690
Участник # 1 912
Дата на регистрация: 21-June 09

И аз следя случая с "Антималигноцит". Като цяло подкрепях каузата по регистрирането и силно се надявам наистина лекарството да лекува.

НО лично аз не одобрявам цената, на която този доктор Продан Христов (който се оказа, че не е с докторска степен, защото как се става биохимик с изкарани 7 семестъра медицина?) продава лекарството си. За мен сумата от 1000 до 5000 лева за лечение е просто невероятна за българския стандарт. Незнам колко болни могат ей така да извадят 5000 лв дори и за здраве да е. Малко на търгашество ми прилича и игра с надеждата и болката на хората. Вярно е, че парите нямат значение и важно е именно здравето, но все пак....

Относно проблемите с регистрирането в Германия и Австрия, който той твърди, че е имал от гледна точка на австрийските и немските законите, които познавам,ми се виждат преувеличени и не е доизказано всичко.

Защото в Западна Европа за разлика от България законите са за всички и следователно за Продан Христов. Ако той беше толкова безкористен още през 60-те, 70-те години щеше да даде да се изследва лекарството му обстойно и вече да се използва, ако наистина лекува рак или да е забравено.
Ясно е, че са му искали формулата в Австрия преди да се подпише договор и да се произвежда сериино, не защото са лекарствена мафия и т.н., а защото си има правила - той не е успял да завърши все пак обучението си по медицина, а и въпроса с металните частици в организма на пациента при наличието на който лекарството не е лекувало не бил изяснен от П.Х.
Е, как да процедират иначе хората и да му се доверят само на думи? Ако го е било страх да не му го откраднат, е можел да си го патентова в Австрия или да си защити марка - с едно заявление, плаща се таксата и даже може и без адвокат и след 2/3 месеца е щял да излезе патента в специален бюлетин, пък ако искат да му го крадат тогава и да плащат сериозните обезщетения на откраднат патент....

Тук се вижда какво заявление се пода за патент и таксите под "Gebühren" за Германия

А тук за защитаване на марка за Германия

А тук защитаване на патент и марка в Австрия

Заявленията могат да се подат по интернет и таксите да се платят по банков път. Процедурата наистина е много улеснена в сравнение с България.
PM
Запознат
Публикувано на: 26.1.2010, 19:21
Quote Post

Отдаден

Участник # 169

Исках да акцентирам, на това, че министър на здравеопазването се е ангажирал с регистрацията на лекарството у нас. Това предполага лекарствения продукт да притежава необходимите лицензии, анализи за токсичност и т.н. процедури. Стана ми интересно как можем да станем свидетели, една работа да бъде докарана до край и това лекарство да помогне на страдащите от рак. Лично аз вярвам че няма сила, която да накара който и да е от "управляващите" да прегърне една такава идея, която ще помогне на толкова много онкоболни.
PM
Запознат
Публикувано на: 26.1.2010, 19:33
Quote Post

Отдаден

Участник # 169

Когато стана дума за цената, дори и да е много за отделния човек, то тя би могла да се поеме от държавата.
PM
Ник
Публикувано на: 14.6.2010, 18:56
Quote Post

Участник

Съобщения: 380
Участник # 219
Дата на регистрация: 26-December 05

Трак,определено не си справедлива по отношение личността и откритието но Продан Христов.Първо сумите,за които го упрекваш са нищожни в сравнение със стойността на един човешки живот и мъките от болестта.При това държавата наистина може да плаща за това,дори и трябва.Реализацията на лекарството,като български патент е с огромен приложен потенциал,може да донесе на държавата ни такива приходи,че ми се завива свят.Колкото до образованието,има толкова образовани некадърници,че е излишно да се говори.Наличието на висше и някакви степени не означава,че другите са дебили.Историята показва внушително количество открития направени от обикновени,но докоснати от Бог хора.Колкото до Германи и Австрия и Сащ всичко,което посяга на монопола и печалбите на фарма-гигантите.се задушава.Защото и в Америка има поне две открития на лекарство за рак.Познай какво е станало с откривателите?Така,че не ги превъзнасяй много.В определените граници е така-законност до дупка.Но само в тези граници!Има много материали за това.
PM
trak
Публикувано на: 15.6.2010, 17:20
Quote Post

Често пишещ

Участник # 1 912

Ник , аз съм написала много ясно, че като цяло подкрепях каузата по регистрирането и силно се надявам наистина лекарството да лекува.

Познавам и немските и австрийските закони, процедури, порядки и администрации много добре и имам личен опит при регистрациите и патентите (няма да навлизам в подробности тук, защото е излишно) . Именно защото имам доста личен опит, си позволих да изявя своите опасения, че нещата не са съвсем както се предствят в БГ. Приложила съм и линкове за доказателства. Вярно, че са немски , но нещата за Продан Христов са се развивали в Германия и Австрия и са отсъдени по техните закони . Знам за лекарството и за Продан Христов от Виена,Австрия много преди да гръмнат българските медии. Следила съм случая отдавна и съм чела документите и докладите по изследванията още преди на немски, а не от превод. Знам и за фирмата, от която той продава без разрешително. Това в България не е проблем , но в страни с работещо законодателство е друго. Нещата не са много така както се предствят просто в България и както си ги представя един българин, който чете за Продан Христов и който не си е имал работа с австрийци, немци, с техния манталитет, начин на живот, общество и народопсихология . При тях има строги органи, които постоянно контролират продуктите на пазара и ако има някакво най малко отклонение пишат бюлетин, дават го и в специални предавания по телевизиата за информация на потребителите (например опасните пасти за зъби с флуор на Колгейт) и ако продукта не се подобри го изтеглят от пазара без да се интересуват дали е продукт на известна марка за милиони или нонейм продукт .
Възможностти за лекарството на Христов е имало и има, в случай, че лекарството лекува, безопастно е и се направят нови клинични изследвания под общо наблюдение без да се дава рецептата . Можело е да се регистрира лекарството и като хранителна добавка без също да се дава рецептата и т. н.
Колкото до образованието съгласна съм с мнението ти Ник, но от моята гледна точка е странно да можеш да избягаш от България към Западна Европа, да можеш да завършиш медицина във Виена, да са те приели в Университета, да можеш да се издържаш финансово, да има къде безплатно да живееш и накрая да прекъснеш, защото например предмета медицина на немски е труден... Много малко хора през 60-те години избягали от българия биха се отказали от възможност да следват в чужд университет. И в Германия и в Австрия има също много възможности за практикуване... Например може да си лечител ползващ методите на алтернативната медицина (Heilpraktiker) без да си завършил медицина и пак да практикуваш с алтернативни медикаменти и никой копче няма да ти каже.

А народна рецепта лекуваща рака за общо изпълнение и ползване е дал Георги-НЗ в друга тема, ако те интересува може да провериш. Дал е и телефони.
http://www.voininatangra.org/modules/ipboa...t=ST&f=2&t=2807
http://georgi-nz.blogspot.com/2009/06/blog-post.html

На линка и iss също е дала ценни книги по темата.
Aз никого не превъзнасям, но за мен който е честен и незаитересуван от материалното намира начин да помогне на нуждаещия се и без да иска огромни суми и без да са му виновни чуждите законодателствa.

P.S. Не съм нито защитник, нито противник на г-н Христов и затова не искам да навлизам в спорове . Просто изложих какви са за мен фактите от моята гледна точка и личен опит и всъщност наистина ми се иска да е намерил лек за рака, за да може да се помогне на повече болни.
PM
Ник
Публикувано на: 15.6.2010, 20:15
Quote Post

Участник

Съобщения: 380
Участник # 219
Дата на регистрация: 26-December 05

Трак,много ти благодаря за обстойният обстойния отговор!Както казват в съда твоето мнение срещу моето мнение!Което си посочила,като линк е много ценно,а такива неща си ги слагам в архив.Това го имам.Имам и други неща.Не си убедителна с примерите за Германия и т.н.Ама никак.И за да защитаваш тези неща или не си наясно,което според думите ти за осведоменост и пр. не би трябвало да е така,или има нещо друго.Не искам да кажа нищо лошо,просто не съм съгласен.Каквото и да пишеш,има маса излекувани от българина Продан Христов.И щом си осведомена за тия неща,може би си спомняш заглавие във накава медия в Германия-"Защо точно българин?"това дава отговор на доста неща.Да си наясно в чии ръце са медиите в "свободния свят"?Виж наистина има много материали за световното здраве и съжалявам, не съм висшист,за да ги коментираме наравно,но все пак ти препоръчвам интервютата на Карбовски с Продан Христов, а и книгите на д-р Атанас Гълъбов.Имам чувството,че няма да промениш нещо от мнението си познато ми е,но все пак опитай.Предлагам да прекратим дискусията,освен ,ако имаш ценен коментар.
PM
trak
Публикувано на: 17.6.2010, 13:23
Quote Post

Често пишещ

Участник # 1 912

Написала съм, че нещата не са така както г-н Христов ги описва в книгата сина български. За статията: Защо точно българин?, която уж съществува така без продължение, извадка без контекст, може и да е и написано: Защо точно българин укрива данъци от незаконни продажби? . Статии за Христов съществуват в немската преса още от 60те години . Според теб, защо той не казва, коя е медията в България, а казва някаква медия... Мога да цитирам и публикувам доста статии на немски за него и клиниката му. В Германия се пазят архивите. Защото Христов е твърдял официално в Австрия и Германия , че не продава лекарството, а дарява, подарява лекарството, което прави в апартамента си. На печалбите не плаща данъци, не пише фактури, а ги прибира чисто. Не мога да се съглася, че е правилно да укриваш печалба масово, защото ако в България не е проблем то другите страни си имат закони. Няма да изброявам против колко австрийски закони е това. Ако наистина даряваше безплатно на нуждаещите се както твърди приемам благородното дело и бих му се възхитила за добротата, но той ги обира. Още навремето г-н Христов е вземал към необлагаеми 1000 -1200 марки (огромна сума за времето си) и това е по информация на немци и австрийци, които са плащали на ръка без да могат после да си докажат покупката и да си облекчат данъците. Aко убежденията и постъпките му с цел против цялата държана, банкова, лихвена, пенсионна и данъчна система на Австрия и Германия разбирам, но случая не е такъв. Дискусиите за това лекарство са около 40 години вече в Австрия. За мен откритието е на цялото човечество, ако наистина лекува , и е глупаво да се играе на детска градина: на ти куклите дай ми парцалите докато умират хора от рак. Глупави и крайно егоистични са за мен неговите постъпки . Вярвам, че има доброволци за едно публично изследване действията на лекарството без да се дава формулата при добро желание.

Не искам да навредя на г-н Христов, затова няма да казвам повече информация, която е по принцип извесна и без това враговете му са пуснали достатъчно дописки и вървят проверки в Австрия.

Ник,ако наистина искаш да помогнеш на г-н Христов и организацията , свържи се с Катя Почева. Тя наистина има нужда от помощ и е сама срещу глутницата.
PM
Йордан_13
Публикувано на: 17.6.2010, 14:10
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 442
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Въпроса тук е наистина принципен. Ако лекарството лекува, то то е за цялото човечество. А чрез българина, се дава на човечеството, човечеството взема от Господ чрез Българина. По-ясно не мога да се изразя. И , ако на този г-н, му е дадено свише да създаде такова лекарство, а той го използва за лични цели и свой личен просперитет, ще бъде много жестоко наказан от Небето в близко време.
Но не бива да се учудваме, когато решиха комунистите да трансформират републиката от социалистическа в капиталистическа, те не казаха, че все пак, ще съществува държава, на която трябва да се плащат данъци. Бяха издигнати някакви измислени евроатлантичекси ценности, като личен просперитет, лична амбиция, ама не казаха за сметка на кого. А то било за сметка на държавата.
Та, човека в това отношение, не е виновен, пропагандата на американците издигаше в култ личността, която забогатява от това, което прави. И всички техни филмови продукции го рекламираха. И човека просто забогатява, ако наистина е верно това, което се пише в него. Така бе представен капитализъма у нас, като средство за бързо и лесно забогатяване.
Само, че има едно но... Българина не може да бъде нито социалист, нито капиталист, нито каквото и да е, от тези политико-идеологически доктрини, защото Господ дава чрез него на човечеството. Който не иска да бъде българин, ще му се даде възможност да емигрира, да умре, за да се прероди, в някаква друга народност, която да му удовлетвори амбициите.
Ако искаме да сме Българи, трябва да правим това: Когато Господ дава, и ние да даваме, както Господ дава. За себе си, не бива да мислим, защото Господ вече се е погрижил за нас.
PMEmail Poster
iss
Публикувано на: 18.6.2010, 10:14
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

Нито за миг не се съмнявам в почтенноста на Продан Христов! smil3dbd4e7853679.gif Наистина е добре да се гледа предаването с Карбовски ...на мен лично ми се иска на някои места да му изплющя един шамар(на Карбовски),ама като се замисля провокативното му отношение е специално и на място....Дълги анализи няма да правя,защото доста трябва да се пише и подкрепя с факти.Аз се възхищавам на Продан христов и се гордея с него...Господ го закриля,щом още е жив,а не е отишъл на обмяна на опит при д-р Райф smil3dbd4e5e7563a.gif Много се извинявам,но няма нужда да превъзнасяме принципните австрийци и германци,които в случая постъпват доста ... smil4334af067a7a3.gif ....срещу един невероятно принципен БЪЛГАРИН!
Общувала съм с Продан Хтристов по телефона.Свързах се с него заради свой близък...Искам да кажа, че лекарството антималигноцит не се продава с цел да се забогатее.Господин Христов иска да му се изпрати по факс експертиза ...при различните видове рак е необходима различна доза от лекарството...една опаковка антималигноцит с 10 флакона е 100 евро,което е смешна сума в сравнение с традиционните методи на лечение...
Ако България лицензира антималигноцита това ще е невероятно...не можете да си представите какво ни дава Продан Христов...ако не се лицензира,това е знак че се работи за мафиотската фармацефтична индустрия!

--------------------
????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
PM
iss
Публикувано на: 18.6.2010, 10:24
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

Ето предаването с Карбовски...гледайте...не търсете под вола теле,а разсъждавайте какво казава Продан Христов smil4334a7c1e8c32.gif ...и се гордейте че сте българи... smil3dbd4e4c2e742.gif
http://vbox7.com/play:ed53e944

--------------------
????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
PM
trak
Публикувано на: 18.6.2010, 15:12
Quote Post

Често пишещ

Участник # 1 912

И интервюто с Карбовски съм гледала . Aз съм за лекарството, ако то лекува. Да се купи, да се произвежда, да лекува...Но според мен ТО принадлежи на всички българи и на цялото човечество и страхове , че сте бъде открадната формулата при патент са несериозни и по детски наивни, защото първо лекарството е за всички (ако искаш наистина да помагаш) и второ не може да се открадне, защото после се плащат глоби в милиони на световния пазар. За мен неговия ИНАТ е неразбираем и много глупав. И тази сума в размер на 1 милиард,която той иска , не ми изглежда много безкористно даже и в последствия да я дари. Може да поиска от начало по-малко ,за да се съберат парите по-лесно, а после да има дял от печалбите. Г-н Христов не е първия, който твърди, че е открил лекарство лекуващо рака в Австрия и Германия. Има още двама студенти и още един лекар и там има проблеми при лабораторните изследвания, който не са дали 100 % положителни резултати и техните лекарства не са пуснати в употреба . Христовото лекарство не повлиява при всички изледвания с лабораторни мишки положително. И затова е трябвало да се направят още. Рискът би бил много голям да почне да се произвежда лекарсвото недотествано, въпреки печалбите, съответно те да се облагат с данъци, нови работни места и после изведнъж рекламации , но в случая става въпрос за животи. Независимо къде се регистрира лекарството то трябва първо да мине редица изследвания по европейските стандарти , за да бъде пуснато в обща употреба в БГ и по света. Тези изследвания ще са подобни независимо в коя европейска държава се осъществят. Това не може да бъде избегнато. Може да се вземат проби и да се изследва влянието на лекарството върху доброволци в Медицински университет в Бг със студенти, за да излезе по- евтино и да се учат същевременно студентите.
За измамите и тарикатлъците на Христов съм сигурна и никога не бих написала нещо подобно, ако не бях сигурна. Нито клиниката, която са му затворили нито фирмата фантом в Мюнхен (може всеки да провери в търговския регистър на Мюнхен, ако не вярва) са чисти, защото тарикатлъци по български модел в чужбина не минават и само създават лошо име.
Сумите, които взема на черно за лекарството са различни и някой стигат доста солени размери. Колко хора могат да ги извадят ей така от джоба си?. Аз не оправдавам факта, че лъже данъчните, укривайки данъци тарикатски, че дарява, а всъщност продава и даже и 1 лев да вземе, щом взема не е дарение вече. Кой е изследвал стаята лаборатория в апартамента му? Кой е сигурен, че всичко е хигиенично и стерилно? Регистрирана ли е стаята като лаборатория има ли разрешение и сертификат за ползване на лабораторията? Защо да трябва хората да дават на черно, ако не се беше гордо инатил още на времето и беше изпълнил постъпките за регистрация и патент, лечението с лекарството щеше да се поема от австрийската каса и никой нямаше в Австрия и цент да трябва да даде. На него му е дадено отгоре като българин и затова този инат деситилетия е егоистичен. Не мисля, че е поведението му и на брат му са правилни спрямо останалите аврийци, които му плащат австрийската пенсия, здравните му осигуровки като има нужда от лечение и всички социални привилегии с които се ползват пенсионерите в австрия. Може да се върне в България, ако е родолюбец и да взема пенсия да речем 100 лв и да си върши фирмени измами и тарикатлъци колкото си ще... но това не мога да го нарека безкорисност.
PM
Йордан_13
Публикувано на: 18.6.2010, 15:46
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 442
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Значи, ако имаше Българска държава, тя би трябвало да реагира светкавично и да направи така, че лекарството да остане в България, като българско изобретение, да се патентова тука, за да не стане така, че да говорим за Джон Атанасов, т.е. първото име да не е българско. А не, както сега ситуацията да се развива в Австрия, една държава, която исторически не ни долюбва.
Българската държава трябва да осигури на този човек, при доказано 100% ефикасност на лекарството ( и 80% да има е пак успех), да няма повече никакви материални и финансови проблеми, и да му осигури терен за работа, да финансира негови проекти, да създаде условия, той да си създаде екип. За да няма сегашната ситуация около лекарството и финансите около него, защото е смешно.
PMEmail Poster

Topic OptionsСтраници: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020