Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Атакистите, Антибългари
Astronomer |
Публикувано на: 25.5.2007, 13:54
|
Участник Група: Участници Съобщения: 196 Участник # 784 Дата на регистрация: 28-January 07 |
Бях пуснал във форума на в."Атака" една тема, призоваваща всички патриоти на мирен протест пред НС. Те я изтриха. Как да го тулкувам това?
Що се отнася до Волен, дори и да вземе властта, питам аз, как ще се справи той с чифутите, как ще прекъсне огромното им влияние в България? |
Биргюн |
Публикувано на: 25.5.2007, 14:34
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 84 Участник # 322 Дата на регистрация: 6-April 06 |
Никак. Не това му целта. Той едва ли има цел, постигането на която би имало положителен ефект върху обстановката в бивша България. |
||
Bahram |
Публикувано на: 25.5.2007, 18:23
|
Читател Група: Изгонени Съобщения: 16 Участник # 978 Дата на регистрация: 21-May 07 |
Предназначението и ролята на Атака не да промени нещата из корени а да запълни дупката , да овладее патриотично и националистично настроени хора, отчаяните и обеднелите...
А целта на 90% от хората е да ядат и да се е**т , да лъжат и да крадат, да се борят за власт и да мачкат да мачкат. Никой от ония горе не живее заради нас. А всички живеем за ония отгоре. |
MARSCHALL |
Публикувано на: 25.5.2007, 22:15
|
||
|
ДА ЖИВЕЙ АТАКА!!! ВОЛЕН СИДЕРОВ Е НОВИЯТ ЛЕВСКИ!!! ПАВЕЛ ШОПОВ Е НОВИЯТ БОТЕВ!!! ДИМИТЪР СТОЯНОВ Е НОВИЯТ КАБЛЕШКОВ!!! СЛАВИ БИНЕВ Е НОВИЯТ ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ!!! Русенската МЪРША пак се появи:
Стой си в наАкания форум! |
||
|
АлексТТ |
Публикувано на: 25.5.2007, 23:03
|
Участник Група: Участници Съобщения: 54 Участник # 657 Дата на регистрация: 7-November 06 |
ВОЛЕН СИДЕРОВ Е НОВИЯТ ЛЕВСКИ!!!
ПАВЕЛ ШОПОВ Е НОВИЯТ БОТЕВ!!! ДИМИТЪР СТОЯНОВ Е НОВИЯТ КАБЛЕШКОВ!!! СЛАВИ БИНЕВ Е НОВИЯТ ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ!!! В смисъл,ще свършат като тях или? |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 25.5.2007, 23:27
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Ей, Мършал - всички тез дето си ги написал са дърти педерунгели с изключение на Д.Стоянов , че е млад такъв!!! Светотатство е да сравняваш Левски с Ямболския масторбатор. Тоз ни образование като хората е завършил, ни семейство и потомство е създал. Всичко ДС му е предоставила за да разбие чувството за национализъм у българите. Продал се е на дявола. Д.Стоянов е наркоман от национални мащаби, а С.Бинев - мафиот със благословията на ДС. Айде бегай в форума на Батака и разкажи какво съм ти казал. Но дословно!!! И като се домъкнеш отново искам да обясниш що клакьора Владо изтри темата за изпечатаната книга "Завръщането на Тангра" ? Нещо се осра от страх пред господарите си май,а? PS от 26.05.07: След изразяване на мнение в темата на Пламен Пасков снощи 25-ти 05.07 някой лешпер с правомощия в лайнарския форум на Атака ме банна за пореден път( ник stavri_nz) заради това че съобщих че "Завръщането на Тангра" е излязла от печат, както и че казах че там не са останали много читави хора. Не че ни най малко ми пука за лайнарския форум, но господарите им се ужасяват от начина ни на мислене. Предпочитат незабавен БАН за да не им набият канчетата . -------------------- |
||