Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Сатанински Център ли е Брюксел
Tangru |
Публикувано на: 5.5.2007, 12:32
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 190 Участник # 674 Дата на регистрация: 16-November 06 |
http://www.whale.to/b/reptiles.html Аз лично не съм съгласен за връзката, която автора прави, между ариици и влечуги (reptiles) Но според мен Брюксел е нещо като сатанински център! -------------------- '??????? ? ?? ???? ??-???????, ?? ??????? ???????????? - ??? ? ??-??????? ?? ???????, ?????, ?? ???????????'
?????? ???????
|
||
Branimer |
Публикувано на: 6.5.2007, 9:18
|
Участник Група: Участници Съобщения: 102 Участник # 701 Дата на регистрация: 5-December 06 |
Ха, че Йог-Содот е литературен персонаж на Х.Ф. Лъвкрафт! Все едно да се страхуваш от серийния убиец Ханибал Лектър. Чувал съм, че посетители и до днес в световноизвестни музеи и библиотеки питат за книгата Некрономикон - също измислена от писателя. Тия в Брюксел не знам сатаняги ли са, какви са, ама определено нещо им
|
Tangru |
Публикувано на: 6.5.2007, 16:36
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 190 Участник # 674 Дата на регистрация: 16-November 06 |
Пуснах тази тема най-вече защото исках да да се хвърли светлина върху подобни неща. Брюксел е център на ЕС, НАТО и някои други световни институции На всички главни ръководители, на световната политика им хлопа по нещо - но това прави нещата по-трагични, защото това са лица и организации, разполагащи с живота на милиарди хора, по планетата! -------------------- '??????? ? ?? ???? ??-???????, ?? ??????? ???????????? - ??? ? ??-??????? ?? ???????, ?????, ?? ???????????'
?????? ???????
|
||