www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Адолф Хитлер

Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Адолф Хитлер
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

През последните три дни получих поне триста писма на една от личните си пощи. Писмата бяха пълни с упреци, че отказвам да величая Адолф Хитлер, който бил велик ариец. Хубаво, де, нека си е ариец. Ще пренебрегнем многобройните доказателства за еврейската жилка в рода му. Това нас не ни интересува. Обаче се замислям за нещо друго. Ако ще величаем всички арийци, тогава да издигнем паметник на Чандрагупта Мауря. Много достоен човек и също велик ариец
Лично аз съм против издигането на такъв паметник. Не защото Чандрагупта Мауря не е велик ариец, а защото не е български национален герой, та да му издигаме паметници. Колкото до Адолф Шикългрубер, там нещата са много, много по-сложни.
И още. Писмата съдържаха и упреци, че сме нанасяли обида на целия германски народ, като отказваме да величаем Хитлер. Някой да знае адреса на германското посолство? Възнамерявам да отправя официално писмо с питане по тоя въпрос. Ако от германското посолство ми отговорят, че с непочитанието си към Хитлер аз действително оскърбявам всички германци, с което нанасям вреда на българо-германските отношения, веднага ще се извиня. И ще оправя пламенен призив всички да последват примера ми. Вие как мислите, дали германците ще ми отговорят, че са обидени?

--------------------
PM
Metoman
Quote Post

Участник

Група: Изгонени
Съобщения: 57
Участник # 938
Дата на регистрация: 20-April 07

Разбрахме,че не харесваш Хитлер smil3dbd4e398ff7b.gif Абе за да го последват толкова милиони германци не мисля,че е луд smil4334acc8dd304.gif
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Наистина ми писна от провокации и от провокатори. Изглежда някои субекти не могат да се примирят, че загубиха делото срещу мен. Ето какво направих досега, и какво възнамерявам да направя.
Първо написах обстойно писмо до ген. Иван Драшков. С достатъчен брой извадки от писмата и от съобщенията в този форум. Със съвет да си озапти провокаторите, защото е безсмислено да упорстват. В случай, че Драшков не вземе мерки в срока, който му посочих, аз наистина ще изляза с официално писмо до посолството на федерална Република Германия. И с копия до няколко други посолства. В писмото ще докажа с достатъчно аргументи как българската НСС умишлено провокира прохитлеристки прояви, за да оправдава по този начин репресиите срещу предварително набелязани лица. Да оправдава и своето съществуване, разбира се. Нека скандалът да влезе в дневния ред на Европейския Съюз, пък после ще решим какво да правим.

--------------------
PM

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020