www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Спас Минков - Сабазий

Страници: (3) [1] 2 3  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Спас Минков - Сабазий
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Същият, който се подписва и като Локи, и като Фродо, и още не помня как. Ето едно негово лично съобщенийце до мен:
"Ауууу ма ти много знаеш?
Никак не ти подхожда на годините и авторитета да говориш така, каквото и да ти се е случило..
За мен остава успокоението,че зад всичките гнусни псувни не стои Елтимир когото знаем като автор и дисидент, а някой провокатор от ДС ,който се стреми да унищожава имиджа на българските националисти и антикомунисти........................изкарвайки ги клеветници, безчестници, параноици, злобари , неблагодарници, алкохолици и т.н.
Той е зад зад всички писанията за Есхар и тези за Лемс и тези клевети за Ангел Грънчаров."
И моят отговор, отново в лично съобщение:
"Слушай, бе, навлек! С теб изобщо не може да се разговаря нормално. И все пак знай, че написаното от мен ще се помни вечно. Моето име и сега е известно по цял свят. А вие ще си останете с позора заради злото, което извършихте. Най-малко пък Йолов може да бъде наречен националист и антикомунист. Вашият шанс беше да се отстраните докато е време. Сега навсякъде ще ви следва позора на вашите собствени деяния. Аз лично ще се погрижа този позор да не бъде забравен никога."
Пък кажете, че Спас, Йолов и Мирчева не са в една група, обединена от стремежа да навредят.

--------------------
PM
samvoin
Quote Post

Участник

Съобщения: 279
Участник # 909
Дата на регистрация: 4-April 07

Стига с тоя Спас Минков бе,очите ми мазоли хванаха да чета името му,по-вашите страници. smil4334ad1724132.gif
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

И на нас всички ни писна да четем името на Адолф Хитлер, когото никой от нас никога не е виждал лично.

--------------------
PM
samvoin
Quote Post

Участник

Участник # 909

Ами от такива предатели във власта преди 09.09.1944 година,като Багрянов и Моравиев,нямаше как да спечели войната че да знаем какво време щеше да настане тук тогава!
PM
Eлтимир
Публикувано на: 19.4.2007, 10:02
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Мисля, че тук разискваме предимно актуални въпроси. А Втората световна война доколкото ми е известно, е завършила преди много години. Ти, samvoin започваш да ми напомняш на антифашистите, които си мелеха все едно и също. Съветвам те да погледнеш календара и да видиш в кой век сме вече.

--------------------
PM
samvoin
Публикувано на: 19.4.2007, 10:56
Quote Post

Участник

Участник # 909

Много от нещата които се разискват тук,са органически свързани с развоя в наша вреда от тази война и жестоката и ссадистична същност-вродена при победителите в нея,както и техните пъклени планове,защото рецидивите от тази война ги наблюдаваме и днес и тази война далеч за нас не е приключила,а е придобила други форми,а по-скоро само битката край Берлин,Багдад,Старинград и пр,е приключила!Защото войната срещу нациите и бялата раса продължава и тя ще продължава,докато има човечество и евреи от другата страна.Докато народите търсят справедливост и хляб и свобода!Докато има национализъм и антинационализъм- т е безродие и национално предателство-генетично и патологично.
Така че това вие не разбирате,че войната на нашата раса и на нациите-на онеправданите народи търсещи отнетата им от победителите справедливост,с които сме от една страна на барикадата,не е свършила въобще и бруталноста проявена в Ирак,садизма проявен в Палестина го доказват,защото срещу еврейските пъклени планове все още-слава Богу има ожесточена съпротива.
Когато тази съпротива спре и в последната точка на Земята и всички станат едни овце чакащи заколението си,тогава ВСВ ще е свършила в полза на евреите,когато евреите наистина вече имат срещу себе си само "гои",когато като нас и един не остане никъде по-света,сега явно не са успели да си свършат работата докрай,след като още има честващи 20 април,то сънят им е смутен!И то е смутен не защото Хитлер ги е избивал и е проявил изключителна жестокост към тях,както мамят/те замлъкнаха за много истински убииства и гонения над техния народ,за да фокусират вниманието на Хитлер по-внушение на синедриона/,но защото Хитлер ги впрегна за пръв път да вършат нещо полезно,макар и принудително,а за евреина явно труда е равно на смърт и това е свойствено само за неговия народ!Също така,защото спря пъклените планове на техните водачи,по-един ефективен начин.
но те измислиха внушението"холокост",да приспят съпротивата у неевреите и да цъкат с език,а евреите да екзалтират в омраза още повече към всички неевреи,внушавайки им тотално че целия свят бидейки им враг,участвал в някакъв митичен план и конспирация за унищожението им,за която никакви документи и разпоредби не бяха открити,както за арменците в Турция например,където имаше показан ясен документ-заповед на вътрешния министър с конкретна бройка и описание на начините на избиване и на прикриването.
PM
samvoin
Публикувано на: 19.4.2007, 11:02
Quote Post

Участник

Участник # 909

та затова говоря за това близко минало,ама вие или въобще сте с бетонени глави и не разбирате,като комунизираните,или просто умишлено манипулираш че нещата нямат връзка!
Факт е че от края на ВСВ-нашата раса и Европа загиват скоротечно и прогресивно и че Хитлер беше спасението и трябва да се вземе пример от него.
Той беше единствената алтернатива и на варварския болшевизъм и на още по-широкомащабно варварския глобализъм днес и на "новия световен ред",каквото и да се говори,тези които го плюят и се наричат"националисти","антикомунисти","антиглобалисти",не дават никаква алтернатива,нито тогава нито сега,защото плюят и враговете му,а не може да има две противоположности,които да са еднакво зло,по-основи и цели.
Да не говорим,че много от оплювачите му-"националисти" станаха оплювачи след 1945,но преди това му лижеха гнусно подметките и бяха готови да сътрудничат срещу пачка на ГЕСТАПО,без да са идейномотивирани и първи щяха да срещнат немската армия,както срещнаха съветската като Дочев и сие американски и еврейски слагачи.Те продадоха душите си на мамона.
А други се отрекоха от страх,а страхливец е противопоказно на националист и патриот!!!
PM
samvoin
Публикувано на: 19.4.2007, 11:08
Quote Post

Участник

Участник # 909

А антифашистите,могат да мелят но те вече нямат морален заряд и почва да го правят,защото антифашизма при пълната си триумфална военна победа и апогей,се провали морално и рухна пред очите на целия свят,защото онова което се приписваше,като цел и деяние на"фашизма" те го направиха на 1000 и милионна степен и всъщност в обвиненията си срещу "фашизма" казват собственото си име и това всеки мислещ и непредобеден-нормален човек трябва да го види и съответно да си направи извода кое е мръсната дума-"фашизъм" или антифашизъм?!
PM
Eлтимир
Публикувано на: 19.4.2007, 11:44
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Такива като теб са нужни само на антифашистите, те оправдават с вас своите безумия. Войната е реална и много жестока, но тя има друго име. Нейното име е антиглобализъм. И нека не си затваряме очите пред факта, че Хитлер също е бил глобалист. А резултатите от неговата дейност са изцяло в услуга на същите международни паразити, срещу които уж си и ти.

--------------------
PM
samvoin
Публикувано на: 19.4.2007, 11:55
Quote Post

Участник

Участник # 909

Хитлер не може да е глобалист,защото е искал свят на границите,нациите,различията и идентичностите,той не е бил уравновиловчик,както и не е искал границите да паднат и да се наложи един нивелир с немския или друг някакъв"световен" език и култура на всички народи,така че нещо бъркаш понятията.
Също така не е искал германския капитал да завземе света,като интернационален и наднационален а да служи на нацията си,за разлика от еврейските капиталисти и американските,отново предимно с еврейска или частично еврейска кръв!
PM
FRODO
Публикувано на: 19.4.2007, 12:03
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 15
Участник # 907

QUOTE (Елтимир @ Apr 19 2007, 08:41 AM)
. Вашият шанс беше да се отстраните докато е време. Сега навсякъде ще ви следва позора на вашите собствени деяния. Аз лично ще се погрижа този позор да не бъде забравен никога."
Пък кажете, че Спас, Йолов и Мирчева не са в една група, обединена от стремежа да навредят.

Не не сме в една група.
И не се стремим да навредим до момента когато на теб не ти хрумне ,че те преследват, излагат, клеветят и т.н. и докогато на теб не ти хрумне да отсраняваш неудобните и непослушните.
Но ти достатъчно красноречиво си го казал по горе в цитата.

Всъшност всичко се връща обратен знак защото нито на мен , нито на Йолов или Мирчева ще им навреди тва,че ти си ни дискредитирал в нац. среди защото ние, както каза ти, не сме националисти и антикомунисти и живота ни не е изпълнен 100% с политика, нещо което не се отнася за теб.
позора .................в библията е казано ".по делата ще ги познаете".
Та, какви казваш са твоите дела.

PM
Eлтимир
Публикувано на: 19.4.2007, 12:04
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Юрий Воробьовский, един ердудиран и добросъвестен изследовател пита защо няма еврейски дивизии, които да се сражават срещу Вермахта, а има еврейски дивизии, включени в състава на СС. Тук бяхме пуснали и снимки на такива есесовци евреи. А също на албанските есесовци, те пък бяха с фесове. Ако бях поклонник на Хитлер, несъмнено трябваше да съм против Българската армия, която разгромява СС дивизията "Скендербег". Впрочем имало и българи във войските СС. Аз държех връзка с някои от тях. Е, точно тези хора разбиха илюзиите ми за Адолф Шикългрубер, преименувал се на Хитлер, за да не се разбере еврейската му жилка.
Аз не мразя Германия, както не мразя и Русия, както не мразя нито една страна и нито един народ. Обаче действията на конкретни управници често са водели да страшни злодеяния и престъпления, насочени срещу ВСИЧКИ човешки раси. Геноцидът срещу негрите от племето Тутси и геноцидът срещу монголоидните тибетци и срещу уйгурите не са по-малко отвратителни от геноцида срещу арменци или срещу българи.

--------------------
PM
Eлтимир
Публикувано на: 19.4.2007, 12:10
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

--------------------
PM
samvoin
Публикувано на: 19.4.2007, 12:21
Quote Post

Участник

Участник # 909

Какво общо имат тези геноциди,ако е имало такива с Хитлер,след като тези територии не са били под негов контрол и какво като са носели фесове албанците,това е част от техния бит и вероизповедание,важното е че СС не ги е налагал на другите,както и на тях не ги е налагал!
Нали при Илия Минев защитавахте тези права,значи борбата му с Хитлер е била в голяма степен-обща.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 19.4.2007, 12:32
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

НЕОПРОЩЕНИЕ

Прощавам измяната, родена сред мъчения. Прощавам предателството, предизвикано от страх за съдбата на близки хора. Простено да бъде изтръгнатото насила признание. Простено да бъде на такива предатели. Простено да им бъде заради тяхната слабост. Простено да им бъде заради липсата на достатъчно сила. На такива всички прощаваме, прощавам и аз. На такива и Бог ще прости.

Не мога да простя предателството, сътворено от разстояния - географски или съсловни. Не прощавам измяната пред страха от загубата на достигнато материално благополучие. Не прощавам на борците за народни правдини, станали недосегаеми за своя народ. Не давам прошка на изменниците, гледащи с надменност жертвите на своята измяна. Те не търсят прошка, затова не ще я получат. На такива и Бог не ще прости.

Мнозина от нас преминаха неопетнени през десетилетията на битки и безмилостни атаки. Мнозина излязоха несломени от лагери и затвори. Не бяха никак малко издържалите на нечовешки мъки герои. Омърсиха се след това, когато страшното мина. Тогава предадоха и нас. Започнаха да си спомят за годините на съпротива като за лош сън, като за кошмарно преживяване. Няма по-мерзко предателство от тяхното, няма по-долна низост. На такива и Бог не може да даде прошка. Затова нека Той ги накаже. Аз се отказвам да мъстя. Както се отказвам и да простя.

Бяха част от нашата борба, бяха непреклонни и истински, а днес целите вонят на измама. Бяхме съвсем близо до целта, толкова малко не ни достигаше да я осъществим, а те не издържаха. Те, които не се уплашиха от насочените дула, които не се пречупиха от най-свирепите инквизиции, днес търгуват със съвестта си, побратимяват се с нашите общи инквизитори. Заради тях достойните тънат в мизерия, заради тях не доубихме поваления звяр. Заради тях войната не се увенча с успех. Затова народното проклятие ще падне върху им и никакво опрощение не ще има.

Бяха част от свещения Идеал, но вече ги няма. Не, не са мъртви, но все едно че са - вече не са същите. Толкова искам да им дам своята прошка, но не мога. Как да ги позная? Остана ли нещо от тях, по което да разбера, че са те? Захвърлиха своето минало, отрекоха своите стари съратници, презряха идеите, в които се бяха клели. Нима това са те? Нима ги има още, за да им простя? Нима може да бъде простено нещо, ако то не съществува? Нима и Бог може да прости на Нищото?

А аз дори не съм Бог.
1992 година

Виждам, че за изминалите 15 години не е настъпила никаква разлика. Приемете това като моят отговор към подлеците и нека ги забравим. Те друго не заслужават.

--------------------
PM

Topic OptionsСтраници: (3) [1] 2 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020