Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) [1] 2 ( последно съобщение ) |
Готови ли сте за насилствено съжителствуване, с ромите и турците
Mistique |
Публикувано на: 22.9.2005, 13:19
|
Участник Група: Участници Съобщения: 354 Участник # 72 Дата на регистрация: 6-August 05 |
Днес ще излезе рапорта на комисията за расови отношения в Англия. Защо е важен той за България? Защото се очаква от цялата Европейска общност и ще се вземе под внимание за координирани насилствени мерки за създаването на мулти-расови, мулти-етнически и мулти-културни общества.
Действието е завоалирано като поръчка на правителството, което е притеснено от възможността за бъдещи терористични атаки и пътища да ги избегне, но всъщност е план за доизкореняване на всякакви етнически и расови интереси в европейското население. (Аз коментирах понятието национализъм в друга тема, но ще го повторя тук преди да продължа, защото е важно за стратегията на партии и организации като Войните. Въпреки, че все още съществуват националистически партии в Европа, много от тях си смениха програмите и целите, за да подчертаят изрично, че защитават етнически групировки в дадената страна / нация. В случая на БНП - Британската Национална партия - интересите на британците. Те самите признават, че нацията като понятие за хомогенно етническо общество е мъртво.) Какво показва този отчет? - Че Англия е в състояние на апартейд без да го осъзнава. - Че много от градовете имат етнически гета, в които никой не смее да влезе и никой не излиза ненаранен от там. - Че различните раси не се смесват и не общуват помежду си. - Расовите разделения са между черни, индийци (в които влизат пакистанци и бангладешци), арабски мюсюлмани и всички останали. (Интересно е, че расата на китайци, тайландци и японци е напълно интегрирана в британското общество.) - Никой от проучваните британци не е можел да назове един черен, индиец или мюсюслмански приятел, както и противоположните групи - англичани. - Докато възрастните могат да поддържат някакви расови отношения на работните си места, разделянето при децата в училищата е пълно - никога не се смесват расово. - 75% от лондончани са чужденци, концентрирани в различни гета. - 52% от мюсюлманите в работна възраст са безработни. - Спада на раждаемостта на белите е довело до завземане на бели квартали от черните и индйците. Отчета посочва, че вместо да се интегрират, белите напускат и това се случва най-късно докато пришълците станат 45% от местното население. Какви са плановете? - Да ударят децата първо разбира се: Ще приемат програма да принудят училищата да смесват процентно расите в училищата и да организират мулти-расови мероприятия като спорт, лагери и т.н. - Допълнителни средства за училищата за да могат да осигурят транспорт и да взимат деца от по-далечни гета. - Да смесят бедни и зависещи от социални помощи в мулти-расови общински квартали. - Да смесят расово хората в старческите домове. - Да приемат повече черни и индийци в правителството и общините. - Да въведат закони за етническа нетолерантност. - Да построях повече религиозни храмове като хинду, черни и джамии в "чисто" бели квартали, за да привлекат други раси в тях. Ще видим коментарите, но предполагам, че програмата ще се приеме и е въпрос на време да се одобри за цялата европейска общност - което значи моментално и от продажното българско правителство. Направи ли ви впечатление, че цялата програма е насочена срещу белите, срещу белите училища и срещу белите бедни и стари? А каква е програмата за Лондонските гета - ще взимат бели деца от извън Лондон, за да ги карат в черни или индийски гета? Кой бял ще си даде детето? И не мога да не коментирам как така се случи, че по времето когато в Европа се чака този отчет някои ромски партии излязоха с предизвикателното "Какво да ги правим ромите?" искайки ясна програма за тяхната интеграция. Случайност? Надали..... До болка е ясно, че ние се крепим благодарение на нашата среда - съседи, приятели, училища, религиозни, политически, културни и етически разбирания. Когато тази среда се разруши, ние сме мъртви като хора. Представяте ли си детето ви да ходи в училище, в което задължително да има 30% българи, 30% цигани, 30% турци и 10% - останали? Представяте ли си до вашата църква да псотроят джамия или може би вуду храм? |
Eлтимир |
Публикувано на: 22.9.2005, 14:13
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Вижте новите постъпления във фото архива. Понякога картините говорят по-добре от думите.
-------------------- |
Mistique |
Публикувано на: 22.9.2005, 17:21
|
Участник Група: Участници Съобщения: 354 Участник # 72 Дата на регистрация: 6-August 05 |
Да ги интегрираме и да подсигурим културния обмен, за да може децата ни да растат в "обогатена" среда като:
(И аз минавам на кадри - извинявайте ако са големи, ама са професионални) ИЛИ .....Другите ми снимки не излизат, но идеята е ясна. Закона е на тяхна страна и ще става по-лошо. Какъв е изхода? |
Севар |
Публикувано на: 22.9.2005, 19:23
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Мистик, бива ли да цапаш така форума с тия мангали!
|
Миро |
Публикувано на: 22.9.2005, 19:50
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 |
Ей,какъв груб език-кажи им поне "мангусти"
|
Azerath |
Публикувано на: 22.9.2005, 20:12
|
Участник Група: Участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 9-July 05 |
Тия последните нещо ме съмняват. Или пикаят по стената, или на мен така ми се струва...
-------------------- “???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????).
???????, 6774 IYI
"??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
|
Севар |
Публикувано на: 22.9.2005, 22:03
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
"Нямами рабута, затуй изнасилвами, затуй колими старици."
|
Mistique |
Публикувано на: 22.9.2005, 22:47
|
Това последното беше от поредицата навирени задници в джамии, която исках да ви покажа, ама нещо не ми ги възприе......
Да - първите ракции бяха: - пълно разследване на гетата да се установи кога, кой и при какви обстоятелства е отблъснал или обидил черните и мюсюлманите, за да се изолират и да изпаднат в такава бедност и безработица (хитро а? - пак белите са виновни, че ония ги мързи да работят) - натиск над училищата да приемат % от непривилигированите малцинства Също като оная циганка дето се оплакала на комисията за малцинствата, че не са я приели на работа защото е циганка. Компанията твърди, че е нямала никаква квалификация за работата, обаче разследваха фирмата дълго време и без малко да ги осъдят доколкото си спомням от миналата година.... |
ЛЕМС |
Публикувано на: 22.9.2005, 23:19
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 293 Участник # 26 Дата на регистрация: 22-July 05 |
Не се учудвай, Мистик. Това си е класическа МАНИПУЛАЦИЯ. Имам някъде на компа един материал КАК фино и мирно те обработват така че да кажеш "ДА", като в същото време си сигурен, че Твоята позиция е "НЕ".
И ако трябва да съм конкретно по темата: Ако ме попитат за мнението ми, то е: НИКОГА НЯМА ДА СТАНА ГОТОВА ЗА СЪ-ЖИТЕЛСТВО С дегенерати от типа `мангуста`& "иноверци". И какво значение има `готовността` ми, щом НАСИЛСТВЕНО ще ми наложат, каквото са решили??? Въпросът е като ЗНАЕМ ФАКТИТЕ и вариантите за бъдещото ни "развитие" КАКВИ ДЕЙСТВИЯ НИЕ ПЛАНИРАМЕ ДА ИЗВЪРШИМ, за да не допуснем НАСИЛИЕ срещу ВОЛЯТА НИ и правото НИ НА Свободен избор? -------------------- ??????????????? ? ?????? ? ????????.
|
Mistique |
Публикувано на: 23.9.2005, 0:27
|
Съпротива до дупка Лемс - какъв друг избор имаме?
Накараха ни да ги търпим, да ги развъждаме, дадоха им повече права от нас....сега искат да ги приемем в кварталите си, а в близки години сигурно и в къщите си. Всеки българин да изхранва и отглежда задължително по Х броя цигани - представяш ли си? Ами като ни приемат в Европейската общност и надойдат още по-мургавите привилигировани? Аз затова пуснах снимки, защото визуалното изказване винаги е по-силно. Гледам ги и си мисля, че само през трупа ми ще ме принудят да стоя в близък до тях квартал или ще си дам децата в училище пълно с тях..... |
ЛЕМС |
Публикувано на: 23.9.2005, 14:08
|
||
Участник Група: Изгонени Съобщения: 293 Участник # 26 Дата на регистрация: 22-July 05 |
СЪ-ПРОТИВ-А??? Не, мистик, няма да стане с опълчване срещу мангустите! УНИЩОЖЕНИЕ! ДО КРАК! -------------------- ??????????????? ? ?????? ? ????????.
|
||
Родолюбецъ |
Публикувано на: 25.9.2005, 0:29
|
Читател Група: Участници Съобщения: 25 Участник # 44 Дата на регистрация: 25-July 05 |
Това за омешването на расите е отдавнашна юдейска мечта... крайната цел е да има две раси - едната полу-черна, с дръпнати очи и кестенява коса, а другата - еврейската. Първата - стадо, което работи за благото на втората...
Да живеят МТV и McDonalds, долу националните ценности ! Равни права за всички хора и маймуни...така де, всички хора. -------------------- ???????? ??? ??????!
|
Eлтимир |
Публикувано на: 25.9.2005, 0:49
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
То е заложено в самата тяхна религия, според която съществуват два вида двуноги. Евреи и гои, тоест добитък. Разбира се, че те не правят разлика между европеец, китаец и маймуна. Всички горепосочени са гои според каноните на юдаизма. Ако обаче обърнем неща, следва да се запитаме: щом те не се смятат за хора като нас, то допустимо ли е ние да ги приемаме за хора? -------------------- |
||
Родолюбецъ |
Публикувано на: 25.9.2005, 0:52
|
||||
Читател Група: Участници Съобщения: 25 Участник # 44 Дата на регистрация: 25-July 05 |
Е, как...в противен случай рискуваме да почнат да ни наричат с лоши думички - расисти, фашизоиди и т.н... Не дай Боже някой да си помисли дори да отрича "холокоста"... -------------------- ???????? ??? ??????!
|
||||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 26.9.2005, 11:43
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Предполагам, че всеки евреин е инструктиран да пищи "Антисемитизъм" при всичко което не го устройва. Дори в автобуса да го насъпят. Това им е защитна реакция.
-------------------- |
Страници: (2) [1] 2 |