www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Книгата на Никола Николов "40-те безотговорни дни"

Страници: (2) [1] 2  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topic

> Книгата на Никола Николов "40-те безотговорни дни"
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 498
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Това е. Сканирах я, както обещах, благодарение на това, че ми бе предоставена от Тихичко и благополучно пристигна при мен.
Основния движещ мотив бе, да се покаже истината за юдео-комунистическия режим и робство в България и в интернет, защото интересно е, че тази книга е много малко споменавана и мимиходом подминавана, а тя е перлата в короната (поне за мен) в творчеството на Николов, макар да не е негово лично произведение, а е правена по дневника на един 18 годишен (тогава) ремсист, което я прави повече от достоверна и истинна, неподлежаща на опровержение от юдо-комунистите.
Така е - всякакви други книги на Николов са качвани в интернет, но тази е подминавана. Днес, ние, поправихме тази чутовна грешка!
Какво да кажа за издателството "Тога". Браво за смелостта и ентусиазма им да издават заглавията на Николов! Но както винаги, за такива книги пари няма достатъчно, а отношението на комунистическите печатници е такова, че качеството на печат е отвратително, което повлия и трябваше след сканирането да мина множество редакции на страници. Така се получи едно много добро качество на сканирания материал в Уорд файл, достъпен за четене и принтиране от всеки Българин.

Създадена под формата на роман, книгата е изключително тежка, на места дори умопомрачителна, но аз няма да кажа: "Забранено за лица под 18 години". нека я прочетат и 10 годишните!
Тогава на всички ще стане ясно защо сме в такова положение днес, не само като държава, но и като човешки социален и духовен ресурс!

Още повече се издразних от изказванията съвсем наскоро от мръсните комунисти в Народната кочина по тоя въпрос:

"И в НДСВ се сдърпаха за репресираните от комунизма"
http://www.monitor.bg/bulgaria/article?sid...cid=20&eid=1308

"Протестните писма срещу БСП и ДПС, които бламираха поправката на Спасов, вече са изпратени до Партията на европейските социалисти и Алианса на либералите и демократите в Европарламента. Освен това царистът е сезирал Парламентарната асамблея на Съвета на Европа и е поискал от БАН да отнеме академичните права на членовете на Консултативния съвет към шефа на парламента Георги Пирински, за което Спасов се закани, че ще стори пред "Монитор". Тогава той обяви, че е недопустимо съветниците на Пирински да изразяват мнение, че не ставало дума за убийства, а за насилствено въздействие и справедлив отговор за палачи и главорези от предходния режим. След като социалистите и хората на Ахмед Доган възроптаха срещу кампанията на НДСВ срещу тях, доверието към действията на Спасов започна да се стопява и в собствената му партия."

---------------------------------------------------------------------------------------------
"не ставало дума за убийства, а за насилствено въздействие и справедлив отговор за палачи и главорези от предходния режим."
---------------------------------------------------------------------------------------------

Точно това дневникът на младия 18 годишен ремсист, по който е направена книгата, категорично опровергава, като ясно посочва, че става въпрос за съвсем невинни хора, и не всякога за политически убийства, а и за убийства, просто ей така, от личен кеф и неприязън.
Самото наличие на "40 безотговорни дни на революцията" и дните след тях, в които загинаха около 300 000 Българи, показва еврейското лъгане, което пада в окръжението на евреина Пирински.

Пускам тази книга в интернет и заради продължаващите днес в пълна сила репресии и безчовечно варварско отношение към противниците на юдео-комунизма с цел тяхната тиха или явна ликвидация.

Прикачен файл ( : 142 )
Прикачен файл  40_te_bezotgovorni_dni_Nikola_Nikolov.doc
PMEmail Poster
bobired
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 125
Участник # 34
Дата на регистрация: 23-July 05

Как да я сваля като .doc файл? Защото сега излизат:

Ѓ>=85 =0 B578 :J@2028 8 ?5-G0;=8 AJ18B8O 70 =0H8O ==
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Ето оттук, мисля, че няма да има проблеми, но живота на линка е 2-3 дена.
Когато умре, обадете се, да я кача пак

http://tranz.it/load.php?id=RfAB0haHn9u729hb67659
PMEmail Poster
gеorgi_nz
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 386
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

С десния бутон дай "запиши като" и му намери място на файла. После като се свали пак с десния "отвори с" и избери Уорда. После може пак със "запиши като" през Уорда.
Поне аз така успях.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (bobired @ Mar 7 2008, 02:51 PM)
Как да я сваля като .doc файл? Защото сега излизат:

Ѓ>=85 =0 B578 :J@2028 8 ?5-G0;=8 AJ18B8O 70 =0H8O ==

Други вариант е с десен бутон на мишката върху линка и избираш "Копирай адреса на връзката" и след това го поставяш в програма за сваляне на файлове от типа Flash Get. Записва го като PHP файл, който се отваря безпроблемно в Уорд.
PMEmail Poster
bobired
Quote Post

Участник

Съобщения: 125
Участник # 34
Дата на регистрация: 23-July 05

Благодаря! Много ценна книга! smil3dbd4e4c2e742.gif
PM
Дари
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 782
Участник # 766
Дата на регистрация: 19-January 07

Най-добре ще е ако тази книга бъде качена в раздел "Материали".
PM
Tihichko
Quote Post

Участник

Съобщения: 59
Участник # 1 071
Дата на регистрация: 3-August 07

Браво Jordan_13! smil4453a9006c2f4.gif

Просто супер е станала! Нека всички Българи имат достъп до тази толкова, ценна и трудна за четене книга. Тази книга ми отне цял месец да я прочета.
Прочитах няколко страници и просто не можех да продължа да чета от сълзи....
Нкога през живота си не съм чел по тежка книга. По принцип такива книги ги чета за два дена, но тази .......

Поздрави на всички!

--------------------
User posted image
"?? ?? ??? ???????? ? ????, ????? ????????, ?? ?? ?? ???????? ?? ????????? ??????? ?? ?? ????????"
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Приятели, пуснете и книгата на Григор Симов "Срещу течението". Аз съм се заел да я допълня със снимки и документи, текстово няма да я пипам, нямам право. Гришата ми е приятел и няма нищо против тази книга да се пусне тук. Даже вярвам, че ще се зарадва. Време е много истини да излязат на бял свят, докато има българи, които да се интересуват от тях.

--------------------
PM
Йордан_13
Публикувано на: 12.3.2008, 12:18
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (Елтимир @ Mar 12 2008, 09:01 AM)
Приятели, пуснете и книгата на Григор Симов "Срещу течението". Аз съм се заел да я допълня със снимки и документи, текстово няма да я пипам, нямам право. Гришата ми е приятел и няма нищо против тази книга да се пусне тук. Даже вярвам, че ще се зарадва. Време е много истини да излязат на бял свят, докато има българи, които да се интересуват от тях.

Ако я има вече издадена някъде, да я потърсим, за да я сканираме. Доколкото разбирам, от написаното я нямаш в електронен вариант. Или се бъркам?
PMEmail Poster
Дари
Публикувано на: 12.3.2008, 12:21
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 782
Участник # 766
Дата на регистрация: 19-January 07

Jordan_13, скоро ще бъде публикувана книгата тук във форума или в раздел Материали. Имаме я в електронен вариант.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 12.3.2008, 13:49
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Гришата сам дойде вкъщи и ми я донесе. Някои хора от този форум са свидетели. С този акт се опровергават думите на разни провокатори, че видите ли, Елтимир не се ползва с доверие сред своите съзатворници. Макар да не съм съгласен с Григор Симов по въпроса за славянството, намирам книгата му за особено ценна. Една от малкото истински, изстрадани книги, писани у нас. Не е издавана на хартия поне досега. Дано някога да излезе.

--------------------
PM
Rokambol
Публикувано на: 10.12.2008, 18:59
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 3
Участник # 927
Дата на регистрация: 14-April 07

Книгата на Никола Николов "Четиридесетте безотговорни дни 1944" може да се намери на следната връзка
В тази електронна библиотека има още 4 негови книги: "Светът под микроскоп", "Маските на величията", "Новият ред" и "Световната конспирация 2". Същите могат да се изтеглят и от тук, а някои ги има и в spiralata.net
PM
antijew
Публикувано на: 13.12.2008, 11:33
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 197
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

Действия извършвани от бащите на днешните управляващи:

"Един млад момък беше паднал на една страна в бразда и не можеше да стане, мъчеше се, но вързаните ръце не го слушаха. Вилата се заби под плещите и го изправи. Момчето простена болезнено и възрастен арестант извика силно:
- Синът ми!.. Синко!.. Убийте мен!.. Жив ме изгорете, но оставете сина ми! Пуснете детето ми, то е невинно!.. Защо да умира право?
- Така ли? Виж къде му било слабото място? - просъска Зурлата злобно и нареди:
- Георги, започни сина с брадвата пред очите на бащата, но не наведнъж, а по-малко! Първо няколко пръсти, после ръката, по-нагоре, до рамото, после крак и чак тогава главата!
Започна най-трагичната сцена, изпълнена по указанията на политкомисаря Зурлов! Започна отсичането на части от тялото на жив човек, на 18-годишен младеж...
След отсичането на ръцете от раменете тялото престана да агонизира... Останалото беше мъртво!.. За наслада на садистите...
Бащата обезумя. Гласът му раздиряше нощната тишина, долът и полето подеха ехото и то затихна бавно.
- Стига бе, гад! - извика тоя с вилата и я забоде в гръдния му кош. Човекът падна по гръб, като риташе встрани и непрекъснато мълвеше две думи:
- Синко!.. Петре! - последна беше думата: - С-и-н-к-о!..
Той се отпусна, похлупи се с очи надолу в студената прегръдка на земята, която обичаше като своя родна майка.
Кръвта озвери палачите и те започнаха кървава жетва. Четиридесет трупа се кръстосаха като житни снопи.
Четиридесет локви кръв, разредени от сълзите на небето, които земята пиеше на бавни глътки!..
Гърчовете спряха, угаснаха последните стонове. Над Вълчешкия дол настана мъртва тишина. Габаритните светлини на колите като надгробни кандила мъждукаха над общата гробница.
- В една яма! За да я покриеме по-лесно! – нареди Зурлов.
Страшното и жестокото свърши. Започна отвратителното и грозното - вземането от телата на мъртвите на това, което можеше да се ползва, макар опръскано с кръв.
Когато сухата яма пое четиридесетте човешки трупа, отгоре хвърлиха царевични снопи и буци пръст...
На връщане екзекуторите пяха:
Ний идем бодри партизани
народни верни синове!...
Гавра с чистотата на българската реч. Те не бяха бодри, а пияни, не бяха верни, а варвари, не бяха синове, а изчадия - потомци на Юда!
След кървавата жътва започна тържественото празнуване на 7 ноември."

Благодаря на Рокамбол за линка към книгата!

РАЗТЪРСВАЩА Е!

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
Георги-НЗ
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 658
Участник # 1 797
Дата на регистрация: 5-March 09

Друга подобна книга, но по-обемиста( и по-ценна от тази според мен) и с обилна документация и разкаци на очевидци е книгата на Тодор Балкански : Партизанският терор и Вартоломеевите нощи в Пазарджишкото краище, В. Търново, 2008.

От известно време я търся, но не я намирам тази книга. Ако някой я срещне - би могъл да ми я прати. При желание от негова страна разбира се и заплащане от моя . smil3dbd4dbc14f3f.gif

Книгата е представяна по СКАТ и е посветено цяло предаване с автора заедно.
Предаването е Час по България и може да се изтегли от тук:

http://www.skat.bg/products.php?type=10&genre=2944&page=0

Ясно се вижда как комунистическата идеология е привнесена от вън и ашладисана тук. Зверствата са типично еврейско поведение според талмуда, какъвто е и самия комунизъм.

Със зверства е започнал комунизма след 1944-та, със зверства продължава и сега от политиците (чифутизирани в начина на мислене като условие да бъдат допуснати до власта) и от техните верни слуги мутрите и циганите.

Това съобщение е редактирано от Георги-НЗ на 25.9.2009, 10:06

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
PMUsers Website

Topic OptionsСтраници: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topic

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020