Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (11) [1] 2 3 ... последна » ( последно съобщение ) |
Медальони разни
gеorgi_nz |
Публикувано на: 31.12.2006, 1:16
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Един ювелир изработва медалйони с розетата, разни руни, свастиката... и емблеми на футболниклубое. За всеки по нещо.
Не правя реклама щото не го познавам ни най малко, а само информирам. Понеже аз възнамерявам да си купя розетата от Плиска или медалйон с някаква свастика. http://jewelry.hit.bg/index1.html -------------------- |
Nemski89 |
Публикувано на: 31.12.2006, 3:23
|
Участник Група: Участници Съобщения: 41 Участник # 641 Дата на регистрация: 28-October 06 |
Благодаря за линка,розетката долу на трета страница може да я взема и аз
-------------------- "????????? ?? ???????,????? ? ????????? ?????,????? ? ?????????? ???????? ?? ??????.???? ????? ?????? ???? ?? ?? ?????? ??? 100 ?? ???? ?? ??????????."
??? ??-????? ??? ??? ??-?????? 10??? ??.?.?
|
Янга |
Публикувано на: 31.12.2006, 12:11
|
Участник Група: Участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 |
Нямате представа откога си търся подобни бижута в България. Благодаря за линка, георги_нз!
|
LETO |
Публикувано на: 31.12.2006, 15:20
|
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
Мисля, че сайта е на един наш съфорумец - Миро. Отдавна не се е обаждал
-------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
DragSShaN |
Публикувано на: 31.12.2006, 15:58
|
Участник Група: Участници Съобщения: 392 Участник # 421 Дата на регистрация: 9-June 06 |
Аз съм виждал подобни пред НДК една жена ги продаваше , обаче бяха медни
-------------------- ??? ?????????,
??????, ??????, ??????!
???????? ????????!
??????, ??????, ??????!
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 1.1.2007, 2:41
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Вероятно е така, защото линка го взех от профила на форумеца "Миротворец" от форума на http://www.xnetbg.com/. А линка го пуснах единствено с цел да посоча от де може да се вземе розета, свастика или руни за огърлица. -------------------- |
||
Nemski89 |
Публикувано на: 1.1.2007, 2:53
|
Участник Група: Участници Съобщения: 41 Участник # 641 Дата на регистрация: 28-October 06 |
Ето още един сайт,предлагащ хубави нещица:
http://bg.magazinche.com/item.php?itemid=553 Впрочем седемте лъча какво точно представляваха? А специално розетката на страница 3 от линка на георги_нз я има също сребърна и за продан в сайта на Български Национален Съюз,със същия размер но за 28 лева!И също я има за 5 лева от хром и никел,но пичовете сложили в началната страница сребърната и отдолу пишат 5 лева...ако това не са мошеници здраве му кажи -------------------- "????????? ?? ???????,????? ? ????????? ?????,????? ? ?????????? ???????? ?? ??????.???? ????? ?????? ???? ?? ?? ?????? ??? 100 ?? ???? ?? ??????????."
??? ??-????? ??? ??? ??-?????? 10??? ??.?.?
|
Запознат |
Публикувано на: 1.1.2007, 4:20
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Те дето искат пари остави, че не ги и пращат!
А иначе иначе наличната бройка в сайта намаля след поръчка! |
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 1.1.2007, 19:01
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
На мен също не ми дойде поръчката.Най-накрая отидох в щаба им в София и си я взех оттам.Най-интересното беше,че нямали вече сребърни.Когато поисках хром-никел(хем е по-голяма,хем е по-здрава...) имало само една,но без картонче и халкичка отгоре.На човека му стана толкова неудобно(бях телефонирал преди това,за да се уверя че имат),че понечи да ми продаде своята си...В краяна сметка халкичката ми не е от хром-никел
|
iss |
Публикувано на: 2.1.2007, 11:27
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
Много добре....И ако наистина възнамеряваш да си купиш такъв медалион,то се чуствам задължена четейки това да направя и своето "приятелско" предупреждение.Притежанието на подобни медалиони изисква добра осведоменост относно знаците изсписани върху тях...Трудно ми е тук във форума да обесня ...не става и с няколко думи...От доста време се занимавам с руническите знаци,тяхното значение и сила...Това не е безобидно занимание ...както и продажбата на подобни медалиони...Бих могла да ти помогна с информация ,която знам и лично съм изпробвала...така,че това което си вземеш наистина да е само твое притежание...Умишленно се въздържам от подробен коментар,тъй като с подобни информации в повечето случаи се злоупотребява преднамерено! -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||
anti666 |
Публикувано на: 2.1.2007, 18:42
|
|
В допълнение на това, което ISS беше написала по-горе, хубаво е всеки, който има намерение да си купи такава символика да погледне във форума на Атака, имаше дискусия по този въпрос.
http://www.vestnikataka.com/forum/index.php?topic=4523.0 Притежанието на такива медалиони предполага, че носителят живее и мисли според тангрианската философия. Т.е. само защото е модерно, както някои си увисват огромни кръстове по гърдите,имам силни основания да смятам, че не е препоръчително, освен ако притежателят не е запознат дълбоко с идеите на Тангрианството. Няма проблем в къщи или на PC-то да имаме такава символика, но да се носи по себе си е нещо съвършенно различно. Някога само колобърите, боилите/кавханите и Кана са имали право да я носят. Затова и до ден днешен символа IYI погрешно се е смятал за потомствен символ на рода Дуло. Разбира се, всеки е свободен да реши за себе си. А иначе по-добре е металът да е меден или бронзов, а не сребърен. Среброто е лунен символ. |
|
Янга |
Публикувано на: 2.1.2007, 20:47
|
||||
Участник Група: Участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 |
iss, знам за какво говориш. Аз имам медальон с Дуло, който е с отвратително тежка и смучеща енергия - проверяван е с махало двама, които разбират от радиестезия. Не бях виждала по-отрицателно заредено чудо преди да се сблъскам с тоя медальон. Предполага се, че самото изобразяване на знака е сбъркано и оттам идват всичките отрицателни влияния. Относно руните и аз съм малко скептична, но видях няколко гривни със скандинавски руни, при които комбинацията не е лоша. Иначе розетките са с добра енергия - поне за тях съм сигурна. |
||||
Strannik |
Публикувано на: 3.1.2007, 1:07
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 33 Участник # 239 Дата на регистрация: 21-January 06 |
И аз смятам, че това е дело на Миро от стария форум. Даже му бях пратил имейл с поръчка преди 2 месеца, но отговор така и не дойде. Дано не е загърбил проекта си, има разкошни неща, както вече сте се убедили! А за медальоните със сакрална символика - освен предупрежденията на Зиези от форума на вестник Атака, имахме една съфорумка с ник Мistique, която се оплакваше от гривна със затворена свастика (ако не се лъжа). Не успях да открия въпросната тема, но си спомням, че Елтимир беше дал обяснения - така че, който има време и желание, нека да разрови форума (и галерията ). -------------------- ???? ?????????? ? ?????? ??? ???? ??? ????!!!
|
||
Миро |
Публикувано на: 3.1.2007, 2:04
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 |
Здравейте и за много години! Надявам се да нямате нищо против и аз да се включа Най-напред за значението на символите в "Розетата". Има два варианта на прочит, може би и двата са верни, но на мен ми е по-близък този:
http://borislav.digicom.bg/statii/pismeni.htm
И другият прочит е ТУК Пак да кажа, възможно е и двата варианта да са верни, още повече, че Розетата от Плиска е почти 1:1 с халдейската "Звезда на магите". |
||
Миро |
Публикувано на: 3.1.2007, 2:25
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 |
iss, съгласен съм с теб Наистина, добре е всяко нещо да бъде направено с положителна нагласа, с добро чувство. Ако имаш някакви забележки-ще бъде от полза за мен да ги споделиш, ако искаш на лични.
anti666, когато едно нещо е направено наистина както трябва, то получава и голям енергиен потенциал. Точно среброто като благороден метал и излъчващ женският енергиен аспект(Ин) ще съдейства за установяване на необходимото равновесие между човека и бижуто. Янга, надявам се, че не съм правил аз твоя медальон. Strannik, значи ти си бил... Не знам защо, няколко пъти се опитвах да ти отговоря и от различни пощи и винаги ми се казваше, че имейла е невалиден. Пиши ми на лични, ако искаш. |
Страници: (11) [1] 2 3 ... последна » |