www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Знаете ли че с финес Ви редуцират мозъчните клетки

Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Знаете ли че с финес Ви редуцират мозъчните клетки
natchev
Публикувано на: 10.3.2007, 22:40
Quote Post

Новодошъл
*

Група: участници
Съобщения: 2
Участник # 857
Дата на регистрация: 4-March 07

Знаете ли че чрез специалните средства за разузнаване и психотронни методи с финес Ви редуцират броя на мозъчните клетки за да ви приобщават към съответни общности (та било то и политически) и да ви контролират ?

Психотронните манипулации - управляват ли чрез тях икономиката ни?

Какво означава думата психотроника и правилно ли я употребяваме когато имаме в предвид специалните разузнавателни средства ?
- http://www.maxima.bg/bg/library/psychology...votbezgr/XI.htm
“Където отива съзнанието,
там отива и реалната енергия
Енергията твори. Прави го, когато е програмирана за това. Вашият ум е компютърът, който програмира съзнанието ви. Входящите данни са вашите мисловни картини.
Преди близо двадесет години в Монте Карло се събраха много специалисти, за да споделят резултатите от своите изследвания върху способността на ума да твори от разстояние. Те решиха да нарекат този феномен и изучаването му с името “психотроника”. Аз получих първия докторат по психотроника, присъден от един калифорнийски университет, упълномощен от щата Калифорния да присъжда научни степени в изследвания върху съзнанието.
Психотронната ви енергия е свързана с вашата жизнена енергия. Ако я няма втората, първата също я няма. Ако искате, можете да усетите своята психотронна енергия с този прост опит:
Упражнение за усещане
на психотронната енергия
- от д-р Робърт Б. Стоун “

(Подслушват) ли ни психотронно словосъчетанията....извършвани от централната ни мозъчна дейност като подготовка на изпълнителните двигателни центрове съответно с биохимични и биофизични елементи?
- Мисълта е квантов процес в който се открива логиката в хаоса – това е академично доказано. Обикновенно човек записва анализа си от този процес в словосъчетанията-клишета при което също мисли , именно записа на анализа е процеса който тайните психотронни служби са усвоили да (четат) защото при него се извършват множество биохимични и биофизични процеси и като краен ефект се получават (боклуци-академично-жаргонен термин) на обособени зони в ДНК-срукторите.
http://www.infowars.net/articles/february2...ainScanners.htm
http://www.xnetbg.com/www/site/smf/index.p...g52583#msg52583

Защо психотронните тайни служби - не ми харесват “начина ми на мислене”?

(Сканират) ли ни мозъците служителите от отделите за “човешки ресурси” (при интервю за работа например) по подобие на агентите от шести отдел държавна сигурност - а защо и по подобие ?

Няма ли някой да попита след като отговорите на всичко това - горе написано ми е известно на мен и моите “палачи” от повече четиридесет години...защо академичните среди чак сега (преоткриват колелото) ... ?

Какъв би бил критерия за зомбиран човек ?
PM

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020