www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Гаврата

Страници: (6) [1] 2 3 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Гаврата
Севар
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Сигурно сте чули за зверството. Преди няколко часа разбрах и още ми е черно пред очите. Бъдете на линия, за да решим по-бързо какво да предприемем.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Група: изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

QUOTE (Севар @ Mar 7 2007, 11:49 PM)
Сигурно сте чули за зверството. Преди няколко часа разбрах и още ми е черно пред очите. Бъдете на линия, за да решим по-бързо какво да предприемем.

Какво е станало..?!
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

"Надежда всяка тука оставете!" Защо?
защото няма политическа сила, която да поставя интереса на Нацията над своите теснопартийни интереси. Изключение прави партия "Атака", която на първо място поставя тесносемейните си интереси.
защото няма Нация. нацията се превърна в стадо. А участта на стадото е да бъде стригано, доено и клано. Докато се държим като стадо, като овце, не можем да очакваме, че някой ще се съобразява с нас. Не говоря за терористични действия. Съществуват множество форми на гражданско неподчинение, които ние от много хитрост, щото всички сме големи гяволи - не използваме. Опасявам се, че случаят ще отшуми за три дни и ще се забрави. Това нямаше да се случи, ако след убийството на двете сестрички от миризливи мангали в Пазарджик хората бяха обградили тамошното РПУ и не бяха отстъпили докато убийците не бъдат арестувани. Впрочем те бяха арестувани, пуснаха ги по заповед на министъра на шадраваните. За да не се създавало етническо напрежение.
Вчера го правеха тайно. Вече го правят явно. Утре ще го правят масово. А ние траем!
PM
Севар
Quote Post

Отдаден

Участник # 13

Овце, стадо. Да, това всички идиоти взаимно си го натякват непрестанно. И какъв е резултата - окончателно видиотяване! Значи полза от самосъжаления няма. И какво общо имат политическите сили със случая?
Минали са вече 4 дни и чак сега разбираме. Казват, че изрода е пуснат под гаранция от 2 хиляди лева, което може би е добре. Вътре в полицията, ще е под охрана. Вероятно се е покрил някъде, но рано или късно ще му се наложи да изпълзи. Кръчмата му също няма да е трудно да бъде намерена. Пуснатите под гаранция трябва ли да се подписват всяка вечер в полицията или не ги задължават?
po3ok
Quote Post

Участник

Съобщения: 65
Участник # 96
Дата на регистрация: 1-September 05

Моля, разкажете по-подробно!
Какво се е случило? Какво е направил този, пуснатия?
PM
Севар
Quote Post

Отдаден

Участник # 13

Виж, но те предупреждавам, че извращението е зверско:
http://www.varna-sport.com/?pg=ViewNews&NewsID=1173249361
po3ok
Quote Post

Участник

Съобщения: 65
Участник # 96
Дата на регистрация: 1-September 05

smil4334aa21c9ca7.gif 6 години затвор??? За такъв педераст дори и тая присъда, дето има мораториум върху нея, е малко!!! smil4334aa21c9ca7.gif
Съшото се отнася и за антибългарското правителство, и за предишното такова, и за всички останали политици!
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

QUOTE (Севар @ Mar 8 2007, 01:15 AM)
Овце, стадо. Да, това всички идиоти взаимно си го натякват непрестанно. И какъв е резултата - окончателно видиотяване! Значи полза от самосъжаления няма. И какво общо имат политическите сили със случая?
Минали са вече 4 дни и чак сега разбираме. Казват, че изрода е пуснат под гаранция от 2 хиляди лева, което може би е добре. Вътре в полицията, ще е под охрана. Вероятно се е покрил някъде, но рано или късно ще му се наложи да изпълзи. Кръчмата му също няма да е трудно да бъде намерена. Пуснатите под гаранция трябва ли да се подписват всяка вечер в полицията или не ги задължават?

Благодаря за "идиота". Само че моите думи не са израз на самосъжаление, а на реализъм. Не казвам какво искам да се случи, а какво ще се случи на практика. Казвам и защо ще се случи така. Няколко приказки - и толкова. После забравяме, за де не си разваляме рахатлъка. И ще продължаваме да спим под дълбоката сянка на падишаха. Така е още от времето на Ботев. Сега даже е по-зле, защото много столетия вървим по пътя на обратната селекция и почти нищо читаво не е останало.
Някога бях готов да скоча пръв. И съм скачал. За да се огледам в един момент и да видя, че съм сам на бойното поле. Сега пак съм готов да скоча, но само ако видя, че не съм сам, че има и други, които са решени да се сражават. Иначе е безсмислено.
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 735
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (Севар @ Mar 8 2007, 01:15 AM)

Аз съм "за" участие в акция, за да изкормим този резняк и да му вземем душата. Трябва, обаче, наистина да се разузнае, кога резняка ще се поуспокои и тогава да го изненадаме. Иначе може да като начало да му запалим къщата и кръчмата, но тогава той ще потъне съвсем и няма да го открием.
PMEmail Poster
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Линч!!! smil4334aa21c9ca7.gif smil4334af067a7a3.gif
PM
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

И аз съм за наказателна акция...!!!
Хрумна ми една идея! Ако някой може да ми намери един-два свински пениса, мога да му направя такива неща, че собствените му читаци, начело с ходжата ще го отсвирят... Боя и е*ането може и да нямат връщане, но хората свикнаха с тях, благодарение на медиите... Аз предлагам да ускверним мусулманската му душица... Да видим после как и с какво ще я дезинфекцира...

ОКО ЗА ДВЕ..!!! ЗЪБ ЗА ЧЕЕНЕ...!!!!
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 735
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (PARADOX @ Mar 8 2007, 11:38 AM)
И аз съм за наказателна акция...!!!
Хрумна ми една идея! Ако някой може да ми намери един-два свински пениса, мога да му направя такива неща, че собствените му читаци, начело с ходжата ще го отсвирят... Боя и е*ането може и да нямат връщане, но хората свикнаха с тях, благодарение на медиите... Аз предлагам да ускверним мусулманската му душица... Да видим после как и с какво ще я дезинфекцира...

ОКО ЗА ДВЕ..!!! ЗЪБ ЗА ЧЕЕНЕ...!!!!

Жалко, че съм вегетарианец и нямам прасета за колене под ръка, но читаци за клане - бол. Що не пробваш в някоя кланица или свинеферма. Там може да имат. Иначе като начало, идеята за психовъздействието не е лоша, но аз предпочитам и нейното 3 D измерение - со калъча и пистола.
PMEmail Poster
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

Предоставям ви прощална тема за размисъл по молба на Алтемир

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
PM
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

Ето ви още...

PM
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

И още....

PM

Topic OptionsСтраници: (6) [1] 2 3 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020