Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (6) [1] 2 3 ... последна » ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Севар |
Публикувано на: 7.3.2007, 23:49
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Сигурно сте чули за зверството. Преди няколко часа разбрах и още ми е черно пред очите. Бъдете на линия, за да решим по-бързо какво да предприемем.
|
PARADOX |
Публикувано на: 7.3.2007, 23:58
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 ![]() |
Какво е станало..?! |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 8.3.2007, 0:00
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
"Надежда всяка тука оставете!" Защо?
защото няма политическа сила, която да поставя интереса на Нацията над своите теснопартийни интереси. Изключение прави партия "Атака", която на първо място поставя тесносемейните си интереси. защото няма Нация. нацията се превърна в стадо. А участта на стадото е да бъде стригано, доено и клано. Докато се държим като стадо, като овце, не можем да очакваме, че някой ще се съобразява с нас. Не говоря за терористични действия. Съществуват множество форми на гражданско неподчинение, които ние от много хитрост, щото всички сме големи гяволи - не използваме. Опасявам се, че случаят ще отшуми за три дни и ще се забрави. Това нямаше да се случи, ако след убийството на двете сестрички от миризливи мангали в Пазарджик хората бяха обградили тамошното РПУ и не бяха отстъпили докато убийците не бъдат арестувани. Впрочем те бяха арестувани, пуснаха ги по заповед на министъра на шадраваните. За да не се създавало етническо напрежение. Вчера го правеха тайно. Вече го правят явно. Утре ще го правят масово. А ние траем! |
Севар |
Публикувано на: 8.3.2007, 1:15
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Овце, стадо. Да, това всички идиоти взаимно си го натякват непрестанно. И какъв е резултата - окончателно видиотяване! Значи полза от самосъжаления няма. И какво общо имат политическите сили със случая?
Минали са вече 4 дни и чак сега разбираме. Казват, че изрода е пуснат под гаранция от 2 хиляди лева, което може би е добре. Вътре в полицията, ще е под охрана. Вероятно се е покрил някъде, но рано или късно ще му се наложи да изпълзи. Кръчмата му също няма да е трудно да бъде намерена. Пуснатите под гаранция трябва ли да се подписват всяка вечер в полицията или не ги задължават? |
po3ok |
Публикувано на: 8.3.2007, 1:25
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 65 Участник # 96 Дата на регистрация: 1-September 05 ![]() |
Моля, разкажете по-подробно!
Какво се е случило? Какво е направил този, пуснатия? |
Севар |
Публикувано на: 8.3.2007, 1:54
|
Виж, но те предупреждавам, че извращението е зверско:
http://www.varna-sport.com/?pg=ViewNews&NewsID=1173249361 |
po3ok |
Публикувано на: 8.3.2007, 2:20
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 65 Участник # 96 Дата на регистрация: 1-September 05 ![]() |
![]() ![]() Съшото се отнася и за антибългарското правителство, и за предишното такова, и за всички останали политици! |
Eлтимир |
Публикувано на: 8.3.2007, 9:53
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Благодаря за "идиота". Само че моите думи не са израз на самосъжаление, а на реализъм. Не казвам какво искам да се случи, а какво ще се случи на практика. Казвам и защо ще се случи така. Няколко приказки - и толкова. После забравяме, за де не си разваляме рахатлъка. И ще продължаваме да спим под дълбоката сянка на падишаха. Така е още от времето на Ботев. Сега даже е по-зле, защото много столетия вървим по пътя на обратната селекция и почти нищо читаво не е останало. Някога бях готов да скоча пръв. И съм скачал. За да се огледам в един момент и да видя, че съм сам на бойното поле. Сега пак съм готов да скоча, но само ако видя, че не съм сам, че има и други, които са решени да се сражават. Иначе е безсмислено. |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 8.3.2007, 10:49
|
||
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 735 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Аз съм "за" участие в акция, за да изкормим този резняк и да му вземем душата. Трябва, обаче, наистина да се разузнае, кога резняка ще се поуспокои и тогава да го изненадаме. Иначе може да като начало да му запалим къщата и кръчмата, но тогава той ще потъне съвсем и няма да го открием. |
||
Публикувано на: 8.3.2007, 11:13
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- ![]() |
Линч!!!
![]() ![]() |
PARADOX |
Публикувано на: 8.3.2007, 11:38
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 ![]() |
И аз съм за наказателна акция...!!!
Хрумна ми една идея! Ако някой може да ми намери един-два свински пениса, мога да му направя такива неща, че собствените му читаци, начело с ходжата ще го отсвирят... Боя и е*ането може и да нямат връщане, но хората свикнаха с тях, благодарение на медиите... Аз предлагам да ускверним мусулманската му душица... Да видим после как и с какво ще я дезинфекцира... ОКО ЗА ДВЕ..!!! ЗЪБ ЗА ЧЕЕНЕ...!!!! |
Йордан_13 |
Публикувано на: 8.3.2007, 11:48
|
||
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 735 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Жалко, че съм вегетарианец и нямам прасета за колене под ръка, но читаци за клане - бол. Що не пробваш в някоя кланица или свинеферма. Там може да имат. Иначе като начало, идеята за психовъздействието не е лоша, но аз предпочитам и нейното 3 D измерение - со калъча и пистола. |
||
PARADOX |
Публикувано на: 8.3.2007, 12:03
|
|
PARADOX |
Публикувано на: 8.3.2007, 12:04
|
|
PARADOX |
Публикувано на: 8.3.2007, 12:05
|
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |