www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Имаше преди идея...

Страници: (2) [1] 2  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Имаше преди идея...
gеorgi_nz
Публикувано на: 20.2.2007, 21:20
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 1 386
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Преди имаше идея ( май на Елтимир, не съм сигурен) да се направи база данни със случаи на цигански изстъпления над българи. Като е описан случая, последствията за потърпевшия, наказанието за престъпника(ако има такова изобщо) , реакцията на медиите, ....

Целта е да се опише циганския геноцид и това че ако българин счупи от бой някой мангал - това е било съвсем оправдано и нещо като неизбежна отбрана.

Мисля че сега е още по-актуална идеята. Всеки има познати пострадали от цигани и може да даде някой и друг случай за базата данни. На мен лично събориха къщата на дядо и баба , правена преди над 50 години. Никога няма да простя за това на циганите. И не само за това - имат още няколко такива зверства. А аз помня като слон!!!

Трябва да се направи сайт, или поне един екселски файл да се качи в нета с даните. Ако аз се понауча на това-онова - бих се наел да подържам такава база данни. За мен ще е въпрос на чест и отговорност спрямо българите като народ.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
gеorgi_nz
Публикувано на: 20.2.2007, 21:44
Quote Post

Отдаден

Участник # 76

И общо взето за такава работа не ще висше образование.
Например тук съм качил някой неща с УЧЕБНА ЦЕЛ в нета:
http://tangra.nz.free.bg/

Та за идеята основното е да има отзивчивост от обикновените българи за да дават достоверни данни за базата.

--------------------
?????? ?? georgi_nz
Запознат
Публикувано на: 20.2.2007, 21:48
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 3-November 05

Подкрепям идеята ти Георги. Наистина, винаги е имало нужда от едно подробно описание, не само на циганските набези и престъпления, а и на другите, дето не са цигани. Иска се освен добър софтуер за БД и добро познаване на случаите, които ще се описват.

Сигурен съм, ако направим такава БД, то интереса ще е по-голям отколкото към лъжливите манипулационни медии.
Може да се направят справки за случаите "Неприключили" и "Висящи дела", понеже ще са най много, за да се види, че всъщност полиция-съд-прокуратура работят срещу етническите българи и подкрепят с всички сили геноцида срещу нас. Не е зле да се помисли и за превод поне на англиски език-така да се каже мултиезичен сайт.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 20.2.2007, 21:55
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Чудесно, ние в сайта имаме един доста добър масив със сканирани статии, а и в своя архив всеки от нас има доста такива описания. Остава техническото осъществяване.

Само да не ни се разсърдят "добрите роми-националисти", че събираме данни против циганите? И после Волен Сидеров да ни заклейми като расисти. Последното е малко шега, ама не много. За справка - форума на в-к "Атака".

--------------------
PM
Eлтимир
Публикувано на: 20.2.2007, 22:05
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Като казах за форума на Атака, надникнах там да прочета последните бисери на нашия любим ФелдмЪршал. И какво мислите открих? Скъпата ни НСС разбила /с кирки и каменарски чукове вероятно/ ислямистки сайт. Знаем НСС колко разбива ислямистите, особено тези от "Сивите Вълци", техен нарко-ортак. Обаче прочетете следните похвални думи в съобщението:
"Служителите на НСС и ГД БОП са насочили усилията си към постоянно наблюдение на българското интернет пространство, за да не бъде допусната възможността то да се превърне в проводник на терористични идеи, религиозна омраза и нарушаване на установения в страната траен етнически мир и религиозна толерантност."
Това вероятно значи, че който каже лоша дума за българския етнос, ще бъде обвинен в нарушаване на етническия мир. А който си позволи да се обяви срещу Тенгрианството, например, ще бъде обвинен в нарушаване на религиозната толерантност. Тук ми подсказват, че в бивша България всеки може да си говори и да си пише колкото си иска против българите и против българската Вяра. Нима? Тогава излиза, че или похвалните слова в съобщението са една гнусна лъжа, или че според НСС ние, българите не сме хора.
Оставям всеки от вас да прецени за себе си кое от двете е вярно. Но което и да е вярно, идеята за данни, сочещи кои са истинските расисти в България е чудесна и ние ще работим за нейното реализиране. Напук на расизма и НСС!

--------------------
PM
Eлтимир
Публикувано на: 20.2.2007, 22:55
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Ето още един пример за разпалване на религиозна омраза. Тези несъзнателни типове си позволлили да показват какви деяния са вършили, вършат и ще продължават да вършат комунистическите тайни служби и въобще последователите на религията, наречена Марксизъм: http://www.epochtimes-bg.com/communist_atr...ies_world_3.htm
Само ще поясня, че същите палачи, или поне част от тях и до днес работят в служби като нашето скъъъъъпо НСС! Вижте ги, полюбувайте им се и решете имат ли точно те право да обвиняват такива като нас в каквото и да било. Погледнете снимките, вижте с какво се е занимавала ДС и си спомнете, че част от тези изроди, включително бившия Директор Чобанов, и сегашния Директор Драшков са измежду тях. После сравнете тези зверства с циганските зверства по нашите български земи и ще се досетите кой е учителят на циганите. ще се досетите и защо НСС обявява противниците на зверствата и на насилието в расизъм и проповядване на етническа и религиозна нетърпимост. Все пак разгледайте снимките. Вижте злото, макар и да изтръпнете пред вида му. Вижте злото и решете: ще го пресечем ли сега, преди да е набрало сила или ще му позволим да се разрастне до размерите, показани на тези снимки.
Забележка: ако сте много чувствителни, по-добре не гледайте. Ще ви стане зле. Пуснете си Слави Трифонов и не мислете.

--------------------
PM
Публикувано на: 20.2.2007, 23:29
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

славчо от учиндол ми се пада набор...и станиШеф...намразих си набора зарад тия каци с лайна!!!
И все таки,хочу попросить:БУДЕМ ЛИ?!
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 498
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

"Служителите на НСС и ГД БОП са насочили усилията си към постоянно наблюдение на българското интернет пространство, за да не бъде допусната възможността то да се превърне в проводник на терористични идеи, религиозна омраза и нарушаване на установения в страната траен етнически мир и религиозна толерантност."

------------------------

И аз го видях това. Мислех днес да ги попитам, дали проповедта на антиюдаизъм се вписва в термина "религиозна омраза"?
Аз толерантността я разбирам в изселването, депортацията на съответните чуждоземни елементи в тяхната си държава.
PMEmail Poster
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Не, Йордане, грешиш. Толерантността се изразява в одиране противника жив. В изнасилване на жена му и дъщеря му пред неговите очи, след което тези очи да бъдат избодени с войнишки щик. Точно така, както учат учителите на същите тези изроди, които днес учат нас на толерантност. Те са го правили, ние не сме го правили. Значи или трябва да почнем да го правим, за да заприличаме на тях, или трябва да ни назначат други учители по толерантност.

--------------------
PM
Севар
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Ако питате мен, ключът към успеха на тази идея е да се намерят хора, които да преведат от български на чужди езици статиите за циганските зверства. Казвал съм го и преди неколкократно. Другото са детайли, които са лесни за осъществяване. Преводачи може евентуално да се намерят от форума "цигани и роми" в dir.bg. Такъв сайт няма и ако ние не направим, няма никой да се сети, поне не и скоро. Сигурно видяхте какво стана с "Български Човешки Права", на която аз и други хора толкова се надявахме да направи нещо?
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 498
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (Елтимир @ Feb 21 2007, 01:34 AM)
Не, Йордане, грешиш. Толерантността се изразява в одиране противника жив. В изнасилване на жена му и дъщеря му пред неговите очи, след което тези очи да бъдат избодени с войнишки щик. Точно така, както учат учителите на същите тези изроди, които днес учат нас на толерантност. Те са го правили, ние не сме го правили. Значи или трябва да почнем да го правим, за да заприличаме на тях, или трябва да ни назначат други учители по толерантност.

Щика ми е, ей тука, до мене на масата. По Крумовски им предлагаме първо "мир", след това преграждаме проходите на Балкана.
PMEmail Poster
gеorgi_nz
Публикувано на: 11.4.2007, 11:34
Quote Post

Отдаден

Участник # 76

Мисля, че не е доизчерпана темата относно създаване на статистически сайт за неща от сорта:

Роми пребиха с дъски и камъни жена и сина й
/
Ромска фамилия преби с дъски и камъни 45-годишна жена и сина й заради стара вражда с частни автобуси.
Екшънът се разигра в русенското село Кошарна, предаде БНТ, цитирана от News.bg. Пострадалата Йонка Георгиева е настанена в отделението по Неврохирургия на русенската болница със сътресение на мозъка. Засега няма опасност за живота й. Поводът за кървавата свада са три стари автобуса, които от десет години са паркирани на главния път в селото. Само през последните няколко месеца заради тях са станали три автопроизшествия. Семейство Георгиеви е подало над десет жалби до различни институции, за да се вземат необходимите мерки. Собствениците на автобусите обаче не се съобразили нито с полицейската заповед, нито с желанието на хората от селото. По случая полицията в Община Сливо Поле е задържала двамата братя. Те са с богато криминално минало.

Взето от Дир.бг от 10.04.2007г.

Има постигнато нещо по въпроса, но тук трябва да се изпипат нещата още в зародиш. А по-късно могат да се дообогатят и развият. Примерно да се даде статистика колко са циганските престъпления на фона на тези извършени от българи, колко са циганите затворници .... и т.н. факти.
Накрая може да помислим и за реклама на сайта в интернет пространството.
Както и превод на други езици.

И да не забравяме най важното - цялата работа е не да очерним мангалите, те и без това са достатъчно черни . Главната цел е да ударим тези които плащат за да се случват тези неща и да има дебългаризация.

--------------------
?????? ?? georgi_nz
antijew
Публикувано на: 11.4.2007, 13:40
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 197
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

Георги,мисля,че статистиката на циганските престъпления няма да е обективна,защото много хора не са подавали жалби след техните престъпления знаейки,че ще са безрезултатни.Например,аз съм нападан един път,а жена ми два пъти и не сме се жалвали, защото знаем какви ще са резултатите...

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
Bell
Публикувано на: 11.4.2007, 14:06
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

Едни познати бяха на един косъм от истинска война с циганите в провинцията във връзка с цигански грабежи на тяхната собственост и само дето чрез много връзки и чрез намеса от главните в циганския съвет се укротиха нещата, а полицията я беше страх да припари в близост до събитията и си стоя на страна! За какви жалби си говорим изобщо?!?!
Циганите си имат държава в държавата и не отговарят пред никой друг освен пред собствените босове!!! А това е така, защото чужденците наливат пари, за да се поддържа "толерантността" на държавните институции към престъпленията срещу всичко българско!
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 11.4.2007, 18:01
Quote Post

Отдаден

Участник # 76

А може би на неподходящо място съм предложил идеята.
Ще потърся някой пострадали по-сериозно от мангали.
А повярвайте ми - такива има достатъчно. Само да ги издиря.

--------------------
?????? ?? georgi_nz

Topic OptionsСтраници: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020