Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Душевна Ч.К.Я/добавете И-то/
Дари |
Публикувано на: 6.2.2007, 23:00
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 |
На вниманието на всички съфорумци!!!
Както повечето от Вас и аз съм тук,защото ми харесва да чета Умни мнения по Важни теми,но изведнъж като се заформи някакъв междуличностен конфликт между двама или повече участници с всякакви нападки,обиди, , и т.н.ми се отщява да чета или пиша. Сега да се уточним!Ако спорът е градивен и е в интерес на темата,която се разисква-ДОБРЕ.Но всички сме свидетели,че се случва и обратното.Ей така просто за спорта си спорят хората.Сякаш няма ЛП за тая работа.А основната тема към,която останалите имат интерес така се разводнява,че се забравя и се прекъсва заради липсата на тактичност в някой от нас. О,ДА! Те са чували и за ЛП,но там оргазмът не е толкова пълен.Не е ли то да те видят всички,колко добре го правиш и колко много знаеш.Не е ли то да си погъделичкаш Егото с една душевна чикия,като покажеш колко добре нападаш тези с различно от твоето мнение.Хайде стига с тоя душевен Ексхибиционизъм Предлагам Ви.Ако усетите,че се заформя някакъв спор,който е извън Темата,която се обсъжда и този спор не е полезен с нищо Там,просто да се прехвърляте ТУК и да си поспорите на воля без да притеснявате другите.А останалите ако изпитват удоволствие и имат нужда от "Кръв и Зрелище"може и те да се включат в спора. Нека това ТУК да е мястото за решаване на междуличностни конфликти,а в останалата част от форума да се разискват и изказват мнения по конкретните теми. Смятам,че така ще е най-добре за всички. За да е по-интересно ако искате тук си изливайте душата без цензура да видим кой,колко може. |
Дари |
Публикувано на: 6.2.2007, 23:12
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 |
ИСС,аз зададох конкретен въпрос по Темата "Книги",а ти ми отговаряш цитирам:
" " Край на цитата. Много умно!Изчерпателен отговор.Полезен за всички.И е конкретно по темата.БРАВО!!! Анти666 и Севар,не можах да разбера на кого му е по-голям.Ето тук може да продължите да си ги мерите! Може и някой друг да се включи. Успех !!! |
Севар |
Публикувано на: 7.2.2007, 0:41
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Мисля, че вече веднъж подчертах, че въпросът, който повдигнах не е междуличностен, а напротив - касае Движението като цяло и то в далечен план. Целта ми беше хората да се усетят. Затова си струва дори и скандал да вдигне човек. Имам къде-къде по-забавни занимания от това да се дразня с агенти от на майната си, но го правя, защото може би така трябва. Но хайде, сега ще се направя на един голям и градивен толерантен демократ и ще си замълча.
|
iss |
Публикувано на: 13.3.2007, 15:27
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
В този свят на лъжи и измама на чалгарство и поШлост навред колко малко народец остана умственно да е наред... "ДуШевни чикии" жените предлагат ...хетери в нов вариант... потомки на "кака ти Мара" каруцарка в ТКЗС "Блян"... -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||
iss |
Публикувано на: 12.3.2008, 16:04
|
||||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
Дари ,още в началото на появата ти в тоя сайт това беше една от най-остроумните теми които пусна...сетих се за нея,защото тогава много се възмутих,как е възможно една жена да говори така...сега една година по-късно тази тема олицетворява всичко което е събрано у една жена ,която изказва мнение за 8-ми март...
Е ...драга ...ако си забравила за творението си...моля...ето го... използвай го за това за което предлагаш...аз в текезесарски сбирки не участвам... -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||||||
Публикувано на: 12.3.2008, 16:28
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
аз в текезесарски сбирки не участвам...
-------------------------------- Момиче,мери си приказките.Ако си решила да си ходиш,никой не те спира! |
Дари |
Публикувано на: 12.3.2008, 16:56
|
||
Мещер, Исс предполагам е имала предвид само и единствено мен, защото по горе ако прочетеш, тя ми беше отговорила с един поуст в стихотворна форма, който наистина е много оригинален и аз искренно се развеселих тогава. Тъй, че ти не се засягай. |
||
Публикувано на: 12.3.2008, 16:59
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Пределно ми е ясно какво е имала предвид.
|
Дари |
Публикувано на: 12.3.2008, 17:11
|
||||
Аз също смятам, че тази тема е много важна и благодаря, че я поднови. Сега по повод това, че си се възмутила от думите ми. Няма мръсни или срамни думи, има мръсно или извратено съзнание и подсъзнание. И в тази връзка, когато се налага аз казвам нещата с истинските им имена без да се правя на излишно свенлива.
Да не би да казваш, че само осмомартеничките са истинските, нежни и добри жени?
Само да добавя, че робуването на Егото не води далеч. Ще ми е приятно ако успееш да се пребориш със себе си и си отново сред нас. А, ако ли пък,си решила твърдо да не си част от Движение "Войни на Тангра", това съвсем не значи, че ти не си Воин. Просто трябва да се научиш, че като влезеш в битка, победата не ти е гарантирана... Бъди здрава! |
||||