www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Душевна Ч.К.Я/добавете И-то/

Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Душевна Ч.К.Я/добавете И-то/
Дари
  Публикувано на: 6.2.2007, 23:00
Quote Post

Често пишещ

Група: Участници
Съобщения: 782
Участник # 766
Дата на регистрация: 19-January 07

На вниманието на всички съфорумци!!!

Както повечето от Вас и аз съм тук,защото ми харесва да чета Умни мнения по Важни теми,но изведнъж като се заформи някакъв междуличностен конфликт между двама или повече участници с всякакви нападки,обиди, smil4334a79125a1c.gif , smil4334a62fd4260.gif и т.н.ми се отщява да чета или пиша.
Сега да се уточним!Ако спорът е градивен и е в интерес на темата,която се разисква-ДОБРЕ.Но всички сме свидетели,че се случва и обратното.Ей така просто за спорта си спорят хората.Сякаш няма ЛП за тая работа.А основната тема към,която останалите имат интерес така се разводнява,че се забравя и се прекъсва заради липсата на тактичност в някой от нас.
О,ДА! Те са чували и за ЛП,но там оргазмът не е толкова пълен.Не е ли то да те видят всички,колко добре го правиш и колко много знаеш.Не е ли то да си погъделичкаш Егото с една душевна чикия,като покажеш колко добре нападаш тези с различно от твоето мнение.Хайде стига с тоя душевен Ексхибиционизъм
Предлагам Ви.Ако усетите,че се заформя някакъв спор,който е извън Темата,която се обсъжда и този спор не е полезен с нищо Там,просто да се прехвърляте ТУК и да си поспорите на воля без да притеснявате другите.А останалите ако изпитват удоволствие и имат нужда от "Кръв и Зрелище"може и те да се включат в спора.
Нека това ТУК да е мястото за решаване на междуличностни конфликти,а в останалата част от форума да се разискват и изказват мнения по конкретните теми.
Смятам,че така ще е най-добре за всички.
За да е по-интересно ако искате тук си изливайте душата без цензура да видим кой,колко може.
PM
Дари
Quote Post

Често пишещ

Участник # 766

ИСС,аз зададох конкретен въпрос по Темата "Книги",а ти ми отговаряш цитирам:
" smil4334a7c1e8c32.gif smil4334a79125a1c.gif " Край на цитата.
Много умно!Изчерпателен отговор.Полезен за всички.И е конкретно по темата.БРАВО!!! smil4334abded4493.gif

Анти666 и Севар,не можах да разбера на кого му е по-голям.Ето тук може да продължите да си ги мерите!
smil4334abded4493.gif
Може и някой друг да се включи.

Успех !!!
PM
Севар
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Мисля, че вече веднъж подчертах, че въпросът, който повдигнах не е междуличностен, а напротив - касае Движението като цяло и то в далечен план. Целта ми беше хората да се усетят. Затова си струва дори и скандал да вдигне човек. Имам къде-къде по-забавни занимания от това да се дразня с агенти от на майната си, но го правя, защото може би така трябва. Но хайде, сега ще се направя на един голям и градивен толерантен демократ и ще си замълча.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
iss
Публикувано на: 13.3.2007, 15:27
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

QUOTE (dary @ Feb 6 2007, 10:12 PM)
" smil4334a7c1e8c32.gif  smil4334a79125a1c.gif " Край на цитата.
Много умно!Изчерпателен отговор.Полезен за всички.И е конкретно по темата.БРАВО!!! smil4334abded4493.gif

Анти666 и Севар,не можах да разбера на кого му е по-голям.Ето тук може да продължите да си ги мерите!
smil4334abded4493.gif

Успех !!!

В този свят на лъжи и измама
на чалгарство и поШлост навред
колко малко народец остана
умственно да е наред...
"ДуШевни чикии" жените предлагат
...хетери в нов вариант...
потомки на "кака ти Мара"
каруцарка в ТКЗС "Блян"...

--------------------
????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
PM
iss
Публикувано на: 12.3.2008, 16:04
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

QUOTE (iss @ Mar 13 2007, 02:27 PM)
QUOTE (dary @ Feb 6 2007, 10:12 PM)
" smil4334a7c1e8c32.gif  smil4334a79125a1c.gif " Край на цитата.

smil4334abded4493.gif

Успех !!!

В този свят на лъжи и измама
на чалгарство и поШлост навред
колко малко народец остана
умственно да е наред...
"ДуШевни чикии" жените предлагат
...хетери в нов вариант...
потомки на "кака ти Мара"
каруцарка в ТКЗС "Блян"...

Дари ,още в началото на появата ти в тоя сайт това беше една от най-остроумните теми които пусна...сетих се за нея,защото тогава много се възмутих,как е възможно една жена да говори така...сега една година по-късно тази тема олицетворява всичко което е събрано у една жена ,която изказва мнение за 8-ми март...
О,ДА! Те са чували и за ЛП,но там оргазмът не е толкова пълен.Не е ли то да те видят всички,колко добре го правиш и колко много знаеш.Не е ли то да си погъделичкаш Егото с една душевна чикия,като покажеш колко добре нападаш тези с различно от твоето мнение.Хайде стига с тоя душевен Ексхибиционизъм

Е ...драга ...ако си забравила за творението си...моля...ето го...
използвай го за това за което предлагаш...аз в текезесарски сбирки не участвам... smil4334a3ebd31a5.gif

--------------------
????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
PM
Публикувано на: 12.3.2008, 16:28
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

аз в текезесарски сбирки не участвам...
--------------------------------

Момиче,мери си приказките.Ако си решила да си ходиш,никой не те спира!
PM
Дари
Публикувано на: 12.3.2008, 16:56
Quote Post

Често пишещ

Участник # 766

QUOTE (Мещера @ Mar 12 2008, 03:28 PM)
аз в текезесарски сбирки не участвам...
--------------------------------

Момиче,мери си приказките.Ако си решила да си ходиш,никой не те спира!

Мещер, Исс предполагам е имала предвид само и единствено мен, защото по горе ако прочетеш, тя ми беше отговорила с един поуст в стихотворна форма, който наистина е много оригинален и аз искренно се развеселих тогава.
Тъй, че ти не се засягай.
PM
Публикувано на: 12.3.2008, 16:59
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Пределно ми е ясно какво е имала предвид.
PM
Дари
Публикувано на: 12.3.2008, 17:11
Quote Post

Често пишещ

Участник # 766

QUOTE (iss @ Mar 12 2008, 03:04 PM)
Дари ,още в началото на появата ти в тоя сайт това беше една от най-остроумните теми които пусна...сетих се за нея,защото тогава много се възмутих,как е възможно една жена да говори така...

Аз също смятам, че тази тема е много важна и благодаря, че я поднови.
Сега по повод това, че си се възмутила от думите ми. smil4334a4a0bfda2.gif
Няма мръсни или срамни думи, има мръсно или извратено съзнание и подсъзнание.
И в тази връзка, когато се налага аз казвам нещата с истинските им имена без да се правя на излишно свенлива.
сега една година по-късно тази тема олицетворява всичко което е събрано у една жена ,която изказва мнение за 8-ми март...
Да не би да казваш, че само осмомартеничките са истинските, нежни и добри жени? smil4334aa44c7e89.gif

Само да добавя, че робуването на Егото не води далеч.
Ще ми е приятно ако успееш да се пребориш със себе си и си отново сред нас.
А, ако ли пък,си решила твърдо да не си част от Движение "Войни на Тангра", това съвсем не значи, че ти не си Воин. Просто трябва да се научиш, че като влезеш в битка, победата не ти е гарантирана...

Бъди здрава!
PM

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020