www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> ОЩЕ ЗА ЧИП 666

Страници: (5) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> ОЩЕ ЗА ЧИП 666
Kolad
Quote Post

Читател
**

Група: участници
Съобщения: 16
Участник # 428
Дата на регистрация: 13-June 06

Вчера прочетох във вестник компютри статията "Микрочиповете RFID - за или против" Там е обяснено малко за тази технология. Та във въпросната статия има два линка на сайтове против имплантирането на тези чипове първи линк втори линк
А някой ако се интересува вестникът е брой 30 31 юли - 6 август 2006
PM
Планинец
Quote Post

Участник

Съобщения: 138
Участник # 418
Дата на регистрация: 8-June 06

Ahnenerbe ако ще бягаш от системата в гората свиркай,аз честичко ходя там защото тук се задушавам.А относно това да опознаеш себе си това е вярна посока,има много скрито в нас което не го знаеме.
PM
IYI
Quote Post

Участник

Съобщения: 250
Участник # 141
Дата на регистрация: 12-October 05

Пете, до колкото знам Библията не е дошла с факс от небето!Не знам до колко са били възвишени тези същества, но това, което знам, че е един сборник на миксове и който, както му е било угодно си я допсивал..!Бибията приятелю е най-голямата заблуда на човечеството, но тази част от човечеството, което е ососбено непросветено!
За какво са ми посредници м/у мен и Господ?!
За какво ми е наръчник как да тълкувам света и Господ?
За какво да се прекланям пред извратени същества?
За какво да изпитвам страх, когато влезна в Църкавата?
Защо да ми казват, че съм грешник и да търся опрощение??

НЕ.., АЗ СЪМ ПОТОМЪК НА БЪЛГАРИТЕ И СЪМ БЪЛГАРИН И ПОГЛЕДА МИ Е ОТПРАВЕН КЪМ КОСМИЧЕСКАТА СВЕТОГЛЕДНА НАУКА И ФИЛОСОФИЯ-
ТЕНГРИАНСТВОТО!
СВЕЩЕННИЯТ ПОКЛОН ПРЕД ТАНГРА Е КАТО ПОКЛОН ПРЕД ИЗВОР.

При цялото ми уважение към теб Пете, както и към знанията ти, ти си част от Матрицата, а не вън от нея!
PMEmail Poster
IYI
Quote Post

Участник

Съобщения: 250
Участник # 141
Дата на регистрация: 12-October 05

Що се отнася до тоя антихрист ли е къв ли е, нямам представа, Воините на Светлината са тук много преди него и нямат намерение да отстъпват, както знаят, че победителите са именно ТЕ.
Да се знае!
PMEmail Poster
Ahnenerbe
Quote Post

Участник

Съобщения: 79
Участник # 437
Дата на регистрация: 17-June 06

QUOTE (Планинец @ Aug 3 2006, 10:52 AM)
Ahnenerbe ако ще бягаш от системата в гората свиркай,аз честичко ходя там защото тук се задушавам.А относно това да опознаеш себе си това е вярна посока,има много скрито в нас което не го знаеме.

EMи и аз се задушавам и затова когато съм свободен ходя в планината!А иначе ако верно си навит като дойде времето лошо няма да се съберем повече хора и да се изнесем от ционистките градове!ДОсега значи сме трима и koeniq е навит smil4334a5a360a6a.gif
PM
krasy
Quote Post

Участник

Съобщения: 112
Участник # 70
Дата на регистрация: 5-August 05

дойде ли времето да ни маркират като добитък, и аз хващам гората.
PMEmail PosterICQ
Спорт-Здраве
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06

QUOTE (krasy @ Aug 3 2006, 05:12 PM)

Все повече се убеждавам,че трябва да хванем пушкалата тогава! Ако вие бяхте инициаторите,нима щяхте да правите това,само за да управлява антихриста някакви си 10 години? Нима антихриста не знае предсказанията? Някой отдавна е предвидил тези,които ще ходят в планината...и ще се погрижи за тях.Всеки враг на антихриста знае цифрата 10,това го знае и той.Той ще разчита на бездействието на осведомените.Той разчита на вярата в глупавите,неистинни,систематични предсказания(та дори по същността си думата предсказание е глупава...има си предвиждане,като в прогнозата за времето).Той разчита,че всички си мислят,че е силен и просто ще чакат 10 години,след което ще са напълно безсилни да го махнат,вече видели че прогнозата не струва...Или няма да позволим да дойде,или ще му откъснеме главата като дойде.
П.П."да ни маркира като животни"...а защо да бягаме като животни?

П.П.П.Ако ще се ходи в гора и планина,това ще е за да се укрие съпротивата...но ще е неразумно да има съпротива тогава,трябва да е преди това.Когато ми дойде някакво по-смислено предложение може да пусна тема за това...
PM
Ekhart
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 26
Участник # 440
Дата на регистрация: 21-June 06

QUOTE (Спорт-Здраве @ Aug 3 2006, 09:19 PM)
QUOTE (krasy @ Aug 3 2006, 05:12 PM)

Все повече се убеждавам,че трябва да хванем пушкалата тогава! Ако вие бяхте инициаторите,нима щяхте да правите това,само за да управлява антихриста някакви си 10 години? Нима антихриста не знае предсказанията? Някой отдавна е предвидил тези,които ще ходят в планината...и ще се погрижи за тях.Всеки враг на антихриста знае цифрата 10,това го знае и той.Той ще разчита на бездействието на осведомените.Той разчита на вярата в глупавите,неистинни,систематични предсказания(та дори по същността си думата предсказание е глупава...има си предвиждане,като в прогнозата за времето).Той разчита,че всички си мислят,че е силен и просто ще чакат 10 години,след което ще са напълно безсилни да го махнат,вече видели че прогнозата не струва...Или няма да позволим да дойде,или ще му откъснеме главата като дойде.
П.П."да ни маркира като животни"...а защо да бягаме като животни?

П.П.П.Ако ще се ходи в гора и планина,това ще е за да се укрие съпротивата...но ще е неразумно да има съпротива тогава,трябва да е преди това.Когато ми дойде някакво по-смислено предложение може да пусна тема за това...

Спорт-Здраве и аз си мисля ,че е по-практично , целесъобразно и достойно да се хване оръжие и да се даде отпор ( по какъвто и да е начин) отколкото да се хваща гората.От друга страна гората и БАЛКАНА са нашият естевтвен съюзник и без това имаме традиций в четническото движение .Някой каза ,че усилията им щели да бъдат хвърлени в големите градове и нямало да се интересуват от останалата част на страната, доколко това може да се обоснове и да се представи , като правилен извод незнам , но ако те направят това , то още по-добре градовете могат да се изолират и да се превърнат в капани за гадините вътре.
PM
БРАНЪ
Quote Post

Участник

Съобщения: 315
Участник # 383
Дата на регистрация: 15-May 06

QUOTE (IYI @ Aug 3 2006, 12:00 PM)
Що се отнася до тоя антихрист ли е къв ли е, нямам представа, Воините на Светлината са тук много преди него и нямат намерение да отстъпват, както знаят, че победителите са именно ТЕ.
Да се знае!

Да бъде!
PM
Иван
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

Трябва да хванем не само пушкалата, но и книгите, звуците, символите, телата, ... , всичко което е наше.

Оттеглянето в гората е по-скоро някакъв копнеж, носталгия по времето, когато сме живели чисто, в равновесие със Земята. Но в момента няма да ни донесе желаната сигурност и защита. Ще се скрием, но това означава и оттегляне. А оттеглим ли се, освобождаваме пространство (земя, области на влияние) на врага. А той това иска. Те ни разяждат толкова време, като се надяват да ни писне и отвратени да отстъпим наркая позициите си.

Мисля, че всеки трябва да се бие на всички фронтове, които са вътре в него:
- Да се грижи за информацията си и да търси благоприятна среда - със сайта това целим.
- Да се грижи за тялото си, хранене и физическа активност - редовни занимания, за да ускорим процеса на започналите изменения, които ще позволят преминаване към обработка директно на Слънчева светлина (лична енергийна независимост).
- Да се работи в областта на познанието, която приляга на личността, за да няма слабо място защитата ни!
- Предлагам да започнем да мислим не за отбрана, а за настъпление! Не ми харесва да се отбранявам и друг да ми диктува условията на боя, вида оръжие и стратегия.
- Нашата мощ трябва да е повсеместна. Например хората на изкуството могат да се посветят на символите. Да изнамират и да поставят символи, като защитни стени, видими само за нас. Нека правят накити, да чертаят плакати, да издават картички, да отпечатват календари, да създават сайтове. Хората на техниката сме се заели да получим енергия, да разнищим средствата на врага - всевъзможните там приемо-предаватели в целия честотен спектър, да органичим влиянието им върху нас и да контролираме техните "изобретения".
- Не забравяйте, че ние и сега измисляме всичко, което врага притежава. Не е сътворено нищо нито от Джордж Сорос, нито от Адам Вайсхаупт, нито от Пол Уолфовиц. Всичко им даваме ние!

Нека не се оттегляме, не се крием и не се молим. Много по-велики воини на светлината са се били, вместо да прекарват времето си в молитви с нажален поглед към небето. Битки са водени до не много отдавна на съседни планети. Белезите са очевадни и днес.
Щом изродите искат война, нека я получат. Нека разсипем стълпотворението им на Земята. Навремето Кан Атила разкъса мършата на Римската имерия. Нека днес ние проникнем като изворна вода навсякъде и измием мръсотията.

Това съобщение е редактирано от Иван на 4.8.2006, 12:21
PM
Ahnenerbe
Quote Post

Участник

Участник # 437

Гледайте сега не сте прави че щом Антихриста знае пророчествата няма да прави нищо то по тази логика трябваше и един сатанист да няма а само в САЩ официално са около 1 000 000.И като Антихриста знае че ще загуби а вие знаете че той така или иначе ще дойде какъв е смисъла да хващаме оръжията !И вие откъде знаете че този Антихрист не всъщност някой демон или по точно човек обсебен от демон.Просто нали знаете той Антихриста може да знае че ще загуби но в днешно време никой не вярва на библята или тези които вярват като процент са много малко аз лично не знам нито един от познатите ми дори да си е помислил да чете библията пък камо ли да вярва на нещета които пише в нея.Нали знаете че според християнството сатаната е на земята за да изкушава хората и който не му се ,върже на лъжите и изкушенията ще оцелее.Така че този Антихрист ще бъде последната проверка за човечеството кой е достоен и кой не!Също твърдите че е помислено за тези които ще избягат в гората може и така да е НО МАРКИРАНЕТО ПОЧТИ 100 % НЯМА ДА Е НАСИЛСТВЕНО ОТ ЕЗОТЕРИЧНА ГЛЕДНА ТОЧКА ПРОСТО ВОЛЯТА НА ЧОВЕКА ЩЕ БЪДЕ ПОСТАВЕНА НА ИЗПИТАНИЕ ОТ АНТИХРИСТА-АКО НЕ МОЖЕТЕ БЕЗ МАТЕРИАЛНИТЕ БЛАГА-КОЛИ,ЛЕСЕН НАЧИН НА ЖИВОТ,КАФЕНЦА,КРЪЧМИ И Т.Н.ЩЕ СЕ МАРКИРАТЕ ЗАЩОТО ИНАЧЕ НЯМА ДА ИМАТЕ ТЕЗИ "БЛАГА"!Я се замислете от познатите ви колко биха се отказали от тези неща.Аз съм сигурен че най-малко 99%от жените в България биха се маркирали веднага за циганите е ясно те органите си продават пък камо ли това.От мъжете в България по има шанс някой да се откаже от лесния живот но пак бройката ще е незначителна.Просто този чип ще бъде личен избоор на всеки и по този начин Антихриста ще иска да докаже че е по силен от доброто което не е вярно но предателите които се маркират няма да намерят покой както се казва.
PM
Bell
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

А какво ще кажете за хората, които са зависими от лекарства, без които биха пукнали?

Аз бих предпочела да хващам гората вместо да ми слагат чипове, но не мислите ли, че ако се съберем групичка съпротивляващи се за тях ще е най лесно да ни теглят куршума? Нищо няма да ги спре, а въпросния "Антихрист" няма да ни гледа от далече!
Не виждате ли че съпротивляващите се ги избиват под предлог, че са терористи или поне тенденцията е такава!
Както едно време...ако не си комунист то тогава си задължително фашист и те имаха право да убиват всички антикомунисти по този начин!
Историята се повтаря много често....едно време ги слагаха в лагерите без присъда дори и така изчезваха, а вие си въобразявате, че в планината никoй няма да ви обърне внимание!

Я се осъзнайте малко, никoй няма да ни позвули да бягаме!
Вариантите не са много, ако опре ножа до кокала изборът ще бъде - "свобода или смърт"!

PM
Ahnenerbe
Quote Post

Участник

Участник # 437

Bell обясних ти защо няма да е насила маркирането а дори и да си прав ако група от 5-10 човека се засели някъде никой няма да разбере само ще ти напомня че това лято един холандец се загуби в Рила и едвам е оцелял а също много планинари са се гуубили по уж познати маршрути и са загивали а ти ми говориш че ще те намерят разни тъпоумници които не са с екачвали на плнина никога.Просто ще бъдат сигурни че който отиде в планината няма да оцелее не че не е вярно де но по добре да умреш от студ отколкото да те превърнат в зомби сатанист
PM
gеorgi_nz
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 386
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Ahnenerbe, мястото на битката е тук, не в планината. И в планината вероятно ще иам сражения, но предполагам в друго измерение.
А битката трябва да се приеме, защото отиването в планината (както каза Иван) означава врагът да не може да ни намери и да си развее байрака победоносно.
Не е разумно да чакаме някой да ни спечели победа . Та тази земя е наша си и няма кой да ни я брани освен нас, българите.
Нали не мислиш, че битката ще е единствено с АК47 - това едва ли ще е най разумния вариант към сегаша гледна точка. Духовните победи са решаващите. Като загубата в духа е най фатална и непоправима. Винаги е било така и така ще бъде.
Затова нашия стремеж е към просвещение и отваряне на очите на хората за реалноста в която живеят. Да разберат как могат да се опазят от "звяра".Когато надкритична маса българи знае къде е изхода и какво ще тръшне тази система - ние вече сме победили на духовния фронт, а другото ще е законно следствие на тази победа.
PMEmail PosterUsers Website
Petee
Quote Post

Участник

Съобщения: 358
Участник # 382
Дата на регистрация: 15-May 06

В днешно време някои господа могат да ти направят паспортна снимка от космоса както си седиш пред дома. В планината ако си ще е още по-лесно - по-близо си до камерата smil4334ad1724132.gif
Този свят се наблюдава и всеки един ход е отдавна предвиден. Те знаят, че повечето хора ще са наплашени я от чипа я от Бога и ще използват този страх. Там където има страх са непобедими.

Маркирането няма да е насила, доколкото няма да те хванат и на сила да ти сложат чип. Просто влизайки в супермаркета, вместо карта(Метро и т.н.) ще ти искат дясната ръка.
Ahnenerbe, смело говориш, но опитай да останеш 24 часа без да ядеш...
PMEmail Poster

Topic OptionsСтраници: (5) 1 [2] 3 4 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020