Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) [1] 2 ( последно съобщение ) |
Къде се оттегли Хитлер с обкръжението си?!, Нищо не са спечелили
Ahnenerbe |
Публикувано на: 18.6.2006, 21:12
|
Участник Група: Участници Съобщения: 79 Участник # 437 Дата на регистрация: 17-June 06 |
Смятам на повечето от вас са им известни нацистките разработки върху така наречените "летящи чинии"и базата в Антарктида.
Е в този филм казват какво се е случило с прословутата американска експедиция през 46 год.и може да предположите дали нацизма е загинал или се готви за реванш с нови по-добри и технологични оръжия.Не напразно Сталин и Рузвелт са твърдяли че Хитлер и жив и се крие някъде и те са знаели много добре къде но с техните оръжия е нямало да постигнат нищо! Ето го филма документален е на руски език-НЛО-немецкий след? |
Sinclaire |
Публикувано на: 18.6.2006, 22:36
|
Участник Група: Участници Съобщения: 230 Участник # 313 Дата на регистрация: 31-March 06 |
Мда това е изключително интересно! Немците започват експедиции в Антарктида още 1936. Създават база с кодово име New Schwaben Land и подземни съоръжения. Картографират подробно района (за целка използват самолети). Според свидетели Хитлер напуска Берлин дни града преди да падне и отлита за Рощок, където с подводница секретна разработка U100 заминава за Антарктида. Самоубииството му е една перфектна инсценировка. Това разбира се е една от тезите за случилото се в последните дни на Втората Световна война. Малко налудничево звучаща, с липса на смисъл в някои части, но все пак теза!
-------------------- [size=medium][color=0000FF][font=Impact]?? ????? ? ????? ????????![/font][/color][/size]
|
Ahnenerbe |
Публикувано на: 18.6.2006, 23:39
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 79 Участник # 437 Дата на регистрация: 17-June 06 |
най-инересното е че американците хвърлят милиарди да търсят Хитлер-нали уж се е самоубил в бункера много ги е страх щом лъжат по толкова нагъл начин ама ако не са били излъгали е трябвало да признаят че немците са по-силни технологично а даже се говори че базата в Антарктида се е разраснала многократно също и хората които я обитават са немалко вече така че... На мен само ми е чудно дали Хитлер е взел Копието на съдбата в Антарктида с него защото от историята се знае че било в бункера до последните му минути но след като не е умрял се предполага че си го е взел но каква е истината сигурно знаят една шепа хора |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 19.6.2006, 0:11
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Според онова, коеуто знам, Адолф Хитлер умира през 1986 година в Аржентина.
-------------------- |
Севар |
Публикувано на: 19.6.2006, 0:24
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Много информация има на английски и други езици, за жалост на български твърде малко. В списанието Nexus излезе разказ на един от британското разузнаване или от военните, забравих точно. Доста детайлно описание имаше. Разказва за нацистките бази доста дълбоко под леда, които са се захранвали с геотермална енергия. Интересно какво са "издълбали" там за 60 години. Сещам се, че и нашенските масончета и еврейчета често се мотаеха в Антарктида. Например ректора на СУ Боян Биолчев и Соломон Пусси. Чий търсят там точно в тоя момент?
|
Azerath |
Публикувано на: 19.6.2006, 8:31
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 8-July 05 |
Да ти кажа, на мен това "New Schwaben Land" малко на гавра ми прилича. Очаквам скоро да излезне интересен материал, в който се разказва как нацистите са убивали евреи с магии. -------------------- “???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????).
???????, 6774 IYI
"??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
|
||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 19.6.2006, 8:56
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Aaaaa, гениално!
А някой да знае как се правят тези магии? И дали действат на цигани? -------------------- |
Ahnenerbe |
Публикувано на: 19.6.2006, 9:40
|
||
Аз съм чел че умира седемдесет и някоя според съветското разузнаване! Както се знае немците са търсили севрната страна Хиперборея за която се е смятало че е прародина на арийците които още я обитават само че под земята и са смятали че това е точно Антарктида.След изместване на полюсите Хиперборея се е оказала не на север а на юг следователно и това Хитлер много добре го е знаел и се смята че там сега са не само немците еми и техните така наречени "скрити повелители" от които Хитлер твърди че е черпил сили. Много изследователи на окултизма трърдят че се е водила окултна битка за ледовете на Антарктида но както е известно нацистите печелят там ако разбира се и сега не продължава тазаи борба.А това че Соломон Паси е ходил и ректора на СУ не заради тези бази и.т.Аз се съмнявам да знаят за какво става въпрос а и българската база изобщо не е на Антарктида сигурно не случайно а на остров мисля че се казваше Ливингстън така че са ходили само за рекламата там. А за магиите и всеизвестно че Хитлер и обкръжението му са обръщали много внимание.Хитлер е твърдял не един път че го страх от вражеската магия а не от оръжията на противниците.Смятал е че руническата магия е по-силна от кабалата и че може немския народ да постигне нещо и да се събуди само чрез магия както и става още преди да вземе властта са се правили магически ритуали за да се противодейства на враговете но все пак изкараха немския народ от летаргията която го беше обхванала.А магиите дали действат върху цигани-разбира се не заабравяй колко циганина бяха избити в Европа наистина на пръв поглед не скрито обаче ако не бяха магическите ритуали Германия нямаше откъде да черпи толкова сили. Сигурно се питате защо тогава загуби: 1.Не са загубили а се оттеглили в подходящото време на Антарктида. 2.Хитлер е говорил често е след него трябва да дойде някой друг(говори се че това ще е Зигфрид от немските легенди)и той ще постигне победа.Също индийците са смятали че Хитлер е инкарнация на Вишну и един от тогавашните известни гурута е предсказал абсолютно всички изестни битки и поражения на Хитлер и е предсказал оттеглянето му защото и той е смятал че след Хитлер трябва да дойде този който ще постигне победата.Хитлер е трябвало да постави основите.Също се смята че Хитлер и едно от въплащенията на Калки.Има един автор Серано(много е бил навътре в окултизма)който е бил яростен привърженик на нацизма и е бил близък приятел с Пиночет,с Рьорих,с Махтама Ганди и дори е бил посланник в България и ни е смятал за арийци може би затова не са преведи книгите му които са с окултна тематика и с про-нацистки възгледи.Та този Серано който е бил много запознат с нещата и лично е давал съвети на Хитлер и Химлер чрез кореспонденция изобщо не се разстроил от това че немците "губят"войната-твърдял е че битката на окултния фронт е спечелена от нацистите и също така че Хитлер се е оттеглил с приближените си на Антарктида.Серано се включва като доброволец в чилийска експедиция до Антарктида и се е надявал да се свърже с подземните жители но мяй не е успял.Та има чак кръстен връх в Антарктида на Серано защото както са твърдяли членовете на експедицията той е бил най-деен и неуморим и затова кръщават връх на негово име.Само по едно се мълчи дали Серано е помогнал с някакви магически ритуали на Пиночет но това е почти сигурно като се има впредвид увлечението по окултизма от Серано.Също са извършвани арийски празненства в Андите и пак инициатора е бил Серано само че след неговата смърт предполагам че вече не се правят такива работи |
||
Калоян |
Публикувано на: 20.6.2006, 23:46
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 199 Участник # 249 Дата на регистрация: 13-February 06 |
Същото го знам и аз. -------------------- ?????? ?? ??? ?? ?????,?? ??? ???????? ????? ? ???? ???? ??? ????? ????? ????????? ???????!!!
|
||
Янга |
Публикувано на: 22.6.2006, 20:50
|
Участник Група: Участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 |
Ами мълвата, че германците са били на Луната много преди американците(ако те въобще са отишли, де)?
Ами тайните на замъка Вевелсбург и Черния орден на Химлер? Има и поредица документални филми на тази тематика "Окултната история на Третия Райх" |
Хунор |
Публикувано на: 26.6.2006, 9:03
|
||
Участник Група: Изгонени Съобщения: 491 Участник # 14 Дата на регистрация: 12-July 05 |
Във нета се намира много инфо за НЛО-тата на райха, ама според мен са пуснати нарочно, за да дезинформират! Има информация, че във СС вследствие на обучението и работата със руните са придобивали интересни способности, можели са да правят астрални пътувания, видения за миналото и други интересни неща. И в един момент са видяли кой са управляващите им( видяли са, че ги управляват чифути) мисля, че даже са избили есесовци който са се вдигнали на бунт. И това става причина "великият фюрер" да забрани работата и изучаването на руните. Заради това райха губи! Вижте един интересен текст на Виктор Пелевин! http://underpear.gyuvetch.bg/pelevin/kreger.htm -------------------- "???????? ?? ???????? ???? ?? ??????,
?????????? - ??? ?????????? ? ???. ????????? ???????? ? ????????". ??? ??? |
||
Azerath |
Публикувано на: 26.6.2006, 12:12
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 8-July 05 |
За мен това "Окултната история на Третия Райх" си е чиста измислица. Изобщо за Третия Райх много малко неща могат да се кажат със сигурност, просто защото чифутите постоянно пускат тонове фалшива информация. -------------------- “???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????).
???????, 6774 IYI
"??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
|
||
Калоян |
Публикувано на: 26.6.2006, 14:28
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 199 Участник # 249 Дата на регистрация: 13-February 06 |
Дано да е така,защото в противен случай всички писания за това от кой се е подпомагал Хитлер ще се окажат верни. -------------------- ?????? ?? ??? ?? ?????,?? ??? ???????? ????? ? ???? ???? ??? ????? ????? ????????? ???????!!!
|
||
Калоян |
Публикувано на: 26.6.2006, 14:30
|
-------------------- ?????? ?? ??? ?? ?????,?? ??? ???????? ????? ? ???? ???? ??? ????? ????? ????????? ???????!!!
|
Запознат |
Публикувано на: 26.6.2006, 18:26
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 |
Аз пък съм чувал, че около 35 подводници на Хитлер са "изчезнали" след разгрома. Просто ги няма. Като правят ревизия след победата не достигат около 35 бройки. А се е знаело тогава точно с колко разполагат. Дали случайно се намират на въпросното място?
|
Страници: (2) [1] 2 |