Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (4) [1] 2 3 ... последна » ( последно съобщение ) |
Гнездата на руското разузнаване и агенти, Пазете се!!!
Хунор |
Публикувано на: 19.3.2006, 2:45
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 491 Участник # 14 Дата на регистрация: 12-July 05 |
Гнездата на руското разузнаване(ГРУ) Щколите: Норбеков - Дейр - Золотов- Виссарион и Анастасия. Необезпокоявани зомбират насам и Няма кой да ги изгони да си зомбират само в Русия!
Пазете се!!! Ето един специалист по зомбиране от ГРУ инструктор във Института по приложна психология и физиопрофилактика, който е към школата на Мирзакарим Норбеков. Казва се Юри Синенко. http://www.norbekov.bg/ http://www.ippbg.org Вземат парите на Хората и им обещават здраве, а всъщност целта е съвсем друга! Всичките преподават горе долу едни и същи неща.Последният курс от обученията разбира се е как да печелите пари! Ето професор Золотов, който обича да се прави на маймуна на семинарите му и на, който трябва да му бъде забранено да идва в България! Също така чрез тези школи си набират агенти! My Webpage Анастасия Днес във 24 часа вижте каква статия имаше! "Секта прави Родна партия Последователи на мистериозната Анастасия ще строят родови имения у нас. Бивши фирми на неин учредител дължат данъци за милиони" Като намеря скенер ще я сканирам цялата статия. Пазете се!!! За малко да забравя да сложа снимка на "Новият Исус" http://www.vissarion-bg.org/ Пазете се!!! http://www.bg-deir.org/ ЕДНА ОТ ЦЕЛИТЕ ИМ Е ДА НИ НАКАРАТ ДА ЗАБРАВИМ БЪЛГАРСКАТА НИ ИДЕНТИЧНОСТ!!! Имаме информация, че руското разузнаване работи съвместно със западни разузнавания по унищожаване на нацията. Обаче някой ден ще им го върнем тъпкано, по силни сме от тях -------------------- "???????? ?? ???????? ???? ?? ??????,
?????????? - ??? ?????????? ? ???. ????????? ???????? ? ????????". ??? ??? |
Иван |
Публикувано на: 19.3.2006, 14:02
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Да-аа. Много такива специалисти се навъдиха! И всеки те оправя. Здравно, финансово и всякак. Въобще - постигаш мечтите си. Запознат съм с книгите на Норбеков и отчасти ДЕИР. Установил съм следните основи, на които стоят тия "учения": - Съзнание и отношение. Съгласен съм, че съзнанието може да промени действителността ни. Но те го казват по коварен начин - не съзнанието, а отношението, т.е. оценката за ставащото е важна - ако кажа, че черното е бяло и значи е така. Ако кажем, че НАТО е миротворец, а Милошевич злодей- ето ти действителността! Но нали оценката е всъщност резултат на нашия морал, нашата ценностна система, нещо много дълбоко същностно. Значи коварството е в това, че под благовиден предлог, се налага да променяме ценностната си система - щом нещо те прави ТЕБ по-щастлив и здрав, значи е добро. Щом ставаш по-богат и удовлетворен, значи няма проблем. - Свиване на действителността в точка. Нямало нужда да знаеш история - какво са правили дедите ти, за какво са умирали и страдали и на какво са се радвали; нямало значение какво става днес, защото това било една илюзия и е достатъчно да промениш отношението си към ставащото, за да се промени самата действтелност за теб; нямало нужда и да гледаш в бъдещето, защото освен тук и сега не съществувало друго. Така се възпитават хора, неспособни на анализ и синтез, обикновено наричани от нас овце за заколение. - Липса на отговорност у човека. В тия школи не се говори за справедливост, дълг, чест, равновесие, хармония от гледна точка на общността. Ако тия понятия се споменават, то е единствено в личен, егоистичен план. Например да постигнем хармония със себе си - до колкото разбирам има се пред вид избягване на критика към собствените си мисли и желания - щом искаш нещо, вземай го. Така постигаш съгласие между мисли и действия. - Нежелание да се надскочи телесното. Тия учения не целят изграждане на духовна материя, а се ограничават с някакви самовнушения (повтаряй си "аз ще успея" и непременно ще успееш) и рефлекторни процедури (когато сме щастливи се усмихваме, следователно ако накараме тялото 10 минути да се усмихва, макар и на сила, то в резултат ще се почувстваме щастливи). Може да не съм дооценил ученията, за които писах, но за мен те си остават чужди на нас българите. Както казва Хунор, чуждите учения не могат да ни променят, ако ние не поискаме и не съдействаме на това. Въпреки всичко, обаче, мисля че ние българите можем да се възползваме много по-добре от тия учения, отколкото адептите им. И обяснението е много просто. Ние като Дух, Душевност, Светоглед сме много повече отколкото всички тия учения взети накуп. Можем да вземем само полезното в тях и да избегнем клопките. Можем да отсеем късчетата скъпоценни камъни от буцата пръст. |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 19.3.2006, 21:28
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Забравихте да споменете, че нашите служби за "сигурност" вместо да противодействат на деструктивните секти, им сътрудничат. Нещо повече. нашите служби за "сигурност" насочват своите усилия срещу онези българи, които имат смелостта да се опълчат против сектите.
А така наречената Православна църква, вместо да вземе мерки, и тя се задоволява да призовава на борба срещу "езическите движения". Поне така ми казаха, че днес по телевизията са говорили нещо такова, като ясно са визирали нашето Движение. Май и поповете се съюзиха със сектите. Ами така е, щом техният Патриарх е служител на Държавна сигурност. така че ние останахме единствените, решени и годни да бранят Българската духовност. -------------------- |
aleksandar |
Публикувано на: 20.3.2006, 1:58
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 6 Участник # 262 Дата на регистрация: 24-February 06 |
Иване, не съм много съгласен с теб
Чел съм 2 книги на норбеков, и толкова негативна есенция като теб, не мога да извлека от тях Трябва да призная, че да чета неща на Петър Дънов е далеч по приятно |
Иван |
Публикувано на: 20.3.2006, 10:21
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Негативната есенция, която съм извлякъл не е само от книгите на Норбеков. По-скоро негативните резултати са заложени в бъдещето. Това ме отвращава при досега с тия учения. Учат хората да са диви и щастливи. Самите "учители" също имат вида на токущо изгряла фолк-звезда. Хилят се на всичко и всичко ги кефи. Нищо, че покрай тях се събарят хилядолетни ценности и цяла една планета отива на гибел. Ето пример - убеден съм, че пряк резултат на споменатите школи е мрежовия маркетинг. Който е имал вземане даване с духа на МЛМ, ще открие почти пълно съответствие с преподаваното от Норбеков. Успехи, цели, активност, енергия. Нищо лошо, ако вземеш по отделно всеки участник. Но я погледни отстрани - нима всички можем да сме дистрибутори? На кого ще продаваме? Абсолютна пирамида, преразпределение на парите от по-неактивните, към по-обсебващите и напористите. Хайде да не превръщам въпроса в анализ на МЛМ. |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 20.3.2006, 11:08
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Теорията им не е чак толкова лоша. Тя ако беше лоша, как ще ловят наивници с нея? Обаче практиката е повече от зловеща. Крайната фаза е в комуните на Виссарион, където хората са превърнати в роби. Работят в дърводобива, без да им се заплаща. Хранят се с каквото намерят, с плодове и корени от тайгата. Забранено им е да ловят риба даже. А по-интересните екземпляри служат за опитни зайчета при експериментите с психотроника. Виждал съм такива зомбита, които не знаят вече нито кои са, нито защо са. Който стане излишен, се самоубива. Та зад паравана на красивите думи се крият твърде зловещи дела. Иван го е прозрял, без самият той да се е опарил.
-------------------- |
Миро |
Публикувано на: 20.3.2006, 19:23
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 |
И, разбира се, не закъсня поредната идиотска инициатива в нашето уникално политическо пространство:
Руска секта създаде Българска родна партия My Webpage 150 души учредиха сектантската Българска родна партия вчера. Новата политическа формация издига в култ учението на "сибирската светица" Анастасия. "Имаме право да бъдем посетени от духа на Анастасия, която е мит. Нейният дух ни казва, че е време да направим партия", обърна се от трибуната към събралите се "посветени" Вълкан Вергиев, ексдепутат от левицата. Сред учредителите бе и ексминистърът на екологията в кабинета "Виденов" Георги Георгиев. Пред "Монитор" той обясни, че целта на партията е участие във властта, за да прокарат закон за създаване на екоселища. Решенията и идеите ще бъдат вземани от всички членове, обеща бизнесменът Атанас Панчев, който издава партийния вестник "Родово имение". Той вече е закупил земи в странджанското с. Славейково, които ще бъдат продадени на членовете на партията. До месец в обезлюденото село ще бъде основано първото "родово село", където поклонниците ще живеят изолирано от света. Преди да идат там, те ще трябва да продадат имуществото си. Всеки, който се върне към природосъобразния начин на живот, ще има право на имение, заяви Атанас Панчев. Нека изчистим въздуха за нас и нашите деца. Да се върнем към природата и там, където ни е мястото, призова и руснакът Виктор Медиков, близък до създателя на сектата Владимир Мегре. Другият гост на учредителното събрание на сектантите бе поетът Ефрим Кушнер. "Вашата партия и страна има честта да окаже помощ на Русия и партията "Друг" на Григорий Грабовой за всеобщото очистване на земята", заяви в приветствието си Кушнер. "Направихме всичко възможно, за да намерим касетофон, на който да пуснем химна, но не успяхме", разказа учредителят Стефан Калайджиев, шеф на издателство за езотерична литература. Целта на сектантската формация е да покаже на цялото човечество, че има друг път. |
Искрица |
Публикувано на: 20.3.2006, 21:35
|
Участник Група: Участници Съобщения: 226 Участник # 243 Дата на регистрация: 26-January 06 |
Значи и Григорий Грабовой си направил партия. Браво, много се радвам, че научих тази новина. В началото много ми беше любопитно що за човек е Грабовой-човекът който възкресява мъртавци. Истински Иисус едва ли не. Само че в един определен момент засякох по руската телевизия ОРТ репортаж за неговите..хм, ще ги нарека кабинети, където обикновените руснаци са принудени да дават невероятни пари за да разберат подробности за бъдещето или миналото си. А какво са разбирали само Грабовой може да каже. Веднага ми направи впечатление тази търгашеска история. Нима човек, надарен със способност, каквато той си приписва би искал да забогатее от нещастието на народа си? Не! Няма такова нещо. Да питаме ли Елтимир колко милиони е натрупал? Истинските лечители, ясновидци, хора на знанието или както там ги наречете не богатеят от способностите, с които са надарени по рождение.
На това отгоре съпрузите Тихоплав издадоха цяла книга за въпросния Грабовой. Много се разочаровах. Тихоплав написаха няколко интересни книги за Всемира и физическия вакуум и популяризираха теорията на Шипов и Акимов, които "математически доказаха" Бог. |
Azerath |
Публикувано на: 20.3.2006, 21:54
|
Участник Група: Участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 8-July 05 |
Хунор, много добре си се сетил за тази тема. Класната ми преди две години почна да ходи на тези курсове и от тогава само за това ни говори. А аз иначе съм чел една книга на Норбеков на Чакар бях казвал май преди. Както и да е, та той ми се струва най-нормален. Виссарион няма изобщо защо да го коментирам на всички е познат.
-------------------- “???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????).
???????, 6774 IYI
"??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
|
blag009 |
Публикувано на: 21.3.2006, 1:38
|
Участник Група: Участници Съобщения: 234 Участник # 49 Дата на регистрация: 27-July 05 |
Интересно ще ми е да ВИДЯ кои и как ШЪ се заселят в това ЕКОЛОЧИЧНО СЕЛО!!!
Ловим се на бас , че с парити които Шъ купиш от "... бизнесменът Атанас Панчев, който издава партийния вестник "Родово имение". Той вече е закупил земи в странджанското с. Славейково, които ще бъдат продадени на членовете на партията. До месец в обезлюденото село ще бъде основано първото "родово село", където поклонниците ще живеят изолирано от света."ЩЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ МИНИМУМ ДВУСТАЕН В СОФИЯ-НЯКЪДЕ КЪМ 30-40 000 ЕВРО. ХИХИХИ това ми хареса: ""Преди да идат там, те ще трябва да продадат имуществото си. Всеки, който се върне към природосъобразния начин на живот, ще има право на имение, заяви Атанас Панчев."" --Колко ли изпаднали софиянци ,ШЪ се вържат на въдицата да ПРОДАДАТ ИМУЩЕСТВОТО СИ НА ГУРО АТАНАС ПАНЧЕВ????? Как мислите колко ШЪ е действителната цена на ТОВА РОДОВО ИМЕНИЕ И С КОЛКО ШЪ ИЗГЪРМИ ЧУВЕЧЕЦА????? Иначе знам за СИБИРСКИЯТ КЕДЪР и дали може да се посади в България??? Темата е жестока Хунор и ти благодаря????Когато чух по телевизията за "партията"-рекох на жената , е тук во истина ГРУ се изГРУхтя!!!!!! -------------------- ???? ?????? ??? ???????? ????? ??????? ??, ?? ?????? ?????????!"
|
Иван |
Публикувано на: 21.3.2006, 8:53
|
Помня, че като малък обикаляйки с родителите ми из страната, сме присъствали на нестинарски обреди из Странджанско. До колкото знам, днес там все още има семейства, които предават в рода си тази наша древна традиция.
Надявам се ГРУхталниците да усетят, че не им е там мястото. Нека всички се съсредоточим и отблъснем тази гадост от нашата Земя! |
Калоян |
Публикувано на: 21.3.2006, 11:35
|
Участник Група: Участници Съобщения: 199 Участник # 249 Дата на регистрация: 13-February 06 |
Чел съм Норбеков.На пръв поглед всичко,което пише изглежда логично-да си изградиш една добра самооценка,да се пребориш с мързела,да превъзмогнеш болестното състояние и т.н.Трябва да подчертая,че доста хора наистина са се излекували чрез самовнушение.Знам едно момиче,което се излекува от рак.Тук вече нещата опират по-скоро до характер поред мен-че е възможно излекуването на човек чрез самовнушение е едно,но дали точно програмите на Норбеков са средството,това вече е друго нещо. Нещата са много оплетени.Познавам лично свщеник,който беше болен ако не се лъжа от множествена склероза.По това време се е занимавал общо взето с мутренска дейност.След като станал свещеник,в продължение на една година не взимал лекарства,а бил само на молитви.Резултатът е поразителен.Оздравява напълно,а лекарите сигурно ще го определят като медицинско чудо.Такива чудеса знам много.Имаше дори един извор(но не си спомням къде),от който жена,която има гинекологични проблеми и не може да има деца,след като пие,до няколко месеца забременява(от мъжа си разбира се).Храмът до който беше извора се наричаше мисля-"Успение Богородично".За човек,който не е вярващ тези неща може да изглеждат и нелепи,но фактите говорят сами.Мисля,че писах някъде във форума,но ще напиша пак.Има една книга на Йеромонах Анатолий Берестов-"Числото на звяра",в която той много добре описва сатанинското влияние на астрологията,НЛО,гадателите,екстрасенсите,медитацията и т.н.И за разлика от книгите на Норбеков,тази книга не можете да я намерите навсякъде
-------------------- ?????? ?? ??? ?? ?????,?? ??? ???????? ????? ? ???? ???? ??? ????? ????? ????????? ???????!!!
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 21.3.2006, 13:00
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Ами сканирай и качвай, ако обичаш разбира се.
-------------------- |
Калоян |
Публикувано на: 21.3.2006, 13:14
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 199 Участник # 249 Дата на регистрация: 13-February 06 |
Добре,но евентуално другата седмица -------------------- ?????? ?? ??? ?? ?????,?? ??? ???????? ????? ? ???? ???? ??? ????? ????? ????????? ???????!!!
|
||
Искрица |
Публикувано на: 21.3.2006, 13:19
|
Участник Група: Участници Съобщения: 226 Участник # 243 Дата на регистрация: 26-January 06 |
|
Страници: (4) [1] 2 3 ... последна » |