Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
![>](style_images/1/nav_m.gif)
Йордан_13 |
Публикувано на: 30.3.2013, 22:43
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 597 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
1. Небето говори за Българският Цар и ние говорим за него. Не можем да бъдем спрени да говорим за Него. Небето ни отваря Пътя. Идва времето, когато отново Земният ред ще следва Небесният, идва времето, когато за Българският Цар ще се говори тъй, както в древните времена. И блажен е онзи, на който Той ще бъде Цар. Всички народи ще искат Той да ги напътства и за да стане това, ще се нарекат "Българи". Само юдеите няма да искат, но и тях никой няма да иска.
2. Царя Български не е тиранът, който излъчват республиките, и който е една карикатура на лидера и водача. Царят Български е жертва пред Бога и Народа. Той е обречен да е Жертва. Той не е диктатор или тиранин. Царят Български не управлява, не води, не лидерствува, той създава възможности народа да живее добре, да има бъдеще, да се усъвършенствува лично и социално. Това е Царят Български. Ако видите друг такъв да се нарече Цар, а не прави това, веднага го свалете от власт. 3. Българският Саракт е Божия Собственост. Царят намества, но не я притежава, урежда я, но не я наследява. Българите са Неговите деца. Деца в Дома на своя Баща. Те я наследяват, но тя не им принадлежи. Защото Родината е Небето, а Земята - Дом за осъществяване и усъвършенствуване. Стопан на Българският Саракт е само Българският Бог. Той е неговият земен образ и присъствие, в която Той всеки ден се вглежда, за да види Себе Си. 4. Царят Български съблюдава Правовият Ред – Общото Благо. Общото Благо е Благодатта дадена от Бога на Българите. Общо Благо е: на всеки според възможностите и с мярка според потребностите. Това е Битие. Данъкът е инвестиция в усъвършенстване, дан към Бога, която стимулира личното развитие, социалния напредък и обществения просперитет. Това е Българският Саракт. Небе, Саракт и Народ са едно. Стожерът на това Единство е Царят Български. |
kaliman |
Публикувано на: 31.3.2013, 23:03
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 78 Участник # 1 010 Дата на регистрация: 17-June 07 ![]() |
Българският Цар или Канасубоги притежава божията оренда,и чрез Отвореното Божествено небе раздава мъдрост и справедливост. Царят Български е против робството.
|
anti666 |
Публикувано на: 7.4.2013, 10:52
|
||
![]() |
|
||
|
Елтимир |
Публикувано на: 7.4.2013, 18:27
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 4 721 Дата на регистрация: 16-July 12 ![]() |
Може да не ви хареса, но съм длъжен да ви го кажа. Преди доста години от Съвета ми пратиха съобщение: "И ето, роди се от Свинята Лъв. И ще бъде жена, и ще се бие наравно с мъжете и ще побеждава." Свинята е годината на Свинята, Докс. Преди Царя ще имаме Царица. На много места е предсказано. Едва ли ще го дочакам, а ми се искаше да го видя.
|
Ванина |
Публикувано на: 9.4.2013, 10:45
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 556 Участник # 5 217 Дата на регистрация: 27-January 13 ![]() |
Той Царятъ Български няма да се яви току тъй отъ измерението на външностьта. Ако би дошълъ явно, няма да го познаятъ и ще го разпнатъ на кръстъ, както са разпнали някога Божиятъ синъ. За да дойде Царятъ, всички Българи, Българи по Духъ трябва да станемъ такива каквито сме били някога Царе-Свещенници. Какво ще рече. Трябва да управляваме преди всичко себе си. Егото ни да е подъ Небесна власть и покровъ. Трябва да сме сами Светлината. Тогава очите ни ще се отворятъ, та да видим и разпознаемъ Царятъ.
Царицата се явява не по начина който си представяме. То Царството вътре въ човека е. И Царицата е вътре въ сърцето на чистиятъ Българинъ. Та който я видялъ, прегърналъ я веке. Пази я Царицата, Пази Сърцето си! Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) ![]() |
Елтимир |
Публикувано на: 9.4.2013, 11:13
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 4 721 Дата на регистрация: 16-July 12 ![]() |
Не знам точно как ще се случи, но народът ни ще я припознае като Царица. С човека, който ми предаде думите на Съвета говорихме часове. Това ще е период на Пречистване. И Ванга, и Слава Севрюкова, и други са го казвали. Вярвам, че ще е така. Тоя човек го убиха през 2006 година, когато аз не бях в България. Обесили са го със синджир, с метална верига. Но предсказаното ще се сбъдне. И това ще е краят на Прокобата, на Проклятието. България отново ще възкръсне, както винаги досега е възкръсвала. Ще се се възроди от своята пепел като Феникс. А после ще дойде Царят.
|
Елтимир |
Публикувано на: 9.4.2013, 11:35
|
От няколко дни мисля за това. Опитвам се да си спомня всички подробности. Беше някъде през 90-те години. Човекът дойде и ми казва, че Съветът имал Послание към мен. Мисля, че цитирам точно. "И ето, роди се от Свинята Лъв. И ще бъде жена, и ще се сражава редом с мъжете и ще побеждава. С нея ще започне възраждането на България." Но после ми каза и нещо тревожно. Ако нашата Дунавска България не съумее да се възроди, друга страна ще носи същото име. От вчера си мисля за Волжска България. Едва ли ще е. Те се наричат Булгария, а не България. Така че нека има Булгария край Волга и България отсам Дунава, в древните ни земи. Нека има и Оногурия, или Унгария, както я знаят. Но нека съхраним нашата България. И нека дойде родът на Царете Български!
|
Георги-НЗ |
Публикувано на: 9.4.2013, 16:38
|
||||
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Участници Съобщения: 658 Участник # 1 797 Дата на регистрация: 5-March 09 ![]() |
Днес в Блиц изпуснаха една статия за убит българин в Сирия. Не ги е хванала цензурата нещо. Ето статията:
|
||||
![]() |
![]() ![]() ![]() |