Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) [1] 2 ( последно съобщение ) |
Хакерската атака
Елтимир |
Публикувано на: 19.3.2013, 14:05
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 4 721 Дата на регистрация: 16-July 12 |
Моите сайтове не успях да ги спася, но толкова се радвам, че тоя сайт не успяха да го унищожат. Писах в блога си:
http://eltimir.blog.bg/ И в сайта: http://eltimir.ovo.bg/ Получих първо съвет да си пия хапчетата, а после директни заплахи с убийство. Изобщо пет пари не давам за еврейските копелета, които заплашват. Ние сме Българи и сме по-силни от тях! Ние ще победим! |
Йордан_13 |
Публикувано на: 19.3.2013, 14:26
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 526 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Братя, сутришното изтриване на няколко мнения срещу президентина Чехлю и коментари срещу действията на агента от ДС, патриарх Неофит от профили на наши сътрудници във Фейсбук, се оказа началото на правителствена кибер атака, продължила с бъгването на форума на сайта "Воини на Тангра" преди 2 часа. Явно е получена заповед от еврейските господари към техните хакерски шпиц команди, да се види откъде в интернет се "буни раята" и кои стоят зад това. Прави се опит нашия глас да бъде заглушен. Но дори и това да стане, знайте, на политическата система в България и остава кратък живот, а змията хапе най-лошо, когато мре. Неизбежно е. С республиката е свършено. Tя е незаконна и на всяко насилие от страна на незаконието трябва да получи брутален и мощен отговор. Ако Чехльо ви се усмихне любовно, вие му изкъртете зъбите с юмрук и го накарайте да заприлича на спаружена кисела краставица. Не се страхувайте, краят на политическата олигархия е близо. Става въпрос за месеци неин живот. Колко точно, не можем да кажем, но те не са много. През тези месеци, змията най-много ще апе, но важното е, ние да и съблечем кожата!
|
Елтимир |
Публикувано на: 20.3.2013, 10:26
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 4 721 Дата на регистрация: 16-July 12 |
Опитвам се да разбера откъде идва атаката. Засега едно е сигурно - тя бе еврейска работа. Но по-нататък...? Първо ще цитирам част от писмо до мен:
"Явно сайта е един от последните източници на достоверна информация и не искат хората да имат достъп до нея ...." Всякакви ми мисли ми минаха през главата. За групата ЛЕМС, за психотрониката, за укозлявците. Но ето какво получих като коментар в блога си, който не одобрих: " ти наред ли се бе? за къв Тангра го... от: orlinpetkov За постинг: Евреите съвсем озверяха ти наред ли се бе? за къв Тангра говориш, на него му е през оная работа еврей ли си и български мангал. та не знам защо тебе те вълнуват подобни неща осван ако не искаш да ги използваш за благовиден предлог за да тормозиш тоя и оня. ето примерно аз не си търся предлози за да смажа нечия мутра просто така. в лошо настроение ли съм ще те смачкам зъбите без да ти задавм въпроси само щото съм те видял. та така. ако си голям вярващ в Тангра спри с глупостите. ако ли не можеш да си пробваш късмета на някой ъгъл в циганската махала. аз ще дойда да викам за тебе хаххахаха" И още един такъв коментар: " 00:14 - Забравете турския Тангра- Българите са си имали свое име за него от: shtaparov За постинг: Евреите съвсем озверяха Не се притеснявай за Тангра- под това име той и без това не е бил важен за Българите. Важни богове за Българите са били Слънцето с неговете около 200 имена,Луната (Богинята-майка),Янкул (Юпитер),Венера,Дионис (Кубера,Сабазий), Хермес и пр." Не искам засега да тълкувам и да коментирам. Само малко информация за размисъл. Но едно мое скромно мнение. Явно Тенгриянството ужасно плаши някого. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 20.3.2013, 10:34
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 526 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Това са крокозъбилите, ранните ристиени на Пасковчето посяло своята отрова из интернет. Оня ден, му казах, да дойде, пак при мене, в Планината, за да си довърша работаса и да го пречукам и той се съгласи. Поне един враг на Българският Бог ще бъде изгорен и пепелта му пръсната, за да не се преражда никога повече в България.
|
Елтимир |
Публикувано на: 20.3.2013, 10:45
|
Турците не казват Тангра, а Танръ. Тюркските народи казват Тенгри. В Кавказ казват Тейри. В Тибет - Тингри. Явно Тенгрианството ужасно пречи на някого. И някой ужасно се страхува от нещо. Но нека вдигна летвата още малко.
Нещата са вече от Космически характер. За Марс вече се знае. Сега евреите споменават Янкул - Юпитер. Свещена планета за старите Българи. Но някой да се сеща за единствените на Земята изображения на Сатурн, с пръстена, изваяни векове, преди планетата изобщо да е била открита от астрономи? Ще потърся из архива си снимки. Имаше една такава от музея в Малко Търново. Поинтересувайте се за неговите спътници и може би ще разберете нещо. Защо са открити фигурки, датирани на 2 милиарда и 800 милиона години, изобразяващи Тритон, един от спътниците на Сатурн? В ЮАР. И защо атмосферата на Титан е по-плътна от земната? Предстоят неочаквани събития. |
Елтимир |
Публикувано на: 20.3.2013, 10:49
|
||
Ако тая гад Пламен Пасков се съгласи да дойде, викни ме да ти помагам. Не че имаш нужда от такава помощ, ама ще ми бъде приятно! Но той е само една дребна хлебарка, нищо повече. Трябва да стигнем до господарите му. И да ги унищожим. Ние можем! Само трябва да повярваме, че можем. |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 20.3.2013, 11:16
|
||
Ъ, Прасковчето вчера в прав текст каза, че тангароа, например, нямал нищо общо с Тангра. Ето бе понеделник в 18:51 · Редактирано · Харесвам · 1 Пламен Пасков: И какво означава това тангароа? Което въпреки всичко не е тангра, впрочем. Щото има Батак и в Индонезия, ама това не е нашият Батак. |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 20.3.2013, 11:19
|
А тука циркът е още по-голям
Мария Христова: Това са символи от универсалната писменост на Космоса сенс-ар.При българите са се появили когато са били водени в продължение на около 3500 години от Духовният учител Тангра. Не БОГ , а Духовен учител е Тангра. Сега Той отново води българин! |
Йордан_13 |
Публикувано на: 20.3.2013, 11:36
|
Впрочем, тие коментари са под ей тази сребърна монета с образа на Александър македонски с древнобългарски символи на нея - Орелът в дланта му и разновидността на знака IYI, под него, обрамчен с венец.
http://www.voininatangra.org/modules/xcgal..._Aleksandxr.jpg |
Елтимир |
Публикувано на: 20.3.2013, 11:48
|
А защо ли никой от тези "критици" на Тангра не казва и думичка срещу демона Йехова - Яхве - Саваот? Демона, който разруши своята планета, позната като Фаетон или Таемат, и която сега представлява астероиден пояс между Марс и Юпитер. Взривът причинил катастрофата на Марс и на Земята. Демон, който властваше над Земята хиляди години и причини неизброими страдания на Човешкия род. И за да няма недоразумения с християните. Христос нарича същия демон Князът на тоя свят, дявол и Сатана. Хайде, чакам някой да каже и дума срещу Йехова. Истинският извор на злините. Той, или по-скоро тя е вече мъртва, но нейните слуги са още тук. И ние сме длъжни да се изчистим от тях, ако искаме да заживеем като хора.
|
anti666 |
Публикувано на: 20.3.2013, 18:04
|
||
|
На всички е ясно, че републиката с цялата си материална мощ е банкрутирала. Не само във финансов, но най-вече в идеен и духовен смисъл. Към днешна дата Движението е единственото читаво място в политическото пространство на България. Може да звучи като самохвалство, все ми е едно. Докато те са силни материално, ние ги превъзхождаме с духовна и идейна мощ. Не само партиите, но и всичките там организации, ложи, НПО-та и сдружения. Оттам идва и цялата нечовешка бяс. В годината на диломъ в България сме свидетели на уникална ситуация. Мощта на модерните информационни медии, материалната сила на ТЕХНИТЕ служби, министерства и институции. Срещу една извечна, древна идея - държавата на Духа, Саракта. И едно Движение с неучастие в политически игри и нищожна материална сила, но с огромен духовен заряд. Груба материална сила срещу духовна мощ. Залогът е не само България. И е крайно време всички вие, които споделяте идеите и виждането на Движението да разберете, че времето е ваше. Не на политиците и бопаджиите. Те могат да ви сринат или убият материално, но духовно са едни нищожни червеи и го знаят много добре. Ние и които идват след нас ще си направят препаска от кожата на републиката. |
||
|
anti666 |
Публикувано на: 20.3.2013, 18:25
|
||
|
Тук трябва да кажа и за тия, които имат куража да си правят дъвка с древната Вяра. Не включвам органични портали, изпълняващи заповеди. Имам предвид такива, като Дориян Александров и други герои отпреди 4-5 години, които бяха решили, че тенгрианството ще ги изстреля като ракета-носител в политиката. Имам предвид и прелитащи перерудки, които от скука един ден са зен-будисти, утре - тенгриани, а другиден - дъновисти. Старата българска вяра не е религия, нито нюейдж течение или някакъв езически култ, както го изкарват. Това е мироглед, начин на живот и светоусещане. Отношение към природата, предците си, народа и държавата. Не говорим дори за гносис, висшата му част за управлението на държавата. Това или се приема със сърцето или разума директно го изхвърля. Ако го изхвърли - не си правете гаргара с него повече! Със сигурност в политиката така няма да влезете. Тези, които ще управляват няма да лапат облаги, а ще носят отговорност, и тя не е по силите на всеки. Точно като да си админ на тоя сайт. Но тръгнете ли против Небето със заблуда или незнание, не се сърдете после защо все нещо не се получава както искате. Невежеството не е оправдание, не и в този случай. Не и в крайните времена. |
||
|
Елтимир |
Публикувано на: 21.3.2013, 3:38
|
Да, Тенгрианството не е религия в класическия смисъл на думата. То е светоглед и начин на живот. Но Тенгрианството е и нещо много повече. То е найсъвършеният начин отделният човек да премине невредим през Огнения вихър, който предстои. Този Вихър ще порази не човешкия род като цяло, а само зловредните центрове, зловредните участъци в човека. У някои те са повече и няма да издържат, ще умрат. А Тенгрианството освен всичко друго, също е и Пречистване от Злото. С една дума, Тенгрианството е Спасение. Който го приме, приеме.
Сещам се обаче и за дуго. Някъде през 90-те със Зенд Бурджан решихме да направим опит да видим бъдещето по-ясно. Тогава все още имах сили да го правя. Той от София, а аз от Ботевград. После се оказа, че сме видели едно и също. Благоустроен, хармоничен, но рядконаселен свят от селски тип. Без мегаполиси и със значително по-малко техника. Хората обаче бяха щастливи в него. Кой както иска, така да го разбира. |
Елтимир |
Публикувано на: 22.3.2013, 9:43
|
Май пак има атака. Затова ще напиша нещо, което по принцип не биваше да го пиша. Вчера вкъщи идва висш служител на ДАНС. По повод на самозапалванията. И по повод на моята статия, в която описвам, че лично съм се познавал с единствените двама самозапалили се през последните 30 години. Човекът явно беше объркан. Идваше за съвет, представяте ли си! От ДАНС идват за съвет при Елтимир. Казах му доста факти и го посъветвах да арестуват Силвия Мирчева. Ама от дума на дума стана на върпрос и за унищожаването на моите сайтове. Той не ми каза каквото знае, естествено. Но на мен ми сана ясно, че вече не ДАНС, ГДБОП или каквато и да било наша службица се разпореждат у нас, а Мосад.
Дадох малка отправна точка, който има смелост, нека да подължи. |
Георги-НЗ |
Публикувано на: 22.3.2013, 11:38
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 658 Участник # 1 797 Дата на регистрация: 5-March 09 |
Аха - значи затова точно МОСАД са организирали разцепването на протестите в страната и тяхното "овладяване". Както и се вижда , че е успешно и хората спряха да протестират.
Тези изверги явно се имат за господарите на тази наша свещена земя!!! Смятам, че това им е последната грешка на чифуталята - онази дето ще прелее чашата и чифуталята ще станат излишни по цялата земя. Дори както съм ги съветвал неведнъж - да се преселят в Марианската падина за тяхно добро ,а сега и там няма да има място вече за тях. Безплатният ми съвет към тях е да вземат да се преселят в Ада - доброволно и от сега. Щото и без това зорноволно неизбежно ще свършат там. |
Страници: (2) [1] 2 |