www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Закрити сайтове

Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Закрити сайтове
Елтимир
Публикувано на: 29.9.2012, 20:57
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12

Първите два сайта на Елтимир са закрити. Поне засега това е информацията. Тоя път няма гаранция, че ще бъдат пуснати отново. Може би никой тук не се интересува, но за всеки случай реших да ви го съобщя. Който не вярва, да си провери сам:
http://eltimir.ucoz.ru/
http://erigkan.ucoz.ru/

--------------------
PM
Елтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

Не е ли повод за празнуване? Слагайте масите и сипвайте виното.

--------------------
PM
anti666
Публикувано на: 30.9.2012, 18:09
Quote Post

Няма смисъл да се заяждаш, никой не се радва че е сринат още един антисистемен сайт в България. Макар да не се знае още дали е за постоянно или верно правят някаква профилактика. Нещо си почнал да дразниш кремълските джуджета и Шаломович може да ти е дръпнал шалтера. Нали те бяха предупредили да не пишеш против тях. Но третия ти сайт работи, така че пускай засега материалите си в него;
http://vazrajdane.ucoz.ru/
anti666
Публикувано на: 30.9.2012, 18:14
Quote Post

User posted image
Руският премиер Владимир Путин (Шаломович) размаха пръст срещу всеки опит за създаване на етническо напрежение, като дори заяви, че е готов да забрани националистическите партии, предаде АФП.
“Дълбоко убеден съм, че опитите да се проповядват идеи за изграждането на руска национална, моноетническа държава противоречат на цялата ни хилядолетна история”, пише премиерът. “Ако едно общество бъде заразено с бактерията на национализма, то губи силата и стабилността си”, допълва Путин.
User posted image

Елтимир
Публикувано на: 30.9.2012, 18:27
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

Другарят Лилипутин не ме интересува. Пък и всяко зло за добро. Днес се заех да продължа сканирането на книжния си архив. Сам се учудвам колко неща съм забравил. И се колебая дали да не публикувам някои прелюбопитни материали. От преди 15, 20 и 30 години. Днес ги видях и ми проблясна защо някои субекти така стръвно се нахвърлят срещу мен. Сега проумях откъде идва неистовата им злоба. Пак повтарям - материали отпреди 15, 20 и даже 30 години. Тоест въпросните материали нямат абсолютно нищо общо с Движение "Воини на Тангра", нито пък с някои от участниците тук. Дори в редица случаи се отнася до покойници. Но пък тяхното публикуване би предизвикало истинска буря в някои среди.
Колкото до руския въпрос, аз искрено съжалявам, че ние нямаме поет и певец като Александър Харчиков. С много от неговите песни не съм съгласен. Със сталинизма му, с пристрастията му към СССР и т. н. Но за отношението му към евреите и към демокрацията шапка му свалям. А пък пред смелостта му се прекланям. Ще продължа да публикувам неговите стихове. А при първа възможност ще преведа някоя от тях и на български език.
Впрочем сайтовете ми поне засега не са сринати, а само спрени. Все си мисля, че ще тръгнат отново. Но цялата работа имаше и още една хубава страна. Видях кои и колко са ми приятелите. Благодаря и на четиримата, които ми писаха! На останалите - здраве да е.

--------------------
PM
Елтимир
Публикувано на: 30.9.2012, 18:37
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

Малък пример, за да не бъда разбран погрешно.
Има една много велика и много националистическа емигрантска организация. Та днес случайно мярнах в архива си изрезка от нейно списание. Там се възхваляваха атентатите на гара Буново и другите такива атентати, при които загинаха невинни българи. А иначе д-р Иван Дочев продължава да бъде велик български националист.
И още такива неща, стотици на брой. Мога да направя гаргата много, ама наистина много рошава. Като например напиша и дам доказателства как един друг такъв велик герой е съден за присвояване. Човекът работел като домакин и обичал да домъква в дома си това-онова. А иначе и той е велик герой.
Та щом срещу Елтимир се стоварват такива удари, защо и Елтимир да не раздаде някой и друг шамар?

--------------------
PM
anti666
Публикувано на: 30.9.2012, 18:39
Quote Post

Впрочем сайтовете ми поне засега не са сринати, а само спрени.

Така де, профилактирани са против бацила на национализма. Само че няма как да бъде спрян, защото той е в кръвта на българина по рождение, макар засега в латентно състояние. А всеки втори руснак е с български корен.

Твоята и нашата работа е да го активираме тоя bacilicus bulgaricus, затова ще ни профилактрат периодично, то се знае.
Елтимир
Публикувано на: 30.9.2012, 18:47
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

Лилипутите не са толкова опасни. Далеч по-опасни са онези, които знаят за компютрите несравнимо повече от всички хора взети заедно. Точно с тяхото любезно съдействие трябваше да изхвърля един, а после още един компютър в контейнера за смет. А после ми пускаха забавни радиопиеси пак на компютрите. Но и за тях си има средства. Засега поне те мируват, от което съм доволен.
С другото ще се справя. След като си реша битовите проблеми, защото и те ми създават главоболия. Но това последното си е моя лична работа, макар че именно то понякога ми пречи да си гледам истинската работа. Както и да е. Ще се оправя някак.
Исках да разбера какъв отзвук ще има новината тук. Разбрах. Благодаря.

--------------------
PM
Елтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

Ще кажа няколко думи, които със сигурност няма да ви харесат. И тъй като няма да ви харесат, ще бъда изгонен от сайта. Е, аз изобщо не държа да пиша в този сайт. Имах цел и тя е постигната. А моята цел беше да докажа на някои хора, че сътрудничеството с вас е невъзможно. Защото те вече доста пъти ме подканяха да пристъпим към такова сътрудничество. Спирането, надявам се временно на двата ми сайта беше чудесен повод да докажа правотата на моята теза. Но нека не се отвличаме.
Постоянно пишете за Саракта. Чудесно! Само че явно вие изобщо си нямате и сянка от понятие за същността на Саракта.
За разлика от комунизма, от демокрацията и подобните им проюдейски глупотевини, Българската Вяра, на която се основава Саракта не предвижда шепа богоизбрани и онеправдан плебс, лаос на старогръцки. В Саракта основна ценност е народът, Българският народ. Сарактът е само средство, целта, истинската цел е народът. И ако някой овластен, бил той прост багаин или пък велик боила почне да се въздига над своя народ и да го презира, значи му е време да се върне обратно при Ериг Кан, който го е пратил тук. Въздигналият се над българите българин вече не е българин и няма място сред българите. Не съм го измислил аз, само го припомням.
Тенгрианството не търпи възгордяването и надменността. Тенгрианинът знае, че и най-високопоставеният човек, и най-нищожната тревичка имат в очите на Тангра еднаква стойност. Отразено е и в Книгата на Завета, ама кой да чете:
„Тангра – това е Небето;
Тангра – това е Земята;
Тангра – това сме ти и аз!”
Не става дума за това, че когато сте имали проблеми, съм заставал на ваша страна. Правил съм го и пак ще го правя. Въпрос на убеждения и на Вяра. Личните пристрастия тук отстъпват. Но когато някой българин, още повече поне донякъде твой съидейник е в беда, а ти вириш нос в небесата, то ти какъв си?
Позволявам си да преразкажа нещо. Ще се опитам да го направя по-деликатно. Та някои вирят нос, въобразявайки си, че ще стигнат Слънцето. Но забравят – между Земята и Слънцето се намира Луната. А там, както е известно, се намира саркофагът на мадам Йехова. Та да не си заврат носа някъде другаде. За справка – пристрастията на една от приближените на мадам – демона Лилит.

--------------------
PM
anti666
Публикувано на: 1.10.2012, 11:40
Quote Post

Тенгрианството не търпи възгордяването и надменността. Тенгрианинът знае, че и най-високопоставеният човек, и най-нищожната тревичка имат в очите на Тангра еднаква стойност.
----------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------
Mъдри приказки си написал, но това се отнася най-вече за теб самия. Да не ти цитирам изявленията относно "аз съм велик, а вие сте едно нищо". Последното беше на лп, ако не се сещаш. Иначе познаваш повечето от нас, ако смяташ че сме надменни - твоя работа. Йордан не го знаеш, аз мога да ти кажа, че е последния човек, който ще се възгордее.
Главните решения в Саракта са се вземали и ще се вземат високо горе в планината, в близост до небесния Бог. Така който мами и се възгордява - Небето вижда!

Сега по темата. Виждам, че профилактиката е свършила и има съобщение "сайтът е временно преустановен". Ако това "временно" се проточи, ти остават още другите два сайта на ucoz.ru и един в blog.bg. Гаранции няма, че и там няма да те "профилактират". Ако искаш, тук ще ти отделим един личен раздел да копираш най-важните материали. Иначе друго нищо не се е променило. Решението принадлежи на админа и засега не виждам промяна.
Ако не искаш - твоя си работа. Което смятаме, че е в полза за нашата кауза и идеи - сами ще си ги качим тук (посочвайки автора:)
Елтимир
Публикувано на: 1.10.2012, 12:33
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

Благодаря за великодушното предложение. Но аз пуша, а при вас е вагон за непушачи. И попийвам понякога даже. Кога от мъка, кога от радост, а може да се случи и от сутринта. Грешник, откъдето и да ме погледнеш. Не ми е мястото сред вегетарианци и светци.
И все пак още веднъж благодаря. Впрочем сайтчетата ми вече са освободени от иудейски плен.
Е, днес съм решил да не пия. Днес съм решил само да ям. Едно чудо днес се случи. Значи може да се случи и второ чудо, и да намеря какво да ям. Ама и да не намеря, на колене няма да падна.

--------------------
PM
anti666
Публикувано на: 2.10.2012, 16:13
Quote Post

Виждаме, че темата се оказа буря в чаша вода и аз май съм единствения да ти се вържа, та да си направиш гаргара. Другият път като заревеш как не ти обръщали внимание, ще си припомним високомерния ти отказ.
А за цигарите, нашето знаме и правила са ясни и след време ще ги приложим и в Саракта, с което ще сложим край на лъжата и йезуитщината в държавата на Духа. Който не му харесва - прав му път.

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020