Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) 1 2 ( последно съобщение ) |
Колобърски Съвет, тема с продължение
Елтимиp |
Публикувано на: 9.5.2011, 13:21
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 491 Участник # 2 562 Дата на регистрация: 9-November 10 |
Извинявам се, само един линк. Мисля, че тук ситуацията е аналогична. И за да не се повтарям, предлагам ви да прочетете какво писах на едни други такива:
http://eltimir.blog.bg/politika/2011/04/14...ta-chast.728897 -------------------- |
anti666 |
Публикувано на: 10.5.2011, 14:56
|
||||
|
За тебе глупости, за мене вяра. Има и повече подробности за Предсказанието, но когато дойде времето, ще се сбъдне без много шум. Вярвам го от все сърце. Важното е правилният човек да бъде открит от нас преди онези да са я усетили. |
||||
|
stonetales |
Публикувано на: 13.8.2011, 15:20
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 149 Участник # 3 529 Дата на регистрация: 3-May 11 |
ИМАТЕ го, потвърждението! |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 2.12.2014, 20:14
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 494 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Хъхъхъ, Пламена Паскова, хъхъхъ, най-лошото е, че такива способности имат малцина в България, броят се на пръсти и са дълбоко скрити от Режима. Един ден ще дойде часът им. Те са истинските. Всичко друго е шарлатан гиби или са подвластни на спекулации от типа на Пламен Пасковите. Какво да добавим още към това? Ами периода на Константин Пети Копроним ( http://bg.wikipedia.org/…/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%81%D1%82%D0… ) , който организира 9 похода за пълно унищожение на Дунавска България. Трябва да разберете, че не е било никак лесно да се задържи възродената българска държава на Балканите и често военната сила не е могла да се противопостави успешно на армията на Източната Римска империя. Тогава в бойните действия влиза жреческият състав на колобрите, чиито способности са достатъчни да се унищожи цяла римска войска без оръжие. Този период е особено критичен за Българската държава, защото Константин Пети Копроним е изключително вещ военноначалник. Неговият дух и воля след това се възраждат в Йоан Цимисхи и Василий Българоубиец, които успяват, вследствие приемането на християнството и съсипването на тенгрианската устройство на държавата и войската. Оттам нататък с малки изключения все сме под робство - консумираме християнските ценности и съзнание. Тенгрианинът никога роб не бива, никога! И така, кога са тези намеси на Върховният Колобър и колобърският състав? При петият поход на Копроним през 765 г и следващият през 774 г., както и при смъртта на самият император. Това е върха на изявата на древнобългарското колобърство в защита на държавата. След това Източната римска империя с коварната си пресметливост и лукавство въвежда и в своята армия подобен военен жречески състав, с който се спасява на няколко пъти, убивайки българските канове и царе при подготовката за превземането на Константинопол. Първи такъв случай е този с Крум. Другото, което искам да кажа на ристиенските фундаментали, които обикновено пдо такива статии сипят лавина от присмех и критики. Г-да, начетени ристиени, с какво се различават способностите на българските колобри от тези на Мойсей при извеждането на евреите от Египет и след това на Христос?
http://bradva.bg/bg/article/article-11105#.VH3YrGdac02 |
Йордан_13 |
Публикувано на: 21.8.2016, 8:50
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 494 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
"А за това, което ти споделих(Орендата) исках да говоря с някой, но нямаше с кой.Пък и не знаех дали и при други хора, не се случва. Има неща, които преди или не са ми правили впечатление, или не съм имал готов отговор. Сега често ми се случва като наблюдавам даден човек, особено на ръководна длъжност и мога да кажа става или не става с всичките му кусури и добри страни. Или пък преди няколко дни като бяхме в планината над града ни, при вида и положението на хижите, веднага ми изникнаха някакви решения за развитие ако страната ни беше в български ръце. Или пък чувството за свобода, което те тормози отвътре. Нямам никакво желание от 1-2 години да работя за мижави пари, а желание да правя това, което на мен ми харесва. Това са само малки примери. Понякога се чувствам като, че не съм за средата, в която съм попаднал. "
======================================================== Това е чистото възприемане на Орендата, когато духовната сила на Тангра насочва мислите, а не ума, който храни егото. Човек не мисли как да издигне себе си и да обогати приятелските кръгове около него материално, да си повиши собственият стандарт на живот, а цялото му същество е отдадено на просперитета на Държавата и неговият народ. Той твори заради тях, не спекулира, заради себе си или собствената му политическа партия. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 28.8.2016, 8:34
|
" Здрасти,
Надявам се, че не ти отнемам от свободното време с моите си преживявания. Исках да споделя и нещо друго, явно пак свързано с Орендата. Надявам се да не греша. Сега съм в период на затишие откъм мисли за Саракта,но пък сякаш сега действа на друго ниво. Става въпрос за личния ми път. От известно време се опитвам да се насоча към дейност, която хем ще ми харесва, хем ще имам свободно време, хем няма да работя за друг. Сякаш искаш да се отскубнеш от нещо, което ти пречи да бъдеш свободен и живееш според твоите разбирания, а не да се съобразяваш с матрицата. Сега точно с това съм зает, по-цял ден и понякога по цяла нощ. Само в това са мислите ми. Постоянно мисля, постоянно търся, и постоянно ме кара тази сила да действам. Да не чакам, да не отлагам, сякаш няма време. И да ти кажа, надявам се да съм намерил правилния път, щото за сега лека по-лека нещата започват да се подреждат. Все още като, че всичко седи в хаоса, но виждам че парченце, по парченце започва да се реди пъзела. А това сякаш ми дава крила за полет...странно, плашещо и същевременно много хубаво и истинско. Другото, което исках да ти споделя е, че доста голяма част от хората много добре знаят за какво става на въпрос в държавата. Даже много от нещата, които ние ги знаем и ги казваме, го казват и те. От известно време си поставих за цел да разбера, какво знаят хората за сегашното ни положение, и защо не предприемат нищо. Не съм пристъпил още към това да ги попитам директно по време на разговор, но и това ще направя. Искам да намеря причината за отказ от действия в своя защита, при положение че си подложен на геноцид. Във фирмата в която работя от известно време, хората ги правят на маймуни. Има две началнички, които просто не знаят на кой свят са. Нито имат речниковия запас за тази позиция, нито имат елементарно отношение спрямо хората, нито имат управленски качества. Не уважават нито свободното време на хората. Не ги стимулират за работа, не създават спокойна атмосфера за работен процес. Хората мрънкат, псуват ги, недоволстват...и толкова. И като ги питах, защо търпят тези работи, те не знаят какво да ти кажат. Или пък ти кажат"Еми тука е така". Да те правят на глупак и маймуна, да те тормозят, да не зачитат свободното ти време и ти да търпиш. Странно поведение. Още не мога да намеря нишка, за която да се хвана. Християнството ли ни причини толкова много вреди с тяхното смирение и чакане Бога да ни помогне. Години под робство ли, оказват влияние, не знам. Знам само едно, че критичен брой от хора има, и то доста над критичния, но какво или кого чакат не знам. Това искам да разбера." =========================================================== С първата част на писмото си, сам си дал отговор на втората. Какво чакат? Не познават Орендата, нито нейните многолики прояви и действия. Ако я имаха, не биха чакали. Защото познанието на ситуацията е едно, но да имаш върешният духовен стабилитет да преодолееш Страха е нещо съвсем друго. Орендата не подлежи на научно изследване. БАН няма как да я изследва, защото тя работи във вътрешният храм на човека. Действа многоаспектарно, може да понижи своята активност в макросвета, но да го увеличи в микросвета. Тя никога не спира, защото е Вечният Динамизъм. Както е казал Тот навремето:”Всичко тече, всичко се променя”. Ако хората нямат Орендата, стават подвластни на обстоятелственият свят и неговите сили, стават подвластни и на най-незначителният авторитет, какъвто ти визираш с разказа си. Стават на маймуни. Но пък тогава незначителният авторитет става всевластник в битието. Така те го хранят и са му нужни. И се създава Новото Робство. Затова бяха и атаките към идеята за Орендата, тази пролет. Такова нещо нямало, било индианско понятие;))) Ами кво има? Обряди и възлияния към Великата Майка? Ние не обиждаме Майка Умай, защото тя създаде първата българска държава на планетата, сега гаврим съвремените й „поклонници”. Обаче, ако Володя Попов от БАН знаеше това за Майка Умай, щеше да разбере защо тя е изобразявана чрез глинени фигурки в края на неолита и особено в каменно-медната епоха, която дефинира като „чисто балканска”, за да е политкоректно, но иначе в подтекста му е рафинираният подсказ, че е чисто българска. Великата Умай, днешната Богородица създаде първата българска държава на планетата. Затова на планетата има само една Жена с главно Ж, всички останали са просто жени, чието самообладаване във власт чрез демокрацията е поругание на светостта на главното Ж. Тогава каква е ролята на носителя на Орендата в трудовият колектив? Раздай я на другите. Нека усетят Свободата, която тя носи и строшат веригите на страха. Тогава ще видиш какво представляват „двете началнички”, едни обикновени комплексирани пикли, овластени от страха на другите. Крилете на Орендата са за това, да се размахат! "Надявам се, че не ти отнемам от свободното време с моите си преживявания." Аз за това съм дошъл, да послужа за смъртта на Поробителя и си отивам. Майка Умай вече ми даде знак на Успение, че мога да се върна, когато поискам в Небесният Саракт, посочи ми и пътя. Останалото не ме интересува, какво ще е след това. |
anti666 |
Публикувано на: 28.8.2016, 19:48
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 346 Участник # 700 Дата на регистрация: 22-September 06 |
Гледайте филма ГОЛА СЪВЕСТ на великия български писател и националист Николай Хайтов
Това във връзка с атаките срещу администратора на Движение "Воини на Тангра" от страна на машите на ГЕРБ - кметският наместник на Ситово Димитър Рангелов Насков и полицаи от 1-во РПУ Пловдив, членове на ловната дружинка, понеже Йордан им пречи да се занимават с иманярство и бракониерство. Това само за сведение на Вътрешна сигурност към МВР. Както и за бъдещото управление на България, след като ГРОБ катастрофира. Защото някои неща няма да бъдат забравени... Повече тук; http://www.voininatangra.org/modules/news/...php?storyid=669 село Ситово, община Родопи, област Пловдив |
18j |
Публикувано на: 31.8.2016, 6:43
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 151 Участник # 3 534 Дата на регистрация: 3-May 11 |
...филма е много хубав - много аналогии може да се направят между сегашния режим и времената преди '44. Филма Гола Съвест разказва събитията през '32-ра, а само 10 години по-късно дойдоха комунистите и отпраха трътката на тия мижитури. Сега има вероятност некои събития да се повторят. Саможертвата на такива българи като главния герой от филма довежда историческия прелом, който настъпва след '44-та. |
||
anti666 |
Публикувано на: 11.9.2016, 2:11
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 346 Участник # 700 Дата на регистрация: 22-September 06 |
В Джагфар Тарихи, 3-и том има много подробности за разликата между обикновен шаман - бюрган или шам боян (оттам думата "бая") със келбир - колобър както го наричаме в Дунавска България.
Едните общуват със света на мъртвите, както и с природните духове на средния свят. По вертикалата на Бай терек те могат да пътуват само до Долния свят. Мога да лекуват и баят. На големите моления "Мен тейре", разбирай - Коледа (Нардуган), Великден, Еньовден не са били допускани, тъй като са празници, свързани с Отключеното Небе и Горния свят. Те са се различавали и по дрехите са се различавали. Не са имали правото да се обличат в бяло. Шамани или шам бояни са могли да бъдат и жени. Келбирите, това е аналога във Волжка България (Ак-Булгар) на колобърите.Само те са могли да се обличат в бяло и те са хората, които са могли да пътуват по вертикалата към Горния свят. Защото Улген кан и Великата богиня-майка Умай са тези, които го управляват. Келбирите са тези, които работят за интереса на Саракта. Проклятието, произнесено през съдбовните дни на 865г, е направено от колобър. Дори не от ан-колобъра, който вече е бил убит през масовата сеч на елита ни от ромейските войски и християнизираните славяни по разпореждане на Борис Българоубиец. Това Проклятие, макар и в края си, е още в сила и точно годините оттогава ги наричаме Забранени години. Забранени, защото има забрана Колобърския съвет да се намесва и променя събитията. Не че не е правено в критични моменти, но като цяло Забраната се спазва. Точно заради тия Забранени времена сега българите нямаме отново държава, както е било в повечето време от клането през 865г. http://www.voininatangra.org/modules/xfsec...=1&articleid=18 Преди време, приживе Елтимир ми каза, че от Съвета са го заплашвали, че ще му отрежат езика. Оказва се, че дори това е древнобългарско наказание спрямо тия, които издават важни тайни. Фактът, че не са го направили означава само, че са променили решението. Това е било във връзка с издаването на конкретика относно някогашното местоположение на Книгата на Завета - Гложенския манастир, който впоследствие беше подпален от враговете ни, неистово търсещи ГИ. Самият Георги Глог, който идва от Киев (Саклан Булгар) по времето на Асеневци, когато за кратко време е реабилитирана старата Вяра и основава манастира. Тоест артефактите са се съхранявали от 13 век чак до края на 20-и век, когато Елтимир е бил там послушник. |
Страници: (2) 1 2 |