Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (3) 1 [2] 3 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

stonetales |
Публикувано на: 1.6.2011, 15:10
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 149 Участник # 3 529 Дата на регистрация: 3-May 11 ![]() |
Това с Горският дух ми хареса:)
На времето от морените на Витоша излизаха едни такива особенни неща.......... Сигурно и сега излизат, ала аз не съм ходил отдавна там. Еххх, тази Исссс - толкова менторски звучи, че ме кефи. Лъха на чувство за собствена значимост от километри:) Лично за себе си предприех таквоз едно нящу - насочвам се към течни храни, съвсем естественно задържайки все повече време от деня на кафета, бири и сокове. И чаак привечер нещо смотвам, твърдо. Е, няма такава лекота, казвам ви. А Маслов във "Откровенията към хората" го е зачекнал от всички страни прехода. Няма косъмче, необяснено. Все пак, името Йер Су ми харесва повече, не знам наистина защо:) |
18j |
Публикувано на: 1.6.2011, 15:45
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 151 Участник # 3 534 Дата на регистрация: 3-May 11 ![]() |
По принцип междуклетъчните течности трябва да се намалят до максимум, намаляването им обаче е свързано със спад на физическата енергия (понеже това са обикновено мазнини). Тоест трябва много да се внимава за баланса колко енергия е нужна на тялото за да извършва всички дейности за деня, седмицата, месеца. И така да се балансира храната... Течностите са ключови при всички условия.
Много скоро след 2012 се предполага че вече ще имаме наличен потенциал да трансформираме прана във физическа енергия. По време на лемурийската епоха хората са се хранели с един плод на седмица - храна за тялото. Но са били постоянно включени във праничната верига. Енергийните им тела са били много по-мощни. И друго нещо да споделя, което ми попадна неотдавна: Хората трябва да се върнат към хранителните си навици от предишни епохи. Единствената храна предвидена за животните на Земята са плодовете на земята - плодовете и то не грудките а онези които растат над земята - под лъчите на слънцето. Яденето на месо е противопоказно за организма - това е да се храниш със смърт. Нали една от Десетте е "не убивай". Жалко но дори и в магазина ставаме съучастници на убийство - убиваме. Но това е повърхностно и оспоримо... Хищници сме били по природа... Еми добре брато, ама аз ше ти кажа че месо+алкохол+стрес/страх = рак! Радваш ли се?! Наял си се с месо - пийнал си няколко чашки - честито - пълен си с метастази, които чакат да се отключат при първа възможност - само да се стреснеш нещо! Това е от езотериката и няма да го развивам защо и как - кои вещества с кои влизат в съединение и как те изпържват... Но ще публикувам това - понеже вярваш само на учени с титли ако може от хАмерика: http://www.segabg.com/online/article.asp?i...id=4&id=0000802 Да знаете - душевната чистота вече е тясно свързана с телесната. И двете са задължителни за да се "премине през ситото". |
18j |
Публикувано на: 1.6.2011, 16:04
|
||
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 151 Участник # 3 534 Дата на регистрация: 3-May 11 ![]() |
Само мога да гадая и да разчитам на Откровения: Йер-Су е наречен могъщия дух на Земята, който управлява земните пластове и водата. Той е в хармония директно с Вселенските вибрации. Горските Духове са могъщи духове от типа "вечно гладни/търсещи". Не са непременно добри нито зли - всеки си е индивидуалност. Другия вариант е да са полубогове, но едва ли един полубог би се ограничил да се свре в пещера за да си отглежда екзотично дръвче пред входа. В крайна сметка вибрациите на Йер-Су влияят на целия живот на Земята, но Горските духове са много тясно свързани с тази вибрация - когато честотата й нараства и тяхната мощ нараства, както междувпрочем и нашата, на хората - повече дори - стига да повярваме. Важно е да се изясняват тия неща. По принцип се смята че когато някой познае кой точно демон го е обсебил е много по лесно да се пребори с него - да го прати от където е дошъл. В материята си казваме - "да познаеш врага за да го победиш"... Същото е и с другите енергии - на Светлината - ако ги разберем имаме шанса да сме в хармония с тях (евентуално да ги провеждаме). |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 1.6.2011, 20:10
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 695 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
http://www.thrillldrillls.com/chervenoto-m...a-rak-1166.html
Не отваряйте този линк, страницата там съдържа батален вирус! |
stonetales |
Публикувано на: 1.6.2011, 22:19
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 149 Участник # 3 529 Дата на регистрация: 3-May 11 ![]() |
Като сме тръгнали да се "братосваме".
Нито те знам, нито те познавам. Нито си ми сядал на масата, нито съм ти виждал очите. Брато - вярвам само на себе си. Допускам, че го правя по-дълго, отколкото смяташ. Недей и ти първосигнално да ме ядеш, наистина няма за какво:) А за фанатизъма и равновесието има един лаф: "Прекаленият светец и Богу не е драг" |
antijew |
Публикувано на: 2.6.2011, 8:08
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 197 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 ![]() |
Йордан, изтрий ги направо двата, и най-вече този в мнението на 18j, че докато прочета предупреждението ти се накачулих и аз! ![]() |
||
18j |
Публикувано на: 2.6.2011, 10:58
|
||
Вчера като го поствах - беше наред! Смених линка - надявам се всичко да е окей. |
||
18j |
Публикувано на: 2.6.2011, 11:07
|
||
:) Аз не пиша специално за теб stonetales - а за всички, които го четат - братя и сестри Българи. Ако се обърна лично към теб не бих те нарекъл "брато", защото не се познаваме и не сме си сипвали от една каничка. ;) А по принцип за себе си мога да кажа: "По лесно е човек да се бори за принципите си отколкото да живее според тях", но с това за светеца не съм съгласен. Разбира се че всеки живее според личните си принципи и идеи - мога само да ви предложа информация, която ми е попаднала, а понеже много пъти съм дискутирал с хора по тия въпроси и знам горе долу как се реагира. Само съм го изказал по-агресивно барем някой се открие в думите ми. Е това е. |
||
iss |
Публикувано на: 2.6.2011, 12:22
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 ![]() |
Можеш ли да подкрепиш с цитати и източници препоръката на ТОТ "да не се отправя взор към мрака"? |
||
iss |
Публикувано на: 2.6.2011, 12:29
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 ![]() |
Всички сме песъчинки от пясъка със собствена значимост и бих искала да превърна това чуство в заразен вирус,който да залее света ![]() |
||
18j |
Публикувано на: 2.6.2011, 13:32
|
||||
Защо Исс - искаш да отправяш взор към мрака без да си достигнала висоти ли? Или ти се струва, че говоря наизуст?! Ето ги цитатите - от Изумрудените Скрижали на Тот Атланта естествено: > Пети скрижал: Обитателят на Унал В древна Атлантида имаше светлина. Да, мрак също, скрит бе той във всичко. Паднаха от светлината в мрака някои от онези, които се бяха издигнали на висоти сред човеците. Възгордяваха се поради своите познания, гордееха се със своето място сред хората. Дълбоко се ровеха в забраненото, отвориха вратата, която водеше надолу. Искаха да добият още познания, но искаха да ги донесат горе отдолу. Онзи, който се спуска надолу, трябва да има равновесие, иначе е ограничен от липсата на нашата Светлина. Онези отвориха чрез познанията си забранени за хората пътища." > Шести скрижал "Слушай, човеко, и чуй предупреждението мое: Свободен бъди от оковите на нощта. Не предавай душата си на Братята на мрака. Дръж лицето си винаги към Светлината. Не знаеш ли, човеко, че твоята скръб идва само от Булото на нощта? Да, човеко, вземи под внимание предупреждението ми: винаги се стреми нагоре, обърни душата си към Светлината. Защото те знаят много добре, че онези, които са стигнали близо до Слънцето по своята пътека към Светлината, имат голяма и още по-голяма сила да връзват с тъмнина децата на Светлината." "...Въпреки това, знай, о, човеко, за онези, които ги преодолеят, свободен ще бъде пътят на Светлината. Но никога не следвай Черните братя. Винаги бъди на Светлината дете. Защото знаеш ли какво, о, човеко, накрая Светлината трябва да победи мрака и нощта да бъде прогонена от Светлината. Чуй, човеко, и запомни моята мъдрост: равна на Мрака е Светлината. И за финал ще постна един цитат, който подхожда: "Слушай, о, човеко, онзи, който идва при теб. Но премери словата му - дали са от Светлина. Защото има мнозина, които крачат в черен блясък и още не са на Светлината деца. Лесно е да вървиш по техния път, лесно е да следваш пътя, по който водят. Но, о, човеко, вслушай се в моето предупреждение: Светлината идва само при онзи, който полага усилия." ![]() |
||||
18j |
Публикувано на: 2.6.2011, 13:38
|
||||
...сещам се за Рудолф Щайнер, който анализира Сатанинските сили като две същности - Луцифер и Ариман - всяка от тях има своите особености, но и двете се проявяват като силен егоизъм, усещане за собствена значимост... От там са започнали и Нерон и Цезар и Хитлер... |
||||
iss |
Публикувано на: 3.6.2011, 10:49
|
||
Благодаря за цитатите и си спести предположенията,защото отровата която исъскваш трови само теб ![]() ЗИН УРУ |
||
18j |
Публикувано на: 3.6.2011, 12:49
|
||||
![]() Това беше най-неадекватния отговор който можеше да се даде! Не можеш да си представиш до каква степен това което наричаш "предположения" не е плод на лични съждения или догадки... Тежко му на онзи който открива "отрова" зад всеки логичен въпрос или реплика. Това само разкрива неговия личен мироглед и състояние на съзнанието! Намесата ти по повод моите постове тук не е единственото място в този форум където си се представила недостойно, Исс..., но за мен това няма значение нали сме съмишленици. Всъщност въпросите ми изникнаха поради факта че е нелогично някой едновременно да е чел Изумрудените Скрижали и едновременно да е стигнал до по-различно заключение от това което изтъквах. ТОЙ говори за Светлината и Мрака пределно ясно, еднозначно и на безброй места в текста. Това специално не подлежи на интерпретация, според мен. Предположих че си запозната с текста и тогава излиза че подпитването ти идва като провокация. Е и аз неволно те провокирах с въпрос - та излязоха наяве някои неща от твоя т.нар. "стей оф майнд". Също така излезе, че не си запозната с текста самата ти, което не е укорително, но откъде знаеш тогава, че "интерпретациите" на текста го изкривяват? И това ти подхвърляне се явява като провокация..., но този път няма да ти отвърна, защото те разбрах. Изумрудените Скрижали съм ги чел три пъти досега и сигурно не минава ден да не ми изникват пасажи от тях по повод различни житейски ситуации. Препрочитам ги всеки път когато достигна следващо ниво на познание и Откровение, защото мисля, че в тях се съдържат всички ключове към материалното Битие и Освобождение за нашия цивилизационен стадий. Така го чувствам - защото още първия път докато ги четях усетих контакта с Висшите нива, а тогава не бях като сега... Само мога да съжалявам, че нямам достъп до оригиналния текст на оригинален език, но съм сигурен, че кой за каквото е готов - това му се дава от Горе. ![]() Всеки случай аз сега разбирам защо темата беше заключена. Дали не е било заради нечия подривна дейност? |
||||
iss |
Публикувано на: 3.6.2011, 19:01
|
||||
Така и предполагах и се радвам ,че сам го казваш...Всъщност знаеш ли,че не си първия,който пише тук под чужда диктовка ...
Не е намеса ,а изказване на мнение...а недостойните представления са запазена марка за този,който те подтиква къде какво да напишеш...не сме и съмишленици... ЗИН УРУ ![]() |
||||
![]() |
![]() ![]() ![]() |