Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) [1] 2 3 ( последно съобщение ) |
Променените вибрации на ЙерСу, Как влияят на хората?
anti666 |
Публикувано на: 12.3.2011, 18:11
|
|
След най-мощната демонстрация на ЙерСу в най-организираната държава в света, няма съмнение вече и за върлите скептици, че нещо се случва. Някои го свързват с глобалното затопляне, ХААРП или гравитачното поле на Луната. Фактът си остава, че в последните години, точно както е описано поне в няколко пророчества, Земята се променя пред очите ни и се готви за нещо много различно. Някои го наричат "квантов скок", макар квантите да са самите слънчеви воини и като така е добър термин. Съвпаденията са прекалено много, за да ги подминем с лека ръка.
Знаем, че всяко същество или астрална същност, всяко растение, камък, ако щеш вода има своята вибрация. При някои тя е почти незабележима и може да се открие с радиестезия. При разни бактерии може да се изпържи с насочени честоти, на който принцип работи запера на Райф. Вибрациите на човека (носещата му честота), както на енергийните прилепчивости или природните духове са много по-сложни и могат да бъдат усетени предимно от хора с шамански способности. Дори едно платоново тяло има своята вибрационна честота. Земята, която предците ни винаги са почитали като живо същество и сме взаимосвързани в жизнения коловрат, също притежава такава честота. Учените я наричат шуманова честота. Подробности всеки може да научи из нета и не е целта на темата. По-характерното е, че всички ние, хората на средния свят, починалите ни близки от долния свят, чакащи прераждане, както и енергийните същности на средния свят (от земен произход) сме в резонанс с вибрациите на ЙерСу - Земя-Вода. Нейната вибрация обаче в последните години започна да се повишава, което е една от причините за глобалните промени в климата. Засега повишението е неуловимо от повечето хора, но то си има своите последствия върху нас - като аура и начин на поведение. Как реагираме на променените вибрации - това е въпроса, който ме вълнува и бих се радвал на други мнения. Нямам претенции за компетентност, по-скоро е свързано с лични наблюдения как се променят хората около нас. |
|
anti666 |
Публикувано на: 12.3.2011, 18:26
|
||
|
След очакваните Събития, когато Слънчевият Бог ще поизпържи малко разни същности от извънземен характер, а срива на магнитния щит, позволяващ му да си свърши работата ще доведе и до геофизични промени на Земята, повече от ясно е, че вибрациите (шумановата честота) ще бъде драстично променена. До степен, в която вече ще е в дисонанс с вибрациите на поне 90% от оцелелите живи същества и същности от земен произход. В Старите книги това мисля че го наричаха Страшния съд. Когато и живи и мъртви ще възкръснат и ще получат според заслуженото. Възкръсването дори и там го наричат "пробив", "разкритие", а ние си го знаем като Отключено Небе. Когато ще паднат границите между трите свята (измерения). Небето така или иначе се отключва периодично (като пример - поганните дни след Еднажден), но тогава е частично, в определено време и място и за определени хора. При Събитията отклюването (разкритието) ще е масово и повсевместно. Какво ще би се случило след това, в периода на Безвремието. Нямам предвид за чисто геофизичните изменения, а за вибрационните промени на Йерсу. Йордан е позагатнал някои работи в постинга относно феодалните имоти на Бошков-черепа;
Ванга също беще подсказала нещичко, че много народи няма да оцелеят в странната променена атмосфера. Точният пасаж го има някъде из нета. |
||
|
anti666 |
Публикувано на: 12.3.2011, 18:44
|
||
|
Какво би се случило с неземни паразити и разни демони от извънземен характер, с които напоследък се ощъкало тук и заради тях е променено божественото равновесие на Земята? Особено с един демон, който честичко се мести насам от леговището си на Тъмната страна на Луната, като го напече много слънцето през някои от магнитните тунели на щита ни. Обикновено това става на всеки 14 дни в лунарния месец. Нали се сещате, че много лунни религии съгласуват празниците си точно по фазите на Луната. Опитите на подопечните и ОП-ове тук да докопат Вратата по българските ни земи нямат успех. Дори и да вземат пълен контрол над земята ни, тази Врата (което си е вид Изход за нея от затвора и) си има своите защити. В Изумрудените скрижали е позагатнато какво се е случило последния път при опит на североатлантиците да контролират земите ни.
Сега следват неистови опити технологично да направят нещичко под Швейцария, като с ускорителя очакват да отворят изкуствен тунел баш към края на следващата година (каква случайност!). Желаем им успех, макар да се съмнявам, че Слънчевият Бог ще остави някакъв демон да пакости по други светове. Единственият начин е да влезе в некой от Дановото коляно и да пробва да настрои човешката вибрация към земната. Както и да е, това са си проблеми на подопечния им "елит", а не наш. Нашата работа е да се държим настрана от всичко, свързано с тия. Как обаче хората се чувстват в Крайните времена при променената вибрация на майката Земя? |
||
|
anti666 |
Публикувано на: 12.3.2011, 19:02
|
|
Ако се огледате наоколо, ще забележите много странна промяна на хората. Някои го свързват с облъчването от медиите, с психотроника, скрити кадри, ударите срещу българската Духовност, но не само там е причината, а е и в глобален мащаб. Хора, нормални до един момент се превръщат в изроди. Започват да вършат гадости и се променят да неузнаваемост. Особено в България този процес е много явен. Някой сполучливо нарече бившата ни държава; "страната на огледалната реалност". Пак повтарям покойната Ванга, но още по времето, когато книгата и се разпространяваше на циклостил, бе споменала, че хората страшно ще се променят, ще станат много зли и как брат брата си ще убива и въобще как Злото ще тържествува по земята ни. Тогава това изглеждаше невероятно, а сега вече е ежедневие в умиращата република.
С две думи, на болшинството хора цялата тази чернилка избива като мръсна пяна на повърхността. Допускам, че си има причина, за да бъде изгребана по-лесно по време на Събитията. При други например, в това число и аз, промяната кара хората да се отчуждават и всичко наоколо да им изглежда някак си дребнаво. Кара ги да възприемат света много по ясно, като без упойка. Точно както махмурлия след запой. Да виждат само по лицата на хората злобата, алчността, цялата тази мътилка. Накратко - да използвам обичайното клише, да се "маргинализират". Един от ефекта е да търсят някъде место сред ПриРодата и да се махат от тълпата. Това е феномен не само който е при мен, но и с доста участници тук, с които сме споделяли. Може и да не съм прав, но така ги виждам нещата... Беше ми подсказан и този материал, написан доста по-професионално; Шареният мост |
|
Necromant1 |
Публикувано на: 12.3.2011, 22:45
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 55 Участник # 2 584 Дата на регистрация: 28-November 10 |
Псоред мен хората не се чувстват много по-различно. Че света се променя това е видимо, дори и за тези, които слушат с тапи в ушите и гледат със затворени очи. Не очаквам много от бъдещето общо взето. Ще има някаква чистка на пошли душици някакви, но като цяло няма да е толкова видимо. Според мен хората ще продължат да бъдат все същите задници. Земетресенията, вулканите, природните катаклизми няма да спрат, защото аз вярвам, че човек си ги прави сам. Очаквам отново да има победители и победени, доминиращи и подтиснати или поне за един доста дълъг период от време в близкото бъдеще. Земята по всяка вероятност ще продължи да се разширява, а времето да се увеличава за единица време. Не изключвам и вероятността за някой гаф, след който да ни заринат с метеорити (метеоритен дъжд) падащи по земята и подлагащи всичко на унищожение. Аз лично се надявам света лека-полека да започне да върви в правилната посока, така че един ден като се събудя да не намеря пред дома си земна пукнатина, от която да изтича лава (подобно на наскоро изригналата половин километрова ивица на един хавайски остров). А иначе хората няма да се променят с промяната на някакви магнитни вълни или лъчения. Хората могат само сами да се променят и е трудно да бъдат убедени в нещо друго. Пошлостта и мерзостта винаги са съществували сред човешкия род и това, което виждаме около нас не е нещо ново или необичайно. Такива, каквито са били устоите на народа (или народите) в миналото такива са и днес и не се различават особенно много. Ако се замислите някога тук е било Византийската империя и мисля, че качествата, които имат хората и до днес напълно съвпадат с тези, които са имали някога византийците. Всеки, който дойде по тези земи става такъв. Такъв е манталитета на земята наречена Балкански п-ов (това си е лично мое мнение естествено и не ангажирам никого с него). Според мен на определено парче земя доминират определени наравствени модели, които са характерни за него и за населенито, което живее там (или поне така би трябвало да бъде ) . И един съвет - гледайте си ушите докато е време, защото след това ще пропищите за половинките си. -------------------- ?????????? ????? ?? ????? ? ??????? ????? ??????, ?????? ??? ??????????. ????? ????????? ?????? ?? ???????????? ?? ????... :/
|
||
Елтимиp |
Публикувано на: 13.3.2011, 3:28
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 491 Участник # 2 562 Дата на регистрация: 9-November 10 |
Усеща се, при това осезаемо. Всеки човек чувства все по-силно преобладаващата в него Същност и как тази същност все по-силно го притегля към себе си. Затова едни стават все по-зли, а други все по-добри, условно казано. Описано е и това, но вече не помня къде беше. Огледейте се и ще видите сами. Не е нужна кой знае каква проницателност. Вече всичко се вижда и с просто око.
-------------------- |
meander |
Публикувано на: 13.3.2011, 18:31
|
Участник Група: Участници Съобщения: 53 Участник # 2 124 Дата на регистрация: 22-January 10 |
Здравейте.
Появява се така наречения ефект на скоростната камера.Т.е. когато ни се повишат вибрациите от вътре, то отвън скороста(кадъра) се забавя.И нещо което е предвидено да се взриви само се явява като огън. А промяната на вибрациите на земята променя и отношенията между енергиите в аурата и. Живи и здрави. |
iss |
Публикувано на: 14.3.2011, 11:18
|
||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
Много си прав и материала ,както си го поднесъл е много по- стойностен от "професиално"написания от Елтимир.Защо мисля така ли? Замисли се и ми отговори чистосърдечно.Всички материали които цитирания автор пише са ПРОФЕСИОНАЛНО ИЗВАЯНИ(разсъждавай над този израз),те са силни и завладяващи и пораждат уважение и доверие към автора...но....има едно НО,което е много важно и е във връзка с тази тема.Материалите на Елтимир като цяло са хронологични и деградивни,защото проследяват пътя на деградацията ...при по-отворено съзнание се получава ефекта на мотивацията и картината приключва с фразата ЧОВЕКО СТАНИ...Аз няма да правя подробен анализ на това което казвам,защото ще се получи доста дълъг пост в стил Дан Браун ...само ще допълня ,че от всички ПРОФЕСИОНАЛНО подадени ТАЙНИ и КОНСПИРАТИВНИ истини лъха твърде много подсъзнателно вменяване за СТРАХ,ОТЧАЯНИЕ и БЕЗНЗДЕЖНОСТ!И за да не изглежда клеветническо това което пиша,ще спомена и оправдателната теза на моите размишления-мисията на Елтимир, вероятно е хроникиор на тъмнината...(и това се е доказвало много пъти и в този сайт) ...той стига до ПРАГА,но не може да го премине-не навлиза в СВЕТЛИНАТА...или простичко казано,четейки трудовете му,човек може да запали в себе си искра,но ако иска да я разгори трябва да върви напред...остане ли в материята на Е.се обрича на ТЪМНИНА! -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||||
Йордан_13 |
Публикувано на: 14.3.2011, 12:00
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 494 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
ЧОВЕКО СТАНИ
=================== Така е. Ставането не е достатъчно, защото можеш да рухнеш отново. Трябва динамика, т.е. тръгването. Но за да кажеш: Човеко, тръгни!, трябва да му посочиш Пътя, който трябва да извърви. При тръгването Пътя е най-важния. Тръгването понякога е самия Път, защото течението на реката само отваря Пътя, не чака някой друг да му го посочи. Затова човек трябва сам да потърси за себе си - дали ще бъде река или просто излята от буркан течност. Изправилия се, трябва да тръгне, тръгналия трябва да литне, полетелия да се върне в Бащината къща. |
iss |
Публикувано на: 14.3.2011, 15:37
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
Времената са трудни и ще стават весе по-трудни!Енергиите са силни и ще стават все по-силни!Променя се физиката,химията и психиката и на хора,и на животни,и на растения...променя се МАЙЧИЦАТА ЗЕМЯ и всичко родено на нея...и това са естественни процеси,които никой не може да спре...единственното,което може е да се синхронизираме с тях,да разтворим цялата си душа и сърце и да приемем с разбиране и любов тези глобални промени...за да се получи разбиране ,трябва да се образоваме(да се информираме),а що се отнася до любовта-нима не е за предпочитане пред страха и вайкането?За мен приемането на всичко "ставащо" с любов е осъзнаването,че раждането ми на земята в тези времена е въпрос на чест и отговорност...даден ми е шанс да намеря пътя-щом ми е даден този шанс,значи в мен има нужния потенциал,значи аз съм силен човек ...ако удържам в трудните времена,то със сигурност ще държа и други с мен и ето тук е отговорноста,че трябва да се издържа,да се намери пътя/начина да се преминава през стихиите ...тук идва и оная сила породена от любовта към близко на сърцетото ти същество за което си готов да дадеш всяка чстичка от себе си...и т.н.
Този брутален и свръхматериален свят,в крайна сметка- всичко свежда до ТОАЛЕТНАТА ХАРТИЯ...Това е метафора,която няма да осветлявам ,защото ще се получи дълъг,но печален анекдот с много герои Използвайки тази метафора(който разбрал-разбрал ),аз категорично отказвам смисъла на моя живот да бъде тоалетната хартия (ЕМЕКА-колкото и да е мека си остава ЕМЕКА)... Темата е много важна,много обширна и много интересна...толкова много аспекти могат да се коментират в нея...Път има и той е идивидуален за всеки...може да се споделя наученото,опита,практиката....защото древните са ни завещали много от познанията си за трудните времена,за крайните времена...завещали са ни познания и практики,които могат да ни преведат...има безпристрастни светлоносци и в наши дни,които пренасят древните предания и познания в по съвременен вариант,като го свързват с науката и т.н. -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
Елтимиp |
Публикувано на: 14.3.2011, 21:05
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 491 Участник # 2 562 Дата на регистрация: 9-November 10 |
Попитали едного философа защо е изпотен. "Препирах се с простаци" - отвърнал той.
Цитат от една книга. Нищо повече. "Виктор" не се оказа прав. Съжалявам,Викторе. -------------------- |
iss |
Публикувано на: 15.3.2011, 12:10
|
||||
Цитат от една книга.Нищо повече. -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||||
Елтимиp |
Публикувано на: 15.3.2011, 18:52
|
iss, думите ми бяха отправени към един мой приятел. Ти не си ми приятел, теб не те познавам, какво искаш от мен? Но каквото и да искаш, мое ще бъде решението дали да ти го дам. Не се поставяй в позата на булонка, захапала кокалче от тиранозавър, iss. Тиранозавърът може и да се събуди. Не се знае знае ли се.
Имаше един Митко, голяма работа. Любовник на Дарина Павлова и личен приятел на Георги Седефчов. Та Митето се опита да захапе кокал, който не бе според неговите устенца. Не бъди като него, iss. -------------------- |
18j |
Публикувано на: 1.6.2011, 11:25
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 151 Участник # 3 534 Дата на регистрация: 3-May 11 |
Положението е много сериозно. Дискомфорт по целия гръбначен стълб, блокажи и болки между плешките и по врата, напрежение в междуочието, остри мигрени в теменната област от двете страни...
Иначе промяната в настроенията и поляризацията на емоциите датира отдавна. Май започна 2004, но 2005-2006 настъпи сериозен разрив между двата полюса още тогава всеки се насочи натам от където е. А нали Тот каза че за да се ровиш из Дълбините трябва да си достигнал също такива Висини, за да държиш Баланса; колкото надълбоко навлизаш в Мрака толкова силна трябва да е Светлината, която осветява пътя ти. Разбрахте ли сатанистчета. Затова сте изгубени. Не една и две души са отишли в казана докато задълбават в черното изкуство без да издигат духа си Нагоре. А Тот препоръчва изобщо да не се отправя взор към мрака. Човека е Светлина и натам му е Пътя! Цели цивилизации са заминали заради афинитета си към забранените изкуства... От безразборния секс, през генното инженерство до употребата на алкохол и наркотици, измами, лъжи, кражби – всичко е сатанизъм и това е още по-осезаемо днес. Поведението ви храни демоните които ви разяждат и душите ви слизат все по-надолу надолу. Но понеже демоните пищят от страх и се крият от Светлината която напира – те вече не могат да ви осигурят комфорт в земния живот. Вие искате да си продадете душата, за да имате пари-коли-жени, но няма кой да ви я купи! Но да продължа: според мен причината за това физическо неразположение е не вибрацията на Йер-Су а промяната в енергетигата, която отразява Слънцето към Земята. Промяната в йонните лъчения през които Земята и цялата Слънчева система преминават. И дискомфорта се получава от дисхармонията между вибрациите на физическото тяло, които все още не са се повишили окончателно и тези енергийното тяло, което директно поема новите енергий, но после физиката не успява да ги асимилира. Незнам дали всички хора преживяват едно и също, но определено не съм само аз. Има и хора с много по-сериозни състояния на тялото, което все още не е адаптирано към елемента Огън, който свободно навлиза в телата им. Добре че има Йога и разни практики за децентрализация на енергийния поток, че иначе незнам. И блажени са невежите. Чувал съм че в Тенгрианството има много серизни езотерични практики, но те са толкова прецизни и ефикасни, че ако не се изпълняват стриктно и правилно могат да са опасни, пагубни. Ако някой е скептично настроен към това което пиша мога да му кажа – ако не усещаш Вибрацията, човеко – тежко ти! Защото скоро ще се отворят пред теб възможности и способности и ако не си готов за тях ще страдаш неимоверно. Гибел те очаква, гибел и слепота, халюцинации, болести и мутации. Ви е с дебелите златни и сребърни „ланци“ – изобщо не си давате сметка какви щети си нанасяте и как ограничавате развитието си в този ключов за човешката еволюция период. Няма да ви помогнат щангите и лицевите опори! Продължавайте да си помпате егото, продължавайте да се величаете с материалните си изживявания. Колкото по-навътре в материята се ровите толково по-грубо ще изскочите в Небитието. Материята е една илюзия. Вашата материална памет дали стига и 100 години назад?! А Земята съществува от милони години! Давате ли си изобщо сметка през какво е минавала тя – през какви адаптации и какви промени?! Давате ли си сметка че има цикличност отвъд вашия и на вашите пра-баби и пра-дядовци живот?! Давате ли си сметка че сме изпратени тук в преломен момент и това не е случайно!? Много ми е смешно като си говоря с хора и им споменавам за катаклизмите, за „2012“ - водя си статистика... Някои казват „лелеее кво ше прайме... къде да се скриеме.. сичките ше измреме“ други казват „глупости – нищо няма да стане“! А никой не казва „човек, какво да направим за да се спасим“! Никой не допуска че едновременно ще има катаклизми и едновременно хора ще оцеляват. На първите мога да кажа – „хората имат физологически ресурси да преминат през тези преломни години. Търсете и ще откриете, но не можете да се скриете!“ на другите мога да цитирам отново Тот: „Глупакът знанието смята за невежество и това благо вреди му. Той в смърт живее и глупостта е храната му.“ Как пък нито един не каза „да, катаклизъм ли?! Нали сме Българи - нас ни е дадено да минем Отвъд!“ |
18j |
Публикувано на: 1.6.2011, 11:29
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 151 Участник # 3 534 Дата на регистрация: 3-May 11 |
За Йер-Су мога да кажа: наскоро бях в Планината. Отклонихме се двама от централния път и упорито следвахме странична пътека. Тя ставаше все по-непроходима, но нас все повече ни притегляше. Пътеката изчезна, останаха диви поляни - "девствени". Може и да не е стъпвал там човек от година - две. Но ние открихме път и през поляните и през гората и през тръните. И стигнахме странна пещера, забулена в растителност. Мъх по скалите. Приказно място. Казах си: Обиталище на Горски Дух. Незнам дали Той ни повика или друга Сила искаше да открием мястото, но тръните ни попречиха да си тръгнем. Кръв се стичаше по необлечените крайници.
Свързах се с Горския Дух. Благодарих му и го помолих да ни посочи обратния път. Не само че тръните вече не ни спираха, а дори знаех кои изсъхнали клони да повалям. Сработихме се с Природата. И така неусетно стигнахме до пътеката която самите ние бяхме прокарали на идване. Направих си заключение: вибрациите, енрергиите, които управляват Земята се повишават, силата на Природата се възвръща. Онези които не знаят да живеят в хармония с Нея са обречени да се изгубят в трънака – болка, отчаяние, смърт, кръв – храна за Господаря на Материята. |
Страници: (3) [1] 2 3 |